Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sjedila sam na parku u klupi čekajući da muž dođe po mene. Razgledajući okolo, zaustavila sam pogled na prelijepoj brineti. Bila je prezgodna. Izbacila je sise i ličila je na porno glumicu. Pogledala sam malo bolje. Te crte lica su mi itekako poznate. Bože, nije valjda Lorena! Moja Lorena! Otrčala sam do nje.
-Lorena, jesi to ti?
-Renata, ne mogu da vjerujem! Ja sam, ja sam.

Snažno smo se zagrlile. Lorena je moja drugarica koju sam upoznala u Španiji na maturskoj ekskurziji. Družile smo se oko 6 godina, nakon čega su nam se životni putevi razdvojili. Od tada je prošlo 10 godina. Lorena se mnogo promijenila.

-Neopisivo mi je drago što sam te vidjela. Otkud ti?- pitala sam je sa oduševljenjem.
-Na poslovnom sam putu. Ostajem pet dana ovdje. Juče smo došli.
-Ovaj susret ne može proći bez kafice. Idemo kod mene.-pozvala sam je.

Jedva sam čekala da se ispričam sa svojom Lorenom. Ona je bila uvijek moja utjeha. Imala sam joj mnogo toga za reći. Kasnije sam saznala,i ona meni.

-Ometam te u nečemu?-pitala je sramežljivo.
-Čekam muža da idemo na ručak, ali odgodit ću. Neka ide sa svojim društvom.

Nasmiješila se, uhvatila me pod ruku i krenule smo prema mom stanu. Uz kaficu je priča tekla bez pauze. Uspomene, dešavanja, problemi, lijepe stvari… sve se to ispreplitalo u našoj priči.

-Imaš li momka ili muža?-upitala sam je. Na to je Lorena zašutjela. Gledala je u pod. U lik te sisate cure nije mi se uklapao neko ko može šutjeti na to pitanje.
-Zapravo, znaš, ja… imam curu. U vezi sam ženom već tri godine. Ali veza je diskretna.
-Lorena, ti si lezbejka?- bila sam iznenađena, ali nije mi smetalo.

Klinula je glavom dirajući svoju lijepu, mehku, dugu kosu.

-Ali otkad?-pitala sam ne krijući šok.
-To sam otkrila kad sam… kad sam upoznala tebe. Već pri našem prvom susretu osjetila sam da si posebna. Vremenom sam se zaljubila u tebe, ali sam to vješto krila. Nisam htjela da te izgubim.

Sad već nisam mogla da dođem sebi. Lorena mi je rekla da nikad nije imala momka, ali da je privlače cure i da je zaljubljena u mene??? Šok je bio sve veći.
Moja Lorena me voli. Ja sam njena prva ljubav.

-I znaš šta? Volim te još. Morala sam se udaljiti od tebe, jer nisam mogla izdržati nemoguću ljubav.

Gledala sam je par trenutaka. Bila je prelijepa, prezgodna. Te pune usne su tražile da ih ljubim. Nisam željela da joj to uskratim. Prišla sam joj i poljubila je u usta. Osjetila sam da gori. Predala mi se. Uzdisala je pod mojim poljupcima. Sisala sam joj jezik. Željela sam je cijelu. Šaptala mi je kako hoće da je jebem. Ljubila sam njen seksi, mirisni vrat. Osjetila sam vrele, velike sise kako diraju moje. Svukla sam joj tanku majčicu i bespotrebni grudnjak. Dvije lubenice su se ukazale preda mnom. Bradavice su bile krute i molile me da ih ližem. Sa zadovoljstvom sam prihvatila. Te sise su moje. Dojila sam ih i grickala. Ona je uzdisala i mazila me po kosi.

-Ah Renata, ljubavi… koliko sam puta sanjala ovo. Volim te.
-Mmmm dušo…

Ruku sam spustila ispod njenih hlača. Gaćice nije ni imala. Prstima sam razdirala tu lijepu, mokru pičku. Otkopčala sam joj šlic kako bi svojim prstima dala slobodu. Jebala sam je. Prvi put sam sa ženom, a znala sam sve šta treba da radim. Rezultat gledanja pornića. Vrištala je, dahtala. Uzvikivala je moje ime i čupala mi kosu. Kako je uživala, a i ja sam.

-Molim te, ljubavi, poliži mi pizdu.-rekla je između uzdaha.

Poslušala sam je i spustila se u taj lijepi vrt. Obrijana, velika, crvena pička bila je samo moja. Lizala sam je s toliko strasti. Vatra je gorila u njenim očima. Molila me da nikad ne stanem. Govorila mi je kako me voli. Nisam željela vaditi jezik iz te razjebane Lorenine pičkurine, ali željela sam da i ona mene liže.

-Lorena, molim te, radi i ti meni ovo.

Odmah je skinula moj grudnjak i počela lizati moje sise. Postidjela sam se jer su bile manje nego njene.

-Ljubavi, nisu ko tvoje, ali…
-Hej-prekinula me je poljupcem-ja ih želim baš ovakve.

Nasmiješila sam joj se. Predala sam joj svoje tijelo. Lizala me je cijelu. Ja sam se uvijala, pokazujući joj koliko uživam.
Jebala je moju pičku tako strasno i vatreno. Mislila sam da ću poludjeti od zadovoljstva. Svršile smo nebrojeno mnogo puta. Orgazmi su bili prejaki.
Kasnije smo sjedile zagrljene na sečiji i nježno se ljubile.

-Sjećaš se kad smo gledale lezbejke kako se jebu na internetu?-pitala sam je.
-Aha
-I odeljevala si potrebi da me jebeš?
-Ja sam te, dušo, stalno jebala u svojoj mašti.
-Volim te, pičko moja.
-Želim da ovo ponavljamo kad god možemo. Prekinut ću s curom i doći ovamo.
-Uradi to. Uradi, molim te. Uvijek ćemo biti jedna uz drugu za sve, posebno za ove stvari.

Ljubav
Sama na moru