-Dakle, nakon događaja koje sam opisao u prvom i drugom dijelu Jakov i ja odlučili smo se podrobnije pozabaviti čudnim ponašanjem naših mama. Vjerujem da ste pročitali prva dva dijela a ako niste nije zgorega da pročitate radi razumijevanja čitave priče.

Jakov je u prvi tren bio u najmanju ruku zaprepašten onim što sam mu ispričao ali kad sam u mu pokazao slike u mobitelu shvatio je da govorim istinu. Počeli smo često dolaziti do već spomenutog noćnog kluba kojeg ovdje nazivam Svratište. Nije bilo zgorega ući u unutra i vidjeti kakvo je stanje stvari i kakvo se tu društvo okuplja. Trudili smo se paziti da tom prilikom u klubu ne bude moja ili Jakovova mama a također sam nastojao izbjeći susret s Viktorom. U principu unutrašnjost Svratišta i nije bila tako loše uređena. Veliki prostor uz određenu dozu kiča djelovao je relativno prihvatljivo. Odmah smo na samom ulazu uočili dva snagatora čija zadaća je bila da paze na to tko ulazi u klub. Iako su nas isprva sumnjičavo gledali olabavili su vidjevši da sam se srdačno pozdravio s nekoliko vozača kamiona koje sam poznavao. Klijentela u klubu je bila takva da se netko običan i normalan baš ne bi osjećao ugodno. Osim velikog broja kamionđija iz raznih podneblja tu su se okupljali, balgo rečeno, sumnjivi tipovi obrijanih glava te razno razni kicoši u skupim odijelima.

Ženska populacija je bila posebno zanimljiva. Bilo je tu ocvalih kurvi koje su se jebale za sitan novac a konkurenciju su im činile gospođe zrelijih godina koje su tu dolazile bježeći od muževa kojima više nisu bile zanimljive kad je seks u pitanju pa su starke tu pronalazile mlade kamionđije željne pičke. Te gospođe trudile su se izgledati profinjeno pa je sve to skupa izgledalo pomalo groteksno. Našminkane, s uređenim frizurama i u skupim haljinama nabacivale su se muškarcima. Neke su se znale prilično opiti i tada bi se na podiju za ples ponašale prilično raskalašeno. Nije uopće bila rijetkost vidjet neku od tih starki da izađe napolje iz lokala u pratnji nekog muškarca, zadigne suknju, naguzi se i osloni rukama o auto a tip bi je tako naguženu pojebao.

No bilo je tu i mlađanih djevojaka ili bolje rečeno mladih kurvica lijepo sređenih i dotjeranih. Lažne plavuše u vrlo kratkim minicama ali bilo je i mladih Romnkinja koje su se također lijepo sredile i nastojale uhvatiti svoj dio kolača. Te malde cure nisu se baš interesirale za kamionđije. Činilo mi se da su tu po zadatku. Njihova uloga je bila da napale kamionđije a onda su oni potražili seks s nekom kurvom ili zrelijom gospođom. Mlade dame su se uglavnom zadržavale u društvu onih obrijne glave ili onih u skupim odijelima. Svakako su nastojale upecati nekog pridošlicu koji je ostavljao dojam da ima dosta novca. Koliko god se trudio biti oprezan umalo da se nisam susreo s Viktorom. Ušao je u lokal i od gužve koja je unutra vladala nisam ga odmah uočio ali niti on mene. Odmah sam shvatio da Viktor poznaje gotovo sve prisutne u lokalu a i oni su njega poznavali. Grlio je i ljubakao se s nekim kurvicama a Jakov i ja iskoristili smo priliku i napustili klub.
Nakon diskretnog istraživanja, praćenja situacije i propitkivanja kod kolega kamionđija shvatio sam da je Viktor broj 1. Sumnjao sam da je on stvarni vlasnik kluba mada nije glasio na njegovo ime. Sve što se u klubu i izvan kluba (na parkingu) događalo bilo je pod njegovom paskom. Ako njega osobno nije bilo bili su tu stalno prisutni njegovi prijatelji koji su ga uredno izvješatavli o svemu. Napokon nam se jedne subotnje večeri posrećilo. U stvari pretpostavljao sam da je mama, kada se sredila i sjela u auto, krenula put Svratišta. I bio sam u pravu. Parkirali smo se na relativno dobrom mjestu s kojeg smo imali dobar pogled. Strplivo smo čekali i napokon je Azra (Jakovova mama) izašla iz lokala u pratnji dvojice muškaraca. Nekoliko minuta je s njima provela u razgovoru ispred lokala a onda su se svi troje zaputili do jednog bijelog kombija koji je djelovao staro i prilično u lošem stanju. Jedan od muškaraca otvorio je stražnja vrata i propustio Azru a potom su ušli i njih dvojica. Kasnije sam shvatio da taj stari bijeli kombi služi upravo za jebačinu. Jakov je svo vrijeme buljio prema kombiju tiho psujući ali nije djelovao ljutito. Nakon nešto više od pola sata izašla je i moja mama u pratnji Viktora. Pričali su možda desetak minuta a za to vrijeme već je Azra izašla iz kombija i vratila se u klub. U jednom momentu Viktor je zagrlio moju mamu i strasno su se poljubili u usta. On se vratio u lokal a ona je ostala vani. Ubrzo je iz lokala izašao jedan muškarac i s mamom izmjenio nekoliko riječi. Zajedno su otišli prema rubu šume do drvenih klupa. Mama je spustila naramenice haljina. Bila mi je okrenuta leđima ali bilo mi je jasno da je tip mazi i ljubi po sisama. Potom je tip je sjeo i očito je bilo da raskopčava hlače. Mama je čučnula između njegovih nogu, rukama se oslonila o njegova koljena i popušila mu kurac.

Još smo u nekoliko navrata imali prilike vidjeti naše mame kako ulaze u parkirane kamione. No nagledali smo se mi svega i svačega. Debelih našminkanih gospođa koje su pušile kurac mladim kamionđijama ili su se s njima jebale na zadnjem sjedištu svojih auta. Mlade Romkinje koja je istovremeno pušila kurac dvojici…Nije bila rijetkost vidjeti neku od polupijanih žena kako bi nakon jebačine zadigle haljinu čučnule i pišale. Gledali smo tipove koji bi jednostavno prišli autu, u kojem su sjedile moja i Jakovova mama, Svaki je prišao s jedne strane auta a njih dvije su im kroz otvoren prozor pušile kurac. Nisu bile jedine koje su to činile na taj način. I druge žene na taj način su zadovovoljavale napaljene muškarce. Neke žene uopće nisu izlazile iz auta niti su ulazile u klub. Jednostavno bi došle s autom, parkirale se i sačekale da tip s kojim su imale dogovor dođe. Obavile bi posao i odmah palile auto te otišle.

Ja sam Jakovu već ranije rekao da imam pakleni plan ali mu nisam objasnio detalje. Napokon je došlo vrijeme za objašnjenje tim više što me je svako malo nutkao da mu konačno kažem što sam smislio i kakvi su mi planovi. Uvjet je bio da nikome a ponajmanje svojoj mami ništa ne govori. Držao se toga a ja nisam ni sumnjao u njega. Konačno sam otkrio detalje svoga plana i njega je to silno uzbudilo. Jedva je čekao da to i reliziramo.

Za realizaciju plana tempirali smo vrijeme kada su njegova i moja mama bile kod kuće. Nekoliko puta smo morali plan odgoditi. Dva puta jer sam imao obveza na poslu a jednom jer mi je otac bio kod kuće. Napokon smo sve uskladili i krenuli smo u akciju. Došao sam kod Jakova u dogovoreno vrijeme i njegova mama Azra ništa nije sumnjala. Kada joj je Jakov rekao da skuha kavu, natoči nam svima troje piće i da sjedne za stol, malo čudno nas jest pogledala ali još uvijek nije slutila o čemu je riječ. Inače Azra se baš nije mogla podičiti nekom osobitom inteligencijom mada nikako ne želim reći da je bila glupa ali naivna svakako jest. Kada je sjela k nama za stol Jakov ju je odmah razoružao žestokim napadom govoreći joj otvoreno kako zna za njena kurvanja i jebanja s kamionđijama. Jadna Azra je gotovo zanijemila od silne nelagode. Nije joj trebalo dugo pa da nam sve ispriča. Ispalo je da ju je moja mama upoznala s Viktorom a ovaj ju je nekoliko puta pojebao. Bio je izdašan i kad je novac u pitanju a potom ju je nagovorio i na kurvanje. Objasnio joj je kako na lak način može zaraditi novac. U početku nije željela činiti što je od nje tražio ali kada ju je odveo u sobu na katu Svratišta a ona je mislila kako će biti njih dvoje sami, u čemu se grdno prevarila, stvari su se promijenile. Ušla su još trojica Viktorovih znanaca i svi su je pojebali. Nakon toga pristala je činiti sve što je Viktor od nje tražio, tim više jer ju je ucjenjivao govoreći joj kako će u mjestu ljudi saznati da se jebala s njim ali i s više muškaraca istovremeno. Poslao joj je na mobitel i fotografije. Najviše ju je volio jebati u guzicu a zbog toga je bila na cijeni i kod mnogih kamionđija. Raspričala se jadna Azra daleko više nego smo Jakov i ja očekivali ali nije znala da smo ovaj razgovor s njom snimili.

Tada sam nazvao mamu. Trudio sam se da mi glas zvuči krajnje ozbiljno. Rekao sam joj da sjedne u auto i što prije dođe do Azre i Jakova. Osjetio sam da joj je glas zadrhtao kada je pitala o čemu se radi i zašto da sad odmah krene k Azri. Kratko sam joj rekao da moramo ozbiljno porazgovarati i prekinuo sam vezu. Jakov se pitao a što ako odbije doći, no ja sam bio siguran da ju sad već izjeda nervoza a i ona je znala da Azra nije čvrsta i bojala se da se nije izbrbljala. Nakon nekih desetak minuta mama je parkirala auto ispred Azrine kuće. Ušla je u dnevni boravak vidno rastresena i pomalo blijeda u licu. Pogledala nas je a najdulje joj se pogled zadržao na Azri koja ju je gledala i nekako blesavo se smiješila. Mama je nastojala vratiti poljuljano samopouzdanje ali nije joj baš išlo. Pomalo drhtavim glasom glasom pitala je o čemu se radi i zašto smo je zvali. -Zbog ovoga.-Rekoh kratko a Jakov je istog trenutak pustio snimku razgovora s Azrom. Mama je u nevjerici slušala gledajući negdje u prazno. A onda je sjela jer morala je sjesti iako je svo vrijeme stajala. Naslonila je laktove o stol i lice zagnjurila u dlanove.

Odmaknuo sam joj ruke s lica a ona me pogledala raširenih očiju koje su se zasjajile jer je bila na rubu plača. Napokon je nakon možda dvije-tri minute neugodne šutnje pitala:-Dobro, i što sada?- Najprije sam joj objasnio da znam mnogo više nego ona i pretpostavlja. Ispričao sam joj, vrlo detaljno, kako sam je špijunirao, najprije sam a onda u društvu s Jakovom. A onda sam joj zadao konačni udarac. Rekao sam joj kako sam za Azru saznao tako što sam u Viktorovom mobitelu pronašao vrlo zanimljive fotografije na kojima su između ostaloga bile ona ali i Azra. Pokazao sam joj mobitel pitavši je želi li vidjeti slike? Zaklimala je glavom sad već vidno potresena.

-Nećeš valjda još nekome pokazati te fotografije. Ajme, što bi stari rekao (mislila je na mog oca) da to vidi i da sve sazna.- Bio je to trenutak da je dokrajčim i ma koliko god vam to brutalno zvučalo ja sam uživao u svojoj dominaciji i nadmoći. Objasnio sam joj kako niti ja a niti Jakov nemamo namjeru bilo kome, bilo što ispričati a ponajmanje pokazati fotografije, no imamo uvjet. Naravno odmah je pitala kakav uvjet, a činilo mi se da već pomalo sluti o čemu je riječ. Kazao sam joj kako sam je vidio osim na slikama i uživo kako puši kurac nepoznatim muškarcima a i Azru također. Sada Jakov i ja želimo da to isto učine i nama. Ona Jakovu a Azra meni. Azra se i dalje pomalo blesavo smiješila gledajući u mamu kao da od nje očekuje neki spas ili što ja znam što. Mama jest djelovala iznenađeno ali znatno manje nego sam očekivao možda je tako djelovala i zbog šoka kojeg je doživjela.

Jakov je već bio turbo uzbuđen znajući da će mu moja mama popušiti kurac jer o nečem takvom maštao je odavno a intezivno je o tome mislio još više vidjevši je kako puši kurac onom tipu na klupi. Ustao je i prišao mami. Primio ju je za ruku i rekao joj da krene s njim u njegovu sobu. Iako ju je Jakov držao za ruku ona je i dalje sjedila gledajući u mene kao da se nada da je sve ovo samo šala i da ne mislimo ozbiljno. Vidjevši da ne reagiram napokon je polako ustala od stola. Jakov je išao naprijed držeći je i dalje za ruku a ona ga je slijedila pognute glave. Ostao sam s Azrom koja se sva skupila i netremice me promatrala. Rekoh joj neka se ustane u skine gaćice jer joj želim vidjeti pičku i dupe. Nisam očekivao da će to bespogovorno i bez riječi učiniti ali učinila je upravo tako. Odveo sam je do trosjeda i rekao joj da sjedne. Svukao sam hlače i gaćice te joj rekao da mi drka kurac. Bez problema je učinila što sam tražio. Primio sam je rukama za glavu i doslovce je jebao u usta. Nisam želio svršiti. Rekao sam joj neka se okrene i naguzi te rukama raširi guzove kako bi joj vidio šupak u koji ju Viktor ali i drugi jebu.

Azra definitivno nije bila neka atraktivna žena ali izgledala je na neki način jebozovno. Relativno velikog dupeta, jakih bedara s dosta celulita nije bila ni izdaleka toliko jebozovna kao moja mama ali prašila se u dupe i to je bilo dovoljno da se muškarci na nju pale više nego inače. Kažiprstom i palcem sam joj raširio šupak koji je bio prilično širok, vidno razrađen, i dva- tri puta sam pljunuo na njega. Razmazao sam slinu prstima gurnuvši joj srednji prst nekoliko puta u unutrašnjost guze. Iskreno, nikada još nisam jebao u šupak i to me je silno napalilo. Uhvatio sam je za bokove i naciljao vrh kurca točno u čmar. Lagano sam joj ga zabijao i za trenutak me kod glavića malo zapeklo ali nisam odustajao niti sam mario za Azrino glasno stenjanje. Bio sam silno narajcan i nije mi trebalo dugo da svršim u Azrinom dupetu. Izvukao sam kurac iz njene guze a ona je i dalje bila u istoj pozi kao da čeka nastavak. Sperma joj se lagano cijedila iz šupka i kapala po trosjedu. Pljusnuo sam je po dupetu i rekao neka se ide oprati ako želi.
Ustala je i uzela gaćice s poda te njima obrisala guzu. Pogledavala me svako malo ispod oka i smješkala se. Stekao sam dojam da joj se svidjelo i da sve ovo njoj nije teško palo. Zagrlio sam je i poljubio u obraz. Uzeo sam joj gaćice iz ruke i njima obrisao svoj kurac. Pitao sam je kada ćemo ovo ponoviti. Slegnula je ramenima, pogledala me i rekla da ne zna a onda dodala:-Kada budeš htio.- Nasmijao sam se jer uistinu nisam očekivao ovakvu reakciju. Nakon nekoliko minuta u sobu je ušao Jakov. Lice mu je bilo ozareno i znao sam da je presretan kao i to zbog čega je takav. Pitao sam ga gdje je Tina, moja mama. Kazao je kako je otišla do kupaonice. Potom me zanimalo kako je bilo a on je kratko odgovorio:-Fantastično.- Donio je dvije pive. Kucnuli smo se bocama i otpili nekoliko gutljaja. Mama je ušla u sobu kroz nekih desetak minuta. Sredila se i prilično sabrala. Pomaknuo sam svoj stolac bliže njoj. Zagrlio sam je i poljubio. Privukavši je k sebi glava joj je dotaknula moje rame. Držao sam ruku oko njenog vrata a ona nije pokazivala želju da se makne. Godilo mi je to.

Vozeći se nazad prema našoj kući mama i ja nismo progovorili niti riječi. Uostalom to je relativno kratka relacija. Parkirala je u dvorištu ispred kuće i izašla. Prekriženih ruku na grudima, pognute glave, brzim korakom ušla je u kuću. Otišla je ravno u kupaonicu. Ja sam iskoristio drugu kupaonicu, istuširao se i preodjenuo. Čekao sam mamu sjedeći u sobi. Nije je bilo više od sat vremena ali ja sam bio strpljiv. Istuširana i sređena napokon je ušla u sobu ali i dalje pognute glave. Sjela je nasuprot mene ali nije imala niti volje a niti snage pogledati me u oči. Natočio sam dvije čaše domaće travarice. Bez protivljenja je iskapila ponuđeno piće. Natočio sam ponovo a ona je i dalje šutjela gledajući nekamo u stranu. Čekao sam da ona prva nešto kaže. Napokon je progovorila:-Zatresla je glavom i rekla:-Ja, ja…Ja ne mogu vjerovati da mi se sve ovo događa.- Tek tada me pogledala u oči kao da očekuje od mene da kažem da je sve ovo samo san. Cinički sam se nasmiješio, uzeo čašu i kucnuo njenu. Uzela je čašu i otpila gutljaj.

Znao sam da ima potrebu sve ispričati no želio sam je pustiti da još malo omekša. Ustao sam, prišao joj i poljubio je nježno ravno u usta. Rekao sam joj kako očekujem da mi sve ispriča ali ne sad jer imam nekih obaveza. Ispričati će mi kasnije kada se vratim doma. Gledala je u mene i kao da ne vjeruje da ću sad zbilja otići. Krenuo sam prema vratima a onda zastao za trenutak i vratio se do nje držeći mobitel u ruci. Otvorio sam galeriju fotki i onda joj jednu sliku pokazao rekavši:-Volio bi da navečer dok mi budeš sve pričala budeš odjevena kao na ovoj fotografiji.- Doslovce je buljila u sliku na mobitelu ne trepčući a onda u mene no prije nego je išta rekla izašao sam iz sobe. Nisam imao nikakvih stvarnih obveza. To je također bio dio mog plana pod uvjetom da onaj prvi dio prođe prema očekivanju. Našao sam se s Jakovom i otišli smo na piće. Čak smo navratili do Svratišta gdje smo se pomalo napalili na zgodne kurvice. Iz razgovora s Jakovom shvatio sam da mu je mama samo popušila kurac i to ga je u potpunosti zadovoljilo. Ja njemu nisam želio reći da sam Azru prasnuo u dupe. Također mu nisam rekao ni to da to imam namjeru ponoviti.

Vratio sam se kući sve je bilo u mraku jedino je trag svjetla dopirao ispod vratiju mamine sobe. Mama je sjedila na rubu kreveta držeći ruke prekrižene u krilu. Na sebi je imala dugačku kućnu haljinu. Gledala me bez riječi. Sjeo sam pored nje i zagrlio je poljubivši je u kosu. Tek tada je progovorila rekavši kako se plaši da se Jakov ne raspriča a onda joj nema druge nego se odseliti iz ovog mjesta. Čvršće sam je zagrlio rekavši joj kako se ne mora plašiti. Kratko sam zašutio a onda dodao:-Sve dok mu budeš pušila kurac on će šutjeti.- Na te moje riječi trgnula zabacivši glavu unazad i pogledala me iznenađeno. Pomilovao sam je po kosi rekavši:-Dobro, ne moraš ga pušiti njemu ali…-Zašutio sam ne dovršivši rečenicu. Nisam sumnjao da je shvatila na što ciljam. Lice sam joj obujmio dlanovima ruku i nekoliko puta je nježno poljubio u lice i u usta. Usput sam joj počeo razgrtati ogrtač. Pustila je da ogrtač odmaknem u stranu. Bila je odjevena u seksi rublje kako sam od nje i tražio. Kurac mi je odmah reagirao. Uhvatio sam je za ramena i podigao na noge. Rekoh joj da svuče gaćice i skine grudnjak. -Nemoj, molim te!- gotovo je zavapila. Uhvatio sam krajeve gaćica i počeo ih vući prema dolje. Uhvatila je rukama moje ruke u želji da me spriječi u naumu. Pogledao sam je u oči i odrješitim glasom naredio joj da makne ruke. Poslušala me.
.
Skinuo sam joj gaćice i bacio ih na pod pored kreveta. Rekoh joj da skine grudnjak. Sad je to učinila bez protivljenja. Milovao sam joj sise guštajući u osjećaju koji su pružale njene nabrekle bradavice između mojih prstiju. Ruku sam joj gurnuo između nogu na što se trgnula i guzom krenula unazad. Čvršće sam je stisnuo za pičku i tiho je zajecala. Trljao sam joj pičku srednjim prstom i osjećao kako lagano nadiru sokovi. Drugom rukom uhvatio sam je iza vrata i privukao je k sebi. Gurnuo sam joj jezik u usta i trebalo joj je nekoliko sekundi da mi uzvrati svojim jezikom. Pička joj se sad već prilično navlažila. E sad sam ja već gorio kao šibica. Na brzinu sam se krenuo svlačiti. Sjeo sam na krevet i primio je za ruke povlačeći je k sebi. Opirala se ali ne previše. Raširenih nogu stajala je iznad mene spremna da je nataknem na svoj dignuti kurac. Još jednom me pokušala zamoliti da ne činimo to ali već sam je držao rukama za guzove povlačeći je prema dolje u želji da sjedne na moj kurac. Glavićem kurca trljao sam vlažne usmine njene pičke… Zaustila je da nešto kaže ali u tom trenutku nataknuo sam je na kurac. Glasno je vrisnula zabacivši glavu unazad. Napokon se skroz predala. Stavila je ruke oko mog vrata i zavrtjela bokovima… O kako sam svršavao, riječima se to ne da opisati. No bila je to tek uvertira za dugu noć koja je bila pred nama.

Jebao sam je straga, stavljao između sisa, isprobali smo i tzv. pozu 69. Lizao sam joj pičku dok je ona meni pušila kurac. Zaspali smo tek pred jutro oboje iscrpljeni maksimalno. Svršio sam nekoliko puta i već sam osjećao bol u jajima. Probudili smo se prilično kasno. Ni meni a ni ni njoj nije se ustajalo iz kreveta. Mama je bila budna ali okrenuta na bok meni leđima. Milovao sam je i ljubio po leđima. Sad je bila posve mirna. Priljubio sam se uz nju i osjetivši na svom kurcu njeno dupe nisam izdržao. Pojebao sam je u toj pozi. Ostavio sam je da leži u krevetu a ja sam otišao skuhati kavu. Vratio sam se donjevši kavu na tacni. Tada sam joj rekao da mi ispriča što mi ima za ispričati jer i ja noj želim ispričati neke stvari koje joj nisam rekao. Ispila je gutlja kave i duboko uzdahnula.

Da, šarmirao ju je Viktor i zaljubila se u njega. Nije ni slutila kakav on stvarno jest i što joj se sprema.
Sastajali su se i seksali potajice. U dva ili tri navrata odveo ju je u Svratište. Nije joj se tamo svidjelo ali išla je zbog njega. Malo po malo počeo ju je nagovarati na seks s drugim muškarcima. Najprije je mislila da on to ne misli ozbiljno. No svako malo predlagao joj je da se upusti u seks s drugima a ona je to uporno odbijala. Naposlijetku ju je nagovorio objasnivši joj kako je jednom kamionđiji dužan novac i kako nema načina da mu ga vrati ukoliko mama ne pristane na seks s njim. Misleći kako na taj način pomaže Viktoru završila je prvi put u kabini jednog od kamiona. Vjerovala je da je to sad gotovo i da Viktor ubuduće od nje neće tražiti takve usluge.

A onda su jedne večeri u lokal došli vozači kamiona iz Španjolske i Portugala. Bili su rođeni u Španjolskoj i Portugalu ali su porijeklom bili iz Afrike. Dakle bili su crnci. Tamnoputi muškarci privukli su pažnju prisutnih žena pa i maminu. Ubrzo je shvatila da ih Viktor poznaje od ranije. Srdačno se rukovao s njima i pozvao ih za stol. Crnci su se otvoreno nabacivali mami i njoj je to bilo simpatično. No, važno je reći da je tog dana bio Viktorov rođendan. Prije nego su završili u Svratištu Viktor je mamu odveo na večeru kako bi nasamo proslavili njegov rođendan. Sve je izgledalo super. restoran je bio prvorazredan, jelo vrhunsko a osim toga ona i Viktor su dosta popili. Već supijana u Svratištu je počela koketirati s crncima. Viktor je mami diskretno rekao kako ima namjeru crncima namjestiti neke od žena iz lokala. Ubrzo su mama, Viktor ta dvojica crnaca i još dvije žene otišli na kat u apartman. I dok je Viktor s mamom bio u jednoj sobi crnci su se s druge dvije žene zabavljali u susjednoj. Nakon nekog vremena posve golu Viktor ju je uveo u susjednu sobu kako bi se pridružili crncima i onim dvjema ženama. Svi su bili goli i dosta su pili pa i mama. U jednom trenutku shvatila je da su one dvije žene nestale. Isprva je mislila da su otišle u toalet ali kako se nisu vraćale postalo joj je jasno da ih više neće biti. Mama već pod priličnim utjecajem alkohola ali i uzbuđena popustila je njihovim nasrtajima. Vidjevši njihove crne nabrekle batine uzbudila se i uistinu je poželjela probati crni kurac. Tim više što Viktor nije pokazivao nikakve znakove ljubomore. Štoviše on ju je i poticao da se s njima zabavlja.

Uglavnom, crnci su je svojim crnim batinama pošteno izjebali napunivši joj obilno pičku i usta spermom.
Pošteno izjebana i prilično pijana zaspala je. Kada se probudila bila je u mraku. Zavjese su bile navučene i vladala je tišina. Ustala je i upalila svjetlo. Na stolu se nalazio njezin mobitel. Pogledala je na njega i shvatila da je već 5 sati ujutro. Oteturala je do kupaonice i istuširala se. Vratila se u sobu i onda tek shvatila da nigdje nema njene odjeće. Primila je za kvaku ali vrata apartmana su bila zaključana. Sad joj više ništa nije bilo jasno. Nazvala je Viktora ali joj nije odgovarao na poziv. Postajala je sve nervoznija i ova situacija joj se uopće nije sviđala. Nervozno je posve gola šetala po sobi a onda nakon možda nekih pola sata čula je kako se okreće ključ u bravi. Laknulo joj je misleći kako je napokon stigao Viktor. I jest… Viktor je ušao u sobu ali odmah iza njega ušla su i trojica muškaraca.
Viktor ih je propustio da prođu. Tipovi su se samo cerekali gledajući golu mamu. Bez mnogo priče dolovce su je odnijeli na krevet. Počeli su se svlačiti i mama je sad shvatila da joj se crno piše. Očajnički je glasno dozivala Viktora ali on se nije odazivao. Osjećala se jadno, posramljeno i prožimao ju je silni strah. Nikakve šanse nije imala protiv trojice snažnih muškaraca. Otpor koji je pružala ubrzo je popustio. Trojica grubijana pojebali su je kao zadnju kuju. Jebali su je u pičku, usta i u guzu. Viktor je sve to mirno promatrao i s vremena na vrijeme fotografirao svojim mobitelom. Izjebanu i punu masnica otpratio ju je do njenog auta i poslao kući.

Autor: fukbuk

Moja seksipilna mama voli kamionđije 2
Moja seksipilna mama voli kamionđije 4