Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nastavak ove priče mogao bi također glasiti: „KAKO SAM POSTAO ŽRTVA MAMINOG LJUBAVNIKA
No kada pročitate priču shvatit ćete na što sam točno mislio.

Mama je mislila da je to kraj i da više neće vidjeti Viktora, uostalom tako je sama odlučila. No prevarila se. Uslijedili su njegovi pozivi. Kada mu je rekla da ga više ne želi viđati počeo joj je prijetiti i ucijenjivao ju je fotografijama. Nije imala izbora i pristala je na ponovni susret. No nije taj ponovni susret prošao prema njenim očekivanjima. Odvezao ju je u svoj stan u Zagrebu gdje je ponovo doživjela brutalnu jebačinu. Naime tamo u Viktorovom stanu dočekala su je trojica Viktorovih prijatelja ili bolje reći suradnika. Jednostavno su joj bukvalno strgnuli gaćice, zadigli suknju i prebacili je preko kreveta pa se potom izredali na njoj. Tek potom su je do kraja svukli i nastavili svoje iživljavanje. To joj je bila kazna za njezin bezobrazluk, kako joj je objasnio Viktor.

Morala je obećati da ubuduće neće biti neposlušna a zauzvrat više neće biti žrtva ovakvih redaljki. No, sada je morala zadovoljavati i druge muškarce kada je to Viktor od nje tražio. Uporno je od nje tražio da mu pronađe neku prijateljicu ili poznanicu. Naravno da to nije mogla učiniti jer niti jedna njena prijateljica ne bi pristala na kurvanje ovakve vrste. Tada se slučajno sjetila Azre. Upoznala je Azru s Viktorom a naivnu Azru Viktor je vrlo lako i vrlo brzo šarmirao, obrlatio i odvukao u krevet. Nakon slične redaljke, kakvu je prošla i moja mama, Azra je postala jedna od njegovih kurvi.

Mama je kod Viktora imala povlašteni status u odnosu na ostale kurve. Ona je bila Viktorova ljubavnica broj 1 a tek povremeno, kada bi to Viktor od nje tražio, jebala se s drugima. Jednostavno je otišla predaleko, kako mi je sama rekla, i više nije znala iznaći načina da se iz svega izvuče. Napokon sam je pitao zašto ju je onda jedne večeri Viktor žestoko ošamario i odvukao do kamiona. Pognula je glavu i šutjela kao da razmišlja, ispričati mi ili ne. Ipak je progovorila. U tom kamionu čekao je jedan vozač iz Makedonije, Kiro. On je bio u vrlo dobrim odnosima s Viktorom jer su ih povezivali neki mutni poslovi sa švercom nekakve robe. Kiro je tražio baš mamu a ona nije bila raspoložena za druženje s njim. Razlog je bio taj što je Kiro želio isključivo jebati u guzu. Nekoliko puta pojebao je Azru ali nakon nekog vremena tražio je mamu. Kiro je imao prilično velik kurac i prvi put kada je jebao mamu u dupe pošteno ju je razvalio, zato se mama opirala no Viktor nije želio ni čuti da ga odbije. Zbog toga je popila onaj šamar i na kraju morala popustiti.

Kako su se mamine priče bližile kraju oči su joj postajale sve vlažnije. Očito je bila na rubu plača. I bilo je tako. Kada mi je napokon sve ispričala i olakšala se gorko je zaplakala ležući gola u krevetu. Mamine priče koje sam ja ovdje ukratko opisao izbjegavajući detaljne opise onoga što ne smatram toliko bitnim, prilično su me uzbudile. Sada sam intezivno razmišljao o maminoj guzi. No, odlučio sam sačekati neko vrijeme ne inzistirajući na tome jer znao sam da će to jebanje u guzu prije ili kasnije doći na red. Trebalo joj je vremena da se sabere i smiri. Znam da mnogi od vas možda misle kako je bilo podlo i pokvareno od mene što sam iskoristio maminu nesreću i seksualno je iskoristio. No, i ja sam zbog toga nešto kasnije platio ceh svojoj pohoti.
Uglavnom narednih dana ili noći kada god sam bio kod kuće, a oca nije bilo ja, sam koristio priliku i ševio mamu. Uz to sam se još tri-četiri puta našao s Azrom koju sam redovito prašio u šupak. Mama se očajnički željela ispetljati iz Viktorove mreže ali nije znala kako to učiniti. Obećao sam joj da ću joj pomoći u tom pogledu. Nije bila sigurna da ću ja to moći ali uspio sam je uvjeriti da sam sposoban to učiniti. To je bilo dovoljno da pomalo nevoljko ali ipak pristane da je pojebem u guzu. Nije bilo druge i morao sam učiniti ono što sam obećao. Odlučio sam otvoreno porazgovarati s Viktorom. Tek tada sam upotpunosti postao svjestan toga u kolikoj mjeri se Viktor uspio involuirati u našu obitelj.

Ocu je namjestio neke unosne poslove i stekao njegovo povjerenje. Meni je pronašao posao a bio je i ljubavnik moje mame. Na ruku mi je išla činjenica da je „Svratište“ opet bilo zatvoreno. Nekoliko policijskih racija koje su provedene i kojom prilikom su privedene neke prostitutke, njihovi makroi (mahom Viktorovi prijatelji) a pričalo se i o raznim vrstama narkotika, uvjetovale su zatvaranjem kluba. Jedno vrijeme Viktora nije bilo nigdje. Je li i on bio među privedenim ne znam. Uglavnom mama je odahnula. Ja uopće nisam sumnjao da će se Viktor vrlo brzo opet pojaviti. I bilo je tako. Jednog dana pojavio se u društvu s ocem. U stvari došao je za ocem u svojem tamno plavom kombiju. Mama je problijedila i plašio sam se da otac nešto ne posumnja jer bila je i više nego nervozna. Osjećao sam da bi se takvo što moglo dogoditi jer čuo sam da je „Svratište“ kao narodnjački klub i dalje zatvoren no sada djeluje kao motel, tj, nema više kluba ali se iznajmljuju sobe. Prostor u prizemlju bio je potpuno zatvoren i posve zamračen ali doznao sam od kolega kamionđija da se dolje i dalje zabavljaju samo što je to sad kao klub zatvorenog tipa. To je značilo da ste kao gost mogli doći na recepciju i unajmiti sobu. Jedino su gosti motela, tj. oni koji bi unajmili sobu, mogli s unutarnje strane stepenicama sići u prizemlje. S vanjske strane, tj. na nekada glavni ulaz, više se nije moglo ulaziti. Osim toga više nije bilo glasne muzike koja bi se čula napolje.

Viktor se kod nas u kući nije zadržao dugo. Rekao je kako ide do svoje brvnare gdje će provesti vikend u ribičiji. Kako otac nije zbog svojih obaveza mogao poći s njim Viktor me pitao bi li mu se ja možda želio pridružiti. Shvatio sam kako je to idealna prilika da u miru porazgovaram s njim pa sam pristao. Prije odlaska u sobi sam na samo porazgovarao s mamom obećavši joj kako ću riješiti njezin problem. No stvari se na kraju nisu odvijale na način kako sam ja to zamislio. Viktor se ponašao sasvim normalno, štoviše bio je vrlo srdačan i dobro raspoložen. Da nisam znao sve ono što znam mislio bi kako je to jedan izuzetno simpatičan, drag i šarmantan čovjek. Taj prvi dan pomogao sam mu oko košnje trave te uređenja kuće i okućnice. Iza brvnare sam ugledao parkiran onaj stari bijeli kombi koji je često bio parkiran kod „Svratišta“, no nisam ništa želio pitati. Navečer smo prošetali uz rijeku. Viktor je bio prilično pričljiv pokazujući mi mjesta koja su najbolja za pecanje a po povratku je napravio roštilj. Pomalo sam bio iznenađen spoznajom da mi Viktorovo društvo čini zadovoljstvo i da se osjećam prilično ugodno. Tome je vjerojatno pridonjelo i vino koje smo pili a koje je Viktor donio u dva plastična kanistra.

Otišli smo na spavanje a ja sam se ležući u krevetu, valjda i pod utjecajem ispijenog vina, prisjetio svojih maštanja kada bi odijevao mamine gaćice i čarape. Prisjetio sam se kako sam zamišljao da Viktor umjesto mame jebe mene. Htio-ne htio morao sam sam sebi priznati da je Viktor markantan, šarmantan, naočit i prilično karizmatičan muškarac. Ujutro smo pojeli sendivče i popili čaj pa se uputili na pecanje. Odlučio sam da danas porazgovaram s njim ma koliko god mi to bilo neugodno.

Sjedili smo iznad jednog riječnog rukavca jedan od drugog udaljeni nekoliko metara sa zabačenim udicama i uglavnom šutjeli. Kako je Viktor rekao na ovom mjestu ima lijepih primjeraka pastrva. Viktor je pušio cigaretu zagledan u vodu. U jednom trenutku pogledao je prema meni i kratko rekao:-I?- Pogledao sam ga pomislivši što mu sad znači to i?
-Ljutiš li se na mene?- Pitao je.
-Zašto bi se ljutio?-Naivno sam pitao.

Krajevi usana razvukli su mu se u jedva vidljivi smiješak. Pogledao je nazad prema vodi. Bacio je opušak cigarete u vodu i ne okrečući glavu prema meni nastavio je:-Znam da ti je mama sve ispričala. Jesam li u pravu?- Opet je okrenuo glavu prema meni. Preduhitrio me ali i jako iznenadio. Što sam sad mogao nego mu reći kako mi je ispričala dosta toga ali ne znam je li to sve. Opet je zavladala kratka šutnja. Nisam znao kako dalje nastaviti razgovor a nije mi bilo jasno odakle Viktor zna da mi je mama sve ispričala. U kanti između nas koprcala se jedna riba koju je Viktor upecao. Ja nisam bio ribič i taj sport mi nije išao. U tom trenutku plovak Viktorove udice potonuo je i on je brzo stao na noge. Ubrzo je iz vode izvukao prilično veliku ribu, valjda pastrvu. Skinuo ju je s udice i držeći je u rukama pogledao me rekavši kako je ovo lijepi primjerak. Ubacio ju je u kantu. Rekao je kako će nam ovo biti dovoljno za ručak. Predložio je da krenemo nazad k brvnari gdje će očistiti i ispeći ribu. Uzeo sam kantu i krenuli smo. Bio je korak ili dva iza mene… Sustigao me i prebacio ruku preko mog ramena. Pogledao sam ga a on mi je smiješeći se rekao kako ćemo dok bude pripremao ribu nastaviti razgovor o mami. Osjećao sam se popt nekog balavca. Taj čovjek uistinu je lako ostvarivao nadmoć nad drugim ljudima. Čitavim putem do brvnare držao je ruku prebačenu preko mog ramena a meni to uopće nije smetalo.

Dok sam ja pripremao vatru Viktor se bacio na čišćenje ribe. S nestrpljenjem sam čekao nastavak razgovora o mami i čekao sam pravu priliku da zapodjenem razgovor na tu temu. No Viktor se uvelike raspričao o ribama. Objašnjavao mi je kako se čisti i priprema riba, kakve sve vrste riba ima u rijeci ispod nas i sl. Napokon smo ispekli ribu i prionuli jelu. Šutke smo jeli i kad smo bili pri kraju Viktor je uzeo kanister s vinom rekavši kako bi bolje prijalo bijelo vino ali bit će dobro i ovo crveno. Natočio nam je i kucnuli smo se čašama. Obrisao je usta papirnatim ubrusom i onda iznenada a da to uopće nisam očekivao rekao je kako pretpostavlja da se mama više ne želi viđati s njim. Pogledao sam ga zbunjeno. Odgovorio sam kako je u pravu i kako mama želi da je ostavi na miru. – Pa dobro… Nema problema. Ako ona tako želi ni ja nemam ništa protiv.- Opet me uspio iznenaditi. Nisam mogao vjerovati da smo to riješili na ovaj način i ovako bezbolno. Pitao sam se misli li uistinu ozbiljno.
Kao da mi je čitao misli. Gledao me ravno u oči i opet mu je na rubovima usana zatitrao onaj zagonetni smiješak. -Uistinu tako mislim. Ukoliko ona tako želi ja nemam ništa protiv, časna riječ.-

Zapalio je cigaretu i nastavio polako pričati. Priznao je kako mu se Tina, moja mama, odmah svidjela ali i on se svidio njoj. Svjestan je da nije lijepo to što su to učinili ocu iza leđa ali on, Viktor, jednostavno je slab na lijepe i seksipilne žene i to je jače od njega. Morao sam ga upitati zašto ju je onda uvukao u mrežu kupleraja? Trenutak je šutio gledajući negdje u stranu… -Siguran sam da ti je mama sve, ili gotovo sve, ispričala ali nisam siguran da je bila posve iskrena.- Ne znam zašto ali to je rekao takvim glasom da sam mu čak povjerovao. Objasnio mi je kako mi mama sigurno nije rekla da jako voli malo više grubosti i da ju pali žestok i dosta grub seks. Kazao je dalje, kako mi sigurno nije priznala da se uopće nije previše opirala kada joj je predložio seks s drugim muškarcima. Vrlo brzo i bez nekog otpora je pristala najprije pušiti kurac a potom se i jebati s kamionđijama ali ne samo s njima. Jednom prilikom jedan debeli kamionđija molio ju je da mu samo izdrka kurac. Kako nije pristajala ponudio joj je lijepu svotu novca. Otišli su do šumarka i tu na klupi mu ga je trebala izdrkati. Debeli je spustio hlače i gaće te sjeo. Mama mu ga je drkala a onda se debeli napalio te je tražio i da mu ga popuši. Odbila je ali već je pomalo bila napaljena. Debeli je postao grub i u jednom trenutku opalio joj je šamarčinu. Nakon toga mama mu ga je popušila. Kasnije je tu epizodu sama ispričala Viktoru rekavši kako ju je šamar dodatno uzbudio. Od tog trenutka ni Viktor se nije libio da joj, kada bi se posvadili ili poriječkali ili bi bila neposlušna, opali dva-tri šamara. Nakon šamara silno bi se uzbudila i divlje bi se pojebali. Na seks s više muškaraca istodobno također je sama, bez njegove prisile, pristajala. Voljela se odjenuti u seksi rublje i istovremeno zadovoljavati dvojicu, trojicu pa čaki četvoricu muškaraca istovremeno. Uživala je u redaljkama.

Nisam znao što misliti. Viktor mi je djelovao iskreno i jednostavno sam mu povjerovao to što priča. Priznao je da je u kasnijoj fazi njihove veze pretjerao i da je napravio neke ružne stvari zbog kojih mu je sada žao. Pitao sam ga znači li to sada da više neće tražiti, zvati ili posjećivati mamu? Potvrdno je odgovorio davši mi ponovo svoju časnu riječ. – No, što ako ona mene prva bude potražila ili zvala?- I opet me iznova iznenadio. Rekao sam mu kako vjerujem da ona to neće učiniti. -Onda sve u redu, ako ti misliš tako no nemoj se na mene ljutiti ako bude kako sam ja rekao.- Odgovorih da neću. Predložio je da malo prošećemo okolicom jer priroda je ovdje prekrasna. Pristao sam jer bio sam prilično zadovoljan obavljenim razgovorom.

Lagano smo prolazili malim proplankom prema šumovitom dijelu kada me Viktor doslovce šokirao sljedećim pitanjem:-A ti, obalačiš li još uvijek mamine gaćice i čarape? Drkaš li na njih?- Viktor je osim rukom znao ošamariti i riječima jer osjećao sam se kao da me ošamario. Pocrvenio sam od silne nelagode ne znajući što odgovoriti i odakle on uopće zna za moje odijevanje maminog rublja i drkanja na gaćice i čarape? A onda mi je sinulo. Bio je to trenutak mog zanosa planom koji sam u suradnji s Jakvom spremao se realizirati. U Jakova sam imao neizmjerno povjerenje. Jednom prilikom dok smo pričali o mom paklenom planu koji je podrazumijevao da njegovu i moju mamu natjeramo da nam popuše kurac prilično smo popili. Iz kafića smo otišli k meni doma. Nikoga nije bilo kod kuće. Nastavili smo, dobro raspoloženi, dalje piti. Znao sam da je mama s Viktorom i to sam rekao Jakovu. Dodao sam kako će opet doći kući, skinuti gaćice natopljene spermom, i baciti ih u korpu s prljavim rubljem a ja ću ih onda potražiti i izdrkati se po njima.

Rekoh da smo bili prilično pijani i kada me Jakov zamolio da mu pokažem mamine gaćice kao i ostalo seksi rublje u maminom ormaru nisam odbio. Čak sam i iz korpe za veš izvukao jedne prljave gaćice. I onda sam u trenutku pijanstva i slabosti priznao Jakovu kako sam povremeno znao obući mamine gaćice pa i čarape. Ja sam poslije na tu epizodu gotovo zaboravio a Jakov to nikada nije spominjao pa sam bio uvjeren da je bio toliko pijan da se toga više i ne sjeća. No sada sam postao svjestan i jedne druge stvari. Viktor je za to drkanje i oblačenje gaćica mogao saznati jedino od Jakova. Znači da je razgovarao s njim… Jakov mi ništa o tome nije rekao i to me čudilo.

Vidjevši me kako sam zanijemio od iznenađenja i šoka Viktor se nasmijao i tada mi ispričao otprilike ono što sam pretpostavljao da se i dogodilo. Naime, Azra je Viktoru sve ispričala. Jebiga, to sam trebao predvidjeti. Azru je bilo lako navući na tanak led a kada ju je Viktor malo pritisnuo ova je propjevala i sve detaljno ispričala Viktoru. Potom je Viktor odlučio popričati s Jakovom. S dva svoja prijatelja Viktor je Jakova utrpao u svoj kombi i odvezli su ga do brvnare. Jakov je bio prestravljen očekujući da će ga prebiti. Ništa mu nisu učinili ali on je bio toliko prestrašen da im je sve u detalje i točno ispričao. Pričao nam je o našim odlascima u „Svratište“, o praćenju mama, špijuniranju, pa i o mojem priznanju kako sam oblačio mamine gaćice, čarape… kao i o planu koji sam ja skovao nakon čega mu je moja mama popušila kurac. Viktor kaže kako Jakova nisu ni prstom taknuli ali su ga pošteno isprepadali. Toliko da se od straha upišao u gaće. Viktor mu je zaprijetio rekavši mu da meni ništa ne smije govoriti, mojoj mami također a ne smije od mame više tražiti da mu puši kurac ili bilo što drugo. Dakle, zbog silnog straha Jakov mi ništa nije rekao a osim toga primjetio sam da ga sve rijeđe ili gotovo nikako ne viđam. Sada sam znao razlog tomu.

Vraćali smo se prema brvnari a ja sam se osjećao silno posramljeno i sad pored Viktora bio sam manji od makova zrna. U jednom trenutku Viktor me opet zagrlio prebacivši ruku preko mog ramena samo ovaj put čvršće nego kada smo se vraćali s pecanja. -Inenadio sam te malo, jelda?- Pitao je a ja sam šutio ne znajući što bi mu odgovorio. Potom je dodao:-Ne poznaješ ti mene dovoljno dobro, mali moj. Ali bez brige, upoznat ćeš me.- Pitao sam se što bi to trebalo značiti ali to nisam glasno izgovorio
.
Stigli smo do brvnare i najradije bi otišao doma. To sam i rekao Viktoru. Opet se nasmiješio na onaj svoj čudan i zagonetan način:-Zašto?-Pitao je. Nisam se osjećao lagodno i bilo mi je nugodno u njegovu društvu zbog toga što je saznao za moju tajnu. Slegnuo sam ramenima i zamolio ga da me odveze kući. -A ja bi želio da se malo zabavimo.- Rekao je i sad me već počeo plašiti. Poput zvjeri je namirisao i osjetio moj strah. Ustao je i pomilovao me rukom po kosi rekavši mi kako se nemam razloga plašiti. Uzeo me za ruku i rekao kratko:-Dođi.-

Ne ispuštajući moju ruku iz svoje doveo me iza brvnare do onog bijelog kombija. Ništa mi više nije bilo jasno. Otvorio je stražnja vrata kombija i rekao mi da pogledam unutra. Oprezno sam zavirio i iznenadio se onim što se unutra nalazilo. Unutra se nalazila raznovrsna ženska odjeća i donje rublje. Haljine, šosevi, bluze, čarape, gaćice, halteri, grudnjaci, šminka, štikle, čizme… Zbunjeno sam gledao sadržaj kombija pitajući Viktora što je to i odakle ta roba u tom kombiju. Tada mi je objasnio da je zbog naglog zatvaranja kluba morao pokupiti dobar dio odjeće, rublja i obuće kojeg su koristile žene. Pod ženama je mislio na svoje kurve, to mi je bilo jasno. No nije mi bilo jasno zašto mi to pokazuje mada sam nešto slutio i pokazalo se da je slutnja bila opravdana.

-Volio bi da se lijepo urediš i našminkaš.- Gledao sam u njega nemajući snage bilo što reći. Pitao me zašto ga tako čudno gledam kada već ionako imam iskustva u odijevanju ženskog rublja? Odbio sam taj njegov prijedlog rekavši kako to ne dolazi u obzir. Uozbiljio se a lice mu je porimilo prijeteći izraz. Pogledao me na način da mi se krv sledila u žilama. Djelovao je vraški opasno i stvarno sam se uplašio kao nikada u životu. -Ne moraš ako ne želiš ali onda računaj na to da ću te išamarati, odvesti kući gdje ćemo o svemu porazgovarati u prisustvu tvoje mame ali i oca. I još ću te pred njima išamarati. Ti sad odluči.- Okrenuo se ostaviši me kod kombija i vratio se u brvnaru.

Što sam mogao učiniti? Znao sam i bio sam svjestan toga da će, ako ga odbijem, učiniti ono što je rekao. On je bio takav tip i bio je spreman tu prijetnju sprovesti u djelo. Obukao sam crne samostojeće čarape, obuo jedne od štikli koje su mi odgovarale i navukao laganu kratku haljinicu. Našminkao sam usne… Osjećao sam je se jadno poput prebijenog psa. Radije bi da me je išamarao i nakon toga me pustio na miru. Ali sad što je tu je. Ušao sam u brvnaru a Viktor je sjedio za stolom i pušio. Izraz lica nije mu se bitno promijenio kada me vidio no ipak je rekao: -Pa nije loše… No znam da se ti možeš i bolje potruditi ali za prvi puta je dobro.- Znači on ovu igru sa mnom namjerava nastaviti, pomislio sam, obzirom da je rekao, za prvi puta je dobro. Drhtao sam što zbog prohladne noći, što zbog straha ne znajući što me dalje čeka. Zajedno smo se vratili do bijelog kombija i on mi je dodao jedan crni korzet a odnekuda je izvukao i jednu kovrčavu vlasulju. Tek kada sam se dodatno uredio odmjerio me od glave do pete rekavši da je to sada to.

Viktor je ustao uzevši ključeve svog kombija. Rekao mi je da se idemo malo provozati. Pretrnuo sam. Provozati??? Kamo? Ovako odjeven? Nimalo nježno uhvatio me ispod ruke i dovukao me do kombija. Otvorio je vrata kratko naredivši:-Penji se!- Dok sam ulazio u kombi pljusnuo me dlanom ruke po guzici i to prilično jako. Vozio je poljskim putem do brvnare do asfaltne ceste. Potom je krenuo prema prvom naselju. Cesta je bila pusta i tek bi tu i tamo prošao neki auto. U jednom momentu je stao uz rub ceste rekavši mi da izađem napolje. Opet sam se doslovce smrznuo od straha. Viktor je izašao i došao s moje strane. Otvorio vrata i jednostavno me izvukao napolje. -Hajde, sad malo prošeći uz cestu poput prave kurve koja čeka mušterije.-Rekao je i vratio se u kombi. Odjeven poput kakve droljice šetao sam uz rub ceste nastojeći ne udaljiti se predaleko od kombija. Vidjevši svjetla auta koji mi je išao u susret ubrzao sam korak i došao do kombija otvorivši vrata. Ušao sam ali vozač auta koji nas je mimoišao zablendao je svjetlima i potrubio. Očito me vidio. Viktor se zadovoljno smiješio. Još me u dva navrata natjerao da izađem napolje. Morao sam svući haljinicu te samo u samostojećim čarapama, korzetu i štiklama šetati uz cestu. Viktor bi me tjerao da hodam naprijed a onda bi me sustigao kombijem. Tražio je da se naguzim i rukama raširim guzove. Uistinu je uživao ponižavajući me.

Vratili smo se u brvnaru i više nisam znao što da očekujem i što je sljedeće. No iznenadio me rekavši kako sam bio dobar te neka se skinem pa idemo na spavanje. Svukao sam čarape, izuo štikle i skinuo šminku s usana. Bio sam posve gol i sjetio se da su mi gaće, hlače, majica i jakna ostale u kombiju. Rekoh Viktoru kako bi morao otići po odjeću no Viktor se samo nasmijao. Stao se svlačiti spremajući se za spavanje. No svukao je i gaćice te ostao posve gol. Zaključao je vrata brvnare i legao u krevet. Ja sam inače spavao na sklopivom ležaju i sad sam krenuo prem njemu kako bi ga razvukao za spavanje. Viktor je odmaknuo plahtu kojom je bio pokriven rekavši mi kako ću ove noći spavati s njim. Njegov krevet jest bio dovoljno velik i prostran tako da je na njemu komotno moglo spavati dvoje ljudi. Odgovorio sam kako ću ipak razvući ležaj. Strogo me pogledao i glasom koji je bio strog i zvučao kao naredba rekao mi:-Hajde gasi svjetlo i ulazi u krevet.-

Ugasio sam svjetlo i legao pored njega. Ležao je na leđima ruke stavivši ispod glave. Gola tijela su nam se dodirivala. Pitao me zašto drhtim a ja sam šutio. Nasmijao se pitajući me zar nikada nisam gol spavao uz drugog muškarca? Odgovorio sam da nisam. -Ja jesam… U zatvoru.- Rekao je. Nagnuo se prema meni i poljubio me u obraz. Potom se okrenuo na drugu stranu i ubrzo je zaspao.

Probudio sam se i shvatio da Viktora nema pored mene. Podigao sam se na laktove i tog trenutka on je ušao u brvnaru noseći vodu u lončiću. Voda je bila za kavu. Ništa nije rekao već se samo nasmiješio. Stao je iza mene. Pogledao sam iznad sebe vidjevši njegov prilično veliki kurac iznad svoje glave. Uzeo je kurac u ruku i lagano ga počeo drkati.-Znaš, u zatvoru sam dijelio ćeliju s jednim tipom koji je bio dosta sličan tebi… Mali je volio gledati dok drkam.- Sada sam poželio ustati no Viktor je gotovo viknuo na mene da ostanem ležati. I dalje je drkao kurac. Ubrzao je drkanje i trenutak prije svršavnja rekao mi je kako je taj mali volio da ga spermom zalije po licu. Sljedećeg trenutka sperma je šiknula iz njegova kurca obilno me zalivši po čitavom licu. -Idi se umij i vrati se brzo da skuhaš kavu- Rekao mi je. Popili smo kavu i napokon smo krenuli prema kući. Na putu do kuće pitao me da li mi se svidjelo kako smo proveli vikend.- Šutio sam a on se cinički smiješio.

Stigli smo nedaleko od moje kuće i on je zaustavio kombi. Pogledao me i rekao:-Jebiga, mali moj… Ne volim i ne trpim d to da se netko sa mnom zajebava. Shvaćaš?- Želio sam što prije izaći i rekao sam mu da sve shvaćam i da mi je žao. On je rekao kako njemu nije žao i kako mu je bilo lijepo sa mnom. Dodao je kako sam dobro prošao jer sam mu drag i da sve ovo što se dogodilo ne mora značiti i kraj našeg prijateljstva. Izašao sam iz kombija i krenuo prema kući. Prošao je kombijem uz mene i potrubio u znak pozdrava. Mama me s nestrpljenjem isčekivala. Objasnio sam joj kako sam s Viktorom sve riješio i kako je više neće gnjaviti. Naravno, nisam joj spominjao torturu koju sam prošao i način na koji me ponizio.

Autor: fukbuk

Moja seksipilna mama voli kamionđije 3
Moja seksipilna mama voli kamionđije 5