Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Moja seksipilna mama voli kamionđije 5

Prolazili su dani pa već i tjedni. Otac je češće bio kod kuće ali Viktora više nije bilo. Nije zvao mamu niti mene. No ja sam sve češće razmišljao o njemu. Čak sam i oca pitao viđa li Viktora? Odgovorio je kako se povremeno sretnu u gradu i odu na piće. Iako je u stvari bio moj mučitelj na neki način jer natjerao me da se odjeven poput kurve šećem uz cestu i spermom mi je zalio lice ja sam opet često maštao o njemu. Noću bi drkao i zamišljao sebe odjevenog poput žene kako Viktoru pušim kurac i kako me obilno zalijeva spermom. Često bi vadio mamino seksi rublje i odijevao ga na sebe. Ni sam ni sam mogao vjerovati da sam se na neki način zaljubio u tog prgavog i opasnog tipa. Bila je već kasna jesen ali vrijeme je bilo relativno toplo kada mi je na mobitel stigla poruka. Bila je od Viktora. Glasila je:-Mali moj, što kažeš na jedan izlet u brvnaru? Ukoliko ne želiš ne moraš odgovoriti na poruku i shvatit ću te. Nadam se da se ne ljutiš na mene. Pozdrav!- Nisam mogao vjerovati da me Viktorova poruka toliko oraspoložila. Da, morao sam priznati samome sebi kako želim s Viktorom u brvnaru i kako želim biti njegova droljica.

Fascinirao me i opčinio taj Viktor. Jedva sam dočekao da se nađemo. Dočekao sam ga na cesti malo izvan našeg mjesta. Ušao sam u kombi i krenuli smo put njegove brvnare. Dan smo proveli u pecanju. Naime on je pecao i usput učio mene toj vještini, ako je to uopće vještina. Shvatio sam da se u njegovom društvu doslovce osjećam poput kakve pičkice. Poslijepodne je od mene tražio da pometem i očistim brvnaru što sam i učinio. Shvatio sam da uživam kada dominira i kada mi naređuje što trebam učiniti. Naravno da je i on to primjetio. Navečer se opet skinuo do gola i legao u krevet. Rekao mi je neka sam izaberem gdje želim spavati, na pomoćnom ležaju ili pored njega. Trenutak sam oklijevao ali ne zbog toga što nisam znao gdje spavati. Nešto drugo mi se vrzmalo u mislima. Rekoh mu da sačeka malo. Uzeo sam beterijsku lampu i otišao do bijelog kombija iza brvnare. Obukao sam crne čarape haltere, štikle, našminkao se i tako odjeven ušao u brvnaru. Viktor se zadovoljno smiješio.

Legao sam pored njega naslonivši glavu na njegovo rame. Obgrlio me rukom. Vrhovima prstiju prelazio sam preko njegovih prsiju, čvrstog trbuha sve do kurca. Lagano sam mu ga stao drkati. Izdrkao sam mu ga pa potom uzeo plahtu pa njome obrisao njegov kurac i trbuh po kojem je bilo dosta sperme, te svoju ruku umrljanu spermom. Odbacio sam umrljanu plahtu i dohvatio deku koja se nalazila na stolcu. Pokrio sam nas obojicu i zaspao sam u njegovom zagrljaju. Probudio me ujutro tako što je svojim usnama poljubio moje. Otvorio sam oči i ugledao ga iznad sebe. Ponovo je spustio usne na moje i ovaj put sam otvorio usta usisavajući njegov vlažni jezik. Odvojio se od mene i rekao:-Hajde ustaj i spremi se.- Začuđeno sma ga pogledao.-No ustaj, idemo.- Kazao je. Ustao sam zbunjen ne znajući kamo idemo. Dok sam ustajao iz kreveta opet me pljusnuo dlanom ruke po dupetu. On je izašao napolje dok sam se ja još spremao i čuo sam otvaranje i zatvaranje vrata kombija. Spremio sam se i ušli smo u kombi. Opet sam pitao zašto idemo i kamo uopće idemo? Odgovorio je kako idemo u Zgareb. Nisam još shvaćao zašto.

Tek kada smo već bili u gradu rekao mi je kako me vodi u svoj stan. -Mali moj, želim te jebati a stan je mnogo bolje mjesto od brvnare. Barem za početak. Uostalom i to to želiš, zar ne?- Namignuo mi je parkiravši ispred zgrade u kojoj je imao stan. Prožimala me nervoza jer ipak nikada nisam primio kurac u guzu. Znao sam da je sada ovo gotova stvar i da će me uistinu pojebati. Sa stražnjeg sjedala uzeo je veliku torbu i liftom smo se popeli na treći kat. Stan je bio velik, komforan i lijepo uređen. Odmah me potjerao na preodijevanje. Otišao sam u kupaonicu a on je za mnom donio onu torbu. Naime, u torbu je potrpao veliki dio onog rublja, haljina, štikli i šminke koja se nalazila u bijelom kombiju kod brvnare. Rekao mi je da sačekam trenutak. Ubrzo mi je donio pravu žensku vlasulju. Istovremeno sam bio nervozan i silno uzbuđen. Bio sam spreman biti njegova poslušna kuja i odlučio sam se urediti na najbolji mogući način. Pokorno i poslušno sam prihvatio ulogu koju mi je Viktor namijenio.

Viktor me dočekao posve gol na krevetu spavaće sobe. Čim sam ušao zadovoljno se nasmiješio i odmah ustao s kreveta. Prišao mi je i uhvatio me rukom za vrat. Nije to bilo nimalo nježno. Gotovo me gušio dok mi je gurao jezik u usta. Potom je popustio stisak i gurnuo ruku ispod moje kratke suknje… Rukom me čvrsto uhvatio za jaja i zaboljelo me. Jauknuo sam glasno. Zgrabio me rukama za ramena i okrenuo me licem prema zidu sobe. Grubo me gurnuo prema zidu tako da sam se doslovce zalijepio uza zid. Upro sam se rukama o zid a on mi je naredio da ostanem tako. Zadigao mi je suknju iznad bokova otkrivši moje golo dupe. Opalio mi je po dupetu žestoku pljusku i opet sam bolno jauknuo. -Jel boli?- Pitao je, a ja sam lica priljubljenog uza zid, poluotvorenih ustiju, šutio. Odvalio mi je još dvije-tri pljuske po dupetu a onda se priljubio uz mene zavukavši ruke ispod mojih. Prstima je počeo stiskati bradavice mojih sisa što je kod mene prouzročilo novi val boli. Moje bolno jaukanje i glasno stenjanje samo ga je još više palilo. Grizao me po vratu govoreći mi da sam prava mala kuja. A on voli male kuje jebati u guzicu. -I mama ti je prava kuja… I ona voli kad ju boli. Slični ste.- Uživao je u iživljavanju, dominaciji i ponižavanju.

Potom mi je naredio da odem na krevet i naguzim se. Trenutak prije nego sam krenuo prema krevetu opalio mi je još jednu vruću pljusku po dupetu.- I mamu sam ti ovako pljuskao po guzici. Jel ti pričala o tome?-

Uistinu je sadistički uživao u ponižavanju. Stalno je spominjao mamu i to ga je očito dodatno uzbuđivalo. Raširio mi je guzove nastojeći mi što više razvući šupak. Nekoliko puta je pljunuo ravno u šupak a onda mi je ugurao srednji prst. I samo guranje prsta u moj još nedirnuti šupak za mene je bilo bolno. Gurnuo ga je nekoliko puta i onda opet pljunuo pa ga opet ugurao. Opalio mi je još nekoliko pljuski po dupetu koje se već opasno crvenilo i žarilo se. Uzeo je rub plahte i njime obrisao svoj prst. Iz ormara je potom izvadio prezervativ i jednu plastičnu bočicu. Naredio mi je da se okrenem i sjednem na rub kreveta. Stajao je ispred mene i držeći me za glavu gurao mi svoj veliki kurac u usta. Dok sam mu ga pušio rekao mi je-Mali moj, nagutat ćeš se ti moje sperme.-

Potom mi je dao prezervativ rekavši mi da mu ga navučem na kurac. Učinio sam tako kako je tražio. Čitao je strah u mojim očima i uživao je u tome. Sada bi najradije osd svega odustao i pobjegao glavom bez obzira ali to više nije bilo moguće. Potom sam se opet morao naguziti. Ugurao mi je jastuk ispod trbuha. Obilno je namazao svoj kurac onim gelom iz bočice a potom je podmazao i moju guzu utrljavajući gel duboko u šupak.

-Znači ovo ti je prvi put da te netko jebe u dupe. Sad ćeš vidjeti kako je bilo tvojoj mami… I ona je sa mnom prvi put probala jebanje u guzu.-
Čvrsto me uhvatio za bokove i njegov kurac počeo je ulaziti u moje dupe. Cvilio sam i vrišatao od boli koju mi je nanosio prodirući u mene. Zabio mi ga je do jaja i uz bol koju sam ionako osjećao još me nekoliko puta pljusnuo po guzovima. Želio sam da prestane jer me jako boljelo ali on je bio neumoran. Zagnjurio sam glavu u plahtu na krevetu kako bi prigušio jauke i cviljenje. Kada ga je napokon izvukao iz guze naredio mi je da se okrenem. Popeo se na krevet i uhvatio me ispod pazuha te me grubo povukao sve do gornje stranice kreveta. Ispod ramena i glave stavio mi je jastuk a onda me opkoračio i bukvalno me pojebao u usta. Dok je svršavao obilno mi usta puneći spermom glasno je inzistirao na tome da gutam spermu.

Doslovce me uništio. Imao sam osjećaj da me čitavo tijelo boli. Pomogao mi je da odem do kupaonice. Tijelo mi je bilo puno masnica od štipanja, ugriza i pljuskanja. Nisam mogao sjediti jer me guza boljela. Vratio sam se u sobu i posve iscrpljen legao potrbuške na krevet nakon čega sam zaspao. Nakon buđenja pokušao sam ustati ali osjetio sam bol gotovo u svakom mišiću na tijelu. Bio je mrak i nekako sam se dovukao do prekidača te upalio svjetlo. Pogledao sam na sat i vidio da je prošla ponoć. Viktora nije bilo. Da sam i htio otići nisam bio u stanju. Trebalo mi je još malo vremena da se oporavim. Popio sam vode i vratio se u krevet.

Probudio sam se i sad je već bio dan. Zavjese su bile odmaknute a rolete podignute. Kroz otvorena vrata sobe osjetio sam miris kave. Prošlo je nekoliko minuta i u sobu je ušao Viktor noseći na tacni dvije šalice kave. Smiješio se te položio tacnu na noćni ormarić pored kreveta. Položio je ruku na moje golo dupe i ja sam se instiktivno trgnuo zbog boli koja je još itekako bila prisutna. Pomogao mi je da se uspravim i nekako sjednem. Meškoljio sam se s jedne na drugu stranu jer me guza boljela ovako u sjedećem položaju. Viktor mi je rekao kako zna da me boli ali to je tako prvi put. Svaki idući puta biti će sve lakše i sve bolje.

Nakon ispijene kave odvezao me kući. Opet je stao malo dalje kako nas mama ne bi vidjela. Izašao sam iz kombija a on mi je rekao neka pozdravim mamu. Trebalo mi je nekoliko dana da se oporavim od torture koju sam prošao. Izbjegavao sam susrete s mamom ali i sa svima drugima kako ne bi vidjeli masnice na vratu koje sam nastojao prikriti puderom i kremama. Intezivno sam razmišljao o svemu onome što mi je do sada učinio Viktor. Znao sam da je slično a možda i gore prošla mama. Naravno da njoj niti jednom riječju nisam dao naslutiti da se viđam s Viktorom a užasavao sam se pomisli da slučajno sazna što mi je sve radio. Prvih dana bio sam ljut na samoga sebe zbog moje naivnosti i lakomislenosti. Razmišljao sam tada kako sam napravio veliku grešku pristajući se ponovno naći s Viktorom.

Prošlo je već gotovo mjesec dana i skroz sam se oporavio. No nisam mogao vjerovati da opet razmišljam o Viktoru. Ne znam na koji način i čime je on to mogao tako efikasno opčiniti ljude oko sebe. S jedne strane bilo mi je drago što se više ne viđamao a opet s druge strane nekako sam se potajice nadao da će se javiti. I javio se. Nazvao me i ma koliko god se to čudno činilo javio sam se. Bilo mu je drago što me čuje i djelovao je vrlo ljubazno. Rekao mi je kako se trenutno nalazi u “Svratištu” i kako bi me volio vidjeti. Ako želim neka dođem na recepciju a on će me čekati gore na katu. Na recepciji će mi reći u kojoj je sobi. Prekinuo je vezu prije nego sam uopće stigao odgovoriti.
Razmišljao sam neko vrijeme što mi je za činiti. Vrlo dobro sam znao da on neće odustati i da će iznaći načina da me primora da dođem, ako ne sada onda neki idući put. Kao i mamu uvukao me u svoju mrežu i već sam se dobrano zapetljao. Uzeo sam mamin auto i došao do “Svratišta”. Baš kako mi je rekao djevojka na recepciji rekla mi je broj sobe. Pokucao sam i ušao. Prostrana soba lijepo namještena bila je prazna. Viktora nije bilo. No pojavio se za manje od dvije-tri minute. Očito da mu je ona djevojka s recepcije javila da sam stigao. Ponudio me pićem i malo smo razgovarali. Očito mi se udvarao a to se potvrdilo kada mi je rekao kako bi želio da prenoćim tu s njim. Vjerovali ili ne ali pristao sam. Plašio sam ga se a istovremeno sam bio opčinjen njime. Vrlo brzo donio je odnekuda žensko seksi rublje, šminku, cipele… Ovaj put nije ni izdaleka bio grub kao prvi puta. Iako je određene grubosti bilo to je ipak bilo mnogo podnošljivije. Pljuskanje po guzi sad više nije bilo onako žestoko. Da, dozvolio sam mu da me opet pojebe i da mi svrši u guzi.

Nakon toga naši sastanci su se zaredali. Sastajali bi se u “Svratištu” ili bi otišli u njegov stan u gradu. Ponekad bi me jebao i u brvnari a nije bila rijetkost da mu popušim kurac na nekom skrovitom i usamljenom mjestu. Uživao me jebati u svim mogućim i nemogućim pozama. Volio je da mu gutam spermu i da mu ližem šupak. Opet smo počeli činiti istu stvar kao s početka našeg druženja. Odijevao bi se i našminkao poput žene pa bi odlazili u vožnju. Nakon takvih izleta bio je ludo napaljen i često bi me pojebao u kombiju. Primjetio sam da je s njim u društvu vrlo često jedan mladi muškarac. Stalno bi ga sretao kada bi išao na dogovoreni sastanak s Viktorom. Taj mladić zvao se Fran. Viktor ga je predstavljao kao svog poslovnog partnera. Ponekad dok bi u nekom kafiću ili “Svratištu” čekao Viktorov dolazak naišao bi i Fran. Ispadalo je nekako ga i on očekuje. Njih dvojica udaljili bi se razmijenili nekoliko rečenica a potom bi Fran otišao. No jedna druga stvar je u čitavoj priči zanimljiva. Dok bi zajedno čekali Viktora stjecao sam dojam da mi se Fran nabacuje. Fran nije ništa rekao ali znao sam da on zna da sam ja Viktorova ljubavnica.

Bio mi je simpatičan taj Fran i pomalo mi se počelo sviđati to njegovo nabacivanje. Viktoru ništa o svojim spoznajama vezano uz Frana nisam govorio. A onda smo se, bez znanja Viktora, Fran i ja dogovorili da se nađemo ne zbog seksa već kako bi zajedno otišli na jedan koncert u Zagrebu. Bilo nam je dobro i lijepo smo se proveli. Popili smo nakon koncerta nekoliko pića i krenuli kući. U stvari on je mene vozio kući. Zastali smo uz put u jednom kafiću već dobrano izvan grada. Čim smo krenuli dalje Fran je predložio da malo skrenemo s puta. Nisam se protivio i završili smo u jednom šumarku nedaleko od glavne ceste. Fran mi je popušio kurac a potom i ja njemu.
O, kako sam opet ispao naivan. Nije mi uopće palo na pamet da je sve ovo igra koju je Viktor smislio. Jedne večeri Viktor me kombijem odvezao na skrovito mjesto u prirodi gdje bi inače išli kada bi mu pušio kurac ili bi me jebao. I ovaj put sam mu popušio kurac a odmah nakon što je svršio opalio mi je šamar. Nisam mogao vjerovati. Držao sam se rukom za lice i bljedo ga gledao. Viktor je djelovao ljuto mada sad znam da je to bila samo gluma. Kazao je kako zna da sam Franu popušio kurac i ljut je na mene jer sam mu to napravio iza leđa i mislio sam to prešutjeti. Rekoh mu kako mi je žao ali dogodilo se i mislio sam da će se više ljutiti ako mu to priznam. Unio mi se u lice i priprijetio da mu ništa ne smijem činiti iza leđa. Rekao sam kako se neće ponoviti. Nije ga to zadovoljilo. Natjerao me da se svučem do gola aonda me potjerao van iz kombija. S obližnjeg drveta otrgnuo je jednu tanku šibu i njome me ispljuskao po golim nogama i dupetu. Zahtijevao je da sutradan dođem u “Svratište”.

Ništa ne sluteći došao sam. Uostalom plašio sam ga se i nisam se usudio ne doći. Ostavio me u sobi da se uredim i našminkam. Prošlo je gotovo sat vremena kada se Viktor pojavio na vratima u pratnji Frana. Rekao mi je da kada se već želim jebati s drugima onda evo sad imam priliku. Jebali su me obojica. Rasturivali su me izmjenjujući se jebajući me u guzu. Potom me jedan jebao a drugom sam morao pušiti. Od tog dana nije bila rijetkost da nam se Fran pridruži. Koristeći moju epizodu nevjere s Franom Viktor me natjerao da se ponekad jebem i s drugim nepoznatim muškarcima. Bilo u “Svratištu”, bilo negdje u prirodi u autu pa čak i na otvorenom a ponekad i u njegovom stanu u Zagrebu. Shvatio sam da sam prošao i prolazim sve ono što je prolazila i prošla moja mama.

U jednom ternutku skupio sam dovoljno hrabrosti i otvoreno sam mu rekao kako je sve ovo otišlo u krivom smjeru i kako ćemo se morati prestati viđati. Također sam mu objasnio kako neću podleći njegovim ucjenama i prijetnjama ni pod bilo koju cijenu. To sam tako rekao ali nisam bio siguran da bi to bio spreman učiniti. Viktor me hladno pogledao i rekao kako nema problema. Nisam znao bi li mu vjerovao ili ne. Dodao je:- Neka bude kako ti želiš. Ako se ponekad poželiš jebati s drugima slobodno mi reci ili ako poželiš da te jebu dvojica istovremeno. Ako i kada budeš to želio onda tako neka bude a ako ne želiš ja ću to poštivati.- Začudio sam se takvom odgovoru ali brzo sam se uvjerio da je mislio ozbiljno. Uistinu više od mene nije tražio da zadovoljavam druge muškarce. Poslije sam shvatio da me pod svaku cijenu želi zadržati uz sebe i za sebe.

Jedne večeri nakon seksa s njim u njegovom stanu uzeo je mobitel i polako listao. Pitao me sjećam li se što mi je rekao u brvnari kada sam mu rekao da se mama ne želi više s njim viđati? Nisam se mogao sjetiti na što točno misli. Podsjetio me rekavši kako mi je tada rekao kako je više neće zvati niti tražiti ako ona tako želi. Sjećao sam se, naravno. A potom je dodao sjećam li se da mi je tada rekao, a što ako ona njega prva nazove ili ga potraži?- Da, sjećao sam se i toga. Pokazao mi je mobitel na stranici gdje se nalaze primljeni pozivi. Bio je tu mamin broj. To jest bio dokaz da ga je zvala ali kako sam mogao znati da je ona njega prva nazvala a ne on nju nakon čega mu je iz nekog razloga uzvratila poziv. Nasmijao se i rekao kako će ga večeras nazvati pa ću se i sam imati prilike uvjeriti.

I uistinu kroz nekih dvadesetak minuta mobitel je zazvonio. Pisalo je Tina. Nije bilo sumnje da je to uistinu mama. Pokazao mi je prstom da budem tiho i stavio mobitel na zvučnik. Javio se i začuo sam mamin glas.
-Danas sam te već zvala nekoliko puta. Zašto se ne javljaš?-
-Bio sam prezaposlen i jednostavno se nisam mogao javiti, sorry.-
-Gdje si sada?-
-U svom stanu u krevetu.- trenutak je vladala šutnja.
-Bi li volio da sam ja uz tebe?- Nisam mogao vjerovati! Viktor me pogledao i nasmijao se. Kazao joj je kako bi jako volio da je ona uz njega i kako mu nedostaje. Mama se nasmijala. Potom je rekla kako joj nedostaje seks s njim i kako već dugo nije primila tako dobar kurac kakav je njegov.
-Prava si kuja… Uvijek sam ti govorio da si napaljena kuja, sjećaš se?-
-Kako se ne bi sjećala. životinjo jedna.-
-Pa zašto si onda prekinula sa mnom?-

Tada se uozbiljila. Pričala je o tome kako je sve ono što se događalo za nju postalo prenaporno i preopasno. Nije to više mogla izdržati. Voljela bi da se opet povremeno sretnu ali bez onakvih egzibicija i avantura. Sve to je prerizično u svakom pogledu.. I zbog braka, zdravlja i diskrecije.
Viktor joj je odgovorio kako je u potpunosti razumije i kako se nešto onakvo više neće ponoviti. Pitao ju je kada bi joj odgovaralo da se nađu. Rekla kako bi voljela već sutra navečer. Doći će utom na staro mjesto a on neka bude tamo sa svojim kombijem.

Razgovor je završio a ja naprosto nisam mogao vjerovati. Viktor se trijumfalno smiješio. Pogledao me pitavši me što mislim kako bi mama reagirala kada bi znala da je malo prije ovog razgovora njenog sina pojebao u guzu? Ja sam bio šokiran a Viktor izuzetno dobro raspoložen. Uživao je u nastaloj situaciji. -Danas sam pojebao tebe a sutra ću ti pojebati mamu, pa to je fenomenalno, zar ne?- Što sam mu mogao odgovoriti.

Naravno, sutradan navečer mama se sredila i otišla a ja sam vrlo dobro znao kamo. Isprva sam je želio opasno iskritizirati ali shvatio sam da to ne bi imalo smisla. I sam sam iskoristio njenu trenutnu slabost kako bi je pojebao što također nije bilo u redu. Stoga sam razmišlajujući došao na drugu i drugačiju ideju. Nekoliko dana kasnije Viktoru sam otvoreno priznao kako sam seksualno iskoristio mamu u trenutku kada je bila očajna. Paleći cigaretu pogledao me rekavši kako ga to uopće ne iznenađuje. Objasnio sam mu svoju ideju i nakon što sam završio široko se osmjehnuo rekavši kako je i sam razmišljao o nečemu sličnom ali sad sam mu ja olakšao čitavu stvar.
Pustili smo da se mama zaigra. Viktor je sad jednog dana jebao moju mamu a drugi dan ili dva-tri dana kasnije mene. Mama ništa nije znala niti slutila. Jedne večeri mama je ostala noćiti kod Viktora u stanu. Rano ujutro Viktor je izašao iz stana a ja sam ušao. Mama je spavala u Viktorovm krevetu snom pravdenice. Zavirio msam oprezno u sobu. Bila je tek djelomično pokrivena i djelovala je jako seksi. Vrata sobe ostavio sam širom otvorena i strpljivo čekao. Pristavio sam kavu i kada sam čuo da se mama meškolji natočio sam kavu u šalice. Stavio sam kavu na tacnu i krenuo prema sobi. Mama je sad bila budna i naslonila se leđima na jastuk kojeg je prislonila uz gornju stranicu kreveta. Prolazila je prstima kroz kosu i mada sam već koraknuo u sobu nijs shvatila da sam to ja jer očekivala je Viktora. Kada je pogledala prema meni imao sam osjećaj da će se onesvijetiti. Nije mogla vjerovati da vidi mene.
-Majko mila! Što ti radiš ovdje?- Pitala je.

-A ti? Što ti radiš ovdje?-Odgovorio sam. Nije pronalazila riječi i jednostavno me zbunjeno promatrala kao da očekuje kako će se svakog trena probuditi i shvatiti da je sve ovo samo san. Stavio sam kavu na ormarić i sjeo na rub kreveta. Počela se vrpoljiti u želji da ustane. Stavio sam joj ruku na rame i rekao joj da ostane u krevetu. Ustao sam se i počeo se svlačiti. Široko otvorenh očiju promatrala me. Uskoro sam posve gol stajao ispred nje. Legao sam pored nje. Okrenula se u stranu rekavši kako se ide odjenuti. Rekao sam joj kako joj je bolje da ostane tu u krevetu jer bi inače mogao pozvati oca da dođe ovdje. Problijeila je kao zid.

Nije više pomišljala pružati bilo kakav otpor. Široko sam joj razmaknuo noge i pojebao je. Ležala je mirno bez ikakve reakcije. Šok koji je doživjela učinio je svoje. Ležala je široko razmaknutih nogu a iz pičke joj se cijedila sperma. Nije imala volje a ni želje pokriti se ili se uopće pomaknuti. Tada se na vratima pojavio Viktor. -O kakav prizor.-Cinički je dobacio. Rado ću vam se pridružiti i počeo se svlačiti. Uskoro je gol ležao s nama u krevetu. Sada sam ostvario onu svoju fantaziju kada sam maštao o tome kako Viktor i ja zajedno jebemo mamu.

Bio je to početak druženja u troje. Nismo to činili samo u stanu kod Viktora. Sada je Viktor počeo dolaziti k nama u kuću. Naravno, kada starog nije bilo. Ponekad bi svi troje otišli u Viktorovu brvnaru. Posebno volim promatrati dok Viktor mamu šamara po dupetu… Trebalo je proći neko vrijeme da se osmjelim pred mamom pojaviti odjeven u žensko seksi rublje i našminkan. Bila je iznenađena mojim izgledom ali ubrzo je to prihvatila kao dio igre. Kada sam joj se tako odjeven i našminkan pridružio u pušenju Viktorovog kurca za trenutak me čudno pogledala ali ništa nije rekla. Vlažni jezici ispreplitali su nam se dok smo obrađivali Viktorov kurac i to me staršno napalilo. S određenom dozom zgražanja promtrala je mene i Viktora kako se uzajamno mazimo i ljubimo. No uskoro je prihvatila i to da me Viktor jebe u guzu u njenom prisustvu. Viktor uživa u ovoj i ovakvoj situaciji. Mamu i mene često naziva svojim kujama. A to je i istina. Pretvorio nas je u svoje poslušne drolje i istinski gušta u tome.

Viktor je sad naš Car. Dominira nad nas dvoje tjerajući nas da mu ispunjavamo najbizarnije želje. Volim odjeven u seksi rublje jebati mamu. Neki dan smo mama i ja razgovarali. Pitala me kamo ovo vodi i kako smatra da to sve skupa nije normalno. Na trenutke ju uhvati neki osjećaj grižnje savjesti ili nešto slično no Viktor je majstor svog zanata i vrlo brzo ju uspije smekašti i pretvoriti u pokornu i poslušnu kuju. Sljedeće što smo Viktor i ja smislili je to da nam se pridruži Fran. Shvatio sam da Viktora ne mogu pobijediti stoga sam mu se odlučio pridružiti. Unaprijed guštam u tome kako se mama i ja uzajamno promatramo dok nas Viktor i i Fran jebu u guzu.

Autor: fukbuk

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile