Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Moja žena

Bili smo u braku već 12 godina, i imali smo četvero djece. Dva sina i dvije kćeri.

Žena i ja smo tražili malu promjenu u životu. I ona i ja smo radili u dobrim firmama. Jednoga dana dođe doma sva sretna.

Ljubavi!-dobila sam mogućnost da otputujem u inozemstvo. Ali ti se vraćam za četiri mjeseca natrag. Otišla je ona. Naravno, bilo mi je dosadno bez nje i njenog super seksa ali, što je tu je. Nisam si mogao pomoći.

Došla je doma na opće naše iznenađenje.

Bili smo svi doma taj dan. Moji i njezini roditelji su došli, moja teta je bila i naravno, klinci. Nitko nije očekivao da će moja ljubljena žena doći. A naravno niti ja.

Netko zvoni na vratima. Otišao sam otvoriti da vidim tko je došao. Na vratima je stajala moja žena. Poljubili smo se jako strasno. Već dugo nije bilo žara i strasti u našim poljupcima, ali ovaj poljubac je bio pun strasti.

Otišli smo u blagovaonu da svi zajedno jedemo. Vidjelo se na mojem licu silna sreća. Šapne mi žena na uho: Danas navečer te čeka prava jebačina! Požaliti nećeš nikako. Jedva čekam.

Moji i njezini roditelji su otišli doma. Klince smo poslali k baki.
Cijela kuća je bila samo naša i ničija više.

Čuj! To sam čekao sve ovo vrijeme. Znaš, i ja sam. Otišli smo u kupaonu pod tuš na pred igru. Bila je tako napaljena, da su se sokovi iz njene pičke scjeđali.

Otišli smo u našu spavaču sobu. Počeo sam joj lizati tu napaljenu pičku, najbolje što sam mogao i znao.

Izvijala se, stenjala i jecala. Toooooooooooo. Toooooooooo.
Toooo mi je falilo. Daaj stavi kurac u pičku.

Ušao je unutra tako glatko, a ona je sva zajecala od sreće što ga je uopće dobila.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Daaaaaaaaaaaaaaaa! Joooooooooooooooooojjjjjjjj! Što mi ovo treba.

Okrenula se i rekla: Stavi ga u pičku, neka jaja lupaju po njoj. nabijao sam ga do jaja. Stenjala je i vrištala od ugode.

Toooooooooo mi je trebalo. Samo daj. Jaaaaaaaaaačeeeeeeeeee! Jaaaaaaaaaaaaaaaaačeeeeeeeeeeeeeee! Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh!

Legao sam na krevet. Sjela je na moj kurac. Kad ga je zajašila svom snagom, mislio sam da će mi kurac otpasti kako ga je jako i strastveno jahala. Nikada ga nije tako strasno jahala kao sad. Vidjelo se da ga je htjela, i to jako. Toliko se nabijala da je svršila. Ali ni to je nije spriječilo. Jahala ga je i dalje.

Legla si je na krevet i počela ga je pušiti.
E to je bilo pušenje. Sa puno strasti i ljubavi. Lizala i grickala je moj glavić i jaja. Kuuurac je pušila kaooo nikad do tada.

Stavio sam ga ponovno u pičku. Ovoga puta sam ga odmah nabio do jaja. Eeeeeeeee, šta je ona zajecala i zacviljel od boli i ugode.

Eeeeeeeeeee tako se ulazi u pičku. Sad ju razvali. Nabijao sam kurac do jaja. A ona je jecala.

Daaaaaaaaaaaaaaaaa. Jaaaaaaaaaaaaačččččččččččeeeeeeeeeeeee.
Uuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh.

Još sam neko vrijeme mogao izdržati, a onda su i kurac i jaja doslovno eksplodirala.

To je toliko sperme izašlo van, cijelu sam ju oblijao sa spermom. Po trbuhu, pički, u samu pičku, po sisama i ustima.

Eeee, to sam oduvijek htjela. Da me ovako izjebeš i obliješ cijelu sa spermom. Još je isisala zadnju kap sperme i iz jaja i kurca.

E, sad sam tek zadovoljna. Ostali smo tako ležati cijelu noć, jer nitko nije trebao ići drugi dan na posao.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile