Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pitao sam se kako da pocnem i na kraju odlucio da kazem par reci u stilu”kako i zasto”.

Ja sam bisexual i volim biti podcinjem i zloupotrebljavan od strane osoba koje uzivaju u maltretiranju sexualnog partnera.

Upoznali smo se preko oglasa i posle kafice povezli su me kolima prema obliznjoj reci i sumarku za koji bi se pre moglo reci da je to jedna poveca zapustena sumica obrasla sibljem i zbunjem.

Doveli su me do jednog polusuvog drveta koje je ocigledno bilo odabrano ranije jer je jedno parce bilo taskrceno i puno suvog lisca nabacano na mesto ispod drveta.

Orao sam se skinuti i stati ispod jedne podeblje grane.

Vezli su mi levu tuku oko zgloba i prebacili uze preko grane.

Zategnuli uze toliko da sam morao stajati i pridrzavati se za uze da bih odrzao ravnotezu.

Stavili su mi povez preko ociju i naredili mi da masturbiram polako.

Tada je pocelo. Prvo su me blago pljeskali sakama po telu i licu i kikocali se na moje trzaje kad saka pljesne malo jace i zaboli.

Bio sam slep i vezan i osecao sam se potpuno bezpomocan i ponizen u njihovoj milosti ili nemilosti.

Malo su se izivljavali udarajuci me iznenada i na neocekivana mesta kao sto je unutrasnjost butina ili potiljak glave ili onako pravilna “roditeljska” samarcina, onda bi prestali i teglili mosnice ili koristili moj stomak kao dzak za trening.

Morao sam neprestalno masturbirati i nisam smeo govoriti.

Polozaj podcinjenosti i njihovo izivljavanje nadamnom mi je natuklo pritisak u glavi i uzbudilo me do granice kad sam morao zabusavati sa masturbiranjem da nebi svrsio.

Posle izvesnog vremena su me poceli sibati sa svim i svacim sto su nasli okolo. Shvatio sam da koriste grane i sublje koje je poseceno da se raskrci to mesto.

Udarci su pljustali, neki slabi ali neki i jaki da su me naterali da se uvijam i iztezem u svim pravcima i morao sam se dobro drzati za konopac da neizgubim ravnotezu.

U nekoliko navrata sam gubio ravnotezu i batrgajuci nogama pokusavao da se odrzim uspravno dok su me oni tukli bezdusno sa svim i svacim i pretili mi da neprestajem sa masturbiranjem jer ce me tuci zesce.

Hteo ja ili ne ali ja sam morao prekidati masturbiranje da nebih svrsio sto njuma opet dalo razlog da se izivljavaju sve vise i vise.

U jednom momentu su “kao” bili veoma ljuti i presekli kanap koji je bio prebacen preko grane i sa kojim sam bio vezan za zglavak ruke i ja sam pao na suvo lisce.

Okrenuli su me na stomak i on mi je jednom nogom pritisno lice u suvo lisce dok je ona stala pozadi mene i razmakla mi guzove i prislonila nesto tvrdo na cmar.

Znao sam sta ce se desiti i krv mi je ponovo jurnula u lice.

Dok mi je on pritiskao glavu u lisce ona mi je podigla povez sa ociju samo toliko da mi pokaze malu drvenu oblicu napravljenu od odsecene grane na kojoj je bio nataknut kurton i namazan sa nekom belom kremom.

Pokrila mi je oci i naslonila tu oblicu na cmar i pocela pojacavati pritisak i gurati ga u nameri da prodre kroz cmar.

Vrtila je oblicu levo desno, uvrtala i rasklimavala me u nameri da me razradi i progura oblicu kroz cmar. Osetio sam kako se pritisak pojacava i osetio sam kako se cmar siri sve vise i znao sam da ce uskoro oblica prodreti bez obzira na velicinu.

Ne mogu reci da je oblica bila ogromna ili tako sta slicno ali bila je daleko veca nego prosecan penis.

Posto sam lezao na stomak nisam mogao masturbirati ali sam grceviti stiskao penis i trudio se da razlucim sta je vece, moje uzbudjenje izazvano tolikim ponizenjem i batinama i nadrazajem na cmaru ili bol koji je oblica pricinjavala prodiruci sve vise i vise.

U jednom momentu sam osetio bol, bol, bol i bio svestan da je oblica prodrela i olaksanje jer je bol prestala.

U tom momentu oni su poceki podvriskivati i bodtiti me da primim oblicu jos i jos. On je sklonio nogu sa moje glave i ponovo me poceo pljeskati otvorenom sakom po ledjima i po guzovima prateci ritam njenog guranja i izvlacenja onlice koja je prodirala sve dublje i dublje.

Mesala se bol i uzbudjenje do granice kad sam imao osecaj da cu svrsiti iako nisam mogao madturbirati i jedino povremena prejaka bol od njegovih udaraca me je sprecavala da svrsim.

Situaci i slika koju sam ja imao u mojoj glavi me je dovodila do ludog uzbudjenja, ja golisav na zemlji i liscu jednom rukom stiskam moj penis a drugom rukom trazim oslonac na zemlji dok udarci pljuste po meni i ona me jebe prirucno napravljenom drvenom oblicom smejuci se i uzivajuci u njihovom poslu.

Kad su bili zadovoljni ucinjenim i dubinom prodiranja oblice obavili su neko platno oko mog struka i provukli ga izmedju nogu tako da su napravili neku vrstu pelena koje su drzale oblicu duboko u meni i sprecavale je da ispadne.

U tom momentu nisam znao sta smeraju ali ubrzo sam shvatio. Cuo sam reci i shvatio da govore meni “ajde drkaj sad mamu ti jebem, ocemo da te valjamo ovde po blatu i da te picimo ko vola u kupusu dok nesvrsis”

Tako je i bilo prvo sto sam osetio bilo je ko sok iznenadjenje. Sudeci po kolicini, verovatno su bacili naene punu kantu vode iz reke i pocelo je sutiranje nogama. Osetio sam bosa stopana po celom telu i svickanje prutova i sibljika. Psovanje i pogrdno verbalno vredjanje praceno sutiranjem i posipanjem prljavsine od mokrog lisca i zemlje po meni podrzano sibanjem, dovelo ih je do ushicenja.

Ja nisam mogao videti nista ali sam bio siguran da oni trce i skacu oko mene udarajuci me i uzivajuci u maltretitanju.

Ja moram reci da to njihovo sutiranje i sibanje nije bilo toliko jako da bi me moglo povrediti ali je bilo dovoljno da izazove mesavinu osecanja gde su se uzbudjenje i bol borili ko ce preovladati.

Ja sam masturbirao ko lud, mislim ko nikada u zivotu do tada i u jednom momentu grc strasti se nije mogao odloziti.

Orgazam je puko ko bomba i moje telo je dobilo milion varnica. Oni su to shvatili i ona me je uhvatila rukama za kosu i zabila mi lice u trulo mokro lisce a udaranje se pretvorilo u jedan poduzi rafal. I sada se secam mirisa tog lisca i osecam zmarce kad pomislim na taj momenat.

Ja golisav, masturbiran uvaljan u prljavo trulo i mokro lisce i sa licem zabijenim u to dok me muz i zena tuku ko poslednu gnjidu a uz to ja zelim jos i jos i svrsavam kao lud.

I sta ja sad da kazem u vezi toga ?

Da se branim trazeci opravdanja za moju razvratnost ili da jednostavno zanemarim sve i nastavim da uzivam u onome sto mi se svidja.

Igra
Na nastavi