Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Moji roditelji

Imam dvadeset godina i prvi put sam jebao sa četrnaest. Živim sa majkom i ocem koji nisu kao ostali roditelji. Još od moje osme godine redovno su me pozivali u kupatilo da se sa njima zajedno tuširam; naravno pri tom smo svi bili potpuno goli i ja sam slobodno gledao u mamine sise i pičku i očev kurac, ali me to tada nije popaljivalo.

Tek u pubertetu počeo sam majci da guram kurac i kada je doživela prvo sladostrašće, uplašeno sam slušao njene jecaje. Iznenađeno sam posmatrao njeno telo koje se grčilo i trudilo da što dublje primi moj kurac. Izraz zadovoljstva u njenim očima pamtiću čitavog života. Nisam mogao da prepoznam rođenu majku.

Bilo kako bilo, od tog dana postao sam, kako me je nazvala, “mamin jebač” i svakog dana, čim otac ode na posao, redovno je jebao u njihovom velikom krevetu pre odlaska u školu. “Vidiš, sine, kako ti raste svake godine, sada ti je duži i deblji nego lane. Moja pička je najbolja prijateljica tvom kurcu, ponosim se svojim sinom! Moje poznanice ne pokazuju svojim sinovima čak ni sise, a kamoli pičku. Ja ti jesam majka, ali sam ti i devojka!”.

To je tako trajalo sve dok jednog dana nisam izrazio želju da gledam kako je tata jebe. Oduševljeno je prihvatila.

Te iste večeri tata i ja smo sedeli i pričali u dnevnoj sobi. U sobu je ušla moja majka i, izgovarajući kako je u sobi pakleno vruće, potpuno otkopčala bluzu. Tata je prišao, stavio moje ruke na mamine sise i ja sam kao u transu počeo da ih mazim i milujem. “Joj, bio si tako mali kad si se rodio, tim sisama sam te hranila a sada ih maziš!”

Ustala je sa kauča, skinula suknju i bluzu i stala ispred mene potpuno gola. Otac se takođe skinuo go i stao pored nje. Sada su se prema meni ponašali kao prema svom vršnjaku, a ne kao prema svom detetu. “Sine, jebi nas, ne stidi se od nas! Joj, koliki ti je! Da li si ikada poželeo da nas oboje jebeš, a? Imaš dobar kurac, jebi nas!”

Iznenađenje je tek sledilo, kada se tata spustio na kolena i počeo da mi puši kurac. Bio sam bukvalno zgranut. Osećao sam njegov jezik kojim je prelazio od korena do vrha, a drugom rukom mi je trljao muda. Privukao sam majku i počeo da joj gnječim sise i ližem bradavice strastveno. “Vidiš, Zorane, kakav kurac ima naš sin”, zadirkivala je oca moja majka Marija. Zoran nije mogao ni reč da izusti od prepunih usta.

Prešli smo u njihovu spavaću sobu. Legao sam na leđa, a majka se šireći noge nasadila na moj kurac i počela ritmički da poskakuje. “O, Zorane, što mu je tvrd! Tako je dobar, zlato mamino!”, jecala je kao nikada ranije. Tata je prišao i zauzeo poziciju četvoronošca pored nas. Majka je ustala sa mog kurca, i trenutak kasnije naslađivao sam se posmatrajući kako moj kurac prodire u očev šupak dok mu majka rukama širi guzove.

Navalio sam iz sve snage i nakon nekoliko minuta osetio sam da ću svršiti. Viknuo sam da sam blizu. Odmah su ustali i kleknuli zajedno pored kreveta. Dobili su mlaz za mlazom pravo u usta.

Obukli smo se i seli u dnevnu sobu. Majka se okrenula ka meni i rekla, “Dakle, sada počinjemo sa učenjem. Sve opet sutra! Moja pička te uvek čeka, i Zoranova bulja!”.

Sve je to bilo tek početak…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile