Prolazeci ulicom od plaze na kojoj sam izdavao lezaljke , ugledah momka pripitog , suvonjavog , koscatog . . Mozda i nije bio ali se doimao visokim . Nekoliko dana u nazad , cuo sam da u Rusiji kazu za takvog tipa da je – strkljast .
On je radio u Moskovskom metrou . Sam mi je to rekao . Ponasao se jako cudno , nekako izgubljeno a po njegovom kazivanju , dosao je na Krit , ne bi li nasao sebi devojku . U Rusiji gde ih je bilo mnogo vise , nije imao srece i verovao je da ce ovde imati vise uspeha . . Cim sam ga osmotrio , znao sam da mu je ovaj put i odmor , njemu momku od dvadesetak godina , potpuno promasena investicija . . Ne znam kako ,ali se to jednostavno znalo . .
Potpuno sam ga razumeo jer sam bio u njegovoj kozi i bilo mi ga je zao . Znam kako je patiti kada posmatras parove koji uzivaju u bliskosti svojih tela , neznim dodirima , poljupcima i naravno jebanju .
Prvih dana je pokusavao na razne nacine prici devojkama i prilazio je ali vrlo brzo , shvativsi da nema vajde , odlazio je snuzden . . Poceo je piti sve vise i gore , tako da je bauljajuci poput ranjene cavke – jer na tu pticu me je podsecao – i tog dana u smiraju kad sam ga sreo pred hotelom , snimio sam scenu kao preslikanu iz mog zivota . .
On je tumarajuci bez cilja , izgubljen u svemiru , ugledao grupu momaka i devojaka . . Bili su Grci ali to i nije vazno . . Misa se zagledao u jednu Grkinjicu , zgodnu , lepuskastu ,garavu , onako u minicu izazovnu ili da ne kazem jebozovnu a punu sebe kao eksploziv .
Ne znam tacno sta se zbilo ali vídeo sam Misu da se udaljava od njih i gleda devojku ocima punim mrznje , jer je svestan da ona u njemu vidi nulu a zena razmislja prakticno i sistem za eliminaciju radi efikasno , bez milosti . .
Uplasena , devojka je ispratila unezverenim pogledom Misu , zasigurno misleci da je to ludak kome nesto fali a nije znala niti bi htela razumetii da je on covek u agoniji , kome je priroda podarila sve potrebno sem nacina da ga koristi . .
Sad da ne bude zabune , nacin postoji ali Misa ga ne poseduje . Prosto , siromasno obucen , bez znanja iole bilo kojeg stranog jezika , sem maternjeg Ruskog , fizicki ni malo atraktivan , mogao je samo masti dati na volju , sam u svojoj hotelskoj sobi i rukom desnom ako je desnjak . Ne treba misliti da nije bilo tako .
Jedne noci kasno ili je bolje reci rano uoci svitanja , dok sam pratio jednu mladu devojku iz Kazana u Rusiji , tek punoletnu u isti hotel iznad plaze , primetio sam Misu izdaleka . Znao sam da vreba parove koji svracaju na plazu i voajerise . . Hteo sam mu prirediti predstavu ali ne samo njemu vec i njenoj majci koja ju je meni prakticno urucila za nasladu . .
Da . Bio sam bezobrazan . Tada mi je bilo 40 godina i osecao sam punu snagu , fizicku i duhovnu . . Pastuv nezasiti . Mocan kao nikad do tad , utreniran i preplanuo . Energija je izbijala iz mene , kojoj se nije moglo odoleti .
Te noci sam je razbio u svom stanu . Sokovi su prstali iz njene uske tek odskora nacete breskvice .
Skrenuli smo na plazu kao obicno ali sem ljubakanja pred spavanje , imajuci u vidu da je njena majka iscekuje na balkonu i Misu tu negde u blizini skrivenog , iako i sam vise bez apetita za seksom , ubedjivao sam Anjutu da je mnogo zelim i da je moram jos jednom imati pred spavanje . .
Ah… Zena je to iako jos skoro dete . . Ponovo su nadosli sokovi . Cudno nekakvo voce . Svukao sam je i polozio na red lezaljki a stopala na pesak , tako da joj se predivna guza usmerila na gledaoce i usao sam joj nezno otpozadi .
Palilo me je to sto nas njena majka posmatra i dok joj kcer uziva i sto ona sebe dozivljava u tome . . Misa je takodje dobio materijala za svoju desnu ruku a já sam ovaj puta bio nezan sve dok se ona nije priblizila vrhuncu . . Nije mi to bilo dosta . Skinuo sam sa sebe svu odecu a nju razgolitio potpuno . Znao sam da je prizor u polumraku na plazi , kada se vide gola tela , izuzetan i uzbudljiv . Okrenuo sam je na ledja i gurnuo u slatku pickicu prvo srednji a potom jos dva prsta . Tako , imajuci u saci njen Venerin breg , poput zamka od slasti i osvojen nebrojeno puta te veceri , podigao sam je u vis desnom rukom a pomognut levom ispod njenog predivnog struka , ja sam se okrenuo zajedno sa njom , tako da je ona bila ledjima prema gledaocima , te posadio nju na moj tako mocan kurac te noci. . Nabijao sam je nemilosrdno na njega , obgrlivsi je sada obema rukama oko struka .
Na svaki ubod do jaja , ona je ispustala krik zadovoljstva . Stenjala je izvijajuci glavu u nazad a suze , da li od srece , bola u sradostrascu ili ko zna cega , pojavile su se na njenim jagodicama ispod dva prelepa plava oka, kao u Barbike .
Priblizavala se ponovo vrhuncu , zagrlila me obema rukama snazno oko vrata a nokte zaparala u moja ramena da sam morao vristati zajedno sa njom . Osecao sam kako se misici vaginalni stezu oko mog kurca , toplu tecnost koja ga obliva i pritisak iz jaja na moju prostatu . . Nisam vise mogao izdrzati . Bacio sam se sa njom na hladnjikavi pesak i nabijao joj ga jos jace , zesce . . Puklo je iz mene kao iz cevi sa toplom vodom . Izlivao sam u nju svu slast iz mene . Dugo . Mocno .
Punio sam je mojim sadrzajem iz jaja i urlikao od zadovoljstva , poput zveri u samrtnom grcu .
Ona , prelepa Ruskinjica , nagradila me je sa hiljadu poljubaca u minuti !
Lezao sam na njoj , iznemogloj , izjebanoj i sam iznemogao vise . Maestral je pirkao i hladio mi guzu . Harmonija u culima . Istinska sreca .

Ovaj dogadjaj – Misa koji pati – , nanukao me je da napisem jednu pricu iz koje ce svako izvuci pouku ili pak utvrditi gradivo u tenziji naseg bivstvovanja – sex .
Verovatno se slazete samnom da je ta opcija koju posedujemo i jedina koja nas cini srecnim . . Naravno da se netreba zavaravati time da nema nesto uzvisenije , cistije i pré svega vaznije od sexa ali mi ljudska bica , neko vise , neko manje , nismo jos dorasli za tu uzvisenost . . Ljubav jei cilj kome ljudska rasa stremi i o tome ce biti reci ali je treba nauciti razlikovati od strasti koja je iskljuciva medju parovima . .
Kod homoseksualnih partnera se moze govoriti da ih veze I LJUBAV . Da je sve to tako , sledi prica o svim pitanjima do naj intimnijih segmenata u odnosima parova uopste bez obzira na vid odnosa koji upraznjavaju .
U mom izlaganju i dalje , bicu iskren do kraja . Neko ce postati bogatiji . Ima i onih koji ce samo utvrditi gradivo .
Jednom sam cuo svestenika na televiziji na otvorenom podijumu gde je tema bila sex .
Rekao je : – Zamislite samo ! Oni koriste organe za reprodukciju za uzivanje i igru . . Svi su se postideli . . I lepa voditeljka i Simpaticne slatke devojke u publici i . . . sta bi nam onda ostalo ?
Ratovi , katastrofe , bolesti , patnje svih vrsta , bol u srcu zbog nepravdi i lazi koja nas okruzuje . .
Sex nam je ostao da se i njega odreknemo . . Ali da se pogodimo ! Ukinite nam svu patnju , mozete i sex . .
Jebi ga . . Od dosade bi ga poceli tajno ciniti .

Afroditina priča
Mašta radi svašta