Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sanjala sam često da me jebu dvojca, ali nisam ni u snu očekivala da će mi to muž predložiti ili još bolje prirediti.

Šta da kažem, odakle da počnem. Prvi put je uvek prvi put. Još kad je iznenađenje, ne može biti bolje.

Bili smo u klubu u koji nismo odavno izašli i primetim tipa. Pogledam u njega, on mi se smeje. Crn, mišićav. Ja se nasmešim, on mi priđe. Neka priča, ja skroz ovlažila, al’ tad mi priđe muž i tip se udalji. Ništa dalje, već ga skoro zaboravljam. Računam kako ću se uskoro nabijati mužu na kurac i dođe kraj večeri. Pođosmo kući.

Muž, pripit i vidljivo napaljen, počne da me skida. Uzme lisice i veže me za krevet. Uzme maramu i veže mi oči. Kaže mi da ide po malo leda, a ja poludim od želje. Iz mačkice mi se već cede sokovi.

Nakon nekog vremena počne da mi prelazi ledom preko kliće. Ja, luda. Počeo je da me liže, kad ono dve ruke na dupetu, a dve ruke na sisama.

Bum! Šta je ovo? Ko je ovo? Skini mi povez. On ništa. I onda – svršavanje. Svršila sam odjednom, ludački.

A onda, jedan kurac u pički, drugi u ustima. Svršavanje drugi put, aaaa…

Odveži me! Aaahhh… treći put!

Odvezali su me i ja vidim onaj tip iz kluba me jebe u usta.

Onda su me uhvatili u sendvič. Jebote, nikad se nisam osećala tako ispunjeno. Uhvatili su tako dobar ritam, unutra-napolje unutra-napolje. Bum, bum, bum.

Ne mogu više da se setim, ali svršila sam osam ili devet puta u jednoj noći. Tako izkarana nisam nikad bila.

Kad je tip otišao pitam muža šta je ovo bilo, a on samo odmahuje rukom i kaže da kad mi je video pogled, sve mu je bilo jasno, da sam morala imat dvojicu to veče. Tako je došao do tipa, obajasnio mu, pitao ga ima li nešto protiv da me zajedno jebu i u suštini to je bilo to.

Samo sam morala da mu obećam da će sledeći put biti druga trojka…

Jebao sam ciganku
Komsijska guza