Kad sam imala 14 godina išla sam sa školom na more. Prvi dan sam već spazila prezgodnog tipa. Silazio je niz stepenice.

Moram priznati da sam zagledala izbočinu na pantalonama. Raspitala sam se ko je on I rekli su mi da je to lekar koji prati decu iz Beograda.

Svi najbolji frajeri su odatle pomislila sam. Ne znam jel mi bio slađi ili zgodniji. Razmišljala sam kako da mu se približim.

Otišla sam jedno jutro kod njega u ordinaciju , koja je u stvari bila neka drvena kućica, meni je to tad bilo baš romantično. Rekla sam kako me boli stomak. A on me je uveo unutra I polegao me na krevet I tako mi je nežno ali odlučno ispipao ceo stomak.

Znam da sam se jako bila zacrvenila I da sam jedva odgovarala na pitanja. Posle sam maštala kako nas dvoje goli noću gledamo kroz prozor te njegove kućice u more.

Uspavljivala bih se sa mislima kako me ljubi , kako leže na mene , kako mi pritiska bradavice svojim rutavim 27 godina starim grudima.

Sigurno mu nije veliki nadala sam se. Nisam želela da me boli.

Nisam bila zadovoljna mojim krpicama pa sam od drugarica pozajmljivala odelo. Uveče bih se šetkala pored kafića gde on sedi.

Sledeći dan sam opet otišla u njegovu ordinaciju I rekla da me boli stomak. On me je pažljivije pogledao I duže pričao sa mnom. Pitao me je dosta stvari što nemaju veze sa donošenjem dijagnoze.

I treće jutro kad sam otišla tamo sam zatekla neku cicu sa njim . Jako se videlo da sam se pokunjila, pa su mi se oboje smejali. A onda su pričali sa mnom. S tim da je ona pričala kulturno I obazrivo, a on je smejuljeći se mazio njene noge . Govorio je kako to da su tako lepe. A ona je objašnjavala da ide na neki ples godinama.

Četvrti dan me je vozio u obližnji grad da pokupimo neki lek. Mislila sam da će stati u kraj puta negde I maziti me.

Nisam bila obukla grudnjak, pa su mi sise jako poskakivale, a I primetila sam da on stalno gleda u njih.

Preko dana bih sedela u plićaku I puštala da talasi udaraju u moju vrelu malu pičkicu , uspaljenu od želje .

On bi sigurno znao kako treba. Bio bi nežan. Ne bi me bolelo.

Jedan dan sam vozila pedalinu sama . Zamišljena. Neće se ništa desiti. On voli tu plesačicu. Gledala sam ka obali. Ljudi su bili sitni.

Odjednom sam samo primetila da neko brzo pliva prema meni. Uhvatio se jednom rukom za pedalinu I izronio. To je bio on. Taj lekar.

Srce mi je tutnjalo. ” Šta radiš tako sama I daleko od obale ? ” prestravio me je. ” Nema nikog u blizini. Ajde skidaj se ! Brzo ! ”

” Tu ću te jebati. ” Počela sam da plačem. ” Nemoj . Ja se bojim . Nisam nikad. ”

” Što si me izazivala ? ”

” Neću više…. Izvini. ”

” Nosi se u kurac ! KLINKE !!!! ”

Otplivao je. Ja nisam mogla da okrećem one pedale. Sva sam drhtala. Osećala sam se kriva. Nešto sam htela od njega . A nisam smela.

Autor: ivafoto

Moja bivsa 2
Čokolada
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience