Citam price na ovom sajtu vec duze vreme i resio sam da sa vama podelim nekoliko iskustava.

Bilo je lepo 2010 godine, ja sam zavrsio srednju skolu i upisao fakultet. Ranije te godine sam upoznao jednu devojku, godinu dana mladju od mene, sa kojom sam se vrlo brzo zgotivio. Izlazili smo zajedno sa drustvom i druzili se. Ona je meni poveravala njene, a ja njoj moje probleme. Jedno vece je ona morala ranije da krene kuci i ja sam krenuo sa njom da je ispratim. Malo malo kroz pricu smo se skontali i umesto da je ispratim kuci zavrsili smo na jednom igralistu. Poljubili smo se i proveli zajedno nekoliko sati. Nakon nekoliko dana vidjanja, ljubljenja i dodirivanja dogovorili smo se da uvece prosetamo do obiznjeg jezera. Ja sam imao predosecaj pa sam kupio kondome.

Nasli smo se i krenuli pesaka do jezera. Vec tada sam uveliko bio napaljen i kurac je pretio da pocepa gace i da izleti van bermuda. Setali smo obalom jezera koji je bio zarasao u sumu i dosli do jednog uredjenog mesta koji su tamosnji alasi koristili za ribolov. Seli smo tu i poceli da se ljubimo. Uhvatio sam je za sisu koja je bila pozamasna, a ona je mene uhvatila za kurac preko bermuda. Zavukao sam joj ruku pod majicu i dosao do vec stvrdnutih bradavica. Tog trenutka je ona skinula majicu i brus, sto me je prijatno iznenadilo. Predamnom su sevnula dve povelike sise sa velikim krupnim bradavicama. Toliko sam bio napaljen da vise nisam mogao da izdrzim.

Uzeo sam je u narucje u odneo malo dublje u sumu gde nas niko nece videti. Skinuo sam majicu i stavio na travu da moze da legne. Nastavili smo da se ljubimo, ja sam njoj otkopcao farmerke i zavukao ruku u gacice koje su bile vec poprilicno mokre, a picka natopljena sokovima. Ona je pocela da uzdise i zavukla mi je ruku u gace. Skinuo sam joj farmerke i gacice, spustio se nize i poceo da je lizem. Uzdisala je, drhtala i uzivala u mom lizanju. Nakon nekoliko minuta svrsila je veoma glasno stenjuci. Sada je na nju bio red, skinula mi je gace i uzela ga u usta. Bila je neiskusna, ali je to ipak solidno dobro radila. Nakon nekoliko minuta sam se namestio preko nje u misionarsku pozu. Rekla mi je da budem nezan jer je nevina sto nisam ocekivao, ali me je jos vise palila pomisao da cu joj oduzeti nevinost. Krenuo sam da ulazim polako u nju dok je ona samo zmurela sa bolnom grimasom na licu. Kada sam usao do kraja pitao sam je da li je boli i hoce li da prestanem, na sta je ona odgovorila da nikako ne stajem, da nastavim. Poceo sam polako, izlazio sam i ulazio do kraja. Postepeno sam ubrzavao, a ona je sve vise i vise uzivala, i na kraju smo zajedno i svrsili.

Malo smo lezali jedno pore drugog, obukli se nastavili setnju. To je bio tek pocetak nasih dozivljaja i veze koja je trajala dve godine.

Autor: Veseli_Plamicak

Komsinica
Neon, ona i ja