Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Na zadnjem sedištu…

Sinoć sam upoznao jednu kurvu. Onu pravu, jebozovnu, ševiobihjecelunoć kurvu. Sedela je sa svojim mužićem, ispijala martini i nakurvičavo se smejala svima u restoranu. On je buljio u svoj PDA uredjaj, stalno kuckajući u ekran onom svojom pederskom olovčicom. Jebe se njemu što mu ženu u mislima kreše ceo restoran. Onako u tesnoj kariranoj košuljici, sa pikslama i razdeljkom u kosi ličio je na njenog mladjeg brata idiota, koji joj je ostavljen na čuvanje. Ličio je na sve drugo, samo nije ličio na njenog muža. Ona, rasna jebačica, silikonska lepotica, ispijala je vino u nizu i glasno se nečemu smejala. Pogledom je šacovala frajere i bezobrazno im namigivala.

Posle nekih sat vremena pogledi su nam se sreli. Namignula mi je, a ja sam bez dvoumljenja ustao i prišao njihovom stolu.
„Dobro veče, pa gde si ti? Nisam te video godinama, mislio sam da si odlutala negde preko“ – nakog čega sam je zagrlio i pruzio ruku njenom mužu.
„Ko ste vi“ – upita me haker, vidno iznenadjen mojim pristupom.
„Kako ne znaš dragi? Pa to je Petar, moj brat. Pa upoznao si ga na našoj svadbi… Pa gde si ti, bato? Još kad sam te videla…“ – iz njenih usta je izašla laž, toliko uverljiva, da sam na trenutak počeo da prevrtam po mislima i prisećam se. Umalo je mene ubedila da mi je sestra, kako li je tek njemu…
„Sedi malo sa nama, pričaj mi šta ima novo“ – reče i postavi me na stolicu do nje, preko puta njenog mužića.
„Sedite, sedite sa nama, i izvinite što vas se ne sećam, znate da sam se na svadbi toliko napio da se ne sećam ničega“ – dobaci njen muž – „meni je dovoljno par čaša vina i ja se napijem, Jelena se uvek šali u vezi sa tim. Ne znate kako je kada žena može popiti više od vas“
Sledećih pola sata sam lagao. Inače mrzim da lažem. Medjutim, Jelena je bila tako izvežbana da su moje intervencije bile minimalne. Kako je to bilo drsko. Sedim sa nepoznatom ženom i njenim mužem, pretvaram se da sam joj brat, ona igra istu igru.

Nakon pola sata zanimljivog razgovora sam saznao dosta o mojoj budućoj jebačici. Ona se zove Jelena, ima 26 godina, udata je već tri godine za ovu fleku od čoveka. Inače je devojčica iz provincije kojoj je jednodnevni angažman u političkoj kampanji obezbedio lep i ugodan život. On ima 30 godina, zove se Milan i tata mu je poznati političar – ne smem da ti kažem koji, ne ide. Para k’o pleve. Avioni, kamioni, letovanja, zimovanja, stanovi i vile, putovanja i provod. Sve što bi jedna mlada i atraktivna curica poželela. On je bio ostvarenje njenih snova – surovo bogat i nemerljivo glup.
„Trebalo bi da skoknemo do mog stana. Moja majka bi sigurno želela da vidi Jelenu.“ – nabacih im onako uzgred, na šta se on pravdao da ne može jer se mora videti sa ocem. Medjutim, Jelena je iskoristila priliku.
„Ja bih baš volela. Milane, idi ti završi posao koji imaš, a ja ću na kratko otići da se vidim sa tetkom (na šta se ja u sebi slatko nasmejah) pa ću doći kući taksijem ili će me Petar dobaciti do kuće“ – predloži Jelena, a Milan sa vidnim olakšanjem što neće morati da sluša dosadne rodjačke priče oberučke prihvati predlog.

Nakon 10 minuta smo se ona i ja već vozili mojim automobilom ka mojoj gajbi na Novom Beogradu. Ćutala je dugo u kolima, sve do Merkatora, a onda joj ruka brzo i sigurno pade na moj menjač. „Bila sam zadivljena tvojim pristupom. Pokazao si da imaš muda – što retko danas možeš da očekuješ od frajera, pa bih da proverim – ako dozvoliš.“ – reče nasmejana Jelena. „Pa, iskren da budem, imam još nešto što možeš da proveriš – kad se već nalaziš u tom reonu“ – ne ostadoh joj dužan.
Parkirao sam auto odmah posle semafora, do prve okretnice i otkopčao kaiš. Iako nije bilo kasno, i ljudi su još uvek šetali pored parkinga – bilo me je baš briga. Kada se ona ne brine – ne brinem se ni ja.

Mogu da ti kažem da je dobro proverila. Overila mu je i dužinu, i širinu, i obim. Sve. Do kraja. Nakon toga sam zaronio u njene silikone. Lep je osećaj kad držiš u rukama par hiljada evra – pa još ti se i diže na njih. Hirurg je odradio dobar posao. Ona izadje iz auta, predje na zadnje sedište i poče da se skida. Upalih auto i krenuh ka Surčinu. Dok sam vozio, ona je sa sebe skidala deo po deo odeće. Gledao sam je u retroviziru, napaljen do ludila. Skinula je sve sa sebe. Tange završiše na menjaču.

Na mom zadnjem sedištu je sada sedela silikonska lepotica kao od majke rodjena. Curica koja ima sve, a opet nema ništa. Žena koja je dobila ono o čemu je sanjala još kao devojčica, ali nije dobila ono najvažnije. Jebačica koja će svoju sreću tražiti po tudjim kolima i stanovima. Moram da sutra častim onog konobara, zbog njega sam ostao na još jedno piće. Da nije bilo tog pića, ne bi bilo sada ni nje u mojim kolima.

Podigla je noge na sedišta ispred sebe i počela sama da se igra, tražeći od mene da vozim brže. Nabio sam gas do daske, samo da što pre izadjem iz grada. Parkirao sam se na autoputu, u zaustavnoj traci i upalio sva četiri. Nisam više mogao da izdržim. Tog trenutka se setih Čorbine pesme „na zadnjem sedištu…“ – i sa osmehom se prebacih pozadi. Dohvatio sam je kao lutku i počeo da je nabijam. Bez pardona. Divlje. Napaljeno. Ludo. Dok smo se kresali i ispitivali amortizere mog auta, pričali smo i zezali se na račun njenog muža, njihovog braka, njihovog lošeg seksa. Zove ga „smoki“ – možeš da zamisliš zašto…

Nismo išli do gajbe jer nije ni bilo potrebe. Nakon svega opisanog sam je, na njenu molbu, odbacio do njene kuće. Pao je dogovor da se danas vidimo i malo detaljnije upoznamo. Dao sam joj moju adresu i upravo je očekujem. Večeras će biti ludo, rekla je mužu da će prespavati kod tetke…

Ok, moram da prekinem sa pričom – neko zvoni, sigurno je moja kurvica. Prijatna noć!

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile