Irenu je uvijek palio sex u autu. Naši prvi susreti i sex odvijali su se upravo na zadnjem sjedištu automobila. Vremenom su ti strasni snošaji postali naporni i jedva smo čekali da netko od nas bar na sat vremena ima slobodan stan da bi se pojebali na kauču, krevetu ili bar tepihu. Sjećam se kako smo bili sretni kada smo napokon uskočili u bračnu postelju i zauvijek rekli zbogom neudobnom vođenju ljubavi u limenom ljubimcu. Godine braka su letjele, sex se prorijedio, a Irena je šutjela o toj temi. Gradila je karijeru i posve se posvetila poslu. Za suradnike je uvijek birala mlađe, pristale muškarce. Ja u tome nisam vidio ništa neobično iako nisam ni sumnjao u njezinu vjernost.

Pao je dogovor da za blagdane posjetimo neke njene rođake u Splitu. Veselio sam se promjeni, odlasku iz grada. Kada smo napokon spakirali i u prtljažnik ubacili mnoštvo stvari bilo je vrijeme da krenemo. U posljednji čas Irena me obavijestila da imamo suputnika. Njen kolega s posla, 25-godišnji Rene također putuje u Split. Bio sam malo ljut na nju što mi to kaže kada smo već pošli, no fer je da šefica poveze svog suradnika, kada već idemo u istom smjeru.

Renea smo pokupili u novom naselju na izlasku iz grada. Simpatičan mladić više je puta zahvalio za prijevoz. Sjeo je straga i mogli smo napokon krenuti. Na prvoj benzinskoj pumpi, na moje iznenađenje Irena se premjestila k njemu, na zadnje sjedište. Nisam želio prigovarati kako pred Reneom ne bih ispao gunđalo ili čak ljubomoran. Nakon pola sata vožnje i časkanja o vremenu i sličnim općenitim temama naš suputnik i Irena su utihnuli. Pomislih da su oboje zadrijemali. Nakon nekog vremena bacio sam pogled u retrovizor i sreća da u tom trenu nisam stao na kočnicu ili ispustio volan iz ruku. Moja ženica, moja najdraža Irena imala je glavu u krilu mladića, a u ustima joj je bio njegov dugačak i debeo ud! Sladostrasno je sisala Reneovu kurčinu gutajući je do jaja dok je on zatvorenih očiju ubrzano disao mijeseći joj dojke koje je izvadila iz pulovera. Morao sam se trenutno skoncentrirati na događanja na autocestu kojom je vrvila sva sila šlepera i automobila. Kada sam slijedeći puta pogledao u retrovizor ona je već svukla odjeću i namještala svoju pičku na njegov glavić, da bi u slijedećem trenu sjela na nju do jaja. Počela se divlje nabijati na tu moćnu batinu. Njegova je kurčina nestajala u njenoj utrobi zadajući joj udarce užitka. Besramno su se jebali na zadnjem sjedištu mog auta, dok sam ja bespomoćan i bez snage da izustim i jedno slovo vozio prepunim autoputem.

Slijedeći položaj koji su vješto zauzeli bio je pseći. Moja vjerna ženica Irena isprčila je svoju sexy guzu, a Rene ju je uzima straga kao pohotnu kujicu. Zabijao se u nju svojom ogromnom kurčinom dok je ona glasno uzdisala i podvriskivala nadglasavajući glazbu s radija. Svršila je više puta uzastopce besramno tražeći još guženja od mladog pastuha. Negdje na pola puta oboje su goli zaspali, iscrpljeni jebačinom i pokriveni jaknama. Stao sam na jednom od odmorišta i probudio ih spreman da zapodjenem svađu, a mladiću da razbijem nos prije nego ga ostavim da stopira. Na brzinu se se obukli i dojurili u restoran. Sav drhteći od bjesa ostao sam da prije obračuna očistim zadnje sjedište. Dok sam maramicama brisao njene sokove i spermu osjetio sam kako mi kita stoji u hlačama kako već godinama nije stajala. Izvadio sam izdajnički organ iz hlača i nakon svega par sekundi svršio drkajući i udišući težak zrak u kabini, pun mirisa divljeg sexa. Irena i Rene vratili su se kao da ništa nije bilo zatekavši me s kurcem u rukama.

Donijeli su mi sok i sendvič. Bilo mi je neugodno jer sam svojim drkanjem potvrdio i odobrio njihov bezobrazluk i njenu prijevaru. Ona je sjela naprijed, a on straga. Krenuli smo prema Splitu. Pred zgradom u jednom od splitskih naselja izašao je Rene. Ispratila ga je Irena oprostivši se s njim dugim strasnim poljupcem. Kada je napokon ušla u auto isti takav poljubac je dala i meni. Šutio sam. Te večeri imali smo najbolji sex ikada. Puna dva sata lizao sam njenu razvaljenu pičkicu punu sokova i mirisa nedavne jebačine, a zatim je jebao do prvog jutarnjeg svjetla. Nisam ni pitao ide li Rene s nama prema Zagrebu za par dana. Ako ide bit će nam opet uzbudljivo, a ako ne ide podsjetit ćemo se na stare dane mladosti i voditi ljubav na zadnjem sjedištu moga auta.

Autor: Rogonja

Pimpek u kavezu
Lijepooki mužev prijatelj
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience