Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nalakirana

Oduvijek su me privlačila ženska stopala i to što čišča , mirisnija, dotjeranija. Ta sklonost se uvijek očitovala na gala primanjima ili promocijama, gdje su dame bile ohrabrene da prikazu svoje atribute ženskosti. Trudio sam se da ne vide svi kako slinim i pamtim svaki detalj tih dugonogih ljepotica, koje bi moju muskost izazivale zavidnom snagom. Ili kad bi kurve u obliznjoj uliČici u ljetnim noćnim satima ordinirale u štiklama na koje pogled vuče na nokte tamnocrvene ili gustobijele. Zvuk štiklastih peta bi tako izazovno vukao pogled ka njenim noktima. Uvijek dotjerane. Zato sam i prolazio tuda redovno. Ako i nemam novca za jebački čin, pogledi i zvuci s ulice pod mjesecom bi bile poticaj za natezanku u postelji.

Skladan seksualni život bila je osnova mog bračnog iskustva sa Ameliom. Redovno fukanje bilo je čak dovoljno da ne pratim escort usluge kao u doba rane mladosti. Znala je da samo redovnjačkim seksom može da zadrži pažnju kojom je obasipam. Bila je ženstvena, plavokoso farbavana i uvijek lakiranih stopala. To je odavna primjetila da me posebno rajca. Jos na plaži kad smo se upoznali, moj pogled bi na njene krajnje donje ekstremitete često padao. Imala je blaga, nježna stopala, baš kao i njen glas. Nježan i blag pozivao je na jebačke žudnje s njenim mladim tjelom. Kad bi njena stopala upala u vruči pjesak znala je da je pogledom jebajem. I ruke su joj bile nalakiravane, ali ne uvijek i ne u istoj kombinaciji. Mjenjala je često svoj image po tom pitanju. Znala je da tako od sebe čini zamjenu za ergelu podatnih djevojaka, koje za novčanice mogučih valuta pružaju zadovoljne uzdahe svojih platiša. I nju je to napaljivalo, da je jedna iz ergele, ali zbog svih tih priča o HIVu, govorila bi mi da je sretna uz moju alatku mesnatu. Zajedno bi pričali o orgijaškom seksu, gledali bi porniče kvalitetne i snimali digitalno neke detalje naše seksualne žudnje.

Znala je moju opsesiju pa je lakiranje stopala bila njena bračna dužnost. Ispitivala bi me: «Svidjaju li ti se moji nokti? Baš sam ih dotjerala jučer. Potrudila sam se tri sata oko njih.» Hmm, dobro, pomislio sam, informacija više možda ne smeta. Izgledala je dobro i nije me zanimalo koliko je vremena potrošila na to ali ako ona govori o tom, meni ne smeta. Pričaj kurvo, bićes izjebana. Svježi nalakirani prsti su izgledali upravo tako svježi, gušče nanesena boja je isticala ljepotu oblika njene stopalne nježnosti. Osjećao sam da djeli moj fetish i da joj je jako stalo da zadovolji moje fantazije, nekima tako strane. Kaže da bi trebao da budem s njom dok se uređuje. «Volio bi da me gledaš kako ih pušem, kako ih sušim, jel de?» Kurvarka jedna, znala je da mi se sperma udvostručuje kad osjetim miris laka za nokte. Svlačila je gačice preko guza. Lagano su se naše na podu. Gola je prilazila mi sa naglašenim korakom. Nalakirani crveni odsjaj nadizao je moj kurac. Svakim korakom bila je sve sigurnija kako kurac nadire i sprema se za plutonski ejakulat. Volila je kad bi spermu vidjela kako izlazi iz glavića. Jednom mi je rekla da se tada osjeti živom, kao da nema ničeg oko nas. Samo sperma i njena koža otopljena sa mlazovima ljubavnim. Obožavala je što i ja. Čučnula bi i pogled dole prema njoj odkrivao bi nalakirane nokte. Tačno ono što mi treba da potakne plutonijum iz mojih mošnji. Noktiči izdajnički bi me spojili sa njenom kurvanjskom željom. Desetak sekundi olakšavanja po njenim sisama i prsima, Činili su se dugovječnim. Ipak najljepši prizor bi tek slijedio. Gusta bijelo žuta masa bi se razlila i kapnula po njenim butovima mesnatim, kapi sperme bi kanuli do noktića crvenih. To je prekrasan prizor uvijek. Njena usta se usnama bore da upiju tečnosti glavića, a sperma se razmaznula po noktima napučenim s kojima čućii ženstveno preda mnom. Podanica nalakirana. Ponekad bi i prstima prešla preko nokta od palca na koji je kap sperme kanula. Lagano bi utrljavala spermu po noktu i stavila prst na jezik isplaženi. Pogleda me očima tužnim i proguta sa pljuvačkom moju sjemenost mušku. Njen erotski naboj bi se osjetio na njenom golom tjelu što žudi za tekučinama tjelesnim. Koža bi joj treperila od rajčevine, dok bi je spermači oblijevali.

Najlepše je kad bi me njeni nježni noktići, i tabani ljubili po mojoj bradi, dva tri dana neobrijanom. Kao da sam upijao njen lak za nokte, kao da je tek nalakirana, friška. Činilo se da hoda po mojim dlačicama neobrijanim iznad vrata. Kurva jedna, znala je što volim. Sigurno se ovlažila njena rodnica dok se trudila satima da izgleda privlačna. Tako ovlažena, prstima je skidala trag pičke sa usmina. Možda ih je podmazala sa pičkastom izlučevinom, da im da sjaj, kao za uskršnja jaja. Njene sise su se oslikavale o crvenom laku tako brižno nanešenom. Tako podmazana i posušena spremna je za kurvanje sa mnom.

Obečala je da će kupiti sve moguće boje koje prodaju. Od naranđaste mlađarske do crne redovničke. Rajcala bi me mudrim rječnikom: «Sve ću ih probati, za tebe dragi»

Tako da su uskršnji blagdani bili uvijek posebni. Farbanje jaja bi se nastavilo u postelji, farbanjem noktiju njenih. Tih dana korizme bi i mene zaposlila da je lakiram. Ona bi samo se izvila , mršava i sisata, gola, svakim časom vlažnija. A prilikom posebnih proslava Amelia se nije sramila ni da mene nalakira: «Jako me uzbudjuješ takav, mišiću moj» I tako bi me sat vremena uređivala dole i lakirala u bojama mirisnim. Naravno očistila bi ih sve acetonom ako bi znala da bi neko mogao vidjeti me takvog. Njena maštovita pička sjetila se i da moja izlučevina sjemenošna bi se mogla iskoristiti u svrhe ženske ljepote. Počelo je kao šala, negdje oko travnja prvog, ali sad redovno mješa boju laka sa spermom sakupljenom. Naročito nas pali oboje kad se nalakira bezbojnim lakom pa pomiješa sa spermastim tragom. «Od ovog tvoga sam još ljepša, jel tako dragi moj?» pričala bi dok bi se osmijehivala nježno.

Kao da se osijava moja muškost na njenim tankim i kvalitetnim noktačima nožnim.

Kad pravimo trojkač s njenim prijateljicama, njih dvije su zabavljene lakovima za nokte. Miris laka nas sve troje obuzme. Jebačina je jebačkija.

Tanke dlačice kistača za nokte upili bi boju iz bočice i miris je obuzimao moje nosnate rupe. Ugodni pokreti lakiranja ocrtavali bi se po njenom svakom od deset noktača. Obožavao sam činjenicu da je ponekad i napaljenija od mene u tim stvarima. Svaki tjedan boja bi se mjenjala, a njeni prstiči bi bili među mojim zubima. Pušio bih ih i sisao, a u ljetnim danima bi pravila kontraste od svjetlo plave do bordo nijanse. Takvi tjedni kontra koloriti bi me izrajcavali žešče.

Jednom je stavila i tamno zelene, a onda i ljubičaste. Na svjetlo zelenoj bi sperma tako lijepo se upila. Kao rosa na travi. Svježa tek. Naravno, redovno je pazila da postigne sklad sa izborom gaćica, grudnjaci nisu bili tako česti na njenim sisuljama. Ali čim bi gaćice spale njeni noktići sa stopala bi žarili jebozovnu glad. Često bi mi samo ga drkala, dok bi bila obučena pred večernji izlazak, i onda postavila svoja stopala na natikačama kao metu za moju strelastu spermačinu. Sperma bi se ljepkala po natikačama i njeno stopalo bi vrelu tekučinu upijalo. Ne bi se očiščavala već pustila da se sjeme upije u njenu kožu. Tako ispražnjenih jaja bi se lijepo provodio sa svojom izabranicom dragom. Ona je znala što mi treba i bez pogovora bi ispunjavala moje želje, tako dražesno od nje.

Slike sa spermastim stopalima slali bi po siteovima amaterskim i tražili istomišljenike. Zauzvrat bi dobijali slične fotkače domačinstvene proizvodnje. Najčešće bi se snimali dok bi u pozadini čuo se prijem slovenske TV. Ništa nismo razumijeli šta to Slovenci povezuju ali nas je palilo do besvijesti, zamišljajući da se swingerajavamo na granici s Hrvaškom. Koliko tolarjev, toliko spermačine. Ali već polako nas rajca i Euro, tako da moja draga često odglumi kurvarku koja voli kvalitetnu europsku jebačinu. Taj lak se tako lako skida a njena stopala su uvijek gladna pažnje.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile