S obzirom na to da sam nova, hoću odmah da znate da su sve priče istinite, i ako budete hteli još – dobicete jos mnooogo prica 😉

Visoka sam 180cm, imam kratku plavu kosu. Celi zivot sam vezbala i volim svoje telo. I pored mišića, imam sve obline koje pravo žensko treba da ima. Nisam napucana riba, nisam večito na štiklama i našminkana, ali mogu da smuvam koga god pozelim. I uvek umem da izaberem šemu za jedno veče – nikad nisam ostala nezadovoljena, nikad nisam naišla na mali kurac, neiskusnog klinca ili neku budalu.

Pre dve nedelje sam otišla iz Beograda kod drugarice u jedan manji grad. Malo smo cirkale, mnogo smo đuskale, bile smo na nekoj maloj, ali kvalitetnoj žurci. Bila sam u crnoj, kratkoj i lepršavoj haljini, golih nogu, u plitkim starkama. Opuštena, bez jasne zelje da nešto novo pojebem te večeri. Posle par sati ljudi su počeli da odlaze iz kluba. Zapalila sam cigaretu i zatvorenih očiju igrala uz Blue Monday. U jednom trenutku neko me uhvatio za ručni zglob i šapnuo mi na uvo da ću najebati. Okrećem se besna, otimam se i na ivici sam da razvalim šamar debilu, kad ono debil visok 195cm, plave oči, široka ramena.. ali besan. Progorela sam mu majicu cigaretom. Izvinjavam se, a on kaže da mi to ne vredi, da treba da me kazni. Iste sekunde mi stomak trne, bradavice iskaču, a gaćice se cede. Pripijam se uz njega, đuskamo. Posle dvadesetak minuta on izlazi napolje i zajebanim pogledom me zove da izađem. Pozdravaljm drugarice, one znaju šta će da se desi i u njihovim pogledima vidim da ne veruju kako svaki put odvučem sa žurki nešto lepo i zgodno 🙂

B živi blizu, hodamo, pijemo pivo, smejemo se…A meni u glavi samo ona njegova rečenica: ‘treba da te kaznim zbog ovoga’.

Ulazimo u stan, nema nikoga, mada je očigledno da ne živi sam. Ulazimo u sobu, otima mi pivo, gura me grubo na krevet, gleda me u oči. Jednim potezom mi svlači haljinu preko glave, onda mi skida gaćice. Kreće da mi grize vrat, grudi, grubo sisa bradavice. Bole me, branim se. On pokušava opet, ja ga guram. Hvata mi obe ruke svojom šakom i drži ih ispod moje guze, tako da sam izdignuta iznad kreveta i ne mogu da se branim. Grize me i liže divljački, svuda, ne prestaje. Tresem se, mokre su mi butine, curim, pičkica me boli od želje.

On naglo ustaje, grabi me za kosu i daje mi trenutak da vidim taj veliki divni kurac, a onda mi ga nabija u grlo. Gušim se, idu mi suze, pljuvačka curi, povraća mi se, ali mi ne da da se odvojim ni na trenutak. Jebe me u usta tako jako da imam osećaj da neću moći da progovorim tri dana. To traje dugo, čaršav ispod mene je mokar, hoću da ga molim da me jebe, ali mi on ne da šansu.

Naglo ga vadi, šamara me kurcem, ulepljenim od plljuvačke, ja duboko dišem, željna vazduha.

Okreće me na stomak, grubo me podiže na kolena, rukom mi gurne grudi na krevet i osetim kako ga priblizava mojoj vreloj, bolnoj, željnoj maci. Čini mi se da je usporio ritam, da će krenuti lagano, i baš kad sam se opustila nabija ga celog, svih 20+cm koliko god moze. Jebe me snažno, svaki udarac me zabija u krevet. Podiže mi glavu, jednom rukom mi vuče kosu unazad, a druga ruka je na mom grkljanu, krkljam. Ali zna kad da stane. Njegov kurac ne prestaje da me buši. Jednu ruku zavlačim medju svoje noge, ludačkim drkam kliću i posle pet sekundi mi trnu ruke i noge, ne čujem, vrištim, kroz stomak prolazi oluja, svršavam dugo. On ne prestaje, samo mi stavlja obe ruke iza leđa, tako da sam uspravna pred njim, okreće mi glavu tako da ga gledam u oči. Razbija me.

Baca me na ledja, širi mi noge jako, zabacuje ih preko moje glave. Ja se tresem. Zelim još. Opet ga divljački nabija, ali ga sad polako vadi, i onda ponavlja divljačke ubode, ja se tresem od još jednog orgazma, pulsiram. Ne obraća paznju na moj orgazam, naglo me spušta na ledja, zabacuje mi glavu preko ivice kreveta i zabija ga direktno u grlo. Nemam drugi izbor nego da se prepustim i da opet spustim ruku medju noge. Zavlačim dva prsta u picu, osećam kako se nadula, ali njegovo svrdlanje po mom grlu mi ne da da razmišljam o bilo čemu.

Pljuvačka mi curi niz lice, povraća mi se, oči su mi pune suza, nisam udahnula kao valja bar pet minuta, sebe dovodim do još jednog orgazma, a on vadi kurac i drka mi ga iznad lica. Svršava neverovatno dugo i obilno, lice mi je prekriveno,ne mogu da otvorim oči, šta god je došlo do usta progutala sam.

Sklupčam se na krevetu i gledam kurac koji se lagano opušta, divne trbušnjake, ramena i plave oči, koje više nisu besne. Spušta se na krevet i onako umazanu me ljubi u usta.

A videli smo se B i ja i veče posle. I bilo je još bolje. Grublje, opuštenije, bez ikakvih ograničenja. Počeću češće da idem u mali grad…

Autor: stardusting

Prvi put
B i ja, drugo veche