Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Napokon mokra

Mislim da još nijednu žensku nisam toliko želio izjebati kao tu mačku. Bila je zavodljiva, najljepši komad koji sam ikada vidio. Kad bi hodala svi bi je u prostoriji pratili pogledom, uključivši i žene. Jednostavno, zračila je seksualnošću.

Stoga možete zamisliti kako sam se oduševio kad sam je domamio u krevet. Bila je vrlo susretljiva prema meni i željela me usrećiti. No pojavio se jedan problem. Nije se mogla ovlažiti dolje!

Ne bi se moglo reći da se nije uzbudila, ali to se uzbuđenje nije odrazilo na pravim mjestima. U početku sam mislio da će biti dovoljno ako je budem malo pipkao. Ležala je na meni i na mom tvrdom kurcu. Zavukao sam joj ruku ispod šupka i trljao joj odostraga picu. Stenjala je i meškoljila se, ali se nije ovlažila. Pomislio sam, čak, da će svršiti – no ovlažila se nije.

Tada sam je počeo lizati. To je pomoglo malo. Donekle se ovlažila dok sam joj prelazio jezikom gore-dolje po baršunastoj pukotini. Razumije se da sam se vraški uzbudio! Gurao sam joj jezik u tijesnu pičkicu što sam dublje mogao i kružio sam njime oko dražice, no toj ženi su se teško mogli izmamiti sokovi.

Stoga sam morao poduzeti nešto drastično. Znajući da ću je poslije htjeti opet lizati, nisam htio upotrijebiti nikakvu kremu, jer sve one imaju užasan okus.

Radije sam uzeo iz kuhinje tučeno vrhnje, i time sam pogodio usred mete. Prvo, vrhnje ju je uzbudilo dok sam joj ga iz raspršivača štrcao po vrućoj pički. Drugo, ono ju je potaknulo da se i sama ovlaži.

Ne gubeći ni tren, našao sam joj se između nogu i usadio joj kurac do kraja u više ne baš suhu rupu. Krenuo sam prema vrhuncu zadovoljstva. I ona se sada lijepo zagrijala, te je obilno lučila sokove. Tijelo joj se treslo poda mnom i baš smo se lijepo slagali. Nasrtao sam duboko, prcao sam je dugim pokretima, dovodio sam je do ruba orgazma i vraćao. Jebao sam je pet, šest, deset minuta, a ona je uživala koliko i ja. Obuzeti grozničavom pomamom, svršili smo oboje gotovo istodobno i umalo se skotrljali s kreveta, toliko smo se zaneseno ševili.

Ona je bila baš onakva kakvom sam je i zamišljao. Čak i mokra, napokon!

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile