Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Naskok

Bila sam pod zaštitom gospodara kuće i mogla sam raditi što god mi se prohtjelo iako na zabačenom ranču nije bilo dovoljno zabave za mladu djevojku, osim ako se ne računa seks. Ne bilo koji seks, naravno. Na ranču sam se, uz potrebne mjere opreza, mogla prepustiti onome za čim sam najviše žudjela, pravoj bestijalnosti. Sa mnom je iz grada doputovao i vatreni crni pudl s kojim sam se dotad zabavljala, ali nakon samo nekoliko dana neoprezno je uletio u bikov obor, ovaj ga je zakačio rogovima tako da mu nije bilo spasa. Predradnik Vitorio ga je izvukao, svog krvavog i na izdisaju i prekratio mu muke, pa ga zakopao u šumarku pokraj rijeke. Svo to vrijeme strpljivo je podnosio moje suze i jecaje, pa me čak pokušao smiriti rekavši mi da mogu odabrati štene od kuje rastreadora, brazilskog goniča, koja se uskoro trebala ošteniti. On sam je za petama neprestano imao dva velika, snažna tigrasta mužjaka, za kojima sam slinila gotovo koliko i za njim. Vitorio je bio upravo onakav muškarac kakav je meni trebao, krupan, grub i snažan, jednostavan, ali autoritativan. Nije bio nešto naročito zgodan, barem ne isprva, na prvi pogled, ali kasnije mi se sve više i više sviđao. Bila sam prilično sigurna da se i ja sviđam njemu, ali glumila sam nedodirljivu znajući da je Vitorio okrenuo sve što u ovom okrugu nosi suknju, a ja nisam htjela biti jedna od mnogih. Ili posebna ili nikakva. Da sam čekala da se on prvi pokrene, crknula bih od nejebice, pa sam se zato zabavljala na druge načine.
Bahia je pretežno ravničarska pokrajina, bogata pašnjacima, pa ne čudi što je isključivo stočarski kraj, poznat posebice po uzgoju goveda, kao i konja, tako da je na ranču bilo nekoliko vrsnih grla za uzgoj, dva pastuha i dvadesetak kobila, kao i još otprilike toliko radnih konja, uglavnom uškopljenih. Bacila sam oko na jednog pastuha, krasnog riđana i mada se Vitorio oštro usprotivio tome da ga koristim za jahanje, Rodrigo mi je ipak odlučio ispuniti tu želju, ali ne prije no što je bio siguran da se mogu održati na riđanovim leđima.
Prvih nekoliko dana samo sam istraživala okolicu, tražeći pogodno mjesto, podalje od znatiželjnih očiju, i našla sam ga, pokraj zabačenog izvora jednog od rukavaca rječice koja je prolazila zemljištem ranča. Tamo zaista nikad nitko nije zalazio, sve je bilo gusto obraslo raslinjem. Voda mi je pak bila najvažnija, tako da sam se mogla nakon svega i okupati i kući ne donijeti ni traga svojih razvratnih aktivnosti.
Iako mi je to bila najveća želja, konj me nije mogao jebati. Poni ili falabella možda, ali ovaj pastuh je bio prevelik za moju usku pičkicu. Ipak, uživala sam ga nadrkavati, maziti mu jaja i futrolu u kojoj je bio kurac sve dok mu ne ispadne i počne se pružati do svoje potpune dužine od koje sam uvijek ostajala bez daha. Drkala bih mu i lizala glavić, trljala njime svoju željnu pičkicu sve dok ne bi ispalio svoje sjeme, oblijevajući me njime od glave do pete.
To je trajalo danima, nesmetano sam odlazila na duga jahanja, zanemarivši posao zbog kojeg sam i došla na ranč, ali Rodrigu to nije smetalo, jer mu se očito nikamo nije žurilo. Ako ništa drugo, vremena smo imali, ono ovdje kao da nije postojalo. Dani su bili dugi, ako ne i predugi, za razliku od života u gradu, ovdje sam vrlo rano ustajala, još i prije zore, hladeći se rosom. Na jahanje sam odlazila nakon doručka, kojeg sam obično dijelila s Vitoriom i ostalim radnicima. Vitorio bi mi često i osedlao pastuha, ili bi naredio nekome drugome da to učini, smatrajući me nesposobnom.
Tog smo dana dijelom puta jahali zajedno, on je morao provjeriti jedan ograđeni pašnjak, a pratili su ga njegovi vjerni rastreadori, dovoljno hrabri da se suprotstave i najopakijem biku. Nisam odala svoje pravo odredište, pravila sam se da jašem sasvim drugim pravcem i tek kad smo se rastali i kad mi je nestao iz vida, vratila sam se na pravu stazu prema izvoru.
Stigavši, sjahala sam i rasedlala pastuha, bilo mu je udobnije bez sedla, a uzde sam privezala o obližnju pogodnu granu. Znao je što mu se sprema, već se počeo uzbuđivati, a dok sam mu gladila prsa, leđa i sapi, osjetila sam da mu svaki mišić drhti u iščekivanju.
Prisjetila sam se našeg prvog puta kad smo oboje bili uplašeni i nervozni, on nije znao što mu se sprema, a ja sam se bojala da se ne uzjoguni i počne me udarati kopitima, takvo što ne bih preživjela bez trajnih posljedica. Ali malo-pomalo, smirila sam ga, tiho mu govoreći, umirujućim glasom, tapšući ga i gladeći, sve dok mi nije bio spreman pokloniti svoje povjerenje. I više od toga, svoju naklonost, ako se mogu tako izraziti. I svoj prelijepi kurac. Uživala sam igrajući se s njime, bio je dug, čvrst i napet, prekrasne glatke kože ispresijecane nabreklim žilama koje su pulsirale. Voljela sam mu ustima i jezikom draškati glavić sve dok me ne bi zalio sjemenom, gustim i viskoznim.
Petnaestak minuta kasnije, ležala sam pod pastuhom, razmazujući po sebi njegovu toplu spermu, igrajući se njome i rastežući je među prstima, utrljavajući je na bradavice i u pičku. Iz njegovog se kurca još cijedilo, ali već se gotovo sav povukao natrag. Iz bezbrižne dokolice me trgnuo lavež pasa goniča, ne tako dalek. To je mogao biti samo Vitorio i njegova dva rastreadora. Bila sam sigurna da će me pronaći i brzo sam uletjela u vodu da sa sebe sperem sav dokazni materijal. I zaista, stigao je nakon par minuta, prvo su iz guštika izbila oba psa, a zatim i on, pješice, vodeći konja za uzde.
– Slutio sam da ću te ovdje naći. Uživaš?
– Dosad jesam. – prkosno sam uzvratila. – Ali ti mi kvariš doživljaj.
Nasmijao se i doveo konja do vode, pustivši ga da se napoji, a onda ga je vezao uz mog. Ako se i pitao zašto sam rasedlala pastuha, nije ništa rekao, već se vratio k meni.
– Smijem li ti se pridružiti?
– Ne. – rekla sam, mada mi je bilo svejedno: mogla sam ga još izazivati ili popustiti, iako se situacija polako mijenjala u korist posljednjeg.
Glas mi je bio kolebljiv, pa je on zaključio da ima nade. Počeo je raskopčavati košulju, pomalo nespretno, jer su mu prsti bili preveliki za sitne gumbe.
– Ti si kao koka u onom starom vicu. – nasmijao se.
– Taj ne znam. Ispričaj mi ga.
– Došao pijetao u kokošinjac i kaže: “Ajmo, koke, da vas jebem!”. Misli se ova jedna, ako budem previše trčala naokolo i opirala se, neće se htjeti zamarati mnome, a ako se odmah predam, mislit će da sam kurva. Najbolje da potrčim, pa da se k’o fol spotaknem…
Prpošno sam se nasmijala, jer je vic doista odgovarao istini. On je za to vrijeme skinuo košulju. Imao je snažan, mišićav torzo, iako ne prenaglašeno, nisu to bili mišići stečeni u teretani, već teškim fizičkim radom. Prsa su mu bila umjereno obrasla dlakama, koje su se na trbuhu sužavale u tanku crtu koja je nestajala u njegovim hlačama.
Sjeo je na obalu da bi svukao čizme i čarape. Prišla sam bliže, plivajući, do brade u vodi, barem dok nisam stigla do plićaka, gdje je izronila moja velika guza, koja me i inače uvijek drži na površini, a potom i obla ramena, dok sam ruke držala prekrižene, pokrivajući sise.
– Dođi ovamo. – rekao je. – Nemoj da te moram loviti. Neću te smatrati kurvom, obećajem. Možda samo suviše uspaljenom djevom.
Ustao je i pružio mi ruku da mi pomogne da se uspravim na noge, nakon čega sam se našla u njegovom čvrstom, ali ugodnom zagrljaju. Očekivala sam da će nastupiti životinjski grubo, kao što mu je to bila navada, no pristup mu je bio izuzetno nježan, ljubio mi je vrat, lice, usne, uši, tjerajući me da uzvratim na isti način. Ogrubjelim dlanovima me gladio po ramenima i leđima, stiskao mi guzu i privlačio me sebi tako da sam na trbuhu mogla osjetiti njegovu pozamašnu erekciju. Lagano sam raširila noge kada je dlanom obujmio moj Venerin brežuljak i srednjim prstom zašao u skliski procijep između stidnih usana. Umalo sam se zagrcnula kada je nježno pomilovao moj nabrekli klitač, a zatim prodro u vrelu, mokru rupicu. Posegnula sam za remenom njegovih hlača i uspjela ga raskopčati, nakon čega je on preuzeo stvari u svoje ruke i skinuo se do gola. Kurčina mu je ponosno stajala, uspravna kao vojnik na straži, krupnog rumenog glavića na kojem je blistala kap tekućine. Obujmila sam ga šakom i lagano drkala, uživajući u njegovoj čvrstini i glatkoj kožici koju je bilo lako prevući preko glavića i natrag.
– Jedva čekam da ti ga zabijem. Znam, trebao sam ponijeti kondome, k vragu, ali tko se mogao nadati da ćeš me ovako dočekati…
– Riskirat ćemo. Samo nemoj svršiti unutra.
Legli smo na rosnu travu. Podigao mi je noge na svoja ramena, a kurac mu je sam, navođen toplinom, kliznuo u moju pičkicu, čitavu je ispunivši. Tiho sam jecala sa svakim njegovim unutra-van pokretom, koji su iz sekunde u sekundu postajali sve žešći, razdirao me je svojom tvrdom i krutom batinom, ali neizmjerno sam uživala u tome, postajući sve glasnija, moleći ga da me jebe, da me žestoko nabija na tu svoju prelijepu kurčinu. Pustio mi je noge da mu kliznu s ramena, po jedna sa svake strane, i nagnuo se nad mene, gledali smo se u oči i ljubili se, lizali jedno drugom lice i vrat, ruke sam spustila niz njegova leđa i stisnula mu guzove, uvlačeći ga dublje u sebe. Nije mu trebalo dugo da svrši, ali toliko je bio u transu da se umalo zaboravio i u posljednji trenutak ga je izvadio, špricajući gustu spermu po mom trbuhu i sisama. Razmazala sam je po sebi, onako kao što sam i pastuhovu, a Vitorio je kažiprstom pokupio nekoliko kapljica koje sam propustila i stavio mi ga u usta da ga obližem.
– Prava si kurvica, znaš? Slatka mala uspaljena pičkica…
Nasmiješila sam se i poljubila ga u usta dugim, strastvenim poljupcem kojeg sam prekinula tek kad sam osjetila njegove prste kako mi ponovo miluju pičku. Namignuo mi je, pa mi brzo, ali vješto, oblizao bradavice, poškakljao vrhom jezika pupak i tek se onda bacio na moju vlažnu macu. Odmah je uspio pogoditi pravo mjesto, kao i jačinu liza, nije mi preostalo ništa drugo nego da ga uhvatim za kosu i nabijem mu se na lice, čin koji je govorio daleko više od riječi, koje, pak, nisam mogla suspregnuti:
– Tako, tako, da! Mmmm, liži me, to je tako dobro! Uh, jebote!
Klimaks je stigao brzo, razarajući sve pred sobom. Na trenutak kao da sam izgubila svijest dok me je zadovoljstvo preplavljivalo, a već idućeg trenutka, Vitorio je bio tu, poljubio me je i radosno sam mu uzvratila, osjećajući na njemu svoj miris i okus, nakon toga, potiho sam grcala u njegovom toplom, čvrstom zagrljaju, dolazeći k sebi.
– Svidjelo ti se? – pitao je.
– Mhm. – klimnula sam glavom. – Itekako.
– Odlično. Odsad možeš prestati uznemirivati pastuha, on ima svoje dužnosti. Ja sam ti na raspolaganju. I moji psi, ako želiš.
– Kako… – pokušala sam mu se istrgnuti iz naručja, ali nije me htio pustiti.
– Kako znam? Nekoliko puta sam te pratio i gledao što radite. Vrlo zanimljiv i uzbudljiv prizor, svaki put sam morao izdrkati. Ali i bez toga, od samog početka sam znao da se pališ na životinje. Otkako si došla na ranč, nisi propustila niti jedan naskok, bilo bika, bilo pastuha.
– I što sad? Što želiš od mene? – pitala sam, sva narogušena, jer mi je sve ovo mirisalo na ucjenu.
– Da ti bude lijepo. Zato nudim sebe i pse. I pastuha kad ne bude trebao pariti kobile.
– Ne! Sigurna sam da ćeš sve ispričati Rodrigu. – pokušala sam mu se otrgnuti i ustati, ali nisam uspjela, bio je presnažan za mene, bila mu je dovoljna jedna ruke da me pritisne o tlo i istjera mi sav zrak iz pluća.
– Seu! Pazi na nju! – naredio je jednom od pasa koji mi se odmah primakao i tiho zarežao kad sam ponovo pokušala ustati.
Uh, sad sam se stvarno nalazila u zajebanoj situaciji. Vitorio me natjerao da stanem na sve četiri i pozvao drugog psa, Darcija. Rukama mi je raširio guzove da psu omogući pristup. Bilo mi je jasno da psi nisu uvježbani, iako im je manje-više lizanje prirođeno, i bojala sam se da me ne ugrize, ali ipak sam osjetila snažno uzbuđenje dok me njuškao tamo dolje. Poskočila sam kad me je liznuo, jezik mu je bio ogroman i njime je zahvatio čitavu moju pičkicu. Darci je inače bio vrlo prijateljski raspoložen, brz na jeziku, daleko više od drugog psa, koji je bio stariji i donekle rezerviran. Lizao me nekih pet minuta, obradivši mi čitavu pičku, uključujući i šupak, ali najviše se zadržao kod druge rupice, lapćući sok koji je neprestano curio iz nje kao rezultat mog uzbuđenja. Vitorio je u međuvremenu poništio naredbu koju je dao Seuu, znajući da nema teorije da sad pobjegnem, pa se i Seu pridružio Darciju, isprva samo njuškajući, a nakon dva-tri brza liza, naskočio je na mene. Protrnula sam od ugode osjetivši njegovu težinu na leđima i velike šape na bokovima. Vitorio mu je pomagao, usmjerivši ga na pravo mjesto, tako da mu se tanki, vrući kurac uskoro našao u mojoj pički. Žestoko se nabijao unutra, uz Vitoriovu pomoć: on je budno pratio što se događa i kad je vidio da je, tada još malen, čvor na psećem kurcu ušao u mene, gurnuo je psa još jače i zadržao ga na mjestu. Znala sam što hoće: da se spojimo, kao pas i kuja. Stisnula sam svoje mišiće oko psećeg kurca koliko sam mogla i uspjelo je, čvor se uskoro povećao toliko da više nije mogao van, a kurac mu je znatno odebljao, točeći vruću spermu koja je nakon nekog vremena, bez obzira na čvor koji mi je začepljivao pičku, curiti van. Bila sam tako prekrasno bespomoćna, narajcana do krajnjih granica svog bića, i ponovo sam svršila kada mi je Vitorio lagano prstima pomazio klitoris, provjeravajući usput je li pas još uvijek čvrsto ukotvljen u meni.
– Uživaš, ha?
Nisam ništa rekla, samo sam mu dobacila zamagljen pogled ženke na rubu ludila. Nasmiješio se, pa mi se namjestio pred licem tako da sam mu morala oblizati jaja, a potom i kurac, tvrd kao kamen. Darci je oko nas obilazio kao mačak oko vruće kaše, uzbuđen tako da mu je crveni kurac lagano provirivao, od čega nisam mogla otrgnuti pogled. Vitorio nije mogao ne primijetiti što se zbiva, pozvao je psa k sebi i drkao mu sve dok čitav kurac nije izašao vani. Čvrsto ga je uhvatio iza čvora i držao sve dok se čvor i kurac nisu razdebljali, tako da ga pas više nije mogao vratiti unutra. Tada mi ga je prinio licu, crveni, topli kurac koji je pulsirao i neprestano izbacivao kapljice sjemene tekućine.
– Puši ga, pokaži što znaš.
Ne bi mi bio ni prvi ni posljednji put, jedino što nikad dotad nisam imala publiku. Odlučila sam ih obojicu zadovoljiti u isto vrijeme, pušeći naizmjence jednome, pa drugome, oblizujući im i sišući glaviće, trpajući ih u usta koliko sam mogla. Darciju je prvom dosadilo, odmaknuo se i legao na travu da bi si oblizao kurac iz kojeg je još kapalo, ali više nije bio tako tvrd i nabrekao kao maloprije. Seu se tijekom proteklih nekoliko minuta par puta pokušavao osloboditi, a to mu je konačno i uspjelo, malo je zaboljelo kad je izvukao čvor iz mene i otišao pokraj Darcija, slijedeći njegov primjer. Sva sperma, koja je dotad bila zarobljena u meni, počela je polako curiti, imala sam osjećaj kao da piškim i ne mogu se zauzdati, tekućina je bila ugodno topla i ljepljiva, trljala sam bedra jedno o drugo da je malo razmažem da nestane onaj pomalo neugodni osjećaj curkanja.
Vitorio je bio slijedeći, izdrkao mi se po licu, a nešto mi je uspio uvaliti i u usta. Bila sam posve iscrpljena, nisam mogla ni maknuti, sve me je ovo dotuklo, doduše, u pozitivnom smislu. Izljubio mi je usne i lice prekriveno mješavinom njegove i pseće sperme, a onda me odnio u vodu, da me osvježi i opere.
– Bila si sjajna. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile