Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nasleđe

Imam 19 godina. Ja sam klasični produkt današnjeg društva. Dete razvedenih roditelja koje je odraslo samo sa majkom (zadnjih 9 godina), koja je više vodila računa o sebi nego o meni, i otac koji je davao sve, samo da mu ne izlazim na oči. Pravi kurvin sin. Voleo je da tuca sve ribe na svetu osim žene kojoj je napravio dete, odnosno moje keve. Ali to je njihova stvar. Ko ih jebe. Ono što me zanima su njegove pare i moja sloboda. A imao je para za bacanje, i ja sam se trudio da ih što više baca u mom pravcu. Išao sam kod njega jednom u mesec dana da uberem porez, i to najčešće oko desetog. Svaka poseta ista kao predhodna, ja sa 500-1000 marona u džepu napuštam kuću, ali ne pre nego on izruči svoje sranje na moju glavu. Ali ovog meseca sve je bilo drukčije. ON me pozvao, i to oko prvog.

– Znaš – kao usput, na kraju – vreme je da zakopamo ratnu sekiru. Ti si već svoj čovek, a i ja nisam više “Wild child”. –

– Šta to pričaš matori ? – rekoh.
– Vidimo se petog oko 7. Sredi se pre nego upadneš. Želim da upoznaš nekog.

Reče to i uz pozdrav spusti slušalicu. Jebote koje sranje. Uvalila se neka fufa, i moja kinta visi. Ali nema druge. Petog, moj prst, tačno u 18.45 pritisnu zvono kuće u kojoj stanuje seronja, odnosno matori. Zamišljao sam babetinu koja će se pojaviti i celog me zasliniti. Ali burazer ima bubreg, što pre odem, pre ću da se vratim, kako neko reče. Otvoriše se vrata i ja ugledah najbolje parče pičetine koje sam ikada video (uživo). Lice anđela ili možda deteta, i telo od koga se vrišti. Sise, ne prevelike, duge glatke noge, butine koje sijaju, duga crna griva……uaaau. Visok sam 194, ali ona nije mnogo podigla lice da bi me gledala u oči. Pitao sam se koliko ima godina. I dok sam blenuo, njoj osmeh obasja lice i ona zacvrkuta:

– Mišo? –
– Mmh -promumlah.

Pruži mi ruku i ja prihvatih:

– Ćao. Ja sam Vesna. Ulazi, nemoj da stojiš napolju.
– Ko si bre ti? – izvalih ulazeći – i gde je matori?
– Malo će kasniti. Znaš, neka situacija u firmi. Uostalom Steki mi reče da uvek kasniš najmanje 1 sat. A ti poranio….

Pratio sam je do salona i divio se njenom hodu i dupetu kojim je uvijala kao manekenka. U tih desetak sekundi, moje pantalone se smanjiše za dva broja. Rukom ispravih batinu koja poče da se koči, a u sebi ponovih: ” STEKI???” (matori se zove Stefan). Ona polako sede na divan i prekrsti noge, pokazujući na fotelju preko puta.

– Sedi. Dok Steki ne stigne, imamo dovoljno vremena da se malo bolje upoznamo.
Seo sam i zavalio se, dopuštajići svojoj batini da se ocrta u svoj veličini. A onda sam počeo da je merim pogledom sve dok nije pocrvenela. Očima koje su blistale kao oči mačke ona pređe nekoliko puta po meni i uvek bi joj oči zastale i fiksirale kvrgu na mojim pantalonama.

– Nije mi rekao da ima tolikog sina.
– Ma nemoj.- rekoh – a koliko ti imaš godina?
– To se ne pita – reče, ponovo prekrsti noge i naroguši se.
– Znači upecala si matorog kuronju sa dubokim džepom, a?

Gledao sam kako menja boje, i po sjaju njenih očiju kojima me streljala, shvatio sam da sam pogodio pravo gde treba. Crvena u licu i dubokog daha, ona prosikta:

– Rekao mi je da si bitanga, ali ti si i jebena prostačina …

Nije završila rečenicu, a ja sam već bio katapultiran iz fotelje. Zgrabio sam je za ruke i oborio je na leđa. Počela je da se bori i rita, pa sam morao da je prikucam telom. U toj borbi sam uspeo da se uvalim između njenih nogu i utisnem svoju palicu na njeno međunožje. Krpica, koja je trebalo da predstavlja minić, ode naviše. Za trenutak se smirila i ja videh da skoro i da nema šminke na sebi, al’ bila je sveža kao kap rose. Poljubih je snažno, ali ona zadrža stisnute usne. Počeh da joj ljubim vrat i sisam ušne resice, a ona opet podivlja i poče da se migolji. Uhvatih zubima kožu na njenom vratu pazeći da ne ostavim duboke tragove, a ona se sledi i ciknu:

– Ne!!……nemoj…..molim te…..

Dok je bila tako sleđena, oslobodih ruku kojom sam držao njen zglob, uhvatih obe njene ruke jednom svojom, a drugom posegnuh između njenih nogu i pokidah paučinu koja je igrala ulogu gaćica. Otkopčah svoje pantalone i oslobodih svoju granitnu palicu. Uhvatih čvrsto svoj kurac i usmerih ga na pravo mesto. Podigao sam glavu, pogledao je u oči i onda joj ga nabio. Njen jecaj odjeknu u mojim ušima kao zvono u crkvi. Prokleta beštija je bila spremna i vlažna kao okean. Ona me spremno obuhvati svojim nogama i stegnu me butinama poput anakonde. Pustio sam njene ruke i ponovo je poljubio, ali sada mi ona uzvrati poljubac i njen slatki jezik kao ribica kliznu u moja usta. Obavila je ruke oko moga vrata. Rukama sam obuhvatio i stegao njena ramena i počeo da joj ga nabijam brzinom i snagom pneumatskog čekića. Spustila je ruke niz moja leđa i počela da hvata ritam, navlečeći me celog na sebe. Ona odvoji svoje usne od mojih i prošapta:

– Brže….. životinjo…brže….Ohhhh….Steki….jaoj…uloviće nas….

Tucali smo se žestoko desetak minuta, i za sve vreme menjao sam brzinu, ritam i dubinu “ronjenja”. A onda sam osetio kako njeno telo počinje da drhti i kako se njeni mišići stežu oko moje batine. Ubrzah do maksimuma i u tom trenutku ona odlepi. Poče da jauče i stenje i da mi psuje sve to spisku. Usporio sam, i svom snagom počeo da joj nabijam do balčaka. I dok su moja muda pljeskala njenu zadnjicu, ona sklopi oči i poče da zavija u moje uvo. Tada se nešto otkači u mom malom mozgu i ja osetih kako se to “nešto” spušta niz moju kičmu i ide u moje mošnice. U sledećoj sekundi sam eksplodirao i počeo da je punim vrućim jogurtom. Izgleda da njen sistem opet dožive kratak spoj, jer se njena utroba ponovo zgrči i ona poče da vrišti oktavu više. Mlazevi moje sperme su šibali njenu utrobu koja se stezala i grčila, i nas dvoje odletesmo negde u tri ….. . Pravi uzajamni delirijum.

Kada i poslednji drhtaj prođe njenim telom, i zadnja kap moje sperme ode put njenog srca, ostali smo tako spojeni još neko vreme dok se naše dahtanje ne primiri. Onda ustadoh i moja batina, još uvek u borbenoj formaciji, izroni iz njene vruće i rasčupane pičkice. Ona sastavi butine i sakri ružičastu rupicu, a onda pogleda u moju batinu koja se pušila kao top u filmu o bitci na Neretvi i procedi umornim glasom u kome začuh zadovoljstvo :

– Kako si znao…..mamicu ti jebem…..divljačku…

Pružih joj ruku i pomogao joj da ustane. Dok je na mom licu lebdeo osmeh satane rekoh :

– Izvini mala, ali imaš oči kurvice žedne kurca. I toliko si upaljena da sam osetio dim na pedeset metara od kuće.

– Nisam mala, imam 23 godine. Nego reci ti meni šta ćemo sad? – reče ona dok je brisala potočić mog soka koji kliznu niz njenu butinu.

– Ništa – rekoh – prvo ćemo se srediti da matori ne namiriše mrs, a onda ćemo popiti koji viski dok čekamo matorog morona.

Rečeno, učinjeno. Matori stiže oko osam i pet i vide nas kako sedimo, pijemo viski i cerekamo se pričajući viceve. Bilo mu je drago što smo se lepo složili. Naravno, ona se meni toliko svidela, da sam bio oduševljen idejom o njihovom braku. Nema potrebe da vam “crtam” ko je tucao moju novu “mamicu” dok je matori jurio za lovom i u susret svom drugom i konačnom infarktu…..

Na kraju, 2 godine kasnije, ja i beštija podelismo lovu po pola, ona zadrža kuću a ja stan u centru. Jedina stvar koja ostade ista je to što ona još uvek obožava moju batinu i moja muda što pune njenu uvek gladnu, slatku, malenu rupicu do vrha………

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile