Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vratićemo se u ne tako davnu 1994 godinu…tada sam išao još uvek u osnovnu školu.Bio sam peti razred osnovne škole u jednom Beogradskom prigradskom naselju.Bili smo odeljenje koje nikako nije moglo da ima razrednog starešinu…ili bi nastavnici odlazili u penziju ili na trudničko bolovanje,premeštaj u druge škole…tako da gotovo celo prvo polugodište smo menjali starešine…dok pred kraj polugodišta nije došla nastavnica Francuskog jezika i kasnije postavljena kao naša razredna.
Zvala se Slavica.Imala je oko tridesetak godina,tamnu smeđu kosu ošišanu na paž,tamne braon oči,crveni karmin koji je gotovo uvek stavljala na usne.malo kriv nos koji je ujedno njoj tako lepo i seksi stajao.Ispod njene košulje su se jasno nazirale ogromne sise koje su stajale visoko i čvrsto kao kod mladih cura…Primetio sam kroz neki period da je volela da nosi suknje nekih normalnih duzina,tipa,tek malo iznad kolena,koje su obično pratile liniju njenih kukova,guze i butina…Uz te njene suknje su bile neizbežne najlonke koje je imala u gotovo svim mogućim bojama sa kojekakvim dezenima.Nisu izostajale ni cipele za kulturnim štiklicama od koje su mi bile najomiljenije bile crvene lakovane koje je povremeno nosila.
Dok nam je držala nastavu imala je naviku da posle duže njene priče krajičkom jezika obliže usne…valjda su joj se sušile usne od govora pa ih je tako vlažila…Bila je to jedna njena navika od koje mi se dobro dizao,u to vreme moj dečački kurac,koji i u to vreme nije bio za potcenjivanje (19cm).Pamtim i to da je uvek mirisala na neke skupe parfeme od kojih bi cela učionica mirisala na nju.
Kroz neki period je jedan od mojih drugara provalio razrednu da dok sedi ima običaj da raširi noge…to je dodatno popalilo mene i mog najboljeg drugara,te smo odlučili jednog dana da sednemo u prvi red,tj tačno ispred njenog stola…Postavili smo ogledalce i uspešno gledali njene butine i gaćice…nismo imali neki pogled jer smo imali malo ogledalo a i ona je uvek nosila najlonke koje su nam kvarile pogled ka njenom medjunožju.
To nam je postao tako učestali ritual da jednostavno nismo mogli a da na njenom času ne zavirimo,nadajući se da ćemo videti njenu pičku.Toliko smo bili popaljeni da su čak i drugari iz odeljenja provalili šta radimo pa smo i njima dozvoljavali po nekad da sednu na naše mesto u prvu klupu i gledaju u njeno medjunožje.
Verovali ili ne,ja sam nju voajerisao od petog razreda pa sve do završetka osmog.To mi je bio omiljen čas…jedva sam čekao da se čas završi da bi potom u trku otišao do wc-a i izdrkao ga maštajući o mojoj razrednoj i nastavnici Francuskog,Slavici.Čak smo i primetili da i ona primećuje šta radimo,ali sam stekao utisak da joj to nije smetalo pa je po nekad znala da tako lepo raširi noge,tako da smo mogli da joj gledamo gaćice kao na dlanu…bilo je tu kasnije i samodržećih čarapa koje su tako lepo krasile njene butine,pa smo nesmetano mogli da gledamo u njene,obično čipkane gaćice raznih boja.
Uffffff…kad se samo setim…evo i sad mi se diže.
Kroz celo moje osnovno školovanje ja sam maštao o razrednoj i pravio planove ne bih li je nekako smuvao i odvukao u krevet,što je bila,složićete se,nemoguća misija za jednog napaljenog pubertetliju.Čak sam i na popravni padao iz Francuskog jezika ne bih li joj se više približio ali je sve bilo uzalud.Sve se svodilo na to,da kad odem kući stanem nad WC šoljom i slatko ga izdrkam maštajući o mojoj razredni,zbog koje sam znao da izdrkam brdo sperme u mlazevima.Bio sam toliko opterećen njom,da sam je sanjao…čak sam je i pratio,ne bih li saznao gde zivi,dok, kasnije sam saznao da je bila neudata što je mene još više ohrabrivalo u mojim namerama da ga umočim u moju razrednu.
Bilo je to moje pusto maštanje od čega je najveće zadovoljstvo jedino bilo drkanje mog napaljenog kurca.
Posle male mature 1997,gubim joj svaki trag.Upisao sam se u srednju školu,ali me to nije ometalo da je potražim u osnovnoj školi,ne bih li je video i pokušavao da joj nekako priđem,u smislu kao muškarac ženi.
Prilikom mog prvog odlaska u školu da je potražim sam naišao na prvo razočarenje…saznao sam da više ne radi u toj školi i da se premestila u neku drugu za koju ja nisam imao nikakve informacije niti bilo ko drugi.Kasnije sam odlazio blizu njene zgrade ne bih li je video,ali je i to bilo bezuspešno.Pomirio sam se s’činjenicom da se verovatno udala i ko zna gde sad živi.
Godine 2007 sam dobio poziv od mog druga iz osnovne škole,ideja mu je bila da organizuje desetogodišnjicu male mature pa da se svi skupimo i provedemo taj dan u jednom obližnjem etno restoranu.U svoj toj njegovoj organizaciji o kojoj mi je pričao jedna rečenica mi je prošla kroz glavu kao metak,a to je,da je slučajno video razrednu par meseci pre tog događaja na sajmu i da joj je uzeo broj mobilnog telefona.
Da,da,da!!!
I razredna je bila pozvana na desetogodišnjicu mature,što je mene podiglo više nego bilo kakva droga.Gotovo kao krila da sam dobio,ne sećam se kad sam bio toliko srećniji zbog neke informacije.Jedva sam čekao da dođe taj dan mature,ne bih li je video posle toliko godina.Cilj mi je bio jedan jedini,a to je da ne smem prokockati šansu i da moram dati sve od sebe ne bih li je pridobio i završio moju patnju zbog nje.
Došao je i taj dan.Dan desetogodišnjice mature.Skockao sam se u crno odelo,koje mi je stajalo kao saliveno,kako i ne bi…bio sam lep momak,tamnijeg tena,crne uredno zalizane kose,oduvek sam trenirao borilačke veštine pa je i to doprinosilo mojoj lepoj muskuluturi i držanju.
Kasno popodne sam primio poziv od drugara koji je to sve organizovao,zamolio me je ako nije problem da skoknem kolima do grada i pokupim jednu drugaricu koja je živela u gradu….i nećete poverovati,na moje preveliko zadovoljstvo,moju razrednu Slavicu,što sam ja prihvatio momentalno.Kocke su mi bile naklonjene u potpunosti.Dade mi drugar broj mobilnog od drugarice i razredne i prepusti da ih pozovem i organizujem oko prevoza.
Šta mislite,koga sam prvo pozvao…Zna se,razrednu!
Dok je telefon zvonio,meni su se ruke tresle kao struja da me drma,čak me neka i mučnina poterala,počeo sam da se znojim.Došlo mi je čak da prekinem vezu ne bih li se malo sabrao i doveo u red.Posle dužeg zvonjenja javila mi se razredna,to njeno „Haaalo“ ću pamtiti do groba.U momentu mi se digao kurac a jezik mi se prepleo kao mašna,jedva sam progovorio,glas mi se toliko poremetio da sam sam sebi zvučao kao neka devojčica koja je promukla.Katastrofa!
Uspeo sam nekako da se dogovorim sa njom oko prevoza,tačnije gde da je sačekam i u koje vreme.Adresa je bila inače ta na koju sam kao klinac povremeno odlazio,prateći je.
Posle sam pozvao i drugaricu kojoj sam organizovao prevoz,tj mog brata od strica.Naravno,nisam hteo rizikovati da upropastim svoju životnu šansu.
Posle nekoliko sati sam otišao na mesto gde mi je rekla da je čekam,bilo je to definitivno mesto gde je inače i živela a gde sam je ja potajno špijunirao.U meni je raslo uzbuđenje kao nikad do tad.Dok sam je čekao,zamišljao sam je kako izgleda posle toliko godina,šta će obući na sebi,kako će komunicirati sa mnom…
Poslao sam joj poruku da sam stigao i da je čekam ispred njene zgrade,na šta mi je odgovorila „Spuštam se za minut“….Joooj,ona se spušta a ja već zamišljam kako.
Stao sam kolima nekih dvadesetak metara od zgrade,ne bih li je bolje video i snimio kako izgleda.
Stvarno je bila tačna,došla je za par minuta.Dok je izlazila iz zgrade video sam u onom polu mraku da se gotovo ništa nije promenila.Nosila je crni mantil koji nije mnogo odavao o njenoj građi ali i to je bilo dovoljno da se moj pomahnitali kurac javi i počne dizati.Blicnuo sam joj da sam tu ispred nje a ona se osmehnula i počela polako prilaziti mojim kolima.Kako je prilazila,svakim korakom me je hvatala neka trema da sam se osećao kao sa Marsa da sam pao,bio sam bezidejan,izgubljen i sa dignutim kurcem u gaćama koji je hteo da izleti iz mojih mekanih pantalona.
Najzad,ušla je u auto,tu smo se rukovali i među prvim rečima koje je izgovorila je bilo to,kako sam porastao u pravom zrelog muškarca i kako me ne bi prepoznala na ulici a ja sam se samo smešio kao neki izgubljeni slučaj,bez ideje šta bih razgovarao sa njom.Na CD plejeru sam slušao grupu „Neverne Bebe“,što se njoj dopalo te je pohvalila i moj ukus za muziku a ja sam se i u tom trenutku samo smeškao i povremeno bacao pogled ka njenim nogama.Mantil joj se raširio tako da sam mogao videti da je nosila neku crnu suknju ispod koje sam video te slatke batake lepo upakovane u tamno crne najlon čarape.
Joj,počeo sam se znojiti,ma nisam znao šta raditi,jedva sam vozio.
Zbližio sam joj se malo kroz priču pa mi je odala deo njene tužne priče da je živela sa nekim čovekom nekoliko godina,a to se tačno poklapa sa vremenom kad je napustila moju osnovnu školu i tad kad je nisam viđao kod njene zgrade.Bio sam u momentu čak i ljubomoran na tog čoveka sa kojim je bila.
Ali ono što mi je davalo nadu je to da je spomenula da je trenutno sama i da živi sa njenima.Potom smo došli do restorana u kome smo proslavili maturu.Trudio sam se da izgledam nezainteresovano prema njoj,čak sam malo i koketirao sa svojim školskim drugaricama kako ne bih bio primetan.
Bila je u restoranu i neka uživo muzika,meni se lično nije svidela,ali jbga morali smo napraviti malo veseliju atmosferu za takvu priliku.Tu smo se malo bacili u sevdah i pesme koje smo kao deca naručivali na maloj maturi pre 10 godina.Ubrzo smo se bacili na igranje i veselje je lepo počelo.Krajičkom oka sam spazio da razredna sedi sa devojkama iz mog razreda i pije crno vino…U vinu sam video potecijalnog saveznika koji bi mi pomogao u osvajanju neosvojivog.Posle nekog vremena neko od mojih drugara je poručio pesmu „Samo za tebe Beograđanko mala“,i u tom momentu je svako sebi privukao po jednu drugaricu za ples pošto je pesma relativno sporija.U momentu sam požurio ka stolu gde je razredna sedela i pitao je za ples,na šta je odmah pristala.Ponela me je pređašnja atmosfera pa i nisam toliko bio uzbuđen zbog nje,čak sam i popio nekoliko domaćih rakija (a inače ne pijem jer sam sportista).Sve je to bilo dok je nisam zagrlio oko struka,a ona njene ruke prebacila preko moga vrata.Ja sam u tom momentu bio kao prepariran,nisam znao šta me je snašlo…Bili smo skroz jedno uz drugo da sam osetio kako joj moj već polu dignuti kurac dodiruje telo.Video sam da joj to nije smetalo pa sam se onako lepo češao o nju a ruke koje su mi bile oko njenog struka sam počeo milimetarski spuštati ka njenoj guzi.Naravno nisam bio toliko bezobrazan da joj spustim ruke na guzu ali sam bio veoma blizu.Ona se samo smeškala i gledala me po sred očiju sa nekim polu smeškom na licu.U par navrata dok smo plesali me je onako kao slučajno pomazila po vratu,na šta je moj kurac burno reagovao i želeo da izleti iz pantalona.Nema sumnje da je primetila moju tvrdu i veliku kurčinu koja je otišla u jednu od nogavica mojih pantalona.
Pesma se završila a ja sam kao poparen zbrisao do stola gde sam sedeo,ne bi li neko primetio moju podignutu alatku.Joj kako sam se tad borio sa samim sobom,nikad mi nije bilo teže a i lepše u tom momentu.Euforija je i dalje trajala a ja sam za stolom sa par drugara sedeo i povremeno gledao razrednu dok ispija vino,skupio sam čak i hrabrosti da joj namignem na šta se ona smeškala na neki čudan način koji me je dodatno palio.
Kroz neki period dok sam bio onako zapričan sa mojim starim drugarima… neko me je potapšao po ramenu i na uvo rekao;“Hajde hajde,još malo,pa da me polako vratiš kući.Ustajem rano ujutro“.Obratila mi se razredna,na šta sam joj odgovorio da možemo kad god hoće da krenemo.Posle nekih pola sata mi je mahnula,tj dala znak kako bi trebali polako krenuti.Polako sam obukao sako,pozdravio se sa drugarima i rekao da se odmah vraćam čim je odvezem kući.
Izašli smo iz restorana i ušli u kola.U glavi mi je bilo samo šta da joj kažem u kako da stupim u akciju.Išao sam onom najglupljom muškom forom…u momentu menjanja brzine ja bih joj kao slučajno dodirnuo koleno,što sam uz neku ludu hrabrost i uradio i primetio da joj ne smeta.Kada sam ubacio u petu brzinu moja ruka se gotovo našla na njenom kolenu.Nisam je sklanjao kao prvih par puta nego sam dva prsta spustio na njeno koleno.Kolena su joj bila vrela a moj kurac se toliko digao da je bio u nekom položaju gde je već počeo malo da me boli.Video sam da joj ne smeta,a onda sa ona dva prsta što su joj bila na kolenu sam počeo polako da je mazim.Nije obraćala pažnju na to pa sam odlučio da stavim čelu šaku na njenu nogu,na šta me je pogledala i rekla kako sam lud,nisam se obazirao na to a moja je ruka već bila na njenom bataku.U tom momentu sam bio spreman da je čak i silujem.Stavila je ruku preko moje i rekla kako nije to pametno u cilju ne bi li mi sklonila ruku,ali taj njen otpor je gotovo bio nikakav.Ruka skoro da mi je bila do njene pičke ali nisam hteo toliko rizikovati i biti napadan.Skrenuo sam u neku neasfaltiranu ulicu,dal je i mogu nazvati ulicom,mislim da su samo traktori prolazili tim putem,umalo se i ne zaglavih dok sam se nabio kolima među neko grmlje.Ona je u tom trenutku malo povisila ton i pitala me šta to radim,na šta sam je zagrlio i od one moje uzbuđenosti poljubio u obraz a zatim u usta.Potom sam je podsetio kako joj nije smetalo dok se dok smo plesali da se trlja o moj kurac na šta mi je priznala da ga jeste osetila ali da to nije razlog da je spopadam.U jednom trenutku kao da je htela da izađe iz auta,na šta sam ja reagovao tako i prebacio se preko nje na suvozačko sedište.Počeo sam da je ljubim po vratu što je ona u početku negodovala i pokušavala bespomoćno da me udalji od sebe.Bio sam toliko uporan da sam počeo polako da se spuštam usnama niz njen vrat i prelazim na grudi.Njen otpor je bio sve manji i manji.
U momentu sam osetio njenu ruku na mom kurcu,drkala ga je nežno preko pantalona na šta sam se toliko napalio da sam joj u momentu pocepao košulju,skinuo brushalter i počeo ljubiti i sisati njene velike i tvrde bradavice.Imala je ogromne sise veličine četvorke sa velikim i tamnim bradavicama.Počela je da uzdiše a ja sam u momentu oslobodio moju kurčinu koja se toliko digla da je bila slepljena uz moj stomak.Uzela ga je u ruku nežno mazila,dok joj je druga ruka bila na mojim jajima.Dok mi je držala muda imao sam utisak kao da ih meri.Polako sam počeo spuštati sedište u položaj za ležanje,zatim sam počeo spuštati ka njenim stomaku ne bi li se sagnuo i počeo da joj dižem suknju.Spustio sam nisko da mi je glava bila na njenim butinama,te sam je počeo ljubiti po kolenima a onda se usmerio ka njenoj veličanstvenoj pici.Kako sam joj lizao i ljubio noge tako je i ona milimetar po milimetar polako širila noge.
Najzad!
Put mi je bio otvoren ka njenom medjunožju ali su mi zasmetale najlonke i gaćice koje je nosila.U par maha sam joj pocepao čarape i gaće gde je moja dominacija bila na vrhuncu,nabio sam glavu među njene noge i počeo sisati njen debeljuškasti klitoris.Ona je samo uzdisala i nežno me mazila po kosi i vratu.Videh da joj prija pa sam polako počeo da joj oblizujem picu u potpunosti a zatim i gurnem par prsta u njenu prelepu pičku.Imala je ukus pičke,kao taze krompir kada se preseče na pola.
Nisam više mogao izdržati,raširio sam joj noge i nagurao kurčinu koja se jedva probila kroz njenu picu.Počela je da me moli da joj ne nabijam tako jako…poslušah je te sam u sporom ritmu počeo da je tucam.Polako mi je raskopčavala košulju,a zatim skidala,kroz neko vreme na meni su ostale samo gaće i pantalone onako kako sam ih svukao niz noge.Držala me je za guzove i diktirala tempo kako da je tucam.Stenjala je i dahtala kao sa pornića dok je nisam ućutkao i nabio jezik u usta.Taj njen jezik i poljubac ću pamtiti do kraja života.Grubo se ljubila,čak me je par puta i ujela za usne,imala je neki tvrd i dugačak jezik koji sam mislio da će mi doći do grla.Tempo mog tucanja koji je ona diktirala je počeo da se povećava,pa sam u momentu osetio kako me sprečava da izađem iz nje.Svršila je tako da je u momentu par puta vrisnula kao da sam joj nož zabio u pičku a ne kurac.Za trenutak sam joj dao predah na šta se moja kurčina burno ljutila te me podsećala kako moram da je dobro istucam za sve one godine drkanja zbog nje.Nastavio sam da je silovito tucam,ma kao da sam je silovao,držao sam je čvrsto za butine i uterivao moju tvrdu kurčinu koja je od dečačkih dana pa do tad porasla na nekih 23-24cm zbog koga sam kroz život bio omiljen kod devojaka,a vala i kod razredne koja je u roku od još par minuta svršila još jednom.Na red sam došao i ja,dok sam je onako zverski silovao osetio sam neke žmarce koji me proizilaze po mudima kao nikad do tad,osetio sam da sam pri kraju,a osetila je i ona na šta mi je kroz uzdahe rekla da je slobodno napunim do kraja i da je bezbedno tako.Ne…pomislio sam u sebi i odlučio da ga izvadim i pokažem koliko sam je želeo i koliko sam patio zbog nje.U trenutku mog svršavanja osetio sam kao grom da me je udario u kičmu,moja kurčina je špricala u mlazevima spermu koja je prskala čak do njenog lica na šta se ona zadovoljno smeškala i oblizivala usne preko kojih je bila sperma.U momentu kada sam je malo bolje pogledao,ona je bila sva u spermi,od pičke do glave je sva bila mokra od mojeg mlaza koji ju je zadesio.
Onako iscrpljen ali zadivljen i zadovoljan sam se prebacio na mesto vozača i spustio sedište ne bih li se malo povratio u život.Dok sam kao ranjena zver ležao pored nje gledali smo se a ona je mazila svoju picu kao da ju je hvalila ali i spremala za još jebačine sa mnom.Skinuh joj rukom ono sperme što joj je bilo preko lica i krenuh da je ljubim od čega mi se u momentu digao kurac kao malo pre…bio je spreman za još ali se priča promenila,dok sam je ljubio počela ga je drkati i spuštati se ka njemu…nastavak sigurno znate…Počela ga je lizati po glaviću sa onim njenim tvrdim i dugačkim jezikom,lizala ga je kao sladoled,od muda do glavića gde bi se malo zadržala da ga lepo obliže a onda opet do jaja…počeo sam je moliti da ga napokon stavi u usta na šta je ona reagovala kao da me nije čula.Posle tog njenog lizanja konačno ga je stavila u usta i počela nežno i polako sisati.U početku je sisala samo glavić dok je kroz vreme spuštala glavu sve niže i niže i stavila ga skoro celog u usta…povremeno sam mogao čuti kako se davi od mog kurca,pokušavala je da ga celog proguta ali nije uspela u toj nameri jer sam bio ipak preveliki komad i za nju tako iskusnu.Dok ga je pušila mazila me je po jajima i preponama što je još doprinosilo mom uzbuđenju,a ja sam joj mazio guzu koja je bila čvrsta kao kod neke ribice od 20-ak godina.Više nisam mogao izdržati i počeo sam joj puniti usta spermom na šta je ona samo nešto mumlala ali nije podizala glavu.Sačekala je da mi izvuče i zadnju kap iz muda a onda je blago podigla glavu iznad mog kurca koji je i dalje pulsirao u njenoj ruci a spermu koju je imala u ustima je polako ispljuvavala na moj glavić a onda je opet lizala i tako napravila sladoled od sperme sa kojim se definitivno igrala dok se skroz nije spustio.
Onako iscrpljeni i mokri od znoja i sperme smo ležali u autu još nekih par sati a ja sam joj pričao moju dečačku priču i mojoj želji prema njoj.
Slušala me je sa ushićenjem,par puta mi je rekla da je primetila šta smo radili na njenim časovima i da joj nije smetalo uopšte to što smo joj gledali gaćice,osećala se moćno i poželjno u tom trenutku,kao prava žena.Priznala mi je da je kasnije namerno kad bi primetila da je gledamo namenski još više širila noge nebi li mi lepo videli šta ima,te da je namenski oblačila čipkasti veš i samodržeće čarape sa halterima kako bi nas joj više palila.Znala je šta radi ali nijednog trenutka se nebi usudila da se kresne sa nekim uzrastom našeg perioda tad….to joj je bilo odvratno ali mi je priznala i to da je zamišljala nas par njenih đaka koji smo joj bili simpatični sa svojim dečačkim kurčićima u njenim ustima.
Ja inače lično mislim da se malo folirala po tom pitanju i da bi se rado kresnula i tad ali nije postojalo prave prilike za to.
Nakon sve te priče između nas i te silne jebačine i strasti koja se tad ispoljila,rešili smo da se polako obučemo i da je odvezem kući.
Od 2007 pa do današnjeg dana ja i dalje povremeno tucam moju razrednu i nastavnicu Francuskog jezika a ona me sa zadovoljstvom nagrađuje uvek fenomenalnim seksom,dobrim pušenjem,seksi garderobom od šešira preko bruseva,korseta,haltera,najlonki i čuvenih crvenih lakiranih seksi cipela….ne smeta joj čak i moj brak ali mi nije krila i da je imala želju u par navrata da joj napravim dete.Ipak mi imamo dugačak zajednički „staž“ pa mi i nije bilo strano što mi je to ponudila.
Do dana dašnjeg ona je osoba koja mi je kao druga žena,prijateljica,zdrav razum i prava kurva u krevetu sa kojom mi nije kao ni sa jednom.
Mislim da će i dalje moja želja za njom biti kao od prvog dana i da mi neće dosaditi i kad bude imala 60 godina…da podsetim,ona trenutno ima 49 godina a ja 32.

Želeo bih svima ovom prilikom da poručim da veruju u svoj cilj i želje,i da ništa na ovom svetu nije nedostižno.
Samo napred i zgrabite svoju sreću ! ! !

Autor: Rob-Papen

Opaka nastavnica...
Keva!!!