Došavši pred kuću našao sam zaključana vrata,što baš i nije bilo uobičajeno.Nakon podužeg zvonjenja seo sam na stepenicu ispred praga i pomislio „gde li je to mogla da ode“!?A onda najednom se začuo topot koraka koji su silazili niz stepenice i okret ključa u bravi.Ustao sam.Vrata su se otvorila i mama je izašla uzbuđena,mislio sam zbog mog iznenadnog dolaska,i objesila mi se o vrat.

-„Pa gde si ti srećice mamina“,kako je volela da me zove, „pa zašto nisi javio da dolaziš da ti spremi mama nešto što voliš da jedeš“…
-„Ma evo me“,odgovorio sam radostan što je vidim, „nego zašto se zaključavaš u sred bela dana,…ja pomislio da si odskitala negde“?
-„Ma ćuti svašta se dešava,…pojavila se i krađa,..ma,..nego hajde ulazi,dobro mi došao.O srećice mamina“,govorila je dosta brzopleto,i sagnuvši se poljubila me u kosu dok sam izuvao cipele.-„Hajde,majstor mi je tu ,…za veš mašinu,…nešto nije u redu“,ponovo je zbrzala i uputila se uz stepenice ispred mene.

Sve mi je izgledalo nekako čudno!Prvo zaklučano u sreed bela dana,ona nekako usplahirena,zaključano a majstor tu…,ali najčudnije od svega je bilo to što je izgledala dosta neuredno,a što je sa njom do tad bilo nespojivo.Idući iza nje,onako iz žablje perspektive,odmah sam zapazio usukanu najlon čarapu oko desne noge,kao i izvadjen jedan skut od košulje.Ne mogu reći da sam odmah posumljao na ono što vi očekujete ali mi se i to vrzmalo po glavi.Međutim,kad sam za stolom u trpezariji video čika Mirka kako sedi,sve sumnje sam odagnao.On je slovio za poštenog i čestitog čoveka,čak mi je bio i neki dalji rođak sa očeve strane,a bio je i dosta stariji,pa bar 10-12 godina od moje Koviljke.
-„Ooo, dobar dan čika Mirko,kako ste“!?-tu se mi ispozdravljašmo i sve moje sumnje se raspršiše.

Mama,i dalje onako usplahirena „igrala“ je oko stola pitajući šta ću da popijem,pa jesam li gladan,umoran…
-„Evo sine staviće mama kafu,i hajde da nešto prezalogajiš.Ma stvarno si trebao da se javiš da dolaziš,da ti napravim neku pitu,..ovako,..hm!!!A da stavim malo meze!?“,govorila je s’brda,s’dola,nepovezano. I ne čekajući da čuje odgovore krenula je ka kuhinjskim elementima da sprema meze.

A ja,moram priznati da sam bio prilično gladan,što se moglo reći i za moje oči koje su pogledom šarale po potesnoj trpezariji u potrazi za maom.Odmeravao sam je uzduž i popreko,trudeći se da ipak to ostane u granicama pristojnosti.

U jednom momentu,tačno nasuprot mene,sagnuvši se u potrazi za tanjirima okrenutih leđa prema meni,sevnula je belina njenih bedara iznad široke čipkaste ivice crnih najlon čarapa.Istovremeno,sevnulo je i u mojim gaćama,ali i u glavi.

Do tada uspavani kurac je naglo počeo da se „proteže“,a nad mojim umom ponovo je počela da se nadvija senka sumnje,mada,…“čika Mirko,…ma nema šanse“,pomislio sam i počeo da se služim pršutom koja je već bila ispred nas.
Sedeli smo tako,pričajući,jedući i pijuckajući neku domaću šljivovicu.Ja sam uglavnom pričao šta ima novo u prestonici,a čika Mirko o lokalnim dešavanjima,o svojim ukućanima,posebno o ćerki Nataši,mojoj školskoj drugarici, koja je bila verene pred udaju.

Igrom slučaja,zahvaljujući dvema rakijama na gladan stomak ili mojoj nespretnosti ispala mi je viljuška pod sto.Odamah sam se sagnuo da je dohvatim i došao do neverovatne spoznaje.Iz džepa komšijinog sakoa okačenog na stolicu iza njegovih leđa,virile su ženske crne svilene gaćice,verovatno nespretno u žurbi ostavljene.Podigao sam viljušku i munjevito u glavi počeo da razvijam film.Sad mi je bilo jasno zašto su vrata bila zaključana,i zašto je mama bila onako nervozna i pogužvana.

Znao sam,to je to,To je ono što mi se ponovo dešava nakon sedam godina.To je bila šansa koju sam prepoznao i koju nisam smeo propustiti.Držao sam sve konce u svojim rukama.
Trgnuo sam još malo rakijice kako bih prikupio hrabrost da krenem da odmotavam klupko.

Mama je sedela nasuprot mene ne sluteći šta će se dogoditi,a Mirko na strani ne baš velikog stola,između nas.Nakon podobrog cuga krenuo sam u akciju.
-„Nego komšija reci ti meni u kakvom je stanju mašina!?“pitao sam tako da je izgledalo kao da se stvarno brinem za veš mašinu.
-„Ma ništa strašno,samo joj se bio remen otegao pa malo škripila.Malo sam ga pritegao i to je to.“
-„A jesi li je podmazao?“
-„Jesam.Ma u redu je.“
-„I kako sad meša?“
-„Misliš,okreće bubanj?Uredu je.“
-„Znači dobro meša,podmazana je i razrađena!“nastavio sam da provociram,što oni u prvi mah nisu shvatili,ili su se pretvarali.
-„Bog s’ tobom dete,nije to mešalica za malter.Ona ima samo bubanj koji…“,počeo je komšija da objašnjava naširoko,ali sam ga presekao.
-„Ma ja tebe pitam za ovu mašinu što kažeš da si je podmazao.Ona bi trebalo da dobro meša još uvek“,sad sam bio znatno konkretniji,tako da je mami udarilo crvenilo u lice i odmah je ustala i stala između nas,šatro da naseče još meze.
-„Ja stvarno ne znam o čemu ti pričaš“,i dalje je glumio nevinašce.
-„A,ne znaš?Ne znaš?Praviš se blesav,a ovamo,…!“sageo sam se i izvadio gaćice iz njegovog džepa. „A ovo!?Šta je onda ovo“,pokazivao sam na gaćice obešene na kažiprst desne ruke koju sam podigao iznad stola.

U sobi je zavladao tajac.
Trajalo je to nekoliko sekundi,možda i čitav minut.
Činilo se kao da traje čitavu večnost!
Za to vreme tišine,sam sam se sebi divio na hrabrosti i konačnom preskoku barijere koja je stajala ispred mene punih sedam godina.
-Okuražen nadmoćnosti nad situacijom i dodatno zagrejan sa rakijicom,krenuo sam u konačni rasplet.
-„I?Šta je ovo?“,ponovio sam pitanje.
-„Pojma nemam,otkud to u mom džepu!?Čije je to i ko mi je stavio,pojma nemam.Možda su oni ,…možda dripci s’posla,…sigurno,..!“,počeo je da laže nevešto pri tom se preznoivši.
-„Ma pusti čoveka na miru.Ajde jedi.“,i mama se umešala,dosta veštije pokušavajući da skrene diskusiju u drugom pravcu.
-„Stvarno pojma nemam,ni čije je ni odakle tu…“,uveravao me znojeći se i dalje.
-„Pa lako se to može ustanoviti“,samouvereno sam grabio ka cilju uvodeći komšiju iz zamke u zamku.
-„Kako kad pojma nemam čije bi mogle biti“,pravdao se gledajući u sto ispred sebe.

Mama je i dalje stajala nepomično reckajući meso.
-„To bar nije teško.I nemoj da se pravite blesavi.“Podižući ton želeo sam da što pre završim sa naumom i konačno ih dotučem. „Piješ tu samnom i jedeš,puna su ti usta poštenja a ovamo mi jebeš mater.“
-„Pobogu sine štati je!?“oglasila se ponovo mama izražavajući uvređenost.
-„Dosta više zajebancije.Priznajte da su tvoje gaćice,ili..“,govorio sam gledajući mami u uzavrelo lice, „ili da ja dokazujem.Samo onda neće biti dobro ni za koga.“
-„Kako mogu priznati nešto što se nije dogodilo!?O čemu ti to,…nije valjda da ,…da misliš,…oh ne!?Sram te bilo“,izvodila je moja Koviljka glumačke role bolje od pola beogradskih glumica.
-„A da malo podigneš suknjicu,pa ako nisam u pravu izviniću se.A ako jesam u pravu ostaće to u ova četiri zida.Samo ne dam da me pravite magarcom.Ovo moramo da isteramo na čistac.“
-„Sram da te bude!Majci bi da se podviruješ pod suknju!?Svašta!“,odbijala je igrajući na kartu porodičnih odnosa.

-„Stvarno ovo nema smisla!I ko si ti pa da se ja tebi pravdam.Kažem ti ko zna čije je i otkud tu!?“,drznuo se bio malo i komšija.
-„Dobro kad nećeš da dokazuješ meni onda ćeš morati ženi,deci,komšiluku.Za dva sata će brujati čitav grad o tome.A priznaćeš da nije zgodno da se tako nešto pročuje o matorom čoveku koji ima ćerku pred udaju.“ovom rečenicom sam ih ozbiljno bio zabrinuo,nastavljajući i dalje da dolivam ulje na vatru.“A to čije su,..da nisu možda Natašine!?Ja koliko znam ona nosi manji broj.Ma nema ona ovolike guzice“,govorio sam rastežući tajanstvene svilenkaste gaćice,nešto kao polutange,protkane lakstesom.
-„Pazi šta pričaš!!!“,ljutito me upozorio,dajući mi do znanja da je provokacija bila pun pogodak.
-„Opa!!!Da nećeš možda me tučeš!?“,upitao sam potpuno dominirajući, „ti možeš meni mater da krešeš,a ja nemam pravo da kažem da ti ćerka nema ovoliko dupe“.
-„Daj molim te prestani.Nemoj da me ponižavaš“,obratila mi se mama onako molećivo.
-„Nema problema prestaćemo kad sve isteramo ne čistac.Znate šta vam je činiti.Inače!!!,“ostao sam nedorečen stavljajući gaćice u džep,ali su veoma brzo skontali šta nameravam i da nema šale.

Nakon kraće pauze,i ćutanja,vidno uplašen i uzdrhtalog glasa javio se komšija: „Nemoj,kumim te Bogom.Pa znaš,…izvini!Samo nemoj da mi porodicu uvlačiš u ovo.Pa je’l znaš šta to znači kad te varoš uzme na zub!?…Pa ljudi smo majku mu,možemo da se dogovorimo.Eto šta želiš,…reci!!!“To mi je već počelo da se sviđa.
-„Ma ne misliš valjda ozbiljno!?“upitala me mama istraživački me pogledavši.
_ „Mislim!“kratko i otresito sam odgovorio.
-„Ma,čekaj,evo izviniću ti se,pa da zaboravimo sve.Ili reci šta tražiš u zalog da se ne širi dalje?“
-„Hm!“konačno su „legli na rudu“,pomislio sam i nastavio sa još većom strogosti: „pa ništa,samo da nastavite tamo gde sam vas prekinuo.A ja da gledam.“
Ponovo je nastao muk,a za to vreme mama je prešla na suprotnu stranu stola od mene i lagano se spustila na stolicu.

Vidna je bila nelagodnost kod oboje.
Bojeći se da ova mrtva tišina ne potraje do u beskonačnost,oglasio sam se:“No,šta ste odlučili?“pitao sam podigavši obrve i čekajući odgovor.
-„Hm,pa ne znam,…neprijatno je,…“,počeo je da se usteže komšija,ali sam ga u starto sasekao.
-„Doooobro,kad želite drugačije,i biće drugačije“.
-„Ma ne,ne želimo,nego,…nezgodno je brate,..kako da kažem…“,ma nema šta ti meni da kazuješ nego lati se posla.Inače…!
Mama je samo nervozno uzdisala nalakćena sa obe ruke na sto,svesna situacije sateranosti uz zid.Bila je gotava da zaplače.
-„Hajde komšija,nemoj da se stidiš.Vidiš kako imam zgodnu kevu.Pogledaj samo te nabrekle grudi što ’oće da rastrgaju kušulju.“ovo je već govorila rakija iz mene. „Slobodno,ajde polako otkovčaj dugmad.“Hrabrio sam komšiju koji se trudio da savlada stid i otalja svoj deo posla.

Lagano je krenuo rukom ka njenim sisama i radio tačno ono šta sam mu ja komandovao.Ona je samo ćutala pognute glave,ne dajući nikakve znakove života.
-„To,ajd ’ sad drugo dugme,too,…pa sledeće,taaako.“diktirao sam mu zureći u razdelnicu između maminih ,sada znatno većih sisa,koja se sve više ukazivala otkačinjanjem svakog novog dugmeta.I pre nego što je otkopčao najniže dugme,na slobodu su iskočile dve kruškolike lelujave ,mekane bele sise,sa rapavim bradavicama i „čokoladnim“ širokookruglim oreolima oko njih.
Istovremeno kad su joj sise izašle na slobodu,mama je od stida počela da plače.Tiho,ali je plakala.Suze su joj kapale na sto.

Ne moram vam ni reći šta se događalo u mojim gaćama.Nadam se isto ono šta i vama dok čitate ovu priču.
I ne čekajući da mu dam naredbu krenuo je da ih mesi,doduše stidljivo,sa svojim grubim radnižkim rukama.
-„hajde sad spusti jednu ruku i dole“,rekao sam usmerivši pogled ka maminom mešunožju,koje je bilo zaklonjeno stolnjakom od mog pogleda.Naravno,poslušao me i desnu ruku podvukao pod sto dok je levom nastavljao da gnjavi mamine „testaste“ sisetine.Onda sam mu dao instrukcije da je posisa.I to me poslušao,naravno,A mama je kao kip sa grčem na licu i suzama u očima,ćutke sve odobravala.Nakon što je odradio prvi deo kazne,uz moje pohvale,rekao sam mu sa otkopča rajsfešlus.I tu me bez pogovora ispoštovao i krenuo odmah da vadi alat,gde sam ga ja zaustavio: „polako bre,nećeš sve ti.Mora i mama nečim da doprinese.“Gledajući je u oči zapovedio sam joj: „ajde mama na tebe je red.Ajde polako se spusti na kolena,“
-„Gde će ti duša,dokle ćeš da me ponižavaš,…zar ti nije bilo dosta?“govorila je plačnim glasom,ali ipak sledeći moje instrukcije.
-„Tako samo polako.Nije valjda da ne znaš kako se to radi,Ili da nisi možda gadljiva.Taaakkkkooooo!!!“,podsticao sam je dok je vadila komšijin smrežurani kurac.
-„E sad ga fino popuši,jesi videla kako je ontebi sise.Takkooooo!!!“

Bila je predivna!kako joj je samo pristajao kurac u ruci,a tek u ustima kad ga bojažljivo stavila.Videlo se da to radi bez emocija,ni blizu onom žaru kao kad je pušila onom dečaku kuvaru.Ali bez obzira mene je paliloisto onako jako kao kad sam je špijunirao kreoz prozor hotelske kujne.
-„To mama kako ti samo lepo stoji“,svremena na vreme bi se oglasio ne bi li joj pomogao da ga konačno ukruti.Ali nije išlo.Da li zbog nervoze,straha,ili godina,komšija nije uspevao nikako da ga uzdigne ni do pola.Mada mora se priznati da je smrežuranog materijala bilo,videlo se to.trebalo je prekinuti mučenje.
-„E sad čikaMirko još ti poliži mamu,i iskupio si se“,prozborio sam dajući joj znak da prestane da puši.
-„Kako ćemo?“Obratio mi se kao dete učitelju u prvom razredu osnovne škole.
-„Šta mene pitaš,onako kako to radite kad ja nisam tu“,odgovorio sam mu gledajući u mamu ispijajući joj pogledom one tako jebozovne sise.
-„Hajde ustani“,rekao je mami onako nežno,švalerski.

I ona je ustala i na moje iznenađenje i oduševljenje,nalaktila se rukama na sto okrećući dupe prema jebaču.Jest da je to sve radila bezvoljno,ali je za mene izgledalo tako provokativno i nadražajno da sam prestao da se trljam po kurcu kako ne bi pokvario predstavu.
Raskoračivši se malo dozvolila je da joj se podvuče pod suknju,na šta sam ja odreagovao: „ej,ej,ejjj,..pa nećemo tako!Polako!Ajde najpre joj podigni suknjicu ,…pa nije u redu da ja ništa ne vidim.“

Kooperativni komšija me poslušao izvukavši se ispod mamine suknjice,i lagano je prebacivši na njena leđa.Ispod pogužvanog materijala sevnula je potpuno gola široka,obla i dalje dobro zategnuta mamina bela guzica.
-„Waaauuu“,izletelo mi je nekontrolisano.Ustao sam od stola i prišao kako bih bolje mogao da vidim te toliko željene delove maminog tela,a nikad do tad tako jasno viđene.
Kako sam se približavao razgolićenoj guzici rasla je napetost u mojim poprilično nakvašenim gaćama,tako da sam imao osećaj da će farmerice na meni da puknu.
Debeli beli guzovi moje mame stajali su mi na dohvat ruke,takoreći.Pomislio sam „možda to ipak sanjam“,i tek kad sam se ugrizao za usnu shvatio sam da je java.Moja Koviljka je pred rođenim sinom onako „raspečena“ čekala da je poliže komšija.

Koliko sam se u tom trenutku osećao napaljeno i bilo mi je fino,toliko sam osećao ljubomoru prema čika Mirku,i žal što na ovakav način želim da ostvarim svoj dugogodišnji cilj.Ali pošto cilj opravdava sredstva,rešio sam da istrajem do kraja.

Pogledom sam se udubio u crnilom ispunjenu dražicu između maminih nogu,i pokušao da prikupim što više detalja.
A komšija kao da je bio vidovit,radio je tačno ono što bih je pomislio.Kao da je naslućivao da ja u stvari sve ovo radim ne da bih njih ponizio nego da bi zadovoljio svoje „nastrane“ seksualne apetite.
Najpre ju je,potpuno opušten,mazio jezikom po oblim butinama sa tek po kojom strijom i celulitom tek u tragovima,što je za današnje žene od četiri ipo banke nezamislivo.Radio je to predano i polako od kolena na gore,ostavljajući mi slobodan pogled na mesnate mamine guzove na koje se prenosilo podrhtavanje od maminog jecanja.
I nije joj bilo lako,priznajem.Sve to je delovalo jako mučno i ponižavajuće.Ali nije moglo da bude drugačije,ovu šansu nisam smeo da propustim,jer pitanje je da li bi treća ikada više došla.

Naprezao sam oči da zavirim u tu tajanstvenu „špilju“ o kojoj sam samo do sad maštao, i tek na komšijinu asistenciju kada je uhvatio za guzice sa obe ruke i razvukao ih pre nego zaroni jezikom između njih ,na tek nekoliko sekundi video čupavu raspuklinu koja me rodila.
Ta gusta obraslost kratkim crnim dlačicama duž čitave „doline“ koju sam nameravao da osvojim i nastanim svog pobesnelog „pendrečinu“,delovala je suvo kao barut.Džaba se komšija trudio da je probudi.Crvenilo između malo razdvojenih usmina odavalo je utisak pustinjske suvoće.Pomalo je sve počelo da gubi smisao,a moj debeli kurac polako ali sigurno gubio je kontrolu.

Bacio sam pogled još malo na „od stida“ pomodreli stisnuti anus,takodje pristojno zamaskiran u šumi dlačica,i izašao nerekavši ništa žureći da što pre istresem sadržaj iz prevršenih jaja.Otišao sam u kupatilo i skinuvši se stao pod topao tuš,drkajući žestoko kao nikad do tad prevrćući po glavi detalje koje sam pokupio bio samo nekoliko minuta pre.Svršio sam isto obilno i sa jakim doživljajem kao onomad u morskom plićaku,sperma je šibala kao iz gejzira i sve je terajalo dosta dugo.Sve mi je bilo potaman,a posebno mi je prijala toplina jakog tuša.Istuširan i namirisan,svestan da jedna dobijena bitka ne znači i dobijen rat zaputio sam se ka „mestu zločina“,ubeđen da je teži deo prošao.

-Ušao sam unutra i tamo zatekao samu mamu.I čim sam kročio unutra ustala je i ljutito marširajući pored mene zaputila se prema kupatilu ne govoreći ništa,ali delujući ljutito kao ris.Izgleda da je i njoj bilo potrebno osveženje.Od čika Mirka nije bilo ni traga ni glasa,a nije se moglo ni po čemu zaključiti da su nastavili sa onim što su započeli pod mojom iznudom.

Seo sam i uzeo da nešto prezalogajim pre nego što se vrati,jer nisam hteo da gubim vreme na jedenje i neke manje bitne stvari.Bio sam odlučan da stupim u akciju čim je vidim.Ispoljavajući takvu odlučnost izgledao sam kao stranac samom sebi,nisam bio ni senka onog starog kolebljivca.

I kroz nekih petnaestak minuta ušla je u kujnu ogrnuta u neki roze šlafrok,bosih nogu i poprilično obnaženog vrata i dela ispod vrata.

Potpuno me ignorišući odmah se dala na posao da pere suđe od kafe.Sedeo sam i gledao je sa leđa prikupljajući hrabrost da je napastvujem.Iako sam bio odlučan da istrajem,trebalo je ipak imati petlju pa načiniti taj prvi korak.Ipak nisam želeo da to bude nasilno,želeo sam da to bude obostrani užitak.

Posmatrajući je tako,činilo mi se da osećam svaki njen pokret.Odmeravao sam je i uzduž i popreko,najviše se zadržavajući na njenim širokim bokovima i isturenoj masivnoj zadnjici i ulegnuću koji je pravio mantil na razdeljku između tih čarobnih polulopti.A moj buzdovan,iako malo pre toga isceđen do zadnje kapi ponovo je bio skočio na maksimum,nestrpljivo iščekujući šta će se desiti.
Nakon što je oprala suđe,prišla je stolu,onako zavrnutih rukava do lakata,i službeno me upitala: „Da li ćeš još da jedeš?“,i već krenula da sklanja,nagnuvši se preko stola.

Prepoznao sam da je to pravi trenutak i uz kratak odrečan odgovor,ustajući nastavio da joj prilazim sa leđa i govorim: „ne,neću da jedem,…ali ’oću da jebem“,prevalivši to nekako preko usta priljubio sam se uz nju i obuhvativši je sa obe ruke prislonio je na slobodni deo stola.
-„Pusti me magarče jedan bolesni,…šta ti je!?“,govorila je mrtva ozbiljna pokušavajući da se oslobodi.

Ali,bila je bespomoćna,sa obema rukama zarobjenim,priljubljena uz sto i pritisnuta svom mojom težinom.
-„Pusti me vrištaću,…bolesniku jedan“,nastavljala je da se batrga.
-„Samo izvoli,nek dođu sve komšije,možda bi imao šta da im ispričam“,naravno,aludirao sam na nju i Mirka.
-„Nemoj bre,zar ti nije dosta što si me danas onoliko isponižavao?“,zvučala je molećivo,sa znatno umekšanim tonom.
-„Izvini,nisam hteo da te povredim,…ali,morao sam.Morao sam ovo da učinim!“,i ja sam bio značajno spustio gard,i dalje je držeći zarobljenu.
-„Ah,..polomićeš me,..au,..pusti žulja me sto“,pokušavala je i na prevaru da se izmigolji.
-„Ma šta mi kažeš!?A nekad te nije žuljao,ni sto ni troica na leđima.Pustiću te ako mi daš…!Nevalja da ostaneš nedojebana.Onaj starkelja te nije ni ovlažio“
-„Ti si definitivno bolestan!O čemu ti pričaš?“
-„Znaš ti dobro o čemu.Pričam o ona tri kuvara od pre nekoliko godina.Nije te žuljalo kad su se ređali na tebi,a???“Govorio sam sve tiše,dišući joj po vratu i iza uva.

-„Neomj,molim te,..to je bolesno,…pa ja sam te rodila!“,pokušavala je da me odgovori na lep način,sve ređe se batrgajući, valjda od zamorenosti.
-„Moram!Ne mogu više da izdržim!Ovo čekam punih sedam godina!“
-„Jaoj,..ali,…“
-„Dozvoli mi molim te.Samo ovaj put.Ne mogu više ovo da izdržim!“,šaputao sam naprežući se da je što bolje omirišem po kosi iza uha.
-„Nemoj,..prestani,…bolesno je!“,uvijala je glavom pokušavajući da mi ne dozvoli da je „njušim“.
-„Znam!Ali samo ovaj put,mooolim te!!!“nisam odustajao,sad znatno nežnije joj se obraćajući.
-„Ali greh je,sine!Greh!!!“,pokušavala je da me ubedi.
-„Znam,…svi smo mi grešni pred bogom.Eto ja preuzimam sav greh.Samo mi dopusti,molim te.Samo jednom!…Moram da te imam!“
-„Oh Bože!!!Da li ti znaš šta pričaš!?“

-„Znam,..pričam ono što me tišti već podugo!Od onog leta kad sam te prvi put video kako se jebeš.“Krenuo sam da joj pripovedam nebi li je „raskravio.-„od onda kad sam te video raspamećenu na stolu u kuhinji hotela.Od tad u mojim očima stoi slika tebe onako raskoračene dok klečiš i tražiš da te jebu jače i jače…“
-„Prestani molim te,…ne želim to da slušam,…“
-„Od tad pa sve do danas pred očima mi kao žuta mrlja igraju tvoja razvučene žute gaćice preko ovog sočnog preplanulog dupeta,..od tad…“
-„Prestani,…“
-„Od tad mi u ušima odzvanja tvoj zov ’dođi sine,ne plaši se’ kad si pozvala onog dečaka,..“
-„Prestani,…zašto me mučiš!?“
-„Ne,ne mučim te,…obožavam te,…volim te najviše na svetu,…!“,ne prestajući da pričam počeo sam i da je liskam po vratu.“Hajde daj mi.Usreći svoju srećicu,molim te!“

Iako vidljivih pomaka nije bilo u mom ubeđivanju,negde duboko u sebi osećao sam da ova priča prolazi pa sam nastavio dalje: „samo sad molim te.Tebi je potreban mlad i tvrd kurac,a ne one ispušene muštikle.Samo jednom molim te.Oseti kako mi je tvrd.“Rekao sam oslonivši se jače na njenu široku zadnjicu.
-„Oh,Gospode“,bilo je sve što je imala da kaže.
-„Priznaj da si napaljena.Priznaj da ga osećaš i želiš.Hajd priznaj mi.“Ćutala je i sve teže disala.A ja sam nastavljao da šapućem i molim.
-„Osećam da drhtiš,…osećam da me želiš,…sigurno si već vlažna!?Zato daj mi,ne muči nas oboje.Samo jednom,plizzz.“šaputao sam joj dok sam je sad već ne ometano sve žešće ljubio po ,vratu,kosi,uhu
-„Greh je sine,..greh!!!“,uzvratila je šapatom potpuno mi se prepuštajući na milost i nemilost.

-„Ja ga preuzimam na sebe.Ne boj se niko neće saznati.Samo se opusti.“,osetivši da sam dobio „zeleno svetlo“ krenuo sam desnom rukom prema njenim donjim delovima tela,potpuno joj oslobađajući ruke koje se više nisu branile.
Za tili čas sam podvukao ruku pod ogrtač i po prvi put osetio mekoću kože maminog dupeta.Kao u nekoj žurbi bojeći se da se ne predomisli zavukao sam joj ruku u potesne ali rastegljive gaćice.Koliko sam mogao da osetim pod prstima bile su to gaćice nešto između tangi i klasičnih ženskih gaćica,ispunjene elastinom i zategnute preko masivnih guzova.tek kasnije sam video da su potpuno iste kao one što sam tog dana zarobio kao ratni trofej.
Od silnog uzbuđenja kolena su počela da mi klecaju,pred saznanjem da sam tako blizu ostvarenju svog dugogodišnje cilja.

Ruka mi je nezadrživo klizila prema maminom međunožju.
-„Ahh,..nemoj“,tiho je samo procedila,onako više reda radi,pokušavajući da zamaskira svoju ostrašćenost.
Da ne želi to što govori najbolje je pokazivala potpuno okupana muzgavom sluzi njena čupava pička,priredivši tako mojim prstima „toplu“ dobrodošlicu.Prišavši joj rukom odstraga za tili čas mi je progutala dva prsta.Mojoj sreći nije bilo kraja!

Sve žešće je ljubeći po vratu i ramenima preko kojih je klizio olabavljeni mantil prema dnu leđa,nisam prestajao da je jebem prstima.A ona je sve slobodnije i glasnije ispuštala zvukove zadovoljstava.

Toliko toga je bilo ispred mene tako da sam bio pomalo zbunjen željom da sve imam odjednom.Znao sam da mi je sve dozvoljeno ali nisam mogao da se odlučim za šta ću pre.
I dalje je obrađujući prstima krenuo sam glavom ispod mamininog levog pazuha da se posvetim dotad pomalo zapostavljenim sisama.Kako su bile van domašaja mog jezika vratio sam se na njena ramena pozvavši levu ruku upomoć.Osetljiva na dodir bradavica kao i većina žena,nemogavši da se uzdrži glasno je jeknula i zabacivši svoju levu ruku unazad uhvatila me za kosu i počela da mi zariva nokte u kožu glave.

Od tog momenta bez trunke straha i ustezanja počela je u pravom smislu te reči „žestoka jebačina“.
-„Jaooo,..šta mi radiš,…siiinneeee!!!Aaaa,ahhhh!!!“,očigledno uživajući počela je da vrti guzicom sve jače se nabijajući na moja dva prsta.
-„Radim ti ono što voliš da ti radim.Je li tako?“,i dalje punih ruku posla ispinjao sam se na prste kako bih joj dosegao do usta.Shvativši šta želim okrenula je glavu i u jednom trenu su nam se zapetljali jezici.Nisam mogao da ocenim gde je veća vlaga u maminim ustima ili među nogama.
Nakon žestokog krljanja ne dobivši odgovor na postavljeno pitanje ponovio sam: „Jel’voliš da ti ovo radim!?Reci mi molim te!“uporno sam tražio da mi odgovori ne znajući zašto mi to toliko znači,: „hajde reci,molim te!“
-„Ahhh,…volim,..ah,ahh,..budalice moja!“
Osećajući sve veću slabost u kolenima krenuo sam glavom na dole ostavljajući trag pljuvačke iza jezika kojim sam joj klizio niz kičmu.
-„Ma gde ćeš,…nemooooj“,ponovo reda radi uputila je „protest“ u trenutku kad sam bio sišao do dna krsti.

Klečeći iza nje sa glavom u visini njenih guzova tek tad sam video pred kako moćnom „mašinerijom“ se nalazim.
Kao pred dvema gromadama razdvojenim dubokim klancom,nikako nisam uspevao da vrhom svog gladnog jezika dohvatim ono što sam želeo.Smetnju su pravile i gaćice pokupljene i skoro sasvim sakrivene između čvrsto pripijenih nabubritih guzova.
Imajući iskustva,verovatno,od ranije,ne govoreći ništa prebacila je ruku unazad i vešto podvukavši kažiprst leve ruke smaknula ih na stranu praveći prolaz za sinov jezik.Ne stajući na tome podigla je levu nogu na sto ostajući oslonjena samo na desnu i uhvativši se obema rukama za guzove razvukla ih koliko je više mogla otvorivši tako širom „kapiju“ svojih tajnih odaja.Pred mojim očima sevnulo je crvenilo rspuknule zrele pičke,pomalo me obeshrabrujući, jer trebalo je tu „provaliju“ popuniti.Ali i ja sam imao aduta,ne u rukavu nego u gaćama,koji je jedva čekao da se lati posla.

Kao podivljao krenuo sam da skupljam jezikom sokove koje je mama obilno isprosipala po uzanom crnom „tepihu“ satkanom od kratkih crnih dlačica.Trudeći se da pokupim svaku kap,kao pčela nektar iz cveta,trudio sam se da što bolje osetim miris maine ljubavne tečnosti i voćne kupke koja se osećala.Trudeći se da mi što više ugodi,osećajući šta želim,odmerenim pokretima omogućavala mi je da doprem do svih njenih stidnih kutaka,svo vreme mumlajući od požude na granici da vrisne.
A ja neuspevajući da smislim ništa originalno,lutao sam jezikom od pičke do usijanog anusa,isto onako kao što se može videti u porno filmovima.U svakom slučaju,osećaj golicanja na jeziku,od maminih stidnih dlačica činio me posebno srećni,primičući me tako orgazmu i pre nego što sam počeo da je jebem.
-„Dobro je,..’ajde,sad,…mmmmm!!!“promumlala je pustivši guzove i protrljavši se nekolika puta preko pizde.
Trebalo je biti budala pa ne shvatiti šta želi.Ali ja sam želeo prvo da mi popuši: „sačekaj mama,..hajde prvo malo ti meni,…“.
-„To ću na kraju,…’ajde stavi mi ga,molim te.“Promenivši svoj stav za stoosamdeset stepeni u roku od samo nekoliko minuta sad me molila da je jebem i ne dozvolivši mi da završim misao.Okrenute glave preko ramena sa bradavicama svojih velikih mlitavih sisa među jagodicama prstiju pogledala me onim omamljujućim kurvanjskim pogledom,kao onog dečaka kad je pozvala da mu puši,i bez reči mi zapovedila šta da radim.

Podigao sam se i u trenu ostavši bez ičega na sebi prineo kurac na ulaz u maminu kao zapeta puška spremnu pičku.Bez većeg napora ugurao sam joj ga do kraja.Ne znajući kome je bilo lepše oboje smo od prevelike slasti buncali kao u snu.
-„To srećice mamina,…to,dojebi me,…tooo,uffff,mmmm!!!!!“
-„’Oću,..ahhh,ah,…oću.“Od jačine utiska nisam prosto znao šta da kažem.Nabijao sam se svom silinom trudeći se da joj pokažem kakav joj jebač treba.
-„Ah,ah,…jaooj,…mmm,…ahhhh,tooo!!!“sa odobravanjem je prihvatala silinu mojih nasrtaja, „tooo,sine moj,…šta si čekao do sad,…toooo,….ahh,ne bi mama tražila drugog da sam znala,…mmmm!“
-„Ne bi ni ja da sam znao da češ mi dati.Ali sad si moja,…moja,…ahhh!!!“
-„Jao jesam,..ufff,..tvoja sam,….radi mi šta god želiš.Rasturi me,…uff,.mmmm!“
-„Je li kao kuvari što su te razvalili?“
-„Još jače,..samo me jebi,..mmmm,..mmolim te,…sad sam samo tvoja!“
-„Ah,..reci mi šta si moja!?Reci!“
-„Mmmama!“
-„I šta još?“
-„Tvoja sam kurva,…ah,…too!!!“pogodivši me pravo u centar ovom rečenicom tako da sam počeo da je razdižem pod silinom koju sam pokazivao,u strahu da ne svršim prevremeno malo je zaćutala,nudeći mi svoj jezik preko ramena kako bi me malo skrenula sa puta orgazma.

Uspevši u tome,sa mojom „palicom“ u pički,potpuno je bila preuzela dirigentsku palicu: „uhvati me za sise,….tooo,…jače,…jače,..umm,ah,…tooo!“
Poslušno sam ispunjavao sve njene zahteve,kao pravi sin.I nakon što sam se izigrao sa njenim tvrdim bradavicama,i kao testo mekim sisama trudeći se da ih strpam u ruke osetivši zamor u pognutim leđima uspravio sam se prebacujući pažnju na široko mamino dupe koje je drhtalo ispred mene.
U početku sam je udarao prisetivši se kako je to radio onaj brkajlija,proizvodeći identičan prasak kao od šamara ili aplauza.A onda sam lagano prešao da se igram sa njenim šupkom,pokušavajući da u njega udenem prste.

Ispavši malo grub,zanesen slašću koja me držala,pokušao sam istovremeno da joj zavučem kažiprst i veliki prst desne ruke,kao što sam ih uvukao u pičku.
-„Aj,..boli,…ah,…pa ne možeš tako na suvo.Polako,ostavi nešto i za posle,…ahhh!!!“,opomenula me istovremeno mi dajući do znanja da „dogovor“ sa početka o samo jednom putu ne važi,i da je već pao u daleki zaborav.
Nastavio sam da je jebem u pičku igrajući se sa dlačicama oko šupka,ne trudeći se da odložim kraj,znajući već tada da postoji popravni.
Osećajući da neću moći još dugo,zacvilela je sva okupana u znoju kao i ja: „još malo sine,…još samo malo izdrži,…“očajnički se trudeći da me dohvati za deo korena kurca između jaja i mog anusa,provukavši ruku između nogu.
Bol koji sam osetio od njenih nokata u predelu ispod jaja omeo me tačno za toliko da joj dam vremena da svrši koji sekund pre mene.Pod grčevitim naletima orgazma počela je da se cima i koči kao epileptičar uz nezadrživi vrisak: „Mmmmmmmmm,…toooooooo,sad,….sad ,toooooooooooo!“trznuvši se dupetom nazad odbacila me korak od sebe munjevito se okrenuvši i spuštivsi se na kolena,znajući da i meni dolazi.

Otvorenih usta gledajući me odozdo prosto mi je iz ruke otela musavu kurčinu rekavši: „daj mama će“, i s velikom žurbom bojeći se kao da će da zakasni strpala ga u vrela usta gurajući ga skoro do krajnika.Nadrkavajući ga promjenljivim ritmom,i zapetljavajući jezikom oko glavića u ustima,demonstrirala je vrhunsko majstorstvo.
Iskusno osećajući pulsiranje tvrdih mišića pod prstima,ubrzala je do daske pokušavajući da ga usmeri u dobrom pravcu,dok je iščekivala moju „kapitulaciju“.
I nakon početne greške i prvog mlaza koji joj je završio na nosu,korigovala je koordinate naciljavši pravo u dno usta.
Sa nekoliko dugih mlazeva i škripom mojih zuba,uz predivan osećaj dodira mamine ruke na kurcu kojom se trudila da „izmuze“ i poslednju kap iz njega,završila se prva runda.

Progutavši svu moju vrelu spermu,još nekoliko puta ga je stavila u usta,onako „na suvo“,gledajući me puna vedrine sa očiglednim „prljavim“ mislima u glavi.Pljubila me još jednom u vrh glavića i dozvolila mi da sednem na pod pored nje.
Sav mokar od znoja koji je kiptao iz mene zatražio sam vode jer mi je grlo bilo potpuno suvo.
-„Idem da nam donesem sok,da se malo osvežimo“,ustala je i izašla verovatno do špajza.
Ja ostavši sam u kujni legao sam na leđa,onako potpuno obnažen,nebi li se malo rashladio o parket.
Kroz minut-dva pojavila se mama bez gaćica sa sokovima u rukama.Prišavši visećim elementima da uzme čaše stala mi je tačno iznad glave opominjući me: „vidi ga gde leži.Ustani,hoćeš da nazebeš!?…“

Nisam ni slušao šta mi govori,ponovo omađijan onim što vidim.Neverovatna želja da je ponovo jebem vratila mi se u sekundi.

Gledajući je onako masivnu sa jebozovnim donjim stomakom što sam primetio tek tada,kurac mi je ponovo počeo da se ukrućuje.
-„Koji ćeš ti sine?Od breskve ili jabuku?“
-„Ni jedan!“,odgovorio sam podižući ruku i hvatajući je za nogu iznad gležnja,ne dozvoljavajući joj da naspe sok.
-„Čučni“,rekao sam pomalo naređivački vukući je dole ka sebi.
-„Stani bre,šta ti je prosuću sve!?
-„Nećeš.Samo lagano se spusti,molim te!“
-„Oh Bože,pa ti si se ponovo,…ahaha,aha,ha…“mislila je reći ukrutio ali ne mogavši od kikota ipak me poslušala i lagano počela da se spusta golom guzicom iznad sinovljeve glave držeći u ruci čašu i pazeći da neprospe sok.
Kako mi se približavalo mamino dupe svetlosti je naglo počelo da ponestaje.A kako i nebi kad je onakva „grdosija zaklanjala.

U skoro potpunoj tami počeo sam da nebirajući da landaram jezikom po maminoj još uvek vlažnoj pički i čupavom anusu.Dočekavši sa odobravanjem prvi kontakt mog jezika i njenih genitalija,uz glasno stenjanje,odustala je od pijenja soka spustivši čašu sa strane na pod.
-„Mmmm,…ah,to sine,…to,…poliži svoju nevaljalu kevu.Toooo,..ahhm,…ahhh,to!“uživala je sitno mešajući kukovima iznad sinove face.

U potpunom mraku ,procenjujući onako napamet šta je šta,pokušavao sam svom snagom svog jezika da bar za jedan milimetar prodrem u stisnuti anus.Za to vrame,mama je i dalje mešala trljajući klitoris.

Nakon sigurno nekih desetak minuta,mama umornih nogu a ja jezika oglasila se tražeći da klekne kako bi mogla da se ustima dokopa mog uveliko rasplakanog pendreka.
Ostajući i dalje sa glavom među maminim nogama,samo sa više svetlosti tako da je i taj aspekt užitka bio zadovoljen,odmah sam se usresredio na njen čmar.Prvo jezikom a onda sa prstima.
-„Ti si se baš nameračio da mi podereš šupak“,rekla je prestavši da mi puši i pogledavši me preko ramena kako je to samo ona znala… ~ ~ ~

A da li sam ga „poderao“ili nisam,prepuštam vašoj mašti,a ko zna možda vam nekad podarim novu priču baš o tome!!!

Moja mlada komsinica
Poklon za sestru

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience