Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kao i većina klinaca iz provincije, upisom faksa sam otišao od kuće i po prvi puta počeo živjeti samostalno, odvojeno od roditelja, njihove brige, ali i stege. Po prvi puta sam se riješio čangrizanja brižnih staraca i osjećao se i ponašao kao pas kada ga puste s lanca.
Ta prva godina i uživanje u slobodi i izazovima velikog grada većini mladih studenata ostane u sjećanju za cijeli život.
Moj faks, sam po sebi, nije tada zahtijevao redovito pohađanje predavanja, pa sam nakon selekcije i razgovora sa starijim kolegama napravio selekciju onoga što se treba slušati i onoga što se može položiti učeći iz knjiga. Izgleda da sam napravio dobru procjenu, jer sam se tim sistemom služio do kraja studija i cijelo vrijeme je sistem prolazio.
Takovim načinom odrađivanja obveza stvorio sam si dosta slobodnog vremena za vlastitu zabavu i provod.
Upoznavanje grada, kultnih mjesta ( u to vrijeme „ KULUŠIĆA“, „BIG BENA“ , „ SALOONA „, „LAPIDARIJA „ itd. ) je bila obveza svakog brucoša prispjelog iz provincije.
To je vrijeme kada se još družimo sa kolegama koji su s nama došli iz istih provincijskih mjesta i tek se počinjemo upoznavati s mladim ljudima iz drugih mjesta.
Za takovo upoznavanje i širenje kruga poznanika su vjerojatno i izmišljeni razni tulumi po studentskim domovima i stanovima.
Na jednom takovom tulumu sam upoznao simpatičnu i dragu brucošicu koja me privukla grlenim smijehom i vedrom naravi. Dolazila je iz kraja poznatog po goricama, studirala stomatologiju i bila sportske građe jer je u srednjoj školi igrala rukomet za gradsku ekipu.
Nije bila visoka, oko metar i šezdeset, ali njeno mlado tijelo je odavalo čvrstoću i jedrost, a zategnutost njenih bedara i guzičke neprestano mamio moje znatiželjne poglede. Budući da nisam nikada osjećao preveliku sklonost alkoholu, a da se ona furala na sportski imidž
( u to vrijeme pravi sportaši nisu lokali i pušili za razliku …) oko ponoći je ispalo da smo nas dvoje jedini trijezni u iznajmljenom studentskom stanu moje kolegice iz srednje škole.
Kada nam je oko jedan sat iza ponoći na vratima stana delegacija stanara iz susjednih stanova zgrade „ objasnila „ da smo pretjerali s bukom i glazbom moja nova poznanica i ja smo zaključili da je vrijeme polaska. U ugodnom razgovoru u laganoj šetnji dopratio sam je do njenog podstanarskog stana u kojemu je stanovala s cimericom iz svog mjesta. Nakon kratkog pozdrava uputio sam se na spavanje.
Nakon nekoliko dana, u začudo ne pretrpanom tramvaju kojim sam putovao na predavanje, odjednom začuh poznati grleni smijeh. Istoga trenutka sam se okrenuo i nedaleko opazio poznanicu od prije nekoliko večeri. Odmah sam joj prišao i pozdravio se. Sjetila me se istog trenutka i uz ljubazan pozdrav me upoznala s cimericom koja je stajala pokraj nje.
Predstavila me je kao „znaš onaj dečko što sam ti pričala da me je dopratio s onog tuluma neku večer“. Cimerica mi pruži sićušnu ručicu na pozdrav i predstavi se. Još sitnije građe od moje poznanice, u tijesnim trapericama pripijenim uz tanke noge djelovala je gotovo dječje i nezanimljivo. Vjerojatno je ne bih niti pravo pogledao poslije upoznavanja da mi pogled nije dižući se prema licu zapeo za njezino poprsje.
Za mladog dečka opsjednutog ženama, sa smiješnim seksualnim iskustvom koji je redovito prelistavao sve što se moglo naći na kiosku za prodaju novina ( to su bila vremena „ Crno bijelog svijeta“ prije interneta i mobitela ), a pokazivalo je od toplesa na dalje, ono što su moje oči vidjele je bilo pravi šok. Ma koji šok. Kao da je na mene naletio tramvaj u kojemu sam se vozio. Pred mojim očima je stršao najveći par sisa koje su moje oči vidjele u dotadašnjem životu, a bogme nisam tako nešto često viđao niti kasnije. Zabezeknut, vjerojatno potpuno blesavog izraza na licu blejao sam u dvije prekrasne, mlade i pre bujne sise. To mora da je bila petica, najmanje četvorka.
Iz transa me je trgnuo opet onaj reski smijeh, uz komentar „ Ej prestani blejati vidiš da joj je neugodno .“ Podigao sam pogled i ugledao ljepuškasto lice crveno od neugodnosti. Sada sam ja osjetio kako mi navire krv u lice i crvenim i počeo sam se nespretno ali iskreno ispričavati što sam takav idiot i seljačina. Moja poznanica je nastavila razgovor od kojega sam ja sav zbunjen neugodom shvatio samo da smo se dogovorili naći na kavi poslije predavanja.
Jedva sam dočekao. Čim je završilo predavanje odjurio sam na dogovoreno mjesto. Djevojke su već bile tamo. Vrlo brzo smo u veseloj atmosferi čavrljali o problemima, planovima, o sebi i drugima. Moja poznanica je cijelo vrijeme dominirala atmosferom, dok je njena cimerica bila znatno povučenija. U razgovor se uključivala samo povremeno, i gledala u daljinu. Saznao sam da ima nekih problema i da taj vikend ide doma, a moja poznanica koja ostaje u gradu i ja smo dogovorili izlazak u kino.
Te rano jesenje sparne subotnje večeri sam prvi puta vodio nekoga u kino i uzbuđen kao leptir, cijelo poslije podne maštao o tome.
Našli smo se na glavnom gradskom trgu i otišli u obližnje kino, bez da smo uopće znali što ćemo gledati. Usput, film je bio vrhunski „ Sav taj džez „ u režiji Boba Fossa sa sada već pokojnim Royem Scheiderom u glavnoj ulozi. Dok smo s uživanjem gledali film, uz veoma erotične glazbeno – plesne scene smo i sami sjedeći plesali i kao slučajno se dodirivali kada bi onako sjedeći pokušali izvesti neki od plesnih pokreta s platna. Kao ovlaš sam joj ispipao butine, a ona je nekoliko puta tobože u ritmu glazbe protrljala svoje grudi o mene. Ljudi moji, koje su to bile tvrde butine. Njeni mišići na nogama su bili jače izraženi od mojih koji nisam baš bio neki kržljavac. Od dodira njenih mladih grudiju niz kičmu su mi se spuštali žmarci i završavali točno u mom međunožju. Onako mladom i pohotnom mi se kurac digao u gotovo bolnu erekciju pritisnutu uskim trapericama ( to je bilo vrijeme kada su se traperice nabavljale preko šverca iz Italije, a pravilo je bilo da moraju biti tako uske da su se šlic i gornje dugme zakapčali ležećke). Prava muka je nastala kada je film završio, upalila se svjetla, a ja sam morao ustati kurca u potpunoj erekciji koji se bezobrazno ocrtavao kroz uske hlače. Krivac za to moje stanje je u trenutku dok je ustajala bezobrazno i drsko pogledala moju „ sramotu „ . Po trešnji ramenima kada mi je okrenula leđa bio sam siguran da se slatko smije mojoj neprilici.
Nakon pića na terasi pizzerije na Cvjetnom trgu odšetali smo na tramvaj i krenuli doma. Kada sam je dopratio da stana dršćući od uzbuđenja u sebi sam se molio da me pozove unutra. Moje molitve su bile uslišene. Pozvala me na kavu uz izgovor da se boji sama ući u stan jer kako znam cimerica je otišla doma. Njih dvije su stanovale same u maloj kućici na Trešnjevci, uz kanal. Mala kuhinja, predsoblje, kupatilo i jedna soba s starinskim bračnim krevetom za njih dvije. Poslije kave, ponudila me domaćim vinom, koje kako je rekla, ima svaka hiža u njenom kraju. Vino je za moj ukus bilo pomalo kiselo, ali u njenom društvu, uz neobaveznu priču bi prijalo i čisto sirće. Malo po malo popili smo cijelu bocu. Nenaviknute, vino nas je prilično udarilo u glavu. Dok se s radija čuo lagani sentiš ohrabren vinom pozvao sam je na ples. Odmah je pristala. Slijedećeg trenutka smo se zagrljeni i tijesno pripijeni njihali u sporom ritmu.
Dok mi je lagano dodirivala zatiljak, dok mi je prsa dodirivala grudima, dok su joj se mišići stražnjice micali pod mojim rukama meni je sva krv opet krenula ispod stomaka ponovno mi dižući kurac koji se borio s uskim hlačama.
Naravno, njoj nije promaklo ispupčenje na mojim hlačama. Čak što više, nježno je svojim tijelom pritisnula moje prepone i lagano se trljala o njih. Skupio sam hrabrosti i odlučio je poljubiti u usta. Nije se opirala. Spremno je otvorila usta i lagano usisala moj jezik dodirujući ga svojim, poigravajući se i teško dišući. U naletu strasti počeo sam je milovati po cijelom tijelu, spuštajući joj ruke niz leđa, hvatajući je za tvrdu guzu. Držeći je čvrsto sa obadvije ruke snažno sam je privijao uz sebe. Ona se prepustila i uvijala se uz mene i tako me samo još više napaljivala. U navali strasti, kada muškarci nemaju krvi u glavi jer im sva ode u donju glavu, jedva sam postao svjestan da me moja partnerica gura od sebe. Kada sam je začuđeno pustio ona me je uhvatila za ruku i povela u spavaću sobu. Od silnog oduševljenja i napada lagane panike nisam mogao vjerovati što mi se događa. Kada smo stali uz rub kreveta skupio sam hrabrost i obgrlivši je oko struka uhvatio njenu majicu i lagano je počeo vući prema gore. Ona je podigla ruke da bi je mogao lakše skinuti. Bacio sam njenu majicu u kut i za manje od sekunde bio gol do pasa. Dodirnula nam se gola koža. Dodir golog , toplog ženskog tijela iz kojega se širio ugodan miris parfema dovodio je do neviđenog uzbuđenja. Mazno se izvijajući okrenula mi je leđa. Bez kontrole i spreman na sve lijevom rukom sam je uhvatio za grudi, a desnu sam joj pokušao zavući u hlače. Bile su preuske. Sama je otkopčala dugme. Zatvarač se pod naletom moje ruke spustio dozvoljavajući prolaz ruci. Gurnuvši joj ruku ispod gaćica najdublje što sam mogao, prsti su mi se našli pred njenom pičkicom. Ruka mi je uronila u vruću vlažno zonu zagrijanu vrelinom njene uspaljene pičke koja je ispuštajući sokove strasti potpuno namočila tanke svilene gaćice. Ona je samo uzdrhtala i tiho uzdahnula. Drugu ruku sam zavukao u košaricu grudnjaka gnječeći ne preveliku, ali zasigurno najtvrđu žensku sisu koju sam držao u ruci uopće u životu. U glavi mi je bubnjalo tisuću bubnjeva od strasti i oduševljenja.
Malo se odmaknula i okrenula prema meni. Istovremeno je skinula grudnjak. Njene prekrasne ne prevelike sise na čijim vrhovima su stršale tamne bradavice okružene širokim aureolama su me dodirnule po prsima. Kao dva vrela šiljka snažno su se pritisnula uz mene. Sva tvrdoća i punoća tih mladih sisa je nježno pritiskala moje tijelo. Spustio sam ruke i posegnuo za njezinim hlačama koje su se čvrsto držale na naprćenoj i kao kamen tvrdoj guzi. Baš mi i nije išlo. Ona se tada odmakne prema nazad i budući da smo stajali uz krevet sjedne na njega. Uhvatila je za rub nogavice i počela svlačiti hlače i gaćice zajedno. Ja sam otkopčao remen i krenuo osloboditi svoj prenapregnuti i priklješteni kurac. Kada sam ga oslobodio krpenih okova on je jedva dočekavši odskočio i stršeći kao obelisk pokazao što mislim o situaciji. Onako gol, stršećeg kurca ispred sebe gledao sam mlado, žensko tijelo izuzetno sportske građe. Na rukama i ramenima se vidjelo da je djevojka sate provodila na treningu. Ispod gotovo savršeno okruglih grudiju presijavao se kao daska ravni mišićavi stomak koji je završavao nježnim svijetlim kovrčicama iznad mog predmeta žudnje. Snažne, ali savršene noge bez imalo sala ili celulita, izraženih mišića su bile lagano raširene i savinute u koljenima.
Kao tele sam krenuo naprijed da bih je srušio na leđa i zabio joj kurac svom dužinom i snagom mladog devetnaest godišnjeg napaljenog brucoša. No djevojka koja je očigledno bila seksualno iskusnija od mene, ispružila je desnu ruku i bez imalo milosti me snažno zgrabila za kurac. Istovremeno je otvorenim dlanom u visini mojih prsa zaustavila moje cijelo tijelo.
„ Polako, da i ja tebe prvo dobro pregledam, da vidimo što ti imaš.“
Spustila je ruku s mojih prsa i nju spustila na moj kurac. Sada ga je čvrsto držala sa obadvije ruke. „ Znaš cijelo vrijeme sam vidjela kako ti kurac stoji u hlačama i pitala se da li je odista toliki koliki mi se čini.“ „ I , da li je ? jedva sam progovorio.
Dok je sa obadvije ruke držala moj ponos u rukama iznad je stršala glava sada sva nabrekla od uzbuđenja i njenog stiska. „ Mislim da će sa ovim komadom biti malo problema“ uzvrati. Dođi. Kada sam ponovno krenuo prema naprijed ona se brzo izmakne i kada sam završio na krevetu okrene me na leđa. „ Ostani tako „ rekla mi je ponovno me hvatajući rukom za kurac i opkoračivši me klečeći na krevetu. Dok sam je držao za snažne butine ona je prinijela moj glavić ulazu u svoju pičku i držeći ga nepomično lagano micala kukovima naprijed – nazad. Dok je vrškom jezika oblizivala usne, dozvolila je samo mom oteklom glaviću da uđe u njenu potpuno mokru ali i stvarno usku pičku. Ja sam je držao za kukove i samo čekao priliku da joj ga nabijem cijelog. No u njenom mladom tijelu je bilo toliko fizičke snage da je ona imala potpunu kontrolu nad situacijom. Stenjući tiho spustila se do kraja uz duboki uzdah. Kada je moj kurac bio cijelom dužinom u njoj ugodno pritisnut i obuhvaćen sa svih strana, zastala je nepomična. Zatim je snažno stegnula mišiće butina i guze i počela se polagano dizati prema gore. Osjećaj kao da mi kurac lagano izvlači prema van i pokušava ga odvojiti od korijena, ali ne grubo, već blago, zamijenilo je snažno nabijanje kada sam se već uplašio da će ga potpuno izvaditi iz sebe. Podigao sam obadvije ruke, uhvatio je za sisice, a ona je to iskoristila kao oslonac od pada naprijed dok se sve brže i brže, sve sitnijim, oštrijim pokretima nabijala na mene. Kada je počela dostizati vrhunac, snažno je tresla glavom lijevo desno. Uhvatila se za moje podlaktice i snažno, do krvi mi zabila nokte u kožu. U mojim preponama je eksplodiralo. Ne znam kako dugo, ne znam koliko, ali iz mog kurca je štrcala sperma koja se cijelu večer nakupljala u mojim oteklim jajima. Ne svjestan ničega oko mene, samo onog vrhunskog osjećaja kada iz vašeg kurca duboko uronjenog u žensku pičku snažnim mlazom štrca sperma pomislio sam kako bi ovako bilo lijepo umirati. Kada sam svršio, opustio sam ruke, a ona je iscrpljeno pala prema naprijed i ostala ležeći na mojim grudima. Glava joj je dosezala jedva do ispod moje brade, pa sam je tako ležeći počeo nježno milovati po zatiljku i leđima zahvalan za užitak koji mi je priuštila.
Tijela su nam bila nepomična. Bili smo potpuno utrnuti. Ne znam koliko je to dugo trajalo. Kako je utrnutost prolazila postao sam svjestan da je moj kurac i dalje u njenim dubinama i da mu se to sviđa. O da i te kako. Postao sam svjestan erekcije koja vjerojatno nije ni nestala. Osjetio sam navalu nove krvi koja je punila glavić mog kurca. Po laganim trzajima njene guze shvatio sam da je i ona i te kako svjesna situacije u donjim dijelovima naših spojenih tijela.
Podigao sam joj glavu i utisnuo duboki nježni poljubac. Ona je spremno prihvatila. Lagano smo se pokrenuli u desno i sada je ona ležala na leđima, ruku ispruženih iznad glave, izbačenih grudiju, raširenih nogu. Ja sam ležao na njoj spreman za akciju i užitak. Izdigao sam rukama gornji dio tijela i počeo igru. Polagano sam izvlačio svoj kurac iz njezine spermom i njenim sokovima napunjene pičke. Nisam ga vadio do kraja. Kada bi izgledalo kao da će izaći vraćao sam ga natrag. Polako, polako. Tako sam osjetio punu dubinu njene pičke dok sam ga lagano gurao unutra i zadržavao u njoj. Još sam se malo podigao i pogledao prema dolje. Jasno sam vidio kako moj nabrekli, od sokova mokri kurac obuhvaćen njenom raširenom pičkom cijeli nestaje u njoj. Kada bih ga izvukao van osjećao sam kako se onako mokar hladi. Čim bih ga zabio u nju njena vrela i mokra pička ga je ponovno zagrijavala svojom vrućinom. Ubrzao sam ritam. Ona je podigla noge i obuhvativši me oko struka, čvrsto me stisnula prekriživši ih na mojim leđima. Pridigla se naprijed i obgrlila me oko vrata. Pridigao sam se na koljena oslonjen ispruženim rukama na krevet. Našla se potpuno u zraku viseći obješena rukama i nogama ispod mene. Dok sam se ja micao naprijed nazad , moj kurac je ulazio i izlazio iz nje u ritmu pomicanja. Ritam je bivao sve brži. Odjednom je opustila ruke i spustila se plećima na krevet. Noge su i dalje stiskale moj struk. Ispravio sam gornji dio tijela i spustio joj ruke na kukove. Dok sam je bjesomučno nabijao ona je ispružila ruke iznad glave i snažno se o naslon kreveta odgurivala prema meni. Gornji dio tijela joj se snažno uvijao, glava je letjela lijevo desno. Ravni, mišićavi stomak se izdizao gore dolje. Kukova u mojim rukama visoko iznad kreveta kurca nabijenog do jaja koji je u strašnoj erekciji pritiskao pokušavajući joj iznutra proći kroz uzbibani želudac je počela cičati vrištati i škrgućući zubima intenzivno svršavati.
Postavljen onako visoko iznad nje oduševljeno sam gledao kako to mlado i prekrasno tijelo, obliveno znojem, potresaju grčevi sladostrašća. Gledao sam kako glave zabačene daleko u natrag teško hvata zrak širom otvorenih usta, kako nekontrolirano stišće rukom svoju bradavicu ostavljajući crvene tragove po bjelini svojih grudiju. Kada se počela umirivati i opuštati sam je desnom rukom uhvatio za zatiljak i spuštajući se unatrag i sjedajući si na pete povukao prema sebi. Tako se našla sjedeći u mom krilu nabijena na moj kurac. Kada me je uhvatila oko vrata i dalje sjedeći na petama stavio sam ruke iza sebe i nagnuo se prema natrag podižući kukove prema gore. Spustila je noge na krevet i čučeći , duboko nabijenog kurca počela micati kukovima naprijed natrag. Imao sam osjećaj da se kurac u njenoj utrobi uopće ne miče. Postao sam svjestan trljanja njezine šumice o moje ispupčenje iznad kurca. Snažno napunjena mojim kurcem trljala je klitoris o moje tijelo. Raširivši bedra u čučećem položaju koliko je god mogla snažnim ritmom je udarala i trljala svoje međunožje o mene. Odjednom je ritam postao isprekidan snažnim grčevima koji su joj potresali cijelo tijelo. Počela je mumljati, vrištati i snažno zabijati nokte u moj vrat. U jednom trenutku joj se cijelo tijelo ukočilo u strahovitom grču. Osjetio sam žestoku bol u vratu. Jedva sam joj skinuo ruku s mog vrata u koji je zabila svoje nokte. Pala je na leđa. Kurac je ispao iz njene pičke i ostao stajati još uvijek u snažnoj erekciji, jer ja prekinut bolom nisam uspio svršiti. Opkoračio sam je, spustio stražnjicu na njezin stomak i rukom pritisnuo kurac prema dolje, među njene sise. Ona ga je uhvatila desnom rukom i pritisnula glavić mog kurca na desnu sisu i počela si trljati bradavicu.
Iz dubine kičme, kao lava koja pali sve pred sobom, kroz moj kurac je počela kuljati sperma. Dok me je držala za pulsirajući kurac iz njega je izlijetala bijela gusta tekućina polijevajući joj grudi, vrat i lice. Želio sam da to nikada ne prestane.
Kada je iz mog kurca iscijedila i posljednju kap, držeći moj kurac rukom lagano je razmazala spermu po svojim grudima. Podigla je glavu i lagano isplazivši jezik dodirnula vrh mog kurca. Tanku sluzavu nit koja se pojavila u zraku je usisala sa smiješkom na usnama.
Kao klada sam pao na krevet pokraj nje. Nježno se privila uz mene, topla, nježna.
Obgrlio sam njeno mlado tijelo topeći se od užitka opušten osjećajući se kao opuštenim i smirenim kao nikada prije.
Tu noć sam ostao spavati kod nje u stanu. I cijeli idući dan. Kada je došla cimerica popio sam s njima kavu i iscrpljen, ali lagan i opušten krenuo u svoju studentsku sobu. Sutra opet počinju predavanja na faksu.
Mjesec koji je slijedio, bio je isprepleten smijehom, predavanjima i žestokim seksom kada i gdje god nam se pružila prilika. Bio sam na sedmom nebu. Vjerojatno je moglo trajati dugo, ali moja prokleta muška narav potpomognuta viškom hormona je to sve uspjela razjebati. Ali to je već tema za slijedeću priču…

Drska i bezobrazna
Gazdarica Ankica