Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Iako bih negdje povremeno znala naići na Penthouse, kao na primjer u kafiću, nikada ga zapravo nisam dobro prelistala, sve dok sređujući hrpu starih novina nisam naišla na dva broja koja je tamo bacio moj suprug. Najviše su me zaintrigirala pisma čitatelja, gotovo bizarni problemi i iskustva svakodnevnih ljudi. Zbog anonimnosti bez koje se nikada ne bih usudila progovoriti o svom iskustvu i nemogućnosti da se nekome povjerim, molim vas da objavite moje pismo kako bi se druge čitateljice sa sličnom pričom mogle javiti i rasvijetliti nešto što mi se ove godine desilo na ljetovanju. Na naslovnoj stranici Penthousea koji sam našla u smeću bila je fotografija Nike Mamić, koja je na duplerici, na ako se ne varam dvije slike u vrlo atraktivnoj seksi pozi drsko piljeći u kameru, urinirala. Kada sam prelistala drugi broj koji se našao na hrpi s papirom, šokiralo me što je i u njemu djevojka na duplerici radila isto! Nisam primitivna, smatram se obrazovanom i modernom ženom pa sam tako naravno, i prije znala da neki pišanje smatraju dijelom erotske igre. Moje je iskustvo kao što možete pretpostaviti vezano uz pi-pi, no rekla bih ne na tako banalan način.
Moj suprug i ja srpanj smo proveli na ljetovanju na Ibizi, i baš se za vrijeme našeg boravka u hotelu održavao izbor za miss. Muž me stalno nagovarao da se prijavim, što ja nikako nisam htjela jer se ne smatram dovoljno lijepom za takve stvari. Moj Zlatko uvjerio me kako odlično izgledam i da ću sa svojih 180 centimetara i dugom crnom kosom sigurno biti zamijećena, što bi nam moglo donijeti novčanu nagradu od pet tisuća maraka i deset dana besplatnog boravka u hotelu. Subota u koju se održavao izbor, osvanula je u gustim oblacima iz kojih je lijevala kiša, a kako se sve skupa trebalo odvijati na hotelskoj terasi, moja je nelagoda bila potencirana i hladnoćom, no nisam htjela odustati da ne razočaram Zlatka, iako sam bila prestrašena na smrt. On je naravno zamijetio koliko sam nervozna pa je u mene ulio dva velika viskija da razbijem tremu i malo se ugrijem od hladnog vjetra. Kada smo došli do terase Zlatko se sjeo u prvi red do pozornice koja nije mogla biti jednostavnija a ja sam se pridružila ostalim djevojkama. Mislim da nas je bilo oko dvadeset. Kada smo završile s formalnostima, presvukle smo se u kupaće kostime. Moj je jednodijelni svijetloplavi badić u odnosu na ono što su druge cure imale na sebi bio vrlo skroman i neupadljiv, ali ja sam i dalje osjećala kao da baš mene svi gledaju, i noge bi mi se opet počele tresti.
Program je započeo. Bila sam sva sretna jer sam unatoč groznoj tremi uspješno odšetala prvi krug prikazivanja. Nakon toga smo sve morale stati jedna kraj druge, a sudac nas je odmjeravao od glave do pete i bilježio komentare, neke je čak i prostački uz smijeh izgovarao naglas. Sada smo čekale da na poziv muškaraca iz žirija kažemo koju riječ o sebi. Ja sam stajala na samom kraju reda, što je značilo da ću morati čekati cijelu vječnost da se maknem sa scene; mislim da me publika gledala dobrih pola sata. Ne znam da li su krivi živci, hladan vjetar ili sve skupa, no odjednom mi se počelo užasno pišati. Osjećaj je bio neopisivo grozan. Oblio me hladan znoj i mogla sam čuti kako mi cvokoću zubi. Htjela sam stisnuti rukama picu i otrčati do najbližeg zahoda, ali na žalost to nisam učinila jer sam se bojala da će mi se publika izrugivati. Činilo mi se kao da svi gledaju baš u mene. Stiskala sam neljudskom snagom mišiće i grčila noge da se ne pomokrim a istovremeno sam morala djelovati opušteno i atraktivno. Čekanje je napokon završilo. Voditelj je najavio posljednju natjecateljicu, mene, i sada sam morala prijeći kojih desetak stepenica do isturenog dijela bine. Svi su me netremice promatrali i tada se dogodilo – val vrućine počeo mi se širiti među nogama. Osjetila sam kako mi je pobjegao mali mlaz urina. Svakim korakom bliže publici, sve sam više drhtala a iz vagine mi je izdajnički tekao još jedan mlaz vruće pišake. Bila sam strahovito posramljena. Kako da prekrijem fleku na kupaćem kostimu za koju je bilo evidentno da je nastala od urina? Nikako. Time bih samo privukla još više pažnje. Razmišljala sam o nekom položaju ruku, no ništa nije dolazilo u obzir… Još mi uvijek nije jasno kako sam uspjela odgovoriti na pitanja iz žirija, ali najvažnije je da sam se ipak dokopala toaleta prije no što sam bila kompletno popišana. Na sreću nisam ušla među finalistkinje pa se nisam morala ponovno vraćati na pozornicu. Kada sam se pogledala u ogledalo skoro sam se onesvijestila, tamnoplava mokra mrlja na svijetloplavom badekostimu popela mi se skoro do trbuha. Znala sam da je svatko u gledalištu to morao zamijetiti, sudac ju je u svakom slučaju vidio u groplanu. Bilo mi je toliko neugodno da sam se sramila pojaviti pred vlastitim mužem. Zlatko je pak bio pravi džentelmen pa nije progovorio ni riječ o natjecanju, samo me odveo u naš apartman i izvadio najveću erekciju koju je ikada imao! Nakon višesatnih nježnosti ispričao mi je da je moja muka na pozornici za njega predstavljala nenadomjetiv afrodizijak i da mu se tijekom večeri sa svakim mojim štrcajem urina sve više dizao. U slučaju da sam se skroz popišala, priznao je, bilo bi mu neugodno i sramio bi me se, ali ovako, gledajući kako se mučim, kontroliram, stiskam… bio je to najuzbudljiviji prizor u njegovu životu. Ja sam mu potom ispričala u detalje kroz što sam prolazila na pozornici, i opet mu se luđački ukrutio!
Zlatko je otada više puta predložio da se prijavim na neko natjecanje ljepote, što nakon agonije koju sam prošla apsolutno više ne dolazi u obzir, iako je ono što je poslije uslijedilo u apartmanu malo popravilo stvar…
Problem je u tome što ja ni sada ne mogu shvatiti što ga je to toliko napalilo. Nikada ni prije ni poslije nisam piškila u gaće, a mislim da kada bih kod kuće u jednoj normalnoj situaciji to i učinila, sasvim sigurno ne bih izazvala takav efekt kao na onom natjecanju na Ibizi.

Sexy shizofrenija
Molim, Gospodarice!