Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nenadana dvostruka penetracija (13. dio)

»Oh, kako su lijepi,« uzdahnuh očarano i opet stisnuh gumb za emitiranje. Predajem se slasti gledanja, ne milujem se, jer se odgađanjem želja povećava i s njom također i užitak, koji je na pomolu prilikom ispunjavanja želje.

Upravo kad se počeh dodirivati, zazvoni kućno zvono. Psujući zaustavljam domaći pornić i nekoliko puta duboko udahnem, prije nego otvorim vrata.

Na dovratnik je naslonjen Boris, s mješavinom kajanja i pohote gleda me ispod oka. »Ne javljaš se na telefon, a onda osvaneš ovdje,« sijeva mi iz očiju.

»Zaboravio sam ga na poslu. Da li smijem ući?« upita kao šolarac. Zgrabim ga za kravatu i povučem ga u stan. Zalupih vrata i gurnuh ga uz zid. Mrmljanje i odupiranje, što je najvjerojatnije neuspjela šala, stišavam grubim poljupcem, grizem ga u nezahvalne usnice, koje mi gladno vraćaju. Njegovi dlanovi grozničavo klize po mojoj haljinici, pokušava se probiti pod grudnjak, ali je haljina preuska, zaustavlja se na goloj guzi. Grabi me za moju čvrstu guzu i pokuša mi svući tangice, a ja mu se izmičem i stiskam noge skupa.

Grabim ga za kosu i trljam se o njegovo nabreklo međunožje, zarobljeno u tijesne hlače. Kad se konačno zaustavim i polagano ga pomilujem rukom po nabreklom kurcu, strese kao da je doživio električni udar i digne me u naručje. Malo se pokušavam osloboditi, kako bih nastavila igru poludjele strasti, u dnevnoj sobi s plejerom na pauzi i vibratorom na klupskom stoliću. Nisam ga još stigla upotrijebiti.

»Što si to gledala?« upita me s pogledom na kadar, koji zorno prikazuje Donatelinu uspaljenu guzu i kovrčavu kosu ukopanu između njenih guzova. Značajno me pogleda i doda: »Vragolanka.«

Pije nego sam odgovorila namjesti me u kopiju položaja na ekranu, haljinicu samo malo odmakne i uzdahne pri pogledu na moju namještenu stražnjicu. Nekoliko puta me pomiluje i potpuno polako mi svuče tangice. Uztreptah, dok mi tangice klize po nogama.

Boris kleči na tlu ispred kauča i oblizuje unutranju stranu mojih bedara, iz moje vagine se cijedi, a on me s jezikom obrađuje polako i temeljito. Nikako se ne približava mojem klitorisu, koji je inače teško dostupan, a ja se uvijam i pokušavam ga namjestiti. Ah, konačno ga oblizne – ali samo na trenutak, potom počne piti moje sokove i potom – moj bože! – osjetih njegov odlučni jezik, kako klizi prema mom anusu. Kako čudno škaklja. Nadražuje. Ahhhh, godie.

Sa stolića uzme vibrator i pritisne mi ga na klitoris. Cijelo tijelo mi vibrira od podražaja s obiju strane vruće pičkice. Želim se okrenuti, vidjeti njegovo pohotno lice, uhvatiti njegovog lijepog buzdovana s obje ruke i zatim …

Boris zaustavi moje pokrete, čvrsto me drži za bokove, njegov debeli kurac polako prodire u mene, od sretne ispunjenosti dođu mi suze na oči i smijem se na sva usta odjednom. Vibrator još uvijek pritišće moj klitoris i malo ga valja tamo – amo, od jedne strane stidnih usana na drugu. S drugom rukom mi masira i gnječi guzove dok se polako u konstantnom ritmu nabija u mene. S vanjske strane ruka dolazi sve bliže rupici, koja privlači poput crnea rupe prema mom od prije naslinjenom anusu. Oko rupice Boris nježno masira s palcem, što me ostavlja bez pameti, s bokova guram prema njemu i kružim, kako bi me dobro obradio sa svih strana. Kad mi prst predvidivo gurne unutra, zaustavih se kao zamrznuta. N nekoliko trenutaka Boris se umiri, i kad se naviknuh na osjećaj, moram pomicati guzu kako bi se probudio iz zanesenosti. Potpuno sam uspaljena od ispunjenosti i guranja s obiju strana, kad mi Boris uskrati svoj prst. No ubrzo me ispuni nešto škakljivo i prije svega veće – vibrator. Sad konačno začuh i Borisov glas, ustvari hropteće disanje.

Vagina sa specijalnim efektima ga očito odvodi do ekstaze, kad ga još nekoliko puta snažno stisnuh, zarije se još dublje u mene i nekoliko puta trzne. Konačno je izgubio kontrolu, zadovoljno se osmijehnuh. Ne sumnjam da će se pobrinuti i za mene i moju pulsirajuću pičkicu.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile