Nena mi je rekla da se lepo obučem za ovu priliku. “Moramo da izgledamo kao opasne ribe”, rekla je, “hoću da odlepe obojica, da im krene voda na usta.”

Kada mi je otvorila vrata taksija da uđem, videla sam da je sopstvena uputstva shvatila ozbiljno.

“Kako te je muž pustio tako obučenu iz kuće?”, pitala sam je iznenađeno. Umesto da mi odgovori, ona je kritički odmeravala moju garderobu. Videla sam da pomalo nezadovoljno odmahuje glavom.

“Moglo je to i kraće”, rekla je pokazujući na moju haljinu. Malo sam pocrvenela, kada je povukla donji deo na gore da proveri kakve čarape imam. Barem je zadovoljno klimnula videvši da nije u pitanju unihop već lepe samodržeće crne čarape ukrašene čipkom.

To, naravno nije trebalo da ima nikakve veze. Dogovor je bio da samo idemo na piće i možda večeru sa nekim njenim bivšim i njegovim prijateljem. Samo piće. Možda večera. Nikakve dalje akcije, nikakva virenja pod haljinu od njihove strane ili išta bezobraznije od pristojnog razgovora preko čaše, svako na svojoj strani stola.

Tako je i počelo, zaista. Sedeli smo svako na svojoj strani stola, u separeu, Nena i ja doterane, našminkane, u kratkim haljinama, na visokim štiklama, njih dvojica u skupim odelima, bez kravata, u tamnim košuljama i italijanskim cipelama. Ja sam pila vermut, a ona kampari, popila je dva pre nego što smo uopšte počeli da razgovaramo o večeri i smejala se sve glasnije, zabacujući svoju dugu plavu kosu unazad, pokazujući muškarcima velikodušno svoj duboki dekolte. Već sam rekla kako me je čudilo da je pored živog muža mogla ovakva da izađe iz kuće. Haljina joj je bila kraća od moje – jedva joj je pokrivala guzu, a kada je sela i prekrstila noge čipkasti ukrasni njenih belih mrežastih čarapa su se jasno videli. Nosila je i crvene cipele sa štiklom od desetak santimetara, što je na njenu visinu bilo zaista mnogo. Ljudi su se na ulici za njom okretali kao po komandi kada smo od taksija hodale do ulaza u restoran, jedna žena je i gotovo zgađeno sebi u bradu prošaputala da smo “kurvetine”. Ja sam u poređenju sa Nenom bila obučena nešto zatvorenije – tamna, lepa haljina na bretele, sivi šal prebačen preko ramena, lepe crne čarape i elegantne cipele sa visokim štiklama – ali ja sam ionako sitnije građe od nje, vitka i posle dva porođaja, duge tamne kose, sa naočarima. Ona je visoka i ima velike grudi koje voli da ističe, pa ih je i večeras tako spakovala u grudnjak da su pogledi dvojice muškaraca od preko puta stola svakih nekoliko trenutaka završavali niže nego što bi bilo pristojno.

Iako je bila ovako obučena, Nena je, dok smo se dogovarale za večeras, insistirala da ćemo samo da popijemo piće i možda večeramo sa ovim tipovima. Nena je volela da je muškarci gledaju, ali nije varala svog muža. A ja sam ionako išla sa njom samo da joj čuvam strah jer je njen bivši rekao da je u gradu sa prijateljem.

Ono što mi nije bilo jasno je od kada joj je ovaj bivši. Nisam se sećala da ga je ranije pominjala. A iz njenog ponašanja bilo mi je jasno da je među njima bilo jakih emocija koje se nisu sasvim ugasile. Da jesu, verovatno ne bi ni pristala na njegov poziv na piće (i možda večeru). Da jesu, verovatno joj ne bi ni trebala drugarica da sedi pored nje, ispija vermut i merka njegovog prijatelja. Nije loše izgledao mada su obojica za moj ukus previše jasno emitovali svest o tome koliko su platili svoje sakoe i satove, koliko su im cipele nove a frizure pažljivo oblikovane da deluju nehajno razbarušene. Bili su naših godina, u ranim četrdesetim i bilo je jasno da oni večeras nisu došli samo na piće i (možda) večeru.

Naravno, ponašali su se opušteno i bezbrižno, ali videlo se kako nas gutaju očima, videlo se kako razmenjuju brze poglede i osmehe pune razumevanja kad god bi se Nena nagla napred, kad god bih ja povukla haljinu malo niže, i kao malo stidljivo spustila pogled jer sam svesna da muškarcima pokazujem više nego što je pristojno.

Sve je to za nas dve bio deo igre. Nena je želela da ih izludimo. Želela je samo piće i večeru, ali i da njih dvojica od tog stola, posle pića ili večere, ustanu sa ukrućenim kurčevima i oznojenim mudima. Tako je rekla, to su bile njene reči.

Zašto, pitala sam, mada mi je njen plan delovao smešno, malo bezobrazno. Ne bih tako nešto radila sama, ali Nena ima poseban dar da i tako detinjaste ideje zazvuče neodoljivo zabavno. Zašto, pitala sam, ko ti je on?

Ma, to mi je bivši, rekla je i dodala da je među njima bilo svačega. Nije rekla čega to “svačega” je bilo, ali je rekla da je sad na redu da ona malo muči njega.

Zato smo se ovako obukle. Zato je ona oblizivala usne posle svakog gutljaja kamparija, sklanjala kosu sa lica i gledala svog bivšeg tako drsko da sam mogla da se opkladim da crvenilo njegovog lica ima manje veze sa viskijem koji je ispijao, a više sa njenim agresivnim flertovanjem.

Pristale smo i da večeramo, naravno, kada su oni ponudili. Nena je naručila i treći kampari a ja sam pored vermuta uzela i sok od borovnice. Pila sam sporije od nje ali i mene je polako hvatalo. Znala sam da smo ovde da njih dvojicu maksimalo nadražimo, pokažemo im što više sebe i sugerišemo još više, pre nego što se uljudno oprostimo, sednemo u taksi i krenemo svojim porodicama. Ali priznajem da sam i zamišljala njegovog prijatelja golog. Priznajem. Sedeo je preko puta mene i gledao me, intenzivno, tamnim očima. Imao je jake vilice i široka ramena. Ni ja nisam imala ni najmanju nameru da prevarim muža, ali priznajem… priznajem da je izgledao dobro. Pomalo nadmeno, kao i Nenin bivši, pomalo bahat ali istovremeno i šarmantan na onaj način koji mnogo više vrišti “divalj seks za jednu noć” nego što šapuće “stabilna veza za ceo život”.

Nije bilo važno, od maštanja nije bilo nikakve štete a njegov pogled mi je prijao. Ja sam, iz pristojnosti prema Neni, njenog bivšeg (koji je sve manje delovao kao bivši, sve više kao neko čije vreme upravo traje) gledala samo ovlaš, ali sam njegovog prijatelja mogla da snimam na miru, da mu se osmehnem nekoliko puta, pa skrenem pogled u stranu ili podignem čašu sa pićem. Znala sam sve te trikove i bilo mi je malo i smešno kako oni i dalje pale, kako mogu da predvidim svaku njegovu reakciju. Bila sam i malo mokra.

Pre nego što je hrana stigla, Nena i ja samo se izvinile i otišle do toaleta.

“Ja sam skroz ovlažila”, rekla je, crvena u licu. “A ovaj moj je mislim na rubu živaca. Da nisi ti tu, mislim da bi me sad zgrabio za kosu, odvukao u kola i silovao.”

“Pa, zar moraš baš toliko da ga pališ?”, pitala sam je. “On zna da si udata?”

“Zna on sve, mačko”, rekla je. “Zna da sam udata, zna da imam klince, zna da volim svog muža, zna…”

Popravljala je karmin, a rečenica je ostala nedovršena da visi ispred ogledala.

“Ako sve to zna”, rekla sam, “onda zna da može samo da gleda a ne i da pipa. Kao i ovaj njegov drugar. Ako im to nije jasno, biće im žao što plaćaju večeru. Meni se baš prijeo losos.”

“Problem je, draga moja”, rekla je Nena, sada popravljajući maskaru, “što sam ja već popila tri čaše onoga, a videla si kakvo su vino naručili.” Onda se okrenula prema meni. “Ti si ovde da me paziš, znaš? Ti si ovde da obezbediš da ne uradim nešto što bi bilo jako, jako loše.”

Uhvatila me je za ruku. “Obećaj”, rekla je sad tiše, malo promuklo. “Obećaj mi!”

Pogledala sam je malo iznenađeno. Nisam znala tačno šta bih odgovorila, pa sam se nasmešila i pomazila je po kosi.

“Ne brini, zlato moje, čuvaće tebe drugarica. Idemo sad tamo da ih ložimo još malo, dok im ne popucaju kapilari od pritiska, da jedemo ribu i pijemo im vino a posle zovemo taksi i svaka svom mužiću.”

“Važi, lepoto”, rekla je i poljubila me, nežno.

“Mada će meni trebati jedno jako dugo tuširanje pre nego što legnem pored svog muža”, dodala je šapatom dok smo prilazile stolu a muškarci u restoranu se okretali za zvukom naših potpetica na mermernom podu.

* * *

Sat vremena kasnije obe smo zvale svoje muževe da vidimo šta klinci rade i da im kažemo da ćemo se zadržati još malo. Nenu nisam mogla da čujem, šaputala je u telefon a i bila je već prilično pripita. Moj muž nije imao zamerki, rekao mi je da klinci spavaju, da on sve drži pod kontrolom i da će da ode u krevet ako se ja vratim kasno.

Sad je već bilo očigledno da ćemo se vratiti kasno jer su muškarci uspeli da nas ubede da ponesemo dve već otvorene flaše vina iz restorana i da se odvezemo izvan grada. Nenin bivši (ili “bivši”?) je tamo koristio vikendicu nekog svog poznanika i tvrdio da nema boljeg mesta da se vino dovrši od njegove mansarde, da ćemo slušati zrikavce i popušiti malo trave (ja sam odmah rekla da to neću raditi, Nena se vragolasto osmehivala) i da ćemo onda nas dve da taksijem stignemo kući začas.

Ja na ovo nisam htela da pristanem i upućivala sam Neni uznemirene poglede dok su je muškarci ubeđivali da nije red da vino propadne i da će nam svežiji vazduh napolju pomoći da se rastreznimo i popijemo ga do kraja kako dolikuje. Ona mi je uzvraćala poglede, ali kod nje sam u očima mogla da pročitam samo da je pijana, da je dole mokra, da ne zna šta radi i da računa na mene da pritisnem kočnice kada bude bio apsolutno poslednji trenutak.

Na kraju sam pristala kada sam videla da muškarci zovu taksi iako su imali iznajmljeni auto parkiran ispred restorana. Ako su bili dovoljno pribrani da znaju kada su popili previše da bi vozili – pa još pred ženama koje su ih celo veče izazivale – računala sam da su dovoljno pribrani i da se finale večeri na vikendici okonča sa malo flerta i prijateljski.

* * *

Noć je bila prijatna. Svežiji vazduh mi jeste malo razbistrio glavu, ali mi je i dalje bilo toplo. Prijalo je sedenje na plastičnim stolicama, ispijanje vina, slušanje orkestra zrikavaca. Muškarci su i dalje bili dovoljno pristojni, barem ovaj moj, koji je sedeo na uljudnom rastojanju i merkao mi noge, podižući svoju (plastičnu) čašu.

Nenin bivši je bio manje uzdržan, najviše zato jer ga je ona sve bezobraznije palila. U kolima mi je šapnula da hoće da ga natera da poludi, da mu padne mrak na oči i da ćemo baš onda zvati taksi da dođe po nas. I zbilja se trudila. Sedeli su jedno pored drugog na plastičnom dvosedu, a ona se pribijala uz njega, šaputala mu nešto na uho, pa bi se onda, kada bi on pružio ruku da je obgrli, ona odvajala od njega, dosipala vino, vadila telefon da proveri ima li neku poruku od muža. Ponašala se drsko, bezobrazno, ponavljajući mu nekoliko puta da joj je muž, videvši kako se obukla za izlazak sa drugaricom večeras rekao da će je čekati budan i spreman.

Posle pola sata, njih dvoje su otišli iza kuće, da joj on pokaže vinski podrum koji je vlasnik napravio, i mali vinograd gde je gajio sopstveno grožđe. Možemo da otvorimo i jednu domaćinovu flašu, rekao je, neće se ljutiti, poznajemo se.

Nena mu je rekla da je dovoljno popila za večeras, ali se tako smeškala da se činilo da mu neće mnogo napora trebati da je ubedi. Pitala sam se koliko ćemo još ostati ovde. Bilo je prijatno, zaista, i veče je, posle svega, bilo zaista uspelo. Muškarci su na kraju bili pristojni i odolevali su provokacijama junački, pokazujući istovremeno da nisu imuni na naše ženske kvalitete. Pomislila sam da će i meni jedno dugo tuširanje biti potrebno da se smirim pred odlazak u krevet. Pogledala sam prema “svom” muškarcu, ali on se udaljavao prema ivici šume, pričajući mobilnim telefonom sa nekim.

Tišinu su nekoliko minuta prekidali samo zrikavci – i poneka žabica se javljala iz obližnjeg šumarka – a ja sam ispraznila svoju čašu i navukla šal preko golih ramena. Ipak je bila noć i jeste bilo svežije, pogotovo sada kad nisam više dolivala alkohol u sebe i kada nisam ni sa kim razgovarala. Ustala sam i rešila da uđem u kuću, da piškim i malo se ugrejem.

Kada sam izašla iz toaleta, krenula sam na pogrešnu stranu, umesto ka mansardi, skrenula sam prema suprotnom kraju kuće. Posle nekoliko koraka sam shvatila grešku ali sam se setila da vikendica ima ulaz i sa te strane i da je, na kraju, svejedno. Malo je glupo, rekoh sebi, da se šetam kroz tuđu kuću, ali niko se neće ljutiti…

Posle nekoliko koraka, čula sam ženske jecaje. Ukopala sam se u mestu.

Svetlost je dopirala kroz odškrinuta vrata sobe na spratu. I znala sam šta čujem.

Ali nisam znala šta da uradim. Stajala sam, nepomično, osluškujući, pitajući se jesam li zaista nešto čula ili su se na kraju alkohol i sugestivna atmosfera udružili i učinili svoje. Za trenutak sam pomislila da mi se samo pričinilo i prekorila sebe zbog prljave mašte, ali tada sam ponovo čula prigušen jecaj.

I dalje sam stajala nepomično. I dalje nisam znala šta da uradim.

Nena me je povela sa sobom da je čuvam. Da je pripazim. Da je sprečim da pređe granicu.

Nena me je povela sa sobom da osiguram da bivši ostane bivši.

A ja sam se napila i vlažila gledajući prijatelja njenog bivšeg i pustila je da padne. Bilo je dovoljno da je izgubim iz vidokruga na samo nekoliko minuta i moja drugarica se predala. A obećala sam joj.

Okrenula sam se da izađem iz kuće. Stidela sam se i bilo mi je neprijatno i, na kraju krajeva, ona je bila odrasla žena, odgovorna za sopstvene postupke. Nisam ja mogla biti njena savest i njena samokontrola. Pa i ja sam pila. I ja sam bila malo napaljena.

Napravila sam nekoliko koraka ka izlazu. Vratiću se na mansardu, sešću tamo i ćaskati sa njegovim prijateljem. Popiću još samo jednu čašu vina. Sačekaćemo da Nena i njen bivši završe. Pričaćemo o horoskopu i sazvežđima. Onda će njih dvoje doći, glupo se osmehujući, on će misliti da je osvojio nju a ona da je osvojila njega. Posle će plakati u taksiju. Posle će plakati pod tušem. Posle će mi slati poruke.

Ponovo sam se ukopala u mestu. Ne, nisam mogla to da uradim. Ne, ja sam bila njena drugarica. Ne, obećala sam joj. Ako sada pustim da padne, možda će pasti zauvek. Muž, deca, imovina i porodica. Obe smo ih imale, a ona je sad bila na putu da ih sve izgubi. Sve.

Okrenula sam se i na prstima popela uz stepenice. Odlučnost u koju sam sebe ubeđivala – znajući da činim pravu stvar – sam ipak mnogo manje osećala. Tiho, ne dišući sam prišla vratima. Bilo me je sramota da ih prekidam. Ali bila mi je to dužnost.

Svetlo u sobi je bilo blještavo i trebalo mi je nekoliko trenutaka da shvatim šta ispred sebe vidim.

Bila je raščupana i uplakana. I molila ga je. Molila ga da stane.

A on ju je držao za kosu. Nije skinuo ništa od odeće sa sebe, samo je raskopčao pantalone i izvadio kurac i jaja i sada stajao ispred nje i pokušavao da je natera da ga uzme u usta.

“Nemoj… nemoj, molim te… znaš da neću, znaš da nikad nisam htela…”

“Ne laži, kurvetino, uvek si htela, samo nikad nisi smela”, odgovorio joj je tiho, preteći. “E, večeras si prešla sve granice i sad nema nazad”.

Jako ju je cimnuo za kosu a ona opet zastenja. Pokušala je da okrene glavu ali on joj nadlanicom udari glasan šamar.

“Dosta smo se igrali”, prošištao je. “Otvaraj ta kurvinjska usta!”

Pogledala ga je, molećivo, a suze su nad maskarom počele da odnose sigurnu pobedu:

“Nemoj… molim te, nemoj… zašto posle svega hoćeš da pokvariš ono što smo imali? Molim te.”

Povukao ju je prema sebi jako i rukom joj otvorio usta. Zario joj je kurac unutra.

“Ništa mi nismo imali, droljo. Samo smo se igrali. A ako već ne znaš kad u igri preteruješ, onda ćemo večeras da igramo po drugim pravilima”.

I dalje ga je gledala molećivo a on ju je sada malo slabije, ali i dalje neumoljivo povukao za kosu.

“Hajde, puši taj kurac droljice, inače ćeš da dobiješ još šamara!”

Plačući, ona uhvati njegov kurac kod korena i poslušno poče da mu puši.

Stajala sam, potpuno paralisana. Ovo je bilo toliko izvan mog dotadašnjeg iskustva da nisam uspevala da shvatim šta bi trebalo da uradim. Da uđem i prekinem ih? Hoće li se on postideti i stati? Da izađem i uljudno čekam na mansardi? Da pozovem policiju?

Nisam ništa uradila, samo sam gledala kako moja drugarica puši veliki kurac svog bivšeg, kako klečeći, raščupana i uplakana guta njegovo meso, kako mu oblizuje nabrekla, obrijana jaja. Slušala sam kako joj on naređuje da ga uzme dublje. Slušala sam kako šapuće “Do kraja. Do kraja kurvice.” Slušala sam kako se ona guši kada joj je došao do grla, kako kašlje i pljuje i ostavlja tragove sluzi po njegovim crnim pantalonama.

Nisam ništa uradila. Mislim da nisam ni disala. Samo sam gledala, kako je on podiže na noge a zatim baca na krevet. Gledala sam kako joj cepa haljinu. Slušala kako ona uspaničeno viče “nemoj! ne ovako!!”. Videla kako njene sopstvene gaćice on kida sa njenog tela, kako ih gužva u lopticu i zatim joj ih gura u usta. Kako se namešta iza nje na krevetu.

Jedna cipela joj je ležala na podu pored kreveta, drugu je još imala na sebi. Bio je na njoj, iza nje, čvrsto je držeći za ruke savijene na njenim leđima i zabijajući svoj kurac u nju grubo, nemilosrdno, brekćući poput životinje. Jednom rukom joj je stiskao nežne zglobove pribijene jedan iz drugi, drugom je šamarao po guzi, jako, bez milosti.

“Voliš ovako, droljice? Voliš ovako? Mužić te ne kara ovako, a? Mužić te nikada ne jebe ovako dobro? Jel’ tako?”

Ona je samo prigušeno stenjala u tkaninu u svojim ustima, sve dok je nije povukao za kosu i, ne skidajući je sa svog kurca, ispravio.

“Čuješ šta te pitam, droljo? Da li te je nekada neko jebao ovako?”

Izvadio joj je gaćice iz usta a ona ga je pogledala, preko ramena, uplašena, uplakana, crna po obrazima od šminke, crvena po bradi od razmazanog karmina.

“Niko nikad”, rekla je. “Samo ti.”

U tom trenutku sam osetila miris muškog parfema a ruka mi se spustila preko usta.

Druga ruka me je ščepala za podlaktice i povukla unatrag.

Nekoliko puta sam zamalo pala dok me je vukao niz hodnik, u drugu sobu, dok sam se otimala i pokušavala da oslobodim usta. Bio je mnogo jači. Otvorio je leđima vrata i uvukao me u još jednu spavaću sobu.

“A ti droljice”, prošaputao mi je na uho, “voliš samo da gledaš? Ili i tebi treba jedno dobro jebanje večeras?”

Pokušala sam da se otrgnem i udarim ga laktom ali nije me puštao.

“Za razliku od tvoje kurve drugarice koja je rekla da će je muž čekati sa uperenim kurcem, možda je tebi ovo jedina šansa večeras da se ogrebeš za malo seksa. Možda će tvoj muž već čvrsto da spava kad stigneš. A tebi će biti krivo.”

Sa tim rečima sklonio je ruku sa mojih usta i spustio je dole, među moje butine. Vrisnula sam iz sveg glasa, ali to njega kao da uopšte nije potreslo. Podigao mi je haljinu i pomerio gaćice u stranu.

“Pa, da, ti si sva mokra”, rekao je zadovoljno, gurajući prste u mene. “Kurva jedna, kurva druga, lepo mi je čovek rekao da se kurva uvek druži sa kurvama”.

Ponovo sam vrisnula i pokušala da se otmem, a on me je, na moje iznenađenje pustio i gurnuo ka krevetu.

“Ti si svesna da ovde u krugu od par kilometara nema ko da te čuje?”, pitao je otkopčavajući kaiš na pantalonama. “Svesna si da si gledala drugaricu kako se jebe sa svojim ljubavnikom i da nisi ništa rekla, da si ih uhodila i vlažila kao najveća kurvetina a da se sad praviš kao da nisi celo veče samo maštala o mom kurcu?”

Suze su mi zamaglile pogled, tako da sam videla samo siluetu koja mi prilazi. Pribila sam ruke uz grudi, jedino sam tako mogla da se zaštitim. Nisam ponovo vrisnula jer me je obuzela neka strašna slabost.

“Nisam kurva”, jedva sam čujno promucala. “Nemoj… imam decu.”

* * *

Nije bio grub kao Nenin bivši. Nije me ni jednom ošamario. Nije ni morao. Ja se nisam branila. Nisam se branila.

NIje bilo nikog da me čuje.

I nije bilo nikog da me vidi. Nikog da vidi kako sam vlažna bila. Nikog da vidi kako sam mu pušila, jako se nabijajući na njegovu kurčinu ustima i grlom, plačući i cureći u gaćice jer me je nazivao najpogrdnijim, najprljavijim imenima.

Nije bilo nikog da mu kaže da je u pravu što me naziva kurvetinom. Da svaki put kada me povuče za kosu i gurne mi kurac duboko a ja se zagrcnem i popljujem ga po pantalonama, ja dodatno ovlažim.

Nije ni moralo da mu se govori, mogao je i sam da oseti da se moj otpor lomi, da me je osvojio, silom.

I ne samo silom. Znao je. Znao je da sam mu se sama predala. Još u restoranu. Još na mansardi kada sam ga gledala u prepone i zamišljala koliki mu je.

I bio mu je veliki, veći nego mom muži. I tvrd kao kamen, moćan i debeo u mojim ustima. I on je brijao muda a ja sam ih mazila prstima i grebala noktima i posipala mu kurčinu i jaja pljuvačkom.

Sa kreveta me je povukao na pod – na kome je bio čupavi beli tepih – i jako mi raširio noge. Postavio se iznad mene, smakao mi bretele haljine i izvukao moje sisice napolje. Za trenutak je zastao i pogledao me pravo u oči. Pomislila sam na svog muža i uzvratila mu pogled, jako. Jako. Znao je. Znao je od početka. Stisnuo mi je bradavicu, jako. Nisam volela da mi diraju grudi, ni mužu to nisam davala, a sada sam zastenjala od bola, zastenjala od napaljenosti, zastenjala, ne skrećući pogled, ni jednog trenutka.

Pomerio mi je gaćice u stranu, podigao noge na svoja ramena i zario se u mene.

Jako sam stenjala. Jako sam stenjala dok me je jebao, ližući crni najlon mojih čarapa, probijajući me snažno svojim velikim kurcem. Nije bio nežan. Nije bio čak ni strastven onako kako sam ja to zamišljala. Bio je samo… snažan, čak grub, kao da me jebe po kazni, iz osvete.

Jako sam stenjala. Jako. I zarivala mu nokte u mišice i grebala ga. Mrzela sam ga u tom trenutku. I mrzela sebe što tako jako stenjem, što mi se mišići dole tako snažno grče oko njegovog kurca.

“Voliš ovako, droljice?”, pitao je samozadovoljno, nadmeno. “Voliš da te rasturaju ovako?”

“Jebi me”, prostenjala sam. “Rasturi mi tu pičku koju si želeo celo veče. Razvali me!”

Užasan osećaj stida koji su u meni ove reči izazivale još dok sam ih izgovarala nije me sprečavao da još jače, još kurvinjskije jecam kada je on ubrzao prodiranje u mene. Uživala sam na njegovom velikom kurcu, uživala, na silu ili zato što sam i ja sama to htela, to u tom trenutku nije bilo važno.

Zastao je i ostao u meni, okrenuvši se prema vratima u trenutku kada su se na njima pojavili Nena i njen bivši. Ona je bila sva iscepana i raščupana, a oko vrata joj je bio kaiš, na kome ju je on vodio kao na povocu.

“Čuli smo da i ovde ima neka žurka”, rekao je njen muškarac. “Pa došli da proverimo.”

“Vidim, kume”, rekao je moj jebač, “da si ti tvoju lepo ukrotio.”

“Čvrsta ruka uvek donosi rezultate”, reče ovaj. “Daj malo sad da probam tvoju.”

Muškarac istog trenutka izađe iz mene.

“Da se menjamo? Može, kume, ako nisi ljubomoran da mi ova tvoja malo popuši.”

“Kakva te ljubomora spopala?”, iznenadi se ovaj. “Kurve su imovina, a imovina se stiče, koristi i na kraju rashoduje. Samo nemoj da je polomiš”, dodao je predajući mu kaiš u ruku. “Trebaće možda jednom ponovo kad dođemo.”

Nena je ćutke stajala, iscepane haljine, velikih sisa izbačenih iz grudnjaka, u čarapama, bez gaćica i kada je muškarac povukao kaiš na dole, poslušno je kleknula ispred njega i uzela mu kurac u usta.

Ja sam pokušala da se odbranim, da se otrgnem, ali njen bivši me je grubo uhvatio za kosu i povukao u klečeći položaj.

Sada smo obe klečale ispred muškaraca i gutale im nabrekle kurčine. Ukus Nenine pičke koji sam osećala u ustima terao me je da ponovo zaplačem. Ali sam od njega bila još više pijana, nije mi bilo potrebno vino, ne više.

Muškarci su nas sve grublje tretirali, kao da su bili sve bešnji što su drolje postake poslušne, što se više ne otimaju. Ovo im je, uostalm dokazivalo da su bili u pravu cele večeri, da zaista imaju posla sa kurvetinama koje nisu ni morali da hrane lososom i napijaju vinom. Mogli su odmah da ih jebu.

Onda su nas postavili jednu pored druge, na podu, na sve četiri. Pričali su među sobom o tome kako krvinjski obe izgledamo dok u stajali iza nas i drkali. Onda su klekli i istovremeno ušli u nas. Jebali su nas i šamarali po guzovima, čupali za kosu i vređali. Nena je sve vreme stenjala kao najprljavija drolja i a mene su i njeni jecaji dodatno palili. Bila sam svesna koliko sam nisko pala, nabijajući se sama, snažno, na kurčinu njenog ljubavnka, uživajući što čujem kurac drugog muškarca kako šljapka u njenoj raširenoj pički.

Onda su obojica izvadili udove iz nas pa počeli da guraju svako svojoj drolji u guzu. Ja sam vrištala od bola, ali nisam molila njenog bivšeg da stane jer još nisam bila svršila a želela sam, tako sam želela. Slušala sam nju kako na svako pitanje jebača koji joj je velikim kurcem razvaljivao guzu odgovara samo nekontrolisanim “da da da da”, videla je kako se i sama nabija na njega.

Pružila sam ruku između svjih nogu, uhvatila njenog bivšeg za testise, vukla ga ka sebi da se zarije u mene jako, do kraja, da me otvori, bez obzira na bol, da mi da sve. On me je čvrsto stegao za kukove i probio, zarivši se u mene sve do korena. Bio je debeo, tvrd kao kamen, raširio me silom, ušao u mene tako duboko da mi je u utrobi sve kuvalo. Dirala sam prstima klitoris, gurala ih u rastvorenu pičku i na kraju svršila tako glasno, tako kurvinjski da je Nena svršila odmah za mnom, sigurna sam, podstaknuta mojim orgazmom.

Muškarci su sada znali da će njihove dve kurve morati da im vrate dug i smejući se snimali nas telefonima dok smo klečale na podu pred njima i pušile im kurčeve. Nas dve smo gutale sopstvenu sramotu sa tvrdog muškog mesa, masirale im jaja, sisale ih, pokorno, ponizno. Poprskali su nas po licima, prvo onaj “moj” pa onda Nenin grubi ljubavnik, isprskali su nas po licima i kosi, kao najprljavije porno drolje, naredili nam da se oblizujemo pred kamerom telefona. Kada nam je onaj “moj” naredio da se poljubimo, da spermu jedna drugoj predamo jezicima, ja sam pošla da ustanem i udaljim se, ali Nena me je zgrabila i jako, vlažno poljubila.

***

Taksi smo na kraju zvale same i platile same. Njih dvojica su nas bukvalno izbacili iz kuće, onako umazane i znojave. Nena je drhtala od poniženja i stida, pokušavajući da od taksiste sakrije svoju golotinju jedva prekrivenu haljinom u ritama.

Dok smo sedele u taksiju i ćutale, na telefon joj je stigla slika, pa još jedna, pa još jedna. Gledale smo same sebe kako ližemo kurčeve, kako otvorenih usta čekamo gejzir sperme, kako se ljubimo, umazane i ponižene i poslušne i zadovoljne.

‘Dolazimo idućeg meseca ponovo, droljice’, pisalo je u poslednjoj poruci. ‘Muževima ćete reći da idete na seminare u Beograd, pa ćemo imati ceo vikend za zabavu. Ne pravite se mnogo pametne jer ove slike bi mnogo zabavile klince na internetu.’

Pogledala sam Nenu, zabrinuto, a ona je plakala. “Izvini”, prošaputala je a ja sam je zagrlila.

Autor: Fenris

Gutljaj šardonea 2
Kaća
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience