E Milane hoces li samnom do centra? uletevsi u sobu bez kucanja postavio sam pitanje.Milan je bio u polusedecem polozaju na krevetu.Video sam preko zategnutih bokserica da mu je kurac dignut. U pozadini se culo dahtanje. Izvinio sam mu se I krenuo da izlazim iz sobe ali me je zaustavio. Prokomentarisao je ostani, sada je I onako kasno.Usao sam u sobu, seo blizu njega i poceo da se pravdam.

Rekao je samo da ne brinem jer se desava. Pitao me je da li bih hteo da drkamo jer mu je bilo jako dobro pre nego sto sam ga prekinuo pa bi voleo da zavrsi zapoceto. Pristao sam. Izvadili smo obojica kare. Milanov je oko 19 cm nesto veci od mog. Ima lep prav podeblji kurac. Glavic mu je jako lepo oblikovan. Poceli smo da drkamo I gledamo pornic koji je isao na njegovom kompu. Ja sam do duse vise gledao u njega opijenog zadovoljstvom. Ima jako lepo lice, krupne braon oci i crnu ravnu kratku kosu. Nije imao majcu te je prakticno bio go I ceo izlozen mojim pogledima. Najvise sam se zadrzao na njegovom stomaku. Posto je mrsav ne treba mu puno truda da formira plocice na stomaku.

Mene su sem njegove kare jako privukle I te plocice. Iz transa me je trgo njegov glas: Jebote sta si zino tako, da neces da mi popisis mozda? Samo sam ga nemo gledao. Pa sta cekas? Uzmi ga Nisam nista rekao samo sam se polako spustio i usnama krenuo da sisam njegov glavic. Brate ovo nisam ocekivao! Uzmi ga celog u usta, molim te! Poslusao sam ga I krenuo da gutam njegov kurac sto vise mogu. On je samo uzdisao. U jednom momentu sam ustao I pitao ga da li bih mogao da ga poljubim? Samo se nasmejao I privukao me ka njemu. Dok smo se ljubili polako me je polozio na krevet I krenuo rukama da istrazuje moje telo. Stiskao mi je guyove dok mi je grlo ispunjavao jezikom.

U jednom momentu je ustao I rekao mi da sacekam Zakljucao je vrata I prisao mi. Stao mi je tako da je kurcom dodirivao moje usne. Ponovo sam mu pusio. U jednom momentu me je odvojio od kurca I pitao da li bih imao nesto protiv da me jebe. Samo sam se okrenuo I namestio guzu u pozi da moze da me povali, Prvo mi je glavicem masirao anus a potom polako poceo da me probija. Bio mi je to prvi put da primam nekoga u sebe I jako je bolelo. Kada je usao glavicem u mene na kratko je zastao I dao mi vremena da se saberem.

Polako je ritmicki krenuo da mesa I da me ispunjava. Drzao me je za kukove. Par minuta me je jebao a potom smo promenili pozu. Ja sam legao na stomak a on na mene. Osecao sam ga celim telom. Dok mi je guzu ispunjavao kurcom nezno mi je ljubio vrat. saptao mi je kako mu je jako lepo I kako ne zeli da se zavrsi. U jednom momentu je ubrzao ritam I u guzi sam osetio njegovu spermu. Ustao je I doneo neku krpu da se obrisem. Dok sam ja stajao I brisao Milan mi je prisao I klekao ispred mene. Uzeo je moj kurac u usta I poceo da sisa. Ja sam ga uhvatio za glavu I bukvalno poceo jebati u usta. Uzeo je moj kurac u ruku I polako ga drkao dok mi je jezikom lizao jaja.

Ja sam poceo da se smejem jer me je jako golicalo. Sa jaja je presao na glavic. Lizao ga je po obodu I ljubio. Nisam mogao da izdrzim I opet sam mu nabio kurac u usta. Nije ga dugo sisao kada sam mu najavio da cu svrsiti. Drkao mi ga je I svrsio sam mu po grudima. Posto smo se obojica obrisali I obukli Milan me je pitao: sta si ono bese hteo? Nasmejao sam se I rekao ma nista, zaboravi nato.. Nego mogli bi ovo da ponovimo jos po koji putm ako nemas nista protiv? Odgovorio mi je jednim slatkim poljupcem.

Autor: Prijatelj

Profesor sa faxa
Na faksu