Bilo je prijatno majsko nedeljno prepodne. Nalazio sam se u vikendici sa svojom devojkom Cecom. Naravno, uživali smo u seksu. Bili smo skoro pri kraju. Nalazili smo se na krevetu. Ceca je bila na kolenima kao i ja. Okrenula mi je guzu i ja sam je tako karao. Snažno sam prodirao u nju, kad smo kroz tanku zavesu na prozoru ugledali autobus sa nekim turistima. Bili smo odveć zaokupljeni jebačinom da bismo obraćali pažnju na autobus. Karao sam je sve žešće i žešće i već smo svršavali. Legli smo umorni od tih slatkih radnji, kad sam začuo da me neko doziva. Bio je to muškarac sa praznom flašom. Tražio je vodu.

‒ Ovde čovek ne može čestito ni da se pojebe… ‒ komentarisala je Ceca.

Brzo smo se obukli i izašli. Čoveka nije bilo više ispred moje kapije. Ugledali smo na nekih dvadesetak metara podalje autobus. Ispred autobusa je bio onaj čovek koji je tražio vodu. Vatao je jednu crnku s kratkom kosom, a druga devojka je od nje tražila mobilni. Sve troje su se gromoglasno smejali i vrištali. Onaj čovek je crnku privijao uza se i uvijao, motao, drpao, vatao je i šta sve ne.
‒ Ovi se baš ludo zabavljaju! ‒ komentarisala je Ceca.

Ostali turisti su se razišli. Koliko sam mogao da shvatim, ta je crnka uzela mobilni od tog čoveka i poslala poruku njegovoj ženi u kojoj je pisala da mu ona nedostaje ili tako nešto.
‒ Sada ti je kasno, poruka je otišla! ‒ povikala je crnka.
Onda ju je čovek podigao iznad sebe. Ova je vrisnula. Potom ju je on lagano spustio na prašnjavi put. Sedela je tako u prašini i sve troje su se još više smejali. Smeh je postao zarazan. Ona druga se okrenula prema nama i povikala:
‒ Ljudi, stiže voda!

Ceca i ja smo im doneli vodu. Oni su nam objašnjavali šta se dešava. Ludo su se zabavljali. Crnka je još sedela u prašini. Potom se pridigla da pije vodu.
‒ Jacoo, guza ti je sva prašnjava! ‒ povika čovek i malo je pljesnu po farmericama.
Ona je kao malo stresla prašinu i okrenula se prema nama i pitala da li ima još?

Mahinalno je par puta pljesnuh po njenoj lepoj guzi. Stresao sam svu prašinu sa nje. Posmatram je. Dobra je pička. Lepa je i zgodna. Na sebi ima crnu bodi‒majicu. Onaj čovek pije vodu i smeje se. Pitam ih koliko dugo će ostati. Odgovaraju mi da se neće zadržati još ni pola sata. Pozivam ih na piće.
‒ Osveženje će nam dobro doći! ‒ konstatuje crnka.

Ona druga kaže da će da ostane kod autobusa i da će da čeka ostale da pristignu i da će im javiti kad se popuni autobus.
‒ Skroz ste otkačeni i pozitivni! ‒ kaže im Ceca.
‒ Pa mi se nismo ni upoznali? Ja sam Tamara, a on je Toša! Nas dvoje smo dobri prijatelji, a po potrebi i švalerišemo se. Ja sam bez obaveza. Devojka-baka, neudata pred tridesetu, a on ima ženu i sve šta sleduje! ‒ raspričala se Tamara.

‒ Sviđa ti se Tamara? Videla sam šta joj radiš sa guzom. ‒ šapuće mi Ceca.
Potvrdno klimam glavom.
‒ Ni ovaj dasa nije loš! ‒ nastavlja Ceca.
Uvodimo ih u vikendicu i Ceca ih poslužuje kolačićima i sokom.
‒ Izvinjavam se na neredu! ‒ obraćam im se.

‒ Ovde je izgleda skoro bilo seksa! ‒ kaže Tamara.
Ceca i ja se smejemo i potvrđujemo joj.
‒ Imam ja njuh za seks! ‒ na to će Tamara.

Ona uzima moj mobilni. Kaže da želi s njega da pošalje poruku nekom bivšem frajeru. Ne branim joj to, ali koristim priliku da je ščepam baš kao što joj je to činio i Toša. Vatam je snažno za sise i ljubim joj vrat. Ceca mi namignu i sede Toši u krilo.
‒ Nećemo ni nas dvoje da budemo baš puki posmatrači!

‒ Jao, super se zabavljamo, ali nemamo puno vremena! ‒ primećuje Tamara i ubrzano se svlači.

Za tili čas je bila gola. Njene sise su srednje veličine, lepe su i poigravaju ispred mojih očiju. Telo joj je savršeno oblikovano, pica besprekorno izbrijana. Sve ono što ja volim. Svukla je i mene. Kurac mi se digao dok sam još bio na putu. Tamara ga stiska, a potom mu ljubi glavić i uzima ga u usta. Počinje da mi ga puši. Bacam pogled na Cecu i Tošu. I ona njemu puši kurac. Kako mi samo vešto Tamara puši kurac i kako mi nežno miluje muda… Želim i ja njoj da ljubim i ližem picu. Ljubim joj lepe noge, a potom zagnjurih glavu u međunožje. Naslađujem se njenom picom. Moji i njeni uzdasi i stenjanja mešaju se sa uzdasima i stenjanjem koji dolaze od Cece i Toše. Želim da je karam, da tucam tu temperamentnu pičku. Nosim je na ležaj i penjem se na nju. Za kratko bacam pogled na ono dvoje. Toše stojećki kara Cecu. Ja lagano uvlačim nabrekli kurac u vrelu i vlažnu Tamarinu pičku. Čuje se samo tiho:
‒ Ooohhh, pojebi me…

To i činim. Dajem sve od sebe da je zadovoljim, da ostavim što bolji utisak u onoj neplaniranoj jebačini. Nabijam joj kurac u pičku, a ona se mazi po sisama. Menjamo mesta i poze. Na ležaju su Ceca koja preuzima inicijativu, i Toše. Ceca se penje na njega i nabija se odozgo na kurčinu, ja nosim u naručju Tamaru. Tražim položaj. Opredelili smo se da je naguzim preko stola. Stavljam joj kurac prvo u čmar i žestoko je tucam. Potom ga vadim. Ona mi ga malo drka. Već čujemo kako nas dozivaju. Autobus je već sigurno pun putnika i čekaju njih dvoje da krenu.
‒ Još malo ‒ reče polutiho Tamara.

Znamo da smo ograničeni vremenom i da nam je ostalo sasvim malo vremena za ovu jebačinu. Nastojimo da iskoristimo svaki delić sekunde. Krešem Tamaru tako kao da mi je neko saopštio da to činim poslednji put u životu. To isto čini i Toša koji zguza sada razvaljuje Cecu. Čujemo sirenu i dovikivanje. Ubrzavamo tempo. Izvadio sam kurac iz Tamarine pičke. Treba da svršim. Čujem i Tošu da kaže da i on svršava. Opet nas viču. Čujem nečije korake na putu. Neke dve gospođe pošle su da traže Tošu i Tamaru, a ona devojka što je bila s njima pretrčava ih i viče im.
‒ Vratite se vi! Ja ću ih pozvatiii!

Već čujemo i zvonce i kucanje na vratima.
‒ Dosadna Irena! ‒ promrmlja Tamara.
Tamara je uzela moj kurac u usta i guta spermu, Toša je izlio spermu na Cecine guzove. U tom momentu u sobu upada ta Irena. Zadihana je sva i nije nimalo iznenađena prizorom.
‒ Spremajte se brzoooo! Trčite! Svi vas čekaju! ‒ dovikuje Irena i hvata me za kurac.
Ubrzano jezikom kupi spermu sa mog kurca, a onda liže i spermom oblivene Cecine guzove. Tamara i Toša istrčavaju iz kuće uz povike:
‒ Ćaoooo! Hvalaaa!

Irena uzima moj mobilni, nešto kuca, namignu mi i izađe.
Autobus je već krenuo. Ja i Ceca dobijamo mahanje.
‒ Bilo je sve neplanirano, spontano i ubrzano, ali je opet sve super ispalo. Samo mi je žao što ne uzesmo njihove brojeve telefona. Ne znamo ni odakle su? ‒ iznosi Ceca svoja zapažanja.

Setih se da je Irena nešto kucala. Uzeh mobilni i nađoh broj koji je unela. Bez oklevanja je pozvah.
‒ Ćao, žao mi je što i ja nisam bila sa vama. Računala sam da nećemo imati vremena. Toša i Tamara vas pozdravljaju. Napisaću ti u poruci i njihove brojeve i adrese. Videćemo se još! ‒ odgovara mi Irena.

‒ Ipak nije sve bilo tako ubrzano i navrat-nanos. Neplanirane jebačine su najbolje jebačine ‒ zaključuje Ceca.

Ponovo smo se sreli posle mesec dana. Čitav vikend smo proveli u jebačini.

Autor: Rade Iks

Profi biseks
Moje najludje iskustvo sa parovima

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience