Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Neplanirana morska redaljka

Prošlog ljeta zbog obveza izostavio sam jednotjedni odmor s Darijom i Martinom u malenom kampu na jugu Dalmacije. No ipak, odlučih svratiti makar na vikend. Čim sam se smjestio potražio sam ih na divljoj nudističkoj plaži. Kamena obala i borova šumica bili su napućeni tek njima, jednim parom i trojicom usamljenih mlađih muškaraca. Nakon što smo proćaskali i zajednički se okupali odvodim Martinovu suprugu u hlad. Sjedamo goli i mokri na prostirku položenu na tepih borovih iglica. Martin nas može vidjeti s obale baš kao i ostatak kupača. Darija me ljubi mekim usnama pohotno gurajući jezik u moja usta. Pri dodiru njenih ukrućenih, od mora vlažnih bradavica o moje tijelo kurac mi odmah otvrdne. Darija ga spremno uzima u usta izluđujući me sisanjem. Dok mi je njena glava u krilu, duga kosa mi miluje jaja promatram događanja uz more.

Trojica muških kupača nastoji što diskretnije promatrati neočekivan prizor dok par koji se sunča tik uz Martina začuđeno pilji u felatio. Ležim na prostirci, a ona sjeda na moj nabrekli ud. Divlje vrti guzom nabijajući se na njega. Nježno joj gnječim velike čvrste dojke, a drugom rukom pridržavam najljepšu guzu na svijetu. Primjećujem kako ispod susjednog drveta sjeda njen muž igrajući se svojim malenim kurcem. Ali….k vragu! Dvotjedna apstinencija i prevelika želja za svojom pohotnom ljubavnicom me uvaljuju u neugodnost. Nakon nekoliko minuta jahanja bespomoćno praznim jaja zalijevajući Darijinu unutrašnjost obilnim mlazovima sperme. Svršio sam, a dama je ostala nezadovoljena. Na um mi pada ideja kako da ispravimo stvar. Mahnem trojici pastuha na obalu kojima je, kao što primjećujem prizor jebačine već otvrdnuo batine. Uopće se ne nećkaju. Prilaze k nama.

Darija liježe na prostirku i podiže noge pogleda vragolasto upućenog meni i Martinu. Mlađi mišićavi, preplanuli muškarac prvi se ohrabrio i kleknuo pred nju. Stavlja svoju debelu batinu u njeno međunožje dok joj ja pridržavam gležnjeve u zraku. Martin razgoračenih očiju promatra kako upravo počinje redaljka na njegovoj ženi. Momci su napaljeni i izmjenjuju se na Darijinoj mačkici. Neočekivani poklon probudio je u njima sirove strasti pa je bez pardona rasturaju kao u kakvom raskalašenom porniću. Primjećujem kako par na obali daje svoj doprinos sceni u doggy pozi. Dok se znojni jebači izmjenjuju na Martinovoj supruzi moj kurac je već tvrd u njenim ustima. Čučim nad njenom glavom i ševim ju među usne. Ona svršava u serijama uzastopnih orgazama divlje stenjući i vrišteći kad god joj se približi novi vrhunac.

Kad su svi iscijedili i posljednju kap sperme plaža se vraća u prvobitno stanje kao da se baš ništa nije dogodilo. Svi su opet na svojim pozicijama za sunčanje, a ja se odlazim okupati. Martin ostaje na porstirci s Darijom poluzatvorenih umornih no sretnih očiju, izjebanom, napunjenom i napokon zadovoljenom.

Autor: Rogonja

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile