Drhtala je od nesigurnosti, utroba joj se u pravilnim razmacima grčila. Nešto poput leptirića u stomaku, samo mnogo intenzivnije. Nije bila sigurna da li voli taj osecaj ili ju je činio da se oseća jako neprijatno i zbunjeno. Gledano spolja dok ne zaviri u njen um, niko nikada ne bi pomislio da tu postoji i tračak nesigurnosti. Hodala je uspravljeno, uzdignuto, gledajuci pravo ispred sebe, brzim korakom. Dok je hodala mazno je uvijala svoje telo poput gazele, na tako prirodan i seksualan način. Vrtoglave štikle joj ni malo nisu smetale u hodu, zapravo delovala je kao da bolje hoda na štiklama nego bez njih. Muškarci su je gledali, slinili, balavili za njom… ali ukoliko bi se neki usudio da blene duže nego što je pristojno, ošinula bi ga pogledom od koga se mleko kiseli a kite spuštaju iste sekunde…
Čudno je bilo da se ona oseca zbunjeno, nesigurno zbog nekog muškarca, nije često imala taj osećaj, gotovo da je zaboravila kako to izgleda… ali dok se približavala svom odredištu u centru grada, stomak joj se sve jace grčio… Bila je pomalo nesvesna toga da joj se grčila i vagina, u laganim pravilnim razmacima. Grčila i lagano vlažila postajuci sve mokrija i natapajuci tanki materijal gacica koje je nosila ispod tesne suknjice.
A suknjica…Nije znala da li sama sebi izgleda potpun najjeftinije droljice ili poput skupe kurvetine za koju bogati muškarci plaćaju hiljade eura za noć. Čizme na pertlanje sa visokom štiklom, samodržeće čarape, tesna i apsolutno prekratka suknjica, korset koji je isticao njenu vitku liniju i podizao sise, gola ramena. I bez tako provokativnog autfita muškarci su je zagledali, vitka, crvenokosa, lice uokvireno naočarima i zelenkastih očiju. Ovako sređena imala je osećaj da privlači poglede pola grada. Možda bi se i zapitala da li joj to prija ili ne, ali sada… nije je bilo briga, ne kada je on rekao da se tako obuče, ne kada je to činila za njega.
Upoznala ga ja ne netu, slučajno. Inače je smatrala da je upoznavanje “preko neta” za luzere, nesposobne ili u najgorem slučaju klince… dok nije naletela na njega. Par kurtoaznih poruka je brzo preraslo u kilometarske razgovore.. o svemu knjigama, filmovima, muzici, životu… sve dok nije shvatila da postaje navučena na njega, na priču sa njim.. da se ne oseća potpuno ako sa njim ne podeli šta joj se dešava u životu… na kraju je par puta na njenu incijativu završila drkajući na web camu za njega. U tim večerima je najviše uživala.. bestidno se zadovoljavala svršavajući po nekoliko puta, dok je na ekranu gledala neki pornić a on gledao nju preko kamere. Čak ni posle toga, nije je pitao da se upoznaju, nije je pozvao da izađu. Zapravo ona nije znala ni kako on izgleda, nikada joj nije poslao sliku, dao link za fejsbuk…. A ona je svakim danom postajala sve opsednutija i sve vlažnija. Od same pomisli na njega nekontrolisano je vlažila, gurala ruku sebi u gaćice… sve dok jednog dana nije skupila hrabrosti da mu sve prizna. Da je postala opsednuta, da ne može bez njega, da želi da ga vidi, koliko mašta o njemu. Da više od svega želi da oseti njegov kurac kako joj rastura nezasite rupe, i da tri meseca nije bila sa drugim muškarcem. Da želi da oseti njega, i da je nije briga ni ko je ni kako izgleda, da mora da ga ima inače će zauvek nestati iz njegovog života, prekidajući svaku komunikaciju… posle dva dana, kada je već mislila da joj nikada neće odgovoriti, dobija je poruku… poruku zbog koje je radila ovo što je radila sada.
Kada je došla do ulaznih vrata zgrade gotove se okrenula i pobelga kuci. Gotovo. Zastala je razmišljajuci par trenutaka, znajuci da je sad šansa da odustane, da se vrati… ali grčenvi u utrobi su je podsetili zašto je tu. Zašto ce mrzeti sebe ako sada odustane. Zašto je došla ovde, u nepoznatu zgradu, sa namerom da ude u nepoznati stan, nepoznatog muškarca. Tipa koga nikad nije videla niti upoznala, koga je znala samo iz priče i opisa i svojih snova… Čoveka za koga nije znala kako izgleda, i nije joj bilo ni najmanje bitno.. Dečka koga je želela na sebi, u sebi, više nego ikoga ikada… Sa kojim se mesecima dopisvala, bez da je ikada tražio da je vidi, bez da je ikada pitao kako ona izgleda ili je zvao da se upoznaju… sve dok mu ona sama nije priznala… da ne zna ni kako on izgleda zapravo.. ali da mesecima odlazi u krevet vlažna..napaljena… nezasita… željna… maštajuci u njemu… fantazirajuci o tome da je drže njegove ruke… da njegov kurac razara njenu utrobu… da želi da oseti njegove prste u svojim rupama. Želela je da je poseduje, da je koristi, da je jebe, da je tuca poput kurvica iz pornica, da je natera da vrišti. Da je mesecima svaki put kada je sa nekime, dok je još bila sa drugim muškarcima, zatvarala oči i zamišljla da je to on… ali da ništa ne može da je smiri i zadovolji. Razmišljala je da treba da pobegne.. ali je znala da to nije u stanju da uradi, da će mrzeti sebe zauvek. Pobogu pa ona čak ne zna ni njegovo pravo ime, samo alias sa neta….
Izašla je iz lifta na poslednjem spratu, u mračan neosvetljen hodnik. Prema uputstvima otvorila je ulazna vrata bez da zvoni ili kuca, lagano uronivši u tamu. Slaba svetlost dopirala je kroz polu navučene zastore u sobu. Iz druge sobe je čula muziku kako dopire.
Ugledala je muškarca koga je toliko želela da vidi kako stoji u sobi pored prozora. U tami nije potpuno jasno videla lice, ali delovao je mlađi nego što je očekivala, kasne dvadesete, eventualno 30tak godina. Fino građen, prosečne visine, kratka bradica koja uokviruje lice, crn, kratke kose… Prosečnog izgleda, ali simpatičan i sa užarenim divljim očima bezobraznog pogleda. Odahnula je, gotovo se osetila kao da je ubola premiju na nagradnoj igri. Potajno se plašila da će u pitanju biti neko ko joj se ni malo neće dopasti, kada je osmotrila priliku u tamnoj sobi osvetljenu svetlom sa ulice gotovo je sa olakšanjem uzdahnula. Istovremeno utroba joj se zgrčila od jeze, isčekivanja.. i sramote. Nju, za kojom su se mnogi okretali i uzdisali hvatala je jeza. I sramota, crvenela je kada se seti šta mu je sve priznala, kada se setila šta je sve želela o čemu je fantazirala… a još toliko toga mu nije ni rekla. Od kada je prestala da bude klinka, navikla je da se uglavnom muškarci lomataju oko nje. Sada je ponovo bila u situaciji da je ona ta koja je željnija, koja mora da se trudi oko nekoga.
Crvenela je počela gotovo nekontrolisano da vlaži, osečajući kako joj se pohotna pičkica pali, i podiže temperaturu samo od pomisli na to da će… da če ga konačno imati u sebi.

Nije bio siguran koliko se to videlo u mraku, ali kada je video priliku koja je ušla u njegov stan, zadovoljno se osmehnuo. Bila je zgodna, veoma zgodna. Polako, drsko, bezobrazno ju je odmerio. Poslušno se sredila onako kako je on napisao da želi da je vidi… crne vrtoglavo visoke štikle, bezobrazne samodržeće čarape čiji je rub drsko izvirivao ispod suknje. Tesna pripijena suknja koja je bila dovoljno dugačka tek toliko da može da se nazove suknjom. Pripijena polu providna korset/majica koja je savršeno ocrtavala liniju tela i otkrivala gola ramena bez rukava. Crvena kosa joj je u slapovima padala na ramena, a oči blistale u tami… Znao je kako izgleda, ali ovako sređena bila je “devojka od million dolara”. Nije da bi to izgovorio pred njom, barem ne ovako na početku, ali delovala je nestvarno dobro, toliko dobro da se zapitao da li se ovo stvarno događa.. Nije želeo da ona to oseti, da nasluti šta mu prolazi kroz glavu, ne još. Bez reči joj je prišao uhvatio joj šakom glavu nežno prešao preko obraza i spustio usne na njene. Pokušala je da kaže nešto, ali je ućutao još jednim nežnim poljupcem a onda joj lagano gurnuo jezik u susret njenom. Igrao se sa njom, ljubio je, sisao joj jezik, grickao usne. Osetio je kako lepo miriše, neki sladunjavi parfem i miris njene kože, ukus jezika..
Ni sama nije znala šta je očekivala. Nekako se nadala da će imati snage da mu se ne prepusti odmah, ne ovako bez reči. Krajičkom mozga je pomislila da se ljubi sa nepoznatim tipom, poput kurve ili kao neka klinka tinejdžerka. Ali suviše ga je želela da bi mogla da bude racionalna. Bez reči se prepustila, dozvolila mu da je ljubi. Prva pomisao koja joj je prošla kroz glavu je bila da se jebeno dobro ljudi.
U trenutku kada je osetila njegov jezik u sebi, na usnama, na svom jeziku, kada ju je ugrizao za usnu, a potom joj gurnuo jezik duboko u usta, pomislila je da će svršiti. Uspaljena pička joj je mahnitu zapulsirala i zgrčila se, imala je utisak da nikada nije bila vlažnija, da kaplje iz nje. Ionako već ovlažene i tesne tangice, su joj se još više usekle. Obukla je svoje naj kurvanjskije tangice, crna tesna providna čipka. One koje je volela da oblači kada zna da će biti jebana, koje su do savršenstva isticale njenu guzu i željnu, pohotnu pičkicu. Osetila je kako se usecaju, pritiskaju joj pičkicu, usmine, kako se zatežu u procepu njene guze. U trenutku kada je pohotno gurnuo jezik najdublje što je mogao u njena usta, stresao ju je mini orgazam. Zadrhtala je celim telom, da nije bilo njega da se pridrži verovatno bi pala u tom trenutku. Lagano je svršila a da on nije otišao rukama ispod njenog pojasa.
Dosta dugo ju je samo ljubio, lizao joj vrat, prelazio jezikom preko kože, sisao joj jezik i uši. Pomislila je da možda ipak nema hrabrosti da sam krene dalje, ali je brzo shvatila da samo pokušava da je još više napali. Brzo je skapirao koliko voli da oseti jezik, zube na vratu, ušima, da joj grizu usne. Radio je to jako dobro, a ona je svo vreme vlažila, migoljeći se u zagrljaju. Do te mere je napalio da je pokušavala da se trlja o njega, opkoračila ga je u stojećem položaju i pokušavala preko odeće da se trlja o njega, da oseti njegov ukrućeni kurac preko farmerki. Nekako je znala da on uživa da je posmatra tako napaljenu, da gleda kako sve više gubi kontrolu, kako očajnički želi da oseti kurčinu, da je zgrabi za sise, da već jednom krene prstima dalje od vrata i leđa, da je uhvati za pičku… U trenutku kada je osetila njegove ruke na svojoj guzi, popizdela je, snažno ga uhvativši za kurac rukom. Prošaputala mu je kroz uzdah na uvo “Jebi me, tucaj me već jednom, ne mogu više…” Snažno ju je privukao, još jače trljajući svoj kurac o njenu napaljenu pičku, barem onoliko koliko je to bilo moguće preko sve odeće koju su imali na sebi. “Tucaj me, tucaj me molim te” je sve što je uspela da izgovori. Opet je imao onaj osmeh satane na licu. “Da te tucam? To moraš prvo da zaslužiš, kurvice mala.” Povukao ju je za kosu, snažno odlučno, izvijajući joj glavu unazad. Samo od toga pokreta je osetila kako još više vlaži, ako je to uopšte bilo moguće. Jednom rukom ju je držao za kosu a drugom joj odvalio šamar. Nije to bio jak šamar, nije mu bila cilj da nanese bol. Ali je bio tako dominantan, tako ponižavajući i tako napaljujući…Bio je to šamar koji je govorio da je ona samo igračka, obična drolja u njegovim rukama čija jedina svrha je da ga zadovolji. Cimnuo ju je na dole, i bez pogovora je pala na kolena pred njim šireći noge tako da joj se suknjica podigne na pola guze. Počela je da mu masira ukrućenu kurčinu preko farmerki, da ga opipava, grize, polako skidajući kaiš i otkopavajući farmerke. Desnom rukom je polako vadila njegov kurac lagano ga drkajući dok je levom povlačila odeću koja joj je smetala. Kada je uzela ceo kurac u ruke nesvesno je oblizala usne opčinjeno gledajući u tu kurčinu o kojoj je toliko maštala. Bila je sigurna da je to jedna od najlepših primeraka koje je ikada videla ili probala. Levom rukom se igrala sa jajima, nežno ih gnječeći i meseći dok je desnom nadrkivala kurac, a onda je svoj jezik prvo spustila na teška nabrekla jaja oblizujući ih kao sladoled, da bi laganim pokretom jezika prešla preko celog kurca dok nije strpala glavić u usta. Trudila se da ga kao prava pronićarka gleda u oči dok je to radila, lagana uvlačeći nabrekli kurac u usta od glavića prema kolenu. Osećala je kako joj se toplo meso još više kruti u ustima, kako joj ispunjava usta i nabija se ka grlu. Sisala je i nabijala se ustima na kurac, trudeći se da ga što više ovlaži kako bi što bolje i što dublje klizio. Niko je još nije ovako napalio, nikada nije bila toliko vlažna a da joj neko nije ni dotakao pičkicu. Rešila je da će mu pokazati da je vrhunska pušačica, da će ga zadovoljiti ustima, da će dokazati sebi i njemu da je mala jebulja koja ne može bez kurca u ustima. Usisala je kurac do kraja, lagano ga izvadila iz usta, poput prave droljetine pljunula na kurac i ponovo ga nabila natrag u usta. Ponavljala je to nekoliko puta, nabijajući ga čas sporo i polako, čas divljački sisajući kurac i brzo ga nabijajući skroz do grla. Nije imala više nikakvog srama, htela je da mu priredi najbolje pušenje koje je doživeo. Kurčina joj je šetala po grlu i ustima, dok ju je on svo vreme gledao u oči onim bezobraznim pogledom. Bila je vlažna, užasno vlažna, imala je osećaj na trentke kao da je u bazeni ili da se upiškila, tangice su joj bile potpuno vlažne. Tako klečeći ispred njega na kolenima, raširenih nogu sa kurcem u ustima, mešala je uvijajući guzom, što je činil da joj se kurvanjske tangice još više usecaju u vlažnu pičku, od čega je bivala sve napaljenija sve više gubeći razum. Povremeno bi izvadila kurac da pljune na njega ili da dođe do daha, svaki put kada bi ga izvadila gledala bi ga u oči govoreći mu da je tuca u usta, da je ona oralna drolja, da joj napuni usta kurcem, kako je ona kurvica stvorena da guta, da joj isprska facu jer za to i služi… da je ikada pomislila da će se ponašati ovako razvratno, verovala bi da je poludela, ali sada… sada ništa od toga nije bilo bitno, bilo je bitno samo da ga zadovolji, da oseti mlazeve njegove vrele sperme po sebi ili u svojim ustima. Gde god on to bude želeo. Držao ju je za kosu uglavnom prepustivši njoj da se zadovoljava gušeći se i nabijajući se na njegovu nabreklu kurčinu. Međutim kako je ona postajala napaljenija i sve više se nabijala gutajući kurčinu tako je i on gubio kontrolu. Uglavnom ju je samo držao za kosu prepustivši se ali sada je već počinjao povremeno da je navlači na kurac, hvatajući je za glavu i nabijajući je do kraja. Kada god bi je nabio skroz na kurac, pokušavala je da strapa njegova nabrekla jaja u usta ili da ih dohvati oliže jezikom dok su joj usta bila puna kurčine. Pljuvačka joj se lagano cedilla sa strane kapljući po bradi i padajući joj na sise. Povremeno bi izvadila kurac, drkala ga desnom rukom a jezik premeštala na njegova jaja ližući i sisajući prvo jedno pa drugo. Gotovo uvek nakon toga bi je uhvatio za glavu i brzim dubokim pokretima tucao je u usta, nabijajući kurac duboko u grlo, sve do trenutka kada gotovo ne bi osetila da počinje da pulsira… ali uvek bi prestajao pre nego što svrši, dajući joj kurac nazad na sisanje…pohotno je gutala kurčinu, mešajući dupetom kao pomahnitala što je uzrokovalo strahovito pulsiranje njene pičkice i nadražaje izazvane gaćicama koje su se usecale i koji su strali drhtaje kroz njeno celo telo.

Disclaimer: Samo da napomenem par stvari. Priča je fantazija inspirisana jednom osobom, prepiskom i susretom sa njom. Naravno kao i u svim pričama malo je dorađeno i ulepšano. Nekoga će verovatno podsetiti na priču Nataša. Mene prvog podseća priznajem, barem u nekim delovima…. priznajem da sličnosti ima, ali sa druge strane, nije kopija. Kome se sviđa izvolte, kome se ne sviđa … pa šta da vam radim. Inače izvinjavam se zbog gramatičkih, pravopisnih i grešaka u kucanju, trudim se da vodim računa, ali jako brzo kucam a nemam živaca da proveravam već napisan tekst…
Za ovo je trebalo par meseci pisanja, ne redovnog, tako da za nastavak, ne znam da li bih da obećavam bilo šta. Ako uopšte nekoga bude zanimalo.

Autor: Belisarius

Majka mog najboljeg druga
Supruga i ja

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience