Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nesalomljivi Harry

Dok je Harry pokušavao oduprijeti se nasrtajima Silvijinih kukova ona je svakim pokretom postojala sve razdraženija i opet sve raspaljenija. Svojim pokretima ubrzavala je njegov klimaks do neslućenih razmjera. Unatoč svemu, Harry je uspio u posljednji tren izvući svoj mesnati ud i udovoljiti Silvijinim usnama te ih obdariti svojom božanstvenom spermom. Bila je to njihova prva zajednička noć. Oboje su došli na kongres manageringa u opatijski hotel, tek dan prije nego što su se upoznali i upustili se u svoju po svemu sudeći ne prvu avanturu. Njihova prva noć svršila je u njima, a tako se nastavilo i sljedeća tri dana koliko je trajao kongres. Zadnji dan kongresa u hodniku je stajao on, Harry i bjesomučno stiskao puce na liftu.

– Pa dobro, još mi je samo ovo trebalo poslije jutarnjeg breafinga sa šefom! – reče on i pogleda u pravcu recepcije. Pokraj pulta stajala je brineta raskošnih oblina, odjevena u crvenu haljinu, a na glavi joj stajaše crni šešir. On ni ne primijetivši da je lift otvorio svoja vrata, još je uvijek gledao za brinetom ne smogavši snage da barem na tren odvoji pogled s te žene. Kad se napokon okrenuo i zakoračio nogom u lift začuje glas.
– Pričekajte trenutak, i ja moram gore! – bio je to njezin glas. Vratar je noseći nekoliko kofera u rukama produžio kraj nje i odloživši ih u liftu odmah do Harryjevih nogu. On je samo stajao nagnuvši se na bočnu stanu lifta i čekao. Umalo potom do lifta je koračala ona.
Te grudi tako bujne, s nogama vitkim kao u… U toj ga misli prekine dama svojim glasom:
– Dokle? – upita ona.
– Do kraja – na to će on.
Ona pritisne puce i vrata se lifta počeše zatvarati. Od naglog trzaja lift se strese i mlada dama izgubi ravnotežu.
– Hvala vam najljepša – prozbori ona nježno.
– Nema na čemu – odvrati on.
– Ja sam Sanja, a vi…?
– Harry, drago mi je.
Nisu prošli ni sljedeći kat kad ono lift se zaustavi i uključi se pomoćno svjetlo, na velikoj, kontrolnoj ploči žmirkala je lampica “SOS”. Znači ode sve u…
– Jao što ćemo sad? – uplašeno će ona.
– Paaa, ili čekati nekoga da popravi ovo čudo tehnike ili nešto probati učiniti sami! – pokušavajući prikriti nesigurnost odlučno će on. Stajali su tako par minuta kad su začuli glas:
– Alo, pokušat ćemo vas izvući od tamo što je prije moguće!
– Evo sada nam ostaje samo čekati – reče Harry.
– Pa dobro – ona će i spusti se na jedan od svojih kofera. Sjela je taman nasuprot
Harryja tako da je sada mogao vidjeti njezine noge u punom sjaju, ali usput i crne gaćice koje su jedva stizale pokriti njezinu mačkicu. Stidne su dlake virile tu i tamo i uzbuđivale Harryja. Ona primjeti da joj Harry gleda u prepone i podigne ruku u visini ramena, zavuče je ispod grudnjaka i stade nježnim kružnim pokretima dražiti sama sebe. Njene bradavice su iz trena u tren postajale sve vidljivije na haljini.
– Želiš li me? – upita ona. – Želiš li me lizati i gurati svoj veliki kurac u mene? -pohotno oblizujući usne još jednom upita.
– A tko ne bi želio kad mu takva žena ponudi nešto slično, – oblizujući usne on će. Ona se nagne naprijed, rukama obuhvati njegov vrat te mu stade grickati usnu i gurati jezik sve dublje u njegova usta. Ljubili su se kao dvoje zaljubljenih kad ona rukom pođe prema njegovim preponama i stade ga milovati kroz hlače. Pod rukom je osjetila svu veličinu i moć njegovog uda koji se svakim njenim pokretom povećavao i sve jače pulsirao od krvi koja je dospijevala u njega. Lagano je stala otkopčavati njegov šlic i zavukla svoju nježnu ruku duboko u njegove hlače. Sada je tek osjetila njegov nabrekli kurac u svojoj ruci i nije mogla dočekati da osjeti njegov okus u svojim ustima, te klekne, izvadi mu ud i počne ga sisati. Rukom je prolazila gore- dolje, gore-dolje, a svojim je jezikom nadraživala glavić.
Harry je bio toliko uzbuđen i izluđen njenim umijećem pušenja da je morao
isprazniti salvu sperme na njene sada gole grudi.
– Joj, pa ti znaš udovoljiti muškarcu – kaza on i klekne na koljena pored nje. Uhvati je za kukove te je lagano povuče prema sebi tako da je morala leći na pod. Počne laganim kružnim pokretima milovati njezine sise, nadražujući joj bradavice i polako je ljubeći oko pupka, spuštajući se do njezine obrasle mačkice. Prstima je nježno razmaknuo stide usne i potražio klitoris. Ona je već bila vlažna i očekivala je njegov jezik da počne djelovati na drhtavoj pičkici. Klitoris je polako najprije dražio prstima desne ruke, da bi potom jezikom nastavio igru oko njega. Ona se grčila i svakim je pokretom ispuštala glasan uzdah. Bokovi joj se počeše ritmički micati tako da je Harry tek mogao zadržati jezik u tom položaju da bi ona sama mogla dražiti sebe. To je trajalo još koju minutu da bi se Harry primakao bliže, te, istodobno zgrabivši je za bokove, potegao ju bliže sebi tako da je jednom rukom sada pridržavao svoj ud i glavićem polako prodirao u njezinu vlažnu i toplu unutrašnjost. Prodirao je sporo i ujednačeno svom svojom veličinom. Stenjala je:
– Jače me jebi!
On se napokon stade rukama pridržavati i ujedno masirati dojke te nadraživati njezine bradavice. Ulazio je i izlazio, pa opet i opet. Izvadi svoj ud i rukama je preokrene na koljena tako da ju je gledao odostaga. Sada ga je osim pičkice gledao i analni otvor. On uhvati kurac u ruku i zavali joj ga u pičkicu takvom silinom da se u trenu izvila i ponovo zauzela prijašnji položaj. Njihala se na koljenima i rukama naprijed- nazad… naprijed-nazad i tako do trena kada je osjetila da dolazi orgazam. Jaki osjećaji zadovoljstva i slobode obuzue njeno tijelo i ona zastenje.
– To, to, tako me jebi.
Orgazam se ponovi još jednom, pa još jednom. Bila je naprosto oduševljena tim kurcem u sebi da nije mogla dočekati da ga primi u ruke i iscijedi iz njega životne sokove. Harry je ležao na podu lifta dok je ona klečala na koljenima s rukom na velikom mesnatom udu. Gore-dolje… gore-dolje rukom je prelazila preko njega, ustima i jezikom dražila je glavić, a dok je jezikom prelazila po cijelog njegovoj dužini lagano je uhvatila jaja da ih poljubi. Harry je bio pri kraju i ona vidje da će konačno osjetiti okus njegove sperme.
On se ustane, a ona, još uvijek na koljenima, širom otvorenih usta čekala je svoju plaću. Harry ga stade drkati i uz prodoran krik svrši joj u usta, a sperma se cijedila dalje po vratu, sisama i pupku do rupice koju je do maločas kopao i sam u nju pao. U taj čas otvoriše se vrata lifta, a pred njima Silvija. Otvorenih usta, s rukom preko njih, promatrala je prizor i samo što nije pala u nesvijest. Ali želja je bila jača i ona odlučno ukorači u lift, te se svo troje uputiše prema njenoj sobi jer je u Harryjevoj već bilo dosta jebačine.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile