-Nista to ne valja Kosticu, idi na mesto. I za tebe vazi isto,ako se ne budes pojavio sutva u cetivi, vidimo se u avgustu…
-Ali, profesorka ucio sam cele nedelje…
-Kosticu, ja sam vekla nesto….
-Jebem te u usta mutava, rekoh tihim sapatom i vratih se u skolsku klupu.
-Idemo dalje,Vadicevicu, kad ces ti da odgovavas ….
-Pa i ja bih sutra u cetiri…
-Dobvo,i za tebe isto vazi…
-Zvrrrrr… – zaculo se zvono i onako sjeban nacisto napustih jebenu ucionicu…
Cele noci sam ucio jebenu hemiju, da bi mi u jebeni mozak usle dve jebene formule i da bi izvuko neku jebenu dvojku. Kad je svanulojebeno jutro, osetio sam da ce ovaj dan biti jeben i zato jebeno iznemogo lego sam na jebeni krevet i odmah zaspao. Budim se 15 do 4 jbem ti i sat i budilnik i sve u picku lepu materinu, zakasnicu na jebeni cas. Zovem jebeni taksi, kome treba jebenih deset minuta da se dovuce do mog jebenog stana. Kasnim na jebeni cas, ucionica jebeno prazna. Cujem neke jebene glasove iz jebene pripreme. Ulazim u jebenu pripremu, kad tamo JEBENA profesorka se jebe sa mojim jebenim drugovima. Kazem dobar dan, a ona mi rece dodji i zaradi dvojku. Izvadim svoju jebenu motku, odgurnem jebene drugove i natrtim jebenu profesorku. Jebem ti zivot,tako je jebeno dobra. Jebena matora koka se jebeno dobro jebe. Vrcka svojom jebenom buljom po mojoj jebenoj kari.
Uh, bas je dobra, jebem je u picku, dok joj Gaga i Mare prilaze s’ preda, pune joj usta svojim nabreklim kurcevima. Nevaljala profesorka ih iskusno pusi i sise. Hvatam je za sise i nabijam jos bolje, nabijam joj ga do kraja, sve do jaja. Vadim ga,sav je mokar, pljujem joj u bulju i lizem joj cmar. Uh, odlican je . Prstima krcim put za svog djoleta. I ulazim…. Da,da,da jebi me, rekla je na trenutak izvadivsi kurceve mojih drugova. Prilazi Mare i zajedno je jebemo u anus. Ovo ti je za H2O, a ovo za HCl, dere se Gaga nabijajuci joj ga u picku… Mare vadi kurac, stavlja joj ga u usta i pocinje da joj lupa samare… Jebi, jebi nezasitu kurvu… Profesorka ga izvadi iz usta i rece nam ‘Dajte svoje kuvceve nezasitoj kuvvi…” Nabi sva tri u usta… Pocesmo da svrsavamo i to obilno… U tom trenutku ulazi direktor. “Deco, izlazite napolje i pustite me da popricam sa svojom koleginicom o ovome…” -rece to vadeci svoj kurac.
Sutradan, srecna jebena profesorka nam zakljuci jebene dvojke u jebenom dnevniku.

Divlja zver
Sexi sestrica
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience