Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nezaboravan liz

Prizor koji upravo promatram, razbludno je erotičan. Prostrani krevet s rozim ukrasima presvučen snježno bijelom svilom ispod velikog, starog postera Olimpijskih igara. Na krevetu crvenokoso žensko tijelo s kratkim prozirnim kombinezonom od tamnosivog tila urešenog crnom čipkom i crnim čarapama s obrubljenim podvezicama podignutim do pola bedra.

U jednoj ruci crvenokosa drži čašu pjenušca i polagano lijeva hladnu tekućinu na svoju dojku izvađenu iz tilastog kombinezona, ali pjenušac ne stigne kliznuti sa sise na til, jer ga odmah hvataju dvije putene usne ispod pozamašnih bradavica. S druge strane crvenokose još je jedna žena koja joj jezikom liže nadlakticu s unutrašnje strane ruke bližeći se i propinjući se sve više obrijanom pazuhu. Crvenokoso biće sve uzbuđenije diše. I ja s njim! Jer…

Promatram vlastito uzbuđenje s Marinom i Ivanom u ogledalu. Osjećam kako me uzbuđuju, istodobno gledajući u ogledalu naše odraze. I uživam! One se zabavljaju mojim tijelom, a ja njihovim. Držim ih za sise i lagano milujem za već nabrekle bradavice. Ljube me i miluju, a ja im još uvijek nježno i polagano prelazim preko njihovih krupnih sisa, tu i tamo štipajući im bradavice. Potom mi ruke klize prema njihovom međunožju pa ih istodobno milujem. Njihovo uzbuđenje odmah se prenosi na njihove jezike koji me još strastvenije i uzbudljivije počinju lizati po koži.
Uzbuđenje u meni raste, ta dugo se već ovako milujemo.

Ispuštam ih iz ruku. Ostavljam ih dižući se s kreveta i klečim među njima razmaknutih nogu. Kratki kombinezončić od tila završava neposredno ispod guze i pičke, a svojom prozirnošću uistinu ništa ne krije. Dlanovima mijesim vlastite dojke, s ukrućenim bradavicama, tvrdim kao kamen. A Marina i Ivana pužu po svili do mojih nogu i započinju ih ljubiti. Ivana me ljubi po stražnjem dijelu bedra, napredujući svojim usnama sve više prema guzi, da bi mi je konačno počela grickati, a Marina to isto čini s drugim mojim bedrom, ali sprijeda, sve se više bližeći i primičući maci. Toliko me uigrano ljube i miliju da mi noge počinju drhtati. Ne mogu više izdržati, prevaljujem se na bok. One zamnom.

Ivana mi širi guzove i započimlje mi jezikom ulaziti u guznu brazdu, da bi konačno stigla do samog anusa. Ljubi me unaokolo, a onda gura vršak svog jezika na osjetljivu sluzokožu da bi nedugo potom uvukla svoj jezičak i počela ga postupno gurati u otvor. On se pod tim pritiskom malo otvorio, tek toliko da vršak uđe unutra i da me nevjerojatno uzbudljivo počne ševiti jezikom. Istodobno Marina otvara moje noge i stavlja jedno bedro sebi na rame, kako bi doprla do moje već vlažne pičke, da bi mi detaljno mogla izljubiti dlake, a onda ih jezikom odgurati postrance i tako u potpunosti osloboditi pukotinu. Odmah me liže po njoj, te mi nedugo potom gura jezik u rupicu, kupi sokove iz nje i prenosi ih jezikom na klitoris, kojega kružnim pokretima liže i trlja. Od ovog sinhroniziranog lizanja imam osjećaj kako ću u potpunosti poludjeti. Samo malo pomičem glavu i već mi je Marinin jezik na usnama. Dovoljan mi je još samo jedan mali pomak prema naprijed i pozadi i pod njezinom tvrdoćom jezika otvaraju se… I on ulazi u nju!

Istodobno, Ivanina mi je pička na obrazu, osjećam koliko je uspaljena i vlažna, vruća, a malo potom prozirna kapljica sluzi uzbuđenja slijeva mi se put vrata. Voljela bih ih obje posisati, ali je ovo što mi čine isuviše divno. Kočim se, a onda me trese orgazam. Grčim se pod njihovim jezicima, a one su mi sve nježnije kako se stišava bura svih mojih strasti. Tek što sam doživjela užitak, želim da ga osjete i one. Vučem Ivanu bliže svojim širom otvorenim ustima i već isplaženom i ukrućenom jeziku, a onda podižem glavu, zabijajući se što više mogu, među njezine noge. Rukama milujem i hvatam Marinin klitač. Ona ritmički poskakuje. Masiram joj ga, žestoko prstima, čas dlanovima, pa opet prstima, rukom… dok ona sva drhće i ječi od pražnjenja zadovoljstava. Ubrzo nakon toga mijenjam položaj. Sad Ivanu diram prstima, dok Marini nabijam svoj ukrućeni jezik sve dublje u njezinu pičku, a ona me nagrađuje obilnim potocima vrućih plodova sreće i nenadmašna užitka. Njezini sokovi cijede se po mojemu licu, i nestaju niz vrat…

Hvatam zraka i potom ih obje grabim rukom, držeći ih spremne za naš konačni obračun. Držim ih, kao dvije lizalice odmah pripravne za uporabu. Naizmjenice ih primičem ustima i vrškom jezika prelazim preko njihove osjetljive točke. Stenju. Sluzave su i usijane, a moj je jezik ponovo sve brži, nestašniji, zločestiji. Dahću! Kako bih iz njih izvukla posljednju kapljicu užitka bacam se na lizanje. Sišem obostrano najprije Ivanu, a potom Marinu, pa Ivanu, pa Marinu. Dok jednu jebem jezikom, drugu nastojim rukom dovesti do vrhunca. Dahtanje se pretvara u krikove užitka. Svršavaju!

Potom Marina pruža ruke, dohvaća cigarete, pali ih i gura po jednu Ivani i meni. Pušimo u tišini, a s kazetara još uvijek tiho svira glazba raspoloženja. Već dugo nisam ovako dobro uživala, ali i nikada još do sada nisam bila ovako ludo razbludna. Možda i zato što još nikad istodobno nisam bila u krevetu s dvije mačke, s dvije tako uigrane i sinhronizirane prijateljice u čijim se rukama moje tijelo samo od sebe topi u milini i priređenim mi užicima!
Najprije sam upoznala Marinu. Zainteresirala me je, pa smo nekoliko puta bile zajedno. Ljubile se i malo milovale, ali nije pokazivala neke određene namjere da se ozbiljnije ulovimo u krevetu. Čak sam pomišljala kako mi nešto i nedostaje. Mislila sam da sam joj to svojedobno i glasno rekla. Nasmijala se, ali nije odgovarala. Tek, na idući je sastanak dovela sa sobom i Ivanu. Nisam im u početku shvaćala namjere, sve dok sve tri nismo zajedno otišle u kino. Tijekom gledanja filma Marina mi je stavila ruku na koljena, pružajući prste niz moje bedro sve do početka mojeg rasporka. A nedugo potom se i Ivanina ruka našla na mojoj butini i lagano je milovala. Tada sam shvatila kako me obje žele.

No, nisam se protivila jer u ovakvoj kombinaciji nikad ranije nisam bila, niti sam u tako nečemu uživala. A sve što je novo i nepoznato ima svojih velikih draži i privlači nas više do li sve ono već viđeno i poznato. Zato i nisam imala ništa protiv kada me je na koncu našega prvoga zajedničkog sastanka Marina privukla k sebi, pritisnuvši žestoko svoje tijelo i poljubivši me. Uza nas se povila i Ivana gladeći rukom moju crvenu kosu. Moguće bi bile šokantne publici, no nitko nas nije primjećivao. Palila me sama pomisao da se nađem u sendviču među njima. Osjećati uza sebe dvije usko pripijene žene i uzbuđivati se pod pritiskom četiri ruke koje istodobno švrljaju svim mojim oblinama… Od tog uzbuđenja do zajedničkog odlaska u krevet bio je tek mali korak. I tada smo i taj koračić učinile!

Tijelo mi je još žudilo za milovanjima i užicima. Njima, očito također. I zato, tek što sam ugasila cigaretu, učinile su to i one. I počeše me iznova ljubiti po čitavom tijelu, pokrivajući poljupcima i milovanjima svaki centimetar moje uzavrele kože. A onda uhvativši me u ljubavni koštac, sve iznova, raspaljujuće počimlje. Ivana me opkorači i prinese mi pičku ustima. Poljubih je. Marina se odmah smjesti među moje noge i osjetih kako, držeći jedan od niza plastičnih igračaka, falusa koje sam imala u obilju, otpočinje milovati moju pukotinu, da bi mi se uskoro našao na ulazu u rupicu užitaka i sreće i da bi se jednim jedinim pokretom Marinine ruke zabio unutra. I tako mi ispuni jedan od otvora na tijelu. No, nisam čekala dugo. I drugi mi se vibrator našao u rupi. Oba dva! Zajedno!

Marina me divljački ludo ševila, i svaki njezin udarac vibrićem iznutra prenosio se mojim tijelom do mojih usana, a preko njih na Ivaninu mačkicu koju sam slasno lizala i gutala. Što je Marina bila odlučnija, žešća i strastvenija, to sam i ja bila takva prema Ivani. Kako je Marina ubrzavala svoje ubode, ubrzavala sam i ja svoje lizanje. Kada je Marina plastičnjakom počela kružiti po mojoj uzavreloj i dobrano izmučenoj mačkici i ja sam kružila jezikom oko Ivanine vruće i sočne male. A kada bi ga rukom nabila žestoko unutra u mene i ja sam jezikom prodirala i rovala po Ivaninoj pici. Tako smo još jednom uživale sve do završetka, redom svršavajući od raspaljenih nam strasti koje smo si zajednički priredile.

A tada su njih dvije, učinile još nešto! Hitro su izmjenile mjesta. Ivana se našla među mojim nogama i počela mi je lizati pičku, dok je Marina pripila svoja i moja usta i ljubila me. Tada sam svršila još jednom, odmah, brzo i jako. Najžešće i ludo! A potom su me obje ljubile u usta i zajednički mi govorile nježne ljubavne riječi, rukom mi gladeći i prolazeđi kroz kosu. Volim nježnosti poslije burnih orgazama. Zato su mi obje, moje Ivana i Marina, još draže!

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile