Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nezasitan seks u troje (9. dio)

Otvorio mi je raščupani kipar Jure i ležerno se osmjehnuo: »Lijepi pozdrav, Mirjam.«

Tek što sam procijedila odgovor na dobrodošlicu, Jurina ruka spontano klizne preko mojih leđa; kroz tanku kabanicu žarila je poput pećnice.

»Donatela, ovo je Mirjam,« predstavio me svojoj ženi, čarobnoj crnki koja se izvijala pod njegovim rukama. Donatela ima na sebi bijelu svilenu haljinicu, kroz koju vidim konture njenih tvrdih bradavica. Nije baš tako toplo. Toplo, cvrkutavo me pozdravila mješavinom talijanskog i slovenskog.

Brbljamo uz odličan espresso i ja ne mogu ignorirati pokrete kiparevih ruku, koje sam vidjela kako obrađuju Donatelu. Mislim da Juri nije promaklo da imam zatvorene, zamagljene oči dok razgovara sa mnom i intenzivno me gleda. Već od promatranja predstave u krevetu sva sam uzbuđena i puna adrenalina. U jednom trenutku me Jure na trenutak primio za zapešće, i sigurno mu nije promaklo da sam zadrhtala i možda je čuo da sam iznutra zaječala. Dok me tako drži i gleda ravno u oči, cijeli svijet nestaje – i Donatela sa svojim cvrkutavim glasom i mirisom po marelicama.

Razgovor je došao na sezonu kupanja koja se približava, te sam im rekla da plivam već cijelu zimu.

»Tada imaš sigurno lijepo oblikovana leđa,« reče Jure i pogleda Donatelu koja klimne i objasni mi da Jure mora skicirati leđa. »Neka ti pozira, a ja ću skuhati tjesteninu,« reče ljepotica u svilenoj haljinici. Vjerujem da će se presvući prije kuhanja.

Nitko me nije pitao za dozvolu, već krećem sa Jurom u skriveni dio njegovog ateljea. Upalio je električnu peć, sjeo na tvrdu stolicu i pripremio si mapu za skiciranje. Naglo sam svukla majicu i grudnjak. »I hlače, molim,« mirno reče.

I tako stojim pred njim potpuno gola – no, bolje bi bilo reći da on sjedi iza mene. Nekoliko trenutaka tišina, a zatim on reče: »Lijepa leđa,« i onda sam čula samo šuškanje ugljena po papiru.

Poskušavam razmišljati o računima, obračunima, porezima, klasifikacijama – ali ništa ne pomaže, cijelo vrijeme mi se pred očima vrte filmovi o Juri i Donateli, o Juri i meni, o meni i Donateli.

Zagledana u svoje unutarnje boje ne vidim da je Jure prekinuo sa skiciranjem. Iznenadio me straga. Na vratu osjećam njegov dah, nekoliko dana staru bradicu i tople, vlažne usnice. »Znam što se događa u tebi. Vidio sam te dok si nas gledala,« zašaptao je u moj vrat.

Rukama je kliznuo među moje lagano raširene noge, koje klecnu, i bez odgađanja prodre sa dva prsta u moju mokru rupicu. Nekoliko se puta zario u mene i provjeravao me kao da me želi što prije i što bolje upoznati. Kada sam postala preglasna, jednom rukom mi je zatvorio usta: »Donatela će me ubiti, molim te budi tiša.«

Onda sjedne na stol i nasadi me na svoje debelo oružje, polagano, centimetar po centimetar uzimam ga u sebe i grizem mu ruku da ne bih vrištala od bolne naslade. Dok mu sjedim u naručju s njegovim kurcem duboko u sebi, oboje se umirimo i njegove hrapave ruke se počinju polagano kretati od mojih bradavica prema klitorisu i natrag, od draženja ga moja mačkica još snažnije obuhvati i konačno se počnem pomicati. Pri svakom pokretu bih najradije kriknula, ali samo glasno uzdišem. Jure promatra moja leđa i mazi ih, tiho mi govoreći: »Tako, mačkice, snažno me uhvati pičkicom, da tako, kuda ti se žuri, samo polako.«

Nabadam se na njega i moje glasno disanje prelazi u tiho jecanje i to dozove Donatelu, koja uđe sva razjarjena u radnu sobu. Krasna je, oči joj blistaju a lice joj je potpuno crveno. Jure me odmakne i krene prema ženi koja mu opali šamar, a on ju mirno primi za obje ruke i nešto joj tiho govori. Bljeskanje njenih očiju se umiri, zatim kimne i počne se smijuljiti. Mužu dozvoli da joj svuče pregaču, pamučnu majčicu i suknju pod kojom nema ništa. Kao mačkica se prepusti njegovom milovanju. Tijekom milovanja Jure mi pokaže vrlo glatku mramornu skulpturu falusa, koja neodoljivo podsjeća na njegov penis, i ugura mi u ruke bočicu lanenog ulja.

Tako sam uzbuđena da gotovo i ne razmišljam, već smjesta namažem falus i polagano sjednem na njega. Kamen je gladak i ledeno hladan. Gledam kako Jure namještava Donatelinu nogu na stol i straga prodire u nju, njene grudi poput dinja se divlje njišu dok se nabija u nju. Prizor je čudesan, vidim kako Jurin debeli ud nestaje u glatkoj, nezasitnoj mačkici. Ja mišićima primam svoj kameni falus i samo još kružim bokovima. Milujem i tapšem se po klitorisu i trudim se da mi dođe kad i njima.

Juri dođe prije nego nama i njegova žena nekoliko žestoko gotovo jecajući ustrepće i odmakne se. Raskorači se nadamnom, zgrabi me za kosu i naredi: »Pij njegovu spermu iz moje pičkice.«

Usnice mi pritisnu uz svoj klitoris, kojega sretno posisah i uhvaćenog ga počinjem udarati jezikom. Iznenađena je užitkom, njen stisak u mojoj kosi popusti, spustih se niže jezikom i zaista popih koktel njihovih sokova, tada mi opet pritisne glavu rukama, tako da ne mogu drugo no gristi i sisati njen vrlo nadražen klitoris. Njeno uzbuđenje me podgrijava, tako da se počinjem sve brže nabadati na kameni falus i kada joj dođe, popustile su i sve moje kočnice i sama se dovedoh do orgazma.

Autor: Mirjam

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile