Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nikad tako potčinjen

Prostorija je bila mračna i topla. Ustajali zrak lebdio je svuda unaokolo. Prozori su bili zatvoreni i preko njih bila je prebačena tamna pamučna tkanina. Tanki snopovi svjetlosti dolazili su sa strane, a tiha glazba ispunjavala je svaki kutak sobe. Visoka ženska prilika lagano je ušetala u sredinu i oštrim pokretom prsta pokazala prema sklupčanom muškarcu u kutu sobe:
– Dođi! Stavi ovu ogrlicu oko vrata…

Glas je bio dubok i glasan. Zapovjednički. Nenavikla na suprotstavljanje, žena u sjajnom, crnom lasteksu, pripijenom uz njeno jedro tijelo, krenula je odrešitim korakom prema njemu. Muškarac je bio gol. Jedini odjevni predmet koji je bio na njemu bila je pseća ogrlica stisnuta uz stijenke njegova vrata.
– Klekni…

Visoka ženska prilika podigla je nogu i naslonila je polako na njegovo rame. Vršak lakirane crvene cipela priklještio mu se između vrata i ključne kosti, i upro oštro u njegovu kožu.
– Liži moju cipelu…

Šapat je bio opasan, sasvim blizu njegova uha. Pogledao je prema gore i vidio sjajne, crvene, rastvorene usne koje su se tiho pomicale. Spustio je pogled i zadržao ga na njenom međunožju. Lagani rastvor između njenih butina jedva je skrivao ružičaste usmine koje su virile iz lasteksa. Bile su jedre i nabrekle, željne njegova jezika. Muškarac je pomno izlizao vršak njezine cipele i lagano krenuo prema gležnju. Njegove pokrete pratili su duboki uzdasi zadovoljstva žene koja je bila iznad njega u zapovjedničkom položaju. Uhvatila ga je šakom za kosu i pomakla lice prema svom međunožju.
– Nastavi… Nemoj stati…

Gibala je zategnutim, tamnim kukovima, iznad njegove glave i pomicala butine u jednom i drugom smjeru. Užitak joj se je razlio po licu.
– Tako je, samo nastavi. Grickaj me… Gurni jezik u moj čmar i uđi njime duboko…
Muškarac ju je pomno slušao i radio je upravo ono što je ona željela. Osjećaj da žena nad njim uživa tjerao mu je krv u prepone i ukrućivao ogroman penis. S neslućenim je zadovoljstvom činio sve što je htjela. Uslužno i precizno. Vrtio je glavom i duboko prodirao jezikom u njene usmine, vaginu i čmar. Ulazio je i izlazio odrešitim tempom, kao što bi to činio i udom. Žena sjede na stolicu i podigne i drugu nogu na njegova leđa. Uprla je vrhom i zadala mu oštru bol u ključnu kost.

– Nemoj stati. Sada pljuni i razmaži to detaljno usnama, ali vrlo polako. Hoću te gledati dok to radiš…

Svezanom muškarcu ruke su bile na podu, a dok ju je lizao u klečećem položaju, butine i guzovi bili su mu razmaknuti. Žena je sjedila raskrečena na stolici, podignutih bedara i zabačene glave. Jecaji zadovoljstava ispunjavali su zamračenu prostoriju. Muškarac je nježno, vrhom jezika, kružio njenim klitorisom, i spuštao se tamnim procjepom među njene guzove, prema rupici koja se je rastvarala. Vagina joj je bila meka i topla. Nabubrena. Osjećao je da orgazam stiže. Pogledao je gore, prema njoj, i u istom trenutku ošinu ga tanki kožni bič po obrazu.
– Rekla sam ti da me ne smiješ gledati… Liži!

Nastavila je kružiti bokovima i potpuno mu se je unijela u lice… butinama je
stisnula njegovu glavu i počela njihati bokovima u zanosu…
– Nemoj stati… jače gurni jezik… Neka ga osjetim… Tako… to je dobro… Samo nastavi…

Zatim se polako pridigne sa stolice i opkorači ga. Sjedne mu na leđa i započne se međunožjem utrljavati o njegove slabine. Bedrima stisne njegova rebra i krene licem prema njegovim guzovima. U dva-tri koraka već je jezik gurnula niz njegovu trticu i žestoko počela kružiti njime po toplom ušću njegova anusa. Muškarac je bio van sebe od zanosa. U položaju ispod njegove jahačice i ukrućenog penisa mogao se je samo njihati i odgovarati na njene podražaje koji su ga usmjeravali malim ali jasnim potezima i udarcima biča po njegovim stegnima.
– Okreni se! – začuo je naredbu.
– Lezi na leđa… i ne miči se.

Žena ustane i opkorači ga u klečećem položaju. Točno je naciljala vrh njegova ogromna penisa i polako se započela spuštati točno u tom pravcu. Kleknula je na koljena i rastvorenih usta nagnula se iznad njegova lica.
– Bi li htio da te pljunem?
Kada je otvorio usta da odgovori… ubacila mu je ravno u ždrijelo malu
okruglu kapljicu sline i nastavila kroz zube…
– Šuti… Miruj! Sada ću polako… ali sasvim polako, sjesti na tvoju kurčinu, a
ti ne smiješ ni zucnuti! Razumiješ?
Muškarac samo klimne potvrdno glavom. Uzbuđenje u preponama bilo je na krajnjem stupnju suzdržavanja i sjeme samo što mu nije izletilo u mlazovima.

Obožavao je žene koje znaju što žele i sada je u ovoj ulozi pasivnog promatrača i izvršioca uživao kao nikada do sad. Pustio ju je da mu govori što i kako da radi.
Orgazam je bio na granici; drhtao je cijelim tijelom. U trenutku kada je osjetio vrh njenog vrućeg ušća, mogao je svršiti u trenutku. Bila je topla i podatna, velika i sočna. Dobro ovlažena. Onakva kakve je volio. Meka i duboka. Lagano se spuštala niz njegov ud i, kada je došla do samog korijena njegova penisa, ponovo se počela dizati. Nije je smio gledati, jer je ona tako željela, ali užitak je bio potpun. Toplina njene pice pripila se uz njegov ud i sa zadovoljstvom je uzdahnuo.

– Pst! Tišina… Tko ti je dopustio da stenješ?
Žena se u tom trenutku nagne prema njemu i ugrize ga za usnu.
– Hoćeš da te kaznim zbog toga? Tko ti je dozvolio da se mičeš i jaučeš? Ne
smiješ svršiti dok ti ja ne kažem!
Nakon tih riječi započela je divlja igra na njegovim preponama. Ukrućeni ud stršio je prema gore i žena se nabijala svom snagom na njega. Jahala je na njegovom kurcu i glasno stenjala. Kružila je bokovima i bedrima stiskala njegove kukove. Naglo se dizala i spuštala u grču strasti i nabijala na njegovo spolovilo, a on je morao šutjeti. Koje je to uzbuđenje bilo. Vrtjelo mu se u glavi, orgazam se opasno približavao i lupanje njegova srca bilo je u suludom ritmu.
– Je li ti dobro? Uživaš li? – neprekidno je postavljala pitanja koja je čuo samo u izmaglici strasti.

Čvrsto je zarivala vrhove svojih sjajnih cipela u vanjske strane njegovih bedara i dlanovima obuhvatila njegovu ogrlicu na vratu. Zaustavljala mu je dotok kisika i to točno u trenucima kada je sperma htjela prsnuti iz njegove utrobe. Znala je kada točno treba stisnuti i koliko. Krv mu je navirala u obraze i upravo kada je osjetio kako mu kroz penis prolazi tekućina užitka žena se približila njegovom licu i žestoko zamahnula prema obrazu. Šamar koji ga je presjekao učinio mu je nevjerojatno zadovoljstvo. Točno u trenutku kada je počeo svršavati počeli su pljuštati udarci s jedne i druge strane lica. Šamar za šamarom. Nevjerojatno iskustvo pojačalo mu je vrtlog strasti među preponama i počeo je u zadovoljstvu izvijati tijelo. Grč orgazma više nije mogao zaustaviti. Sljedeće čega se je sjećao bila je mokra, topla i ljepljiva vagina na njegovom licu.

– Liži me da svršim! Brzo po klitorisu… Daj još malo i gotova sam…
Uvukao je jezik u njenu rupicu i kratko stisnuo zubima dva-tri puta vrh klitorisa. Bilo je dovoljno za njen ekplozivan orgazam. Tijelo žene iznad njegova lica skvrčilo se i stisnulo u grču. Bila je gotova.

– Uhhh, svršavam – bile su posljednje riječi koje je čuo od nje.
Nakon toga više je nikada nije vidio. Sjećao se samo trenutka kada je na stolčiću, pored zamračenog prozora, ostavio malu hrpu novčanica. I nije mu bilo žao. Za to iskustvo ostavio bi joj i više novaca. Zaslužila je, doista je zaslužila. Još ga ni jedna nije, prisiljavajući ga da je zadovoljava, učinila tako sretnim i ispunjenim. Znao je da će u još puno drugih tražiti samo nju.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile