Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zdravo,ja sam Nina i imam 15 godina.Nikome do sada nisam pricala kako sam izgubila nevinost…Imala sam 14 godina,to je bio Jul 2015 godine.On je imao 18 godina.Imala sam momka vec 5 meseci i vidjali smo se stalo,nista nije pokusavao do tog dana.Oboje smo bili perverzni ali u nekim granicama. Tog dana me je zvao kod sebe i ja sam se spremila i krenula ka njemu.Razmisljala sam uvek o sexu to me jako palilo.Stigla sam kod njega(vec sam bila kod njega kuci pa znam gde je). Sedeli smo napolju i pricali o nama,odjednom me je zagrlio i ljubio strasno i rukom isao ispod haljinice.Opustila sam se i dozvolila mu da mi mazi pickicu.Ustao je i grubo me povukao za ruku ka kuci,usli smo zakljucao je vrata odgurnuo me na krevet pocela sam se plasiti.Skinuo mi je stikle i legao preko mene…U jednom trenutnu ostala sam u brusu i gacicama samo….Ljubio me sve brze i strasnije poceo se spustati sve nize ljubio mi grudi i stiskao ih sakama,isao je nize ljubio me po stomanu i nize do pickice zastao je i pogledao me u oci i rekao mi izjebacu te da neces moci da sedis ali idemo bez zastite. Uplasila sam se te boli kada me probije,ali sam precutala i samo klimnula glavom.Skinuo me skroz ostala sam gola,lizao mi je pickica samo sam uzdisala od zadovoljstva predivan osecaj.U jednom trenutnu ispred usana mi se nasao njegov nabrekli kurac od 24cm. Rekao je da otvorim usta i udario me po grudima,jauknula sam od bola,i otvorila sam usta ugurao mi ga je skroz i uhvatio me za kosu i nabijao ga celog u mene,mislila sam da cu povratiti od muke. On je uzivao u tome,kada se digao do maksimuma zvadio ga i rekao mi da legnem na ledja,to sam i uradila.Ljubio me po vratu,usnama,stomaju i opet pickici…Noge mi je podigao na svoja ramena i kurcinu trljao pomojoj pickici uzidisala sam i stenjala od zadovoljstva.
Uhhhh neopisiv osecaj,gurao ga u moju pickicu ali mi je rekao ako me bude bolela mnogo da mu kazem prestace,bolelo me ali cutala sam jer sam uzivala pored bolova. Odjednom me je jako zabolelo on se nasmejao i rekao sada si moja kucka jebacu te 2 sata.
Nabinao ga sve jace i jace jaukava sam od bolova a on je sve jace nabijao,grizao me za grudi samarao me uff. Rekla sam mu da me boli mnogo on je rekao prestacu i izvadio ga,ali kada sam ustala shvatila sam da su mi stvari skroz gore na krevetu i morala sam se naguziti da ih uzmem,mudjitim kako sam se naguzila on me je naguzio. Rekla sam da prestane jer je dosta za danas,on je rekao “Kucice moja nismo popunili sve rupice ” i podlo se nasmejao nabio ga citavog u mene brzo ostala sam bez daha i sve jace me jebao udarao me po dupetu uzeo je i kais i tukao me suze su mi lile od bola,a on je nastavljao. Izvadi a i upet ga nabije od jaja uhhhh.
Osetila sam vrelinu u sebi,on se nasmejao i rekao “gotovi smo ” i legao preko mene i ljubio me. Pomogao mi je da se obucem jer nisam imala snage. Posle par meseci smo raskinuli jer me varao ali i dalje se pojebemo uvek i hoce da se pomirimo,ali bolje je ovako sex bez obaveza. On ima curu,a ja momka ali opet sex se dogodi uvek kada pozelimo to.

Jebe me mamin bivsi frajer
Drska i bezobrazna