Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Nitko i ništa

Zazvonio je telefon, danas ujutro.Podigla sam slušalicu. Kad na drugoj strani, on, jedno malo mizerno biće, beskorisno, nesposobno, stvor od kojeg se nemože napravitit ni wc školjka, koja bi bila dostojna moga izmeta. Nitko i ništa, jedna bjedna nula, to je on.
Otišla sam k njemu. Otvorio mi je vrata, puzeći ispred mene, ližući svaki milimetar ispred mene, kako bi taj prljavi pod imalo bio dostojan, da prođu moje štikle njime. Izvadila sam bič i izudarala ga do krvi.Krv je tekla niz leđa, tog bjednika, jadnika, koji se udostojio meni obratiti. Plakao je i jecao od bola, a Ja sam se grohotom smijala.Ništa drugo nije ni zaslužio. Danas sam odlučila da bude sluškinja i to je bio. Na moju naredbu obukao je opravu sobarice , obuo štikle , našminkao se i stavio periku. Primila sam ga za obraze i ispljuvala, da zna da mu je ovo velika čast i bio je tako sretan.Neprestano se zahvaljivao na mojim šamarima, batinama i pljuvanju.O, kako je samo bio jadan.Naučila sam ga redu danas. Stan mu se sjajio, kad ga je počistio nakon moje naredbe. A onda da ne bi zaboravio slučajno, da sam Ja, Superioeno biće, Žena, a on jedan obični ispljuvak. Ušla sam u wc, i napunila školjku svojim urinom i izmetom.A onda sam se vratila po njega, uhvatila ga za vrat i nabila mu lice unutra, dok nije očistio kako priliči jednom robu. Davio se, plakao, a na kraju kad se oprao, klečao je i ljubio moje noge govoreći:Hvala Vam, Prelijepa Gospodarice!
I naravno udarila sam ga nogom među noge, jer nisam mu dozvolila da mi se obraća. Ostao je ležati poput kakvog klošara na podu, sa ljubičastom bojom obraza, skvičeći poput svinje..

Autor: Ancksunamun

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile