Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Imam 21 godinu, volim da furam stajling kod kojeg bi me svi karali cim me vide, crna kosa, crven karmin, kratke suknjice, stikle… Volim da me karaju i nezasita sam!

Izasla sam sa jednim starijim gospodinom, ozenjenim, koji je tako jebozovan, dala bih mu se odmah. Izveo me je u kafic koji je bio pun. Seli smo i osetila sam njegovu ruku na mojim kolenima, pa butinama i prilazio je polako mojoj pickici… Posle par pica, ustali smo da igramo. U sred one guzve, sam mu se uvijala i nabijala na kurac, hvatao me je za dupe..i u jednom trenutku mi je zavukao prst ispod suknjice i ubaco mi ga u pickicu. Pogledala sam ga, uhvatio me je za ruku i odveo u wc.

Cutala sam. Otkopcao je pantalone i seo na skoljku. Rekao mi je: “Sada ces da kleknes i da mi ga popusis!”. Klekla sam ponizno ispred njega, pocela da ga lizem, polako, kada me je povukao za kosu i rekao: “Do sada si navikla da pusis kurceve ali sada cu ja da te jebem u usta!”. Nabio mi ga je u usta i glavu mi je pomerao gore dole, povremeno bi me opet povukao za kosu naterao da ga pogledam u oci, u udario mi lagani samar, pa bi mi ga opet stavio u usta! Napaljena sam bila do bola! U jednom trenutku su se vrata od wc-a otvorila i usla su dva momka. Htela sam da podignem glavu i prestanem da mu pusim ali mi nije dozvolio, samo je rekao: “Izvolite momci, posluzite se!”

Osetila sam da mi neko povlaci suknjicu, dok mi je on nabijao kurac u usta, osetila sam neciji prst kako mi drka vec vlaznu pickicu, onda sam osetila kurac koji me je mazio po pickici. Moj stariji gospodin me je uhvatio za glavu i nabio mi ga do grla nije mi dao da se pomerim, tada sam osetilakako mi drugi kurac ulazi u picku. On je bio tako tvrd i ogroman, prijao mi je, samarao me je po dupetu, a ja sam i dalje pusila, onda sam osetila kako me puni ovaj od pozadi, moj stariji gospodin se samo smejao i pricao kolika sam kurva. Udario mi je jos jedan samar, i rekao:” Sad ce jos jedan cika da te kara!” Nastavila sam pusenje kada sam osetila kako drugi kurac ulazi u mene, ovaj je bio jos grublji, jebao me je kao pravu kurvu, izivljavao se nadamnom, dok mi je ovaj i dalje nabijao usta na kurac. Nisam znala sta mi se dogadja, i sljapkali su me i vukli za sise i kosu mislila sam da je vecno trajalo, a ja sam samo imala zelju da me jos vise nabijaju i ponizavaju! Drugi lik je svrsio u mene. Moj stariji gospodin mi i dalje nije dozvolio da podignem glavu i vidim ko me je jebao. Kada su njih dvojica izasli, podigao me je, prislionio uz zid, udari mi samar i govori…:”Kurvetino jedna, hoces da te svi karaju, je li? E, sad ces da vidis kako ti treba da budes jebana!” Ja sam i dalje zelela kurac. Njegov! Okrenuo me je na zid, nabio mi ga je u guzu, celog! Vrisnula sam! Stavi mi je ruku na usta, drugu oko struka nisam mogla da mrdnem. Pra puta mi ga je nabio u dupe najjace sto je mogao, nije me stedeo ni malo, onda sam osetila kako svrsava, kakvo olaksanje!

Okrenula sam se ka njemu i ocekivala da ce biti zadovoljan jer sam radila sve sto je zeleo. Pogledao me je kao zadnju drolju… :”Dobila si sta si zelela, sad bezi od mene da te vise ne vidim kurvetino jedna!”.

Jel da da sam drolja?

Sekretarica
Moj prvi put (masaža)