Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Noć samo za vlastite užitke

Prošla su dva dana otkako sam saznala da mi je dečko bio s prostitutkom. I to u toku naše dvogodišnje veze za koju sam ja svima naširoko i naveliko pričala kako je idilična. Sama pomisao da netko plaća za seks grči mi želudac, jer mi se nikad u životu nije dogodilo da odem nekamo van, a da ne dobijem barem jednu ponudu za jebanje, za mene je to bila, i još uvijek je, najjednostavnija stvar u životu. Nekoliko pića većinu frajera okuraži da prilaze poput noćnih leptira na lampu. I tako, kada sam saznala da mi dragi očito ne cijeni ni samog sebe kad se srozao na dno dna, a kamoli mene ili bilo koju ženu s kojom će ikada imati ljubavne veze, uzela sam posljednjih nekoliko novčanica teško zarađene novinarske plaće i šutnula ih mu u lice:
– Evo, ljigavi stvore, odi si kupi još koju kurvetinu koja u paketu s orgazmom donosi i paletu bolesti kojima je napacala svoju prljavu pičku!

Pokušavala sam smiriti osjećaj gnušanja i dizanja utrobe, i zaključila kako je najbolji lijek uzvratiti istom mjerom i ponovo si podići samopouzdanje i ponos koji su se nakratko pokunjili. S tom razlikom što ja neću platiti. Tu večer obukla sam se jebački izazovno, u bijelu usku haljinicu bez donjeg rublja, tako da su mi tamni kolobari na sisama bili više nego uočljivi preko tanke tkanine. Nikad mi nije bio problem izaći sama, dapače godilo mi je, jer nije bilo dosadnih prijateljica koje bi ćaskale o ne znam ni ja čemu ili stalno gnjavile kako bi krenule kući. Znala sam za jedan noćni klub u kojem ću noćas biti kraljica i spremno se uputila u pustolovinu.
Gomila oko mene nije me sputavala, osjećala sam vrela tijela i željela sam poneko od njih i isprobati. Smjestila sam se za sam šank, kako bih imala najbolji pregled na krdo kuraca koje me već na ulasku primijetilo.
– Hm, nije loš izbor večeras – pomislila sam kad sam do sebe ugledala zanimljivu “jedinku” od tridesetak i kusur godina, tamne kose prošarane pokojom sjedinom, u elegantnom sportskom izdanju i odlučila ubrati prvi plod večeras.
– Ja sam Lana.
Pružio mi je snažnu ruku, primaknuo mi usne uhu i progovorio:
– Lordan, drago mi je. Zaista si divna.
Umjesto odgovora, primakla sam glavu uz njegov obraz i liznula mu ušnu resicu. Rukom kojom me držao lagano me stisnuo i zabuljio mi se duboko u oči. Glasna muzika, polutama i nekoliko pića natjerali su me na divljanje udvoje pa sam mu samo priopćila:
– Dođi u ženski wc za pet minuta.

Skliznula sam sa stolice i osjetila poglede na stražnjici koji su mi pasali i uzbuđivali me. Nekoliko ruku koje su me htjele dohvatiti na putu do wc-a morala sam sankcionirati oštrim noktima, no, kad sam došla do cilja, ugodno sam se iznenadila kako je oveća prostorija prazna. Tri ušminkana lavaboa i pult za popravljanje make-upa, natkriljeni ogromnim ogledalom, rajcali su moju pohotnu maštu i nadala sam se da će se pastuh pojaviti. I jest, ulazio je oprezno sa smiješkom na usnama i konačno sam mogla promotriti njegovo snažno, visoko tijelo kako mi se približava. Okrenula sam se prema ogledalu i popravljala kosu kad me obuhvatio oko struka i počeo milovati po trbuhu, ljubeći mi vrat. Palilo me gledati nas pred ogledalom, vidjeti svoje tijelo kako se izvija prekriveno uskom bijelom prozračnom tkaninom i njegove snažne šape kako me grabe i gnječe. Obuhvatio mi je sise i počeo ih mijesiti, bradavice su se ukrutile pod njegovim dlanovima, a izbrijana pička ispod haljine počela se sve više vlažiti. Kurcem mi se nabijao na guzu, uočila sam kaku mu raste kao podivljali i poželjela ga duboko u sebi. Lordan je skinuo svoj sako i košulju, i nastavio me ljubiti po leđima i stražnjici. Dizao mi je haljinu i jezikom lickao moju baršunasto meku kožu. Gledala sam se u ogledalu i vidjela kako mi podiže haljinu preko tijela i svlači mi ju preko glave. Ostala sam gola i uzbuđena, preplanula koža ježila mi se od njegovih dodira. Razmaknuo mi je noge i prstom napipao vlažnu pičku koju je blago razmaknuo. Naprčila sam mu guzu i počeo me lizati odostraga. U refleksiji sam vidjela njegovu ruku kako me nadražuje po klitorisu s prednje strane, a odostraga sam osjetila ubadanje oštrog jezika u nabreklu picu. Počela sam mu se sve jače nabijati na lice i dalje se promatrajući, osjećajući kako bi me mogao vrlo brzo dovesti do vrhunca.

– Dosta! Sad me jebi u ovoj pozi da se gledamo u ogledalu! – zapovijedila sam naglo, na rubu orgazma.
Kao da je jedva dočekao ovaj trenutak, svukao je hlače i ugledala sam golemu karu kako se njiše pred mojom guzom. Još sam malo razmaknula noge, naprčila mu se i blago pognula leđa. Sise su mi se ljuljale i povremeno treskale o hladnu mramornu površinu. Osjetila sam kako mu kurac lagano ulazi u moju sklisku macu i ispunjava me. Obuzela me lagana vrtoglavica od užitka, koja se pojačala kada ga je nabio do kraja i kada sam ga zarobila u potpunosti. Stiskala sam ga mišićima pičke, kao da ne želim da izađe iz mene, a on mi ga je uvlačio ritmički i sve jače me jebao. Rukama mi je obuhvatio bokove i počeo ih nabijati na svoju kurčinu. Pljuskao me povremeno po guzovima i mijesio mi sise koje su poskakivale u ritmu jebačine. Glasna muzika i žamor stotina ljudi samo su me dodatno palili, znajući da bismo brzo mogli biti uhvaćeni u zabranjenoj pozi. Promatrali smo se u ogledalu, kao da smo gledali ševu nekog drugog para, kad su u prostoriju počele upadati žene. No, svaka se na prvi pogled jebačine u wc-u naglo povukla i zatvorila vrata, osim jedne crvenokose koja nas je promatrala nekoliko sekundi i tek se onda povukla.

– Ah, jače, jebaču… jebi me brže i nabij mi se do jaja! Svršit ću – počela sam vikati, i što me jače fukao, jače sam uzdisala i vrištala.
Prihvaćala sam ga u sebe i stezala što jače mogu i, dok se izvijao u meni, spustila sam sise do mramorne plohe i bradavice su mi greble po hladnoj površini, postajući goleme i tvrde. Spoj nadraživanja bradavica i žestokog nabijanja kurca dovodili su me sve bliže ekstazi i konačno sam eksplodirala, gibajući guzom po kari i stežući ga u grčevitoj navali vulkanskog orgazma. Još me jebao žustro, nadajući se provali goleme količine sperme po mojim leđima, no ubrzo sam se izmaknula s njegove kite i počela oblačiti haljinu. Gledao me sav u čudu, onako napaljen, s golemim crvenim kurcem koji je žudio za proljevanjem.
– Šta ti je? Nisam još svršio! Daj još malo – piskutao je gotovo molećivo, na što ga ja nisam ni pogledala već hladno odgovorila:
– Ja jesam, bio si dobar, hvala ti. Možeš ići.
Blago ušokiran, nabrzinu se obukao i psujući izletio iz wc-a. Popravljala sam kosu i šminku kada je kroz vrata ulazila ona ista crvenokosa koja nas je promatrala.
– Je li slobodno? – upitala me s iskrenim osmijehom na licu.
– Da, naravno, poslala sam tipa kući. Poslužio je svojoj svrsi. Da nema tog privjeska na njima, ne znam koja bi im bila funkcija u životu!? – odgovorila sam joj uzvraćajući joj osmijehom.
Mala se nasmijala na moj komentar, popravljajući si usku košuljicu i plave traperice, koje su silovito stezale majušno dupe. Sisice su joj treperile pri svakom pokretu, budući da je više gumbi raskopčala nego zakopčala. Okrenula mi se i izustila:
– Zato sam ti ja, draga moja, odustala od frajera i prešla na žene. Zasigurno mi nećeš vjerovati, ali nema do dobrog liza koji ti priušti cura! Radiš joj ono što bi ti htjela da i tebi rade i ne možeš pogriješiti!

Zaintrigirala me njena otvorenost i smjer u koji je razgovor krenuo.
– Zaista? Nisam nikad probala – govorila sam mazno i potiho, uočavajući da mi se crvenokosa približava.
Lagano je rukom prošla po mojoj kosi i lecnula sam se kad sam shvatila da me uzbuđuje njen dodir. Spuštala je dlan preko vrata i ramena po cijeloj duljini ruke, nastavljajući me milovati po bedru prema stražnjici. Cijelo vrijeme gledala me u oči i lagano mi primicala lice. Bila je već toliko blizu da sam osjetila njen dah na svojim usnama. Rukama mi je gnječila guzove i rastvarala ih, i nevjerojatno kako sam već bila mokra. Pritisla me uz svoje tijelo i počela se lagano gibati i dalje mijeseći moju stražnjicu, koja je već obilato bila natopljena pičkinim sokovima. Bilo je ugodno za promjenu osjetiti meko, podatno tijelo na sebi, koje me s tolikom lakoćom uspijeva uzbuditi. Pripijala je sise uz moje, jedro meso ulazilo je jedno u drugo, pokreti su joj bili neobično nježni, a ujedno i eksplozivni.

Zadigla mi je haljinu i lagano grebla naježenu kožu, dok mi se sve bliže primicala punim, crvenim ustima. Poljubila me blago, tek okrznuvši me usnicama, kao da očekuje moju reakciju. Bila sam već toliko uzbuđena da sam gotovo stenjala od želje za dobrim, sočnim lizom. Uočila je moju privolu i opet mi se približila, no ovaj put vrelim jezikom prelazeći preko mojih usana, polako ih razmičući. Ljubila me žestoko, jezici su nam se mazili i plesali jedan oko drugoga, halapljivo smo se gutale, stiskajući se jedna na drugu sve žustrije. Rukama me i dalje mazila po guzi, podizala ju i skupljala, te sasvim lagano došetala svoje prstiće do moje mokre pičke, kružila po njoj, skliskoj od toplih sokova, da bi ih napokon ugurala duboko u mene. Zastenjala sam i prodrla joj jezikom u ustašca što sam jače mogla. Jebala me tako srednjakom i kažiprstom, a drugom rukom rastvarala mi grudi. Sise su mi bile dosta bujne i ispale su iz haljine poput golemih balona. Lizala ih je znalačkom predanošću, lickala bradavice, vlažila ih i srkala, da bi ih napokon usisala i grickala zubima. Natezala mi je uzbuđene vrškove dok nisu postali tvrdi i ispupčeni, pa spuštala ruku sve niže prema nabujalom klitorisu koji je želio malo pažnje. Prstima je i dalje prčkala po zarošenoj maci, a dodatno stenjanje i uzdisanje postigla je nježnim kružnim pokretima srednjaka po ispupčenom klitaču. Obuhvatila me cijelu, oslanjala sam se na lavabo od straha da bih se mogla onesvijestiti od ugode. Osjetila sam dodir mokrog jezika na vratu i sisama i iščekivala poplavu sokova iz pice. Uzdisala sam i stenjala sve više, gotovo sam vikala kad je ubrzala pokrete nabijanja sad već gotovo cijele šake u mene i draškanja nabreklog gumbića, uvalila sam joj sisu u usta, željno iščekivajući da mi izgricka bradavicu, raširila noge i naticala joj se na ruke te svršavala u moćnim naletima vulkanske erupcije izazvane senzualnim dodirima žene.
– Jesam li ti rekla da nema ničeg boljeg nego kad te dira žena? – upitala me, ljubeći mi drhtajuće sise.
Nisam imala snage pa sam joj samo potvrdno kimnula glavom, naslanjajući iscrpljeno tijelo na hladni pult. No, crvenokosa me dodatno iznenadila skinuvši košuljicu i mazeći se po sitnim, ali čvrstim sisama. Bradavice su joj bile ružičaste i nabrekle, gotovo prevelike za takve grudi. Maznim glasom gotovo mi je naredila:
– Sjedni na pult i raširi svoje lijepe nožice da ti uvalim jezik u pičku!

Poslušala sam ju hipnotizirano, uzverala se na tamni mramor, zadigla haljinu i moja izbrijana pica pružala joj se na vreli liz. Mala se sagnula i počela mi ljubiti bedra, kružeći jezikom po nježnoj, osjetljivoj koži. U tom trenutku počele su opet upadati žene u toalet, no svaka se ušokirano izgubila, vidjevši razvratnu scenu lezbo lizanja. Raširila sam noge što sam jače mogla, umirući od želje da mi ugura jezik u pičku. Lagano se približavala najerogenijim zonama, prvo lagano lickajući usmine i guzove, da bi konačno rukama raširila macu i prošla cijelom duljinom hrapavim, mokrim jezikom. Zatresla sam se od užitka i gotovo me paraliziralo njeno umijeće. Lizala mi je rupicu pičke, lagano uvlačeći jezik u nju, isprva samo vršak, da bi ju konačno ispunila koliko je najviše moguće. Izvlačila je jezik iz mene, da bi ga u sočnom lizu prevalila preko klitorisa, malo ga podraškala, i opet mi se zabila u željnu pičku. Ponovila je to nekoliko puta i baš kada sam mislila da ću ponovo svršiti, promijenila je taktiku kao da je naslutila da sam pri vrhuncu. Ugurala je prst u mene i počela me fukati njime, a jezikom je obrađivala nabujali gumbić. Kružnim lizovima debelog, vlažnog jezika uzbuđivala me još više, naizmjence me ližući treperavo i brzo, pa dugo i snažno, kao najbolji sladoled. Drugim prstom masirala mi je rupicu na guzi, da bi ga navlaženog od pičkinih sokova ugurala što je dublje mogla. Jebala me tako u obje rupe, sočno ližući klitač, nabijala sam joj se sve jače na facu i vrištala:
– Ah… jače me liži… jebi me još… jače… jače… svršit ću!
Uhvatila sam se za sise i nemilosrdno ih natezala, prepuštajući se naletima moćnog orgazma, ali moja me jebačica još nije pustila i dalje je žustro lizala i jebala istovremeno. Baš kada sam se počela smirivati, osjetila sam da se približava novi val, moćno i jebalački mi je srkala klitoris i ponovno sam svršila, ovaj put još snažnije nego prošli. Ostala sam ležati na mramoru koji više nije bio hladan, već mokar i vruć od znoja i pičkinih sokova. Crvenokosa mi je još jednom cijelim jezikom prešla preko pice, usisavši i posljednju kap, na što sam još jednom ustreptala. Obukla je košuljicu, popravila kosu te me nježno poljubila u usta:
– Što će ti ikoji muškarac, ljepotice? Javi mi se da ti pokažem još gomilu stvari koje oni ne znaju i ne mogu.
Izvadila je karticu sa svojim imenom i brojem telefona, pomilovala me po još vreloj pički, nasmijala se mazno, te izašla iz prostorije. Još sam nekoliko minuta dolazila k sebi, uredila se te odšetala u noć, misleći kako ja nisam trebala platiti ništa za najbolju jebačinu svog života.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile