Dok se Sandra pomno pripremala za proslavu Nove Godine u jednom opatijskom hotelu Petar je već unaprijed očajavao zbog zagarantirane dosade koja ih je jamačno čekala u „najluđoj noći“. Gledajući kako se njegova zgodna ženica satima šminka i uređuje pokušavao je naći razloge koji su ga natjerali da ju odvede na kičerski tulum.

Počelo je očekivano loše. Smjestili su ih za stol s jednim samcem. Nije bilo druge no komunicirati s visokim plećatim neznancem koji se pristojno predstavio kao Denis. Noć je odmicala, a Petar je ubrzano gomilao maligane u krvi pokušavajući otupjeti na preglasnu glazbu. Bio je zahvalan Denisu koji je razdraganu i već pripitu Sandru svako malo molio za ples na prepunom podiju. Tako je bar na tren mogao ostati u svojim mislima koje su težile konačnom spašavanju dolaskom jutra. Denis je Sandru vješto vrtio pokazujući svoje plesačko umijeće, a ona je uživala. Utonuo u misli Petar se trgnu nakon pola sata i pogledom potraži suprugu i njenog partnera u plesu.

Nije ih mogao uočiti među gomilom parova koji su sve razuzdanije, što se ponoć bližila, skakali kličući seriji estradnih hitova koje je izvodio hotelski bend. Odluči se odvući do toaleta kako bi hladnom vodom otklonio težinu u glavi izazvanu lošim jeftinim vinom. Dok se umivao u tišini sanitarnih prostorija začu zvuk iz jedne od kabina. Bio je to zvuk ljubavne igre. Žena i muškarac stenjali su od užitka ševeći se stoječki u uskoj prostorijici. Petar se tihi uvuče u susjednu kabinu sa smješkom na usnama. Napokon nešto zanimljivo večeras. Bio je zahvalan neznanom voajeru koji je u pregradnom zidu izbušio malenu rupicu. Sagnuo se da vidi ovaj predponoćni jeb. I imao je što i vidjeti.

Na školjki je raširenih nogu sjedila njegova žena Sandra, a između lakiranih štikli smjestio se njen plesni partner nabijajući se strasno u njeno međunožje. Sandra je stenjala od užitka dok je Denis svojim ogromnim debelim kurcem prodirao u nju. Petar se umah otrijeznio! Obuzeo ga je snažan osjećaj ljubomore i uzbuđenja. Gledati kako ti neznanac divlje jebe ženu nije bilo lako…ali je bilo najnapaljivije što je ikad doživio. Njene dojke, ispale iz svečane haljine tresle su se u ritmu Denisovih uboda. Petar je nesvjesno, iz hlača izvukao svoj kurac koji se nije mogao mjeriti s Denisovim i počeo drkati. Iz dvorane se čulo odbrojavanje mase koja je iščekivala dolazak ponoći.

Deset..devet…osam…sedam… Kako je odbrojavanje dolazilo vrhuncu tako su se i Denis i nevjerna Sandra približavali orgazmu. Stenjući muškarac je počeo svršavati u njeno međunožje dok je ona ispustila vrisak sladostrasnog vrhunca. Točno u ponoć par je svršio klonuvši na tren od naporne jebačine. U idućem trenu ljubili su se polugoli dok je njegov kurac još napola virio iz Sandrine pičke. Petar se brzo izšulja i pobjegne za stol u dvorani.

Ubrzo su se pojavili i Denis i Sandra. Popravljene šminke, kao da se ništa nije dogodilo čestitala mu je Novu Godinu uz ispriku kako su zakasnili s podija zbog gužve nastale pred ponoć. Stiskom ruke ljubazno mu je čestitao i Denis koji je do maloprije do jaja nabijao svoju batinu u pičku njegove supruge. Petar odluči prešutjeti događaj, a u hlačama mu je još čvrsto stajao kurac. U nulti sat Nove Godine postao je rogonja…ili je to već i prije bio – razmišljao je pijuckajući šampanjac i promatrajući sretno i zadovoljno Sandrino lice.

Ženina poslovna večera
Sandra - krotiteljica pastuha