Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Odgojen za roba

Oduvijek sam željela biti dominantna. Bilo da se radilo o dječjoj igri ili o nekim ozbiljnijim situacijama, ja sam uvijek nastojala da budem glavna, moja riječ se morala poštivati, a moje naredbe bespogovorno izvršavati.

Znajući što od njega očekujem, Denis je skroz podivljao od strasti, svom snagom povukao me prema sebi, snažno mi je širio guzove i halapljivo pokušavao ugurati jezik u moju rupicu
Naravno, pa i nažalost, nisam u tome baš uvijek uspijevala, no takvih je situacija bilo relativno malo. Moram također naglasiti da sam tu svoju ćud dominacije najviše željela ostvarivati nad muškim spolom, i bez obzira na mnogobrojne uspjehe, sve dok nisam upoznala Denisa, svog današnjeg stalnog roba, nisam u potpunosti mogla ostvariti svoje erotske želje. Sada, nakon dvogodišnje veze s njim, potpuno sam uvjerena da smo stvoreni jedno za drugo.

No, mene i njega, osim zajedničkih erotskih interesa, vežu duboki ljubavni osjećaji, koje mi izražavamo i doživljavamo na svoj poseban način. Dakle, bilo bi sasvin pogrešno zaključiti da je naša veza izričito zasnovana samo na seksu, nekad, čak, bez lažne skromnosti, pomislim da je ljepša i snažnija od svih drugih ljubavi upravo zbog jasno izgovorenih, ali i ostvarenih, naših erotskih želja.

Vjerojatno mnogima neće biti jasan taj naš odnos, neki će se zgražavati, a poneki će nas nazivati “perverznjacima”. Upravo tu riječ “perverzan” mnogi ljudi olako i često koriste bez ikakvih valjanih argumenata, ja, osobno smatram da je taj pojam vrlo relativan. Hoću reći da je za neke ljude već i sam oralni seks perverzan, dok drugi takav oblik seksa smatraju preobičnim i ne baš uzbudljivim. Moglo bi se na ovu temu navesti još takvih primjera, ali to bi bilo samo gubljenje vremena i papira, barem u mom slučaju.

Ja samo želim podijeliti svoju sreću, zadovoljstvo i erotsko iskustvo s drugima i nadam se da ću u tome uspjeti.
Prije otprilike dvije godine sjedila sam u fotelji zamotana u toplom ogrtaču i bila primorana slušati jadikovke svoje prijateljice Tanje, koje su se, kao i uvijek, odnosile na njezinu punicu. Pokrivena do vrata pokušavala sam zaspati, ali to pored Tanje nije baš bilo moguće, ponovno je počela sa svojim jadikovkama, a kad sam ju na dosta okrutan način prekinula, ona mi se tihim glasom obratila:

– Uopće se ne trudiš shvatiti me. Smatrala sam da si mi prijateljica, a tebi je sve to dosadno, pa čak i smiješno… Ali ja sam doista nesretna. Osjećam se vrlo usamljeno. Marka skoro nikad nema kod kuće i kad smo napokon zajedno, njemu do seksa nije stalo. Neprestano je umoran, mrzovoljan… i, kad mu ne dam mira i navaljujem da me obradi i zadovolji, on to učini nabrzinu i bez ikakvog žara.
Te njezine riječi su me dirnule i ja sam se okrenula prema njoj, u polumračnoj sobi primijetila sam suze u njezinim očima. Još sam se više primakla prema njoj i nježno sam je zagrlila. Tanja me tada tiho upita:

– Imaš li ljubavnika?
– Pa znaš da ja uvijek nekog imam, jer ne dopuštam da moja maca dugo ostane na suhom – odgovorila sam joj u šali.
– Je li dobar jebač taj s kojim si sada?
Malo sam se odmaknula od nje i sa smiješkom na licu odgovorila joj:
– Nije loš. Ima dobar i lijep kurac, liže mi često picu što jako volim. Zna sve tehnike i položaje u seksu. Uz sve to kupio mi je nekoliko vibratora pa me gleda dok se zadovoljavam… Može li ovo zadovoljiti tvoju radoznalost?

Tanja se glasno nasmijala, a ja sam se zadovoljno pridružila. Neko vrijeme smo se tako zafrkavale i pričale svakakve gluposti koje su se uglavnom odnosile na seks. Povlačeći dim iz cigarete upitala sam Tanju nešto ozbiljnijim tonom:
– Kad si već toliko nesretna s Markom, reci mi imaš li ljubavnika?
– Imala sam jednog… Ali taj je bio još gori od Marka. Svršio je u mene u roku od dvije minute – čim je to izgovorila počele smo se još glasnije smijati.

Ni sama ne znam kako je do toga došlo, ali ubrzo smo bile zagrljene i počele se intimno dodirivati. Godila su mi njezina milovanja koja sam osjetila po cijelom svom tijelu. Njezini poljupci, u početku vrlo nježni i polagani, postajali su sve strasniji, Tanja je ubrzo u potpunosti preuzela incijativu što je meni sasvim odgovaralo. U polusjedećem položaju širom sam raširila bedra i promatrala sam Tanju koja je u nevjerojatnom žaru obrađivala moje grudi. Uživajući u tim dodirima i milovanjima ponovno je iznenada došla do izražaja moja dominantnost. Zgrabila sam Tanju za njezinu dugačku plavu kosu i strogo naređivačkim tonom joj osorno kazala:
– Poliži i posisaj mi pičku! – i grubo sam joj glavu gurnula među svoja razjapljena bedra.

Primijetila sam kako me je Tanja iznenađeno pogledala, ali nije se usprotivila mojoj zapovijedi, već se s velikom strašću prihvatila posla. Iako mi to nije bilo prvi put, mislim na seks sa ženom, moram priznati da je moja prijateljica bila u tome veliki znalac. Nadraživala me svojim poljupcima oko cijele moje mace, vrhom jezika dodirivala je moje nabubrele usmine, te je kažiprstom lagano dodirivala moj šupak. Uopće se, međutim, nije obazirala na moj oštri ton kojim sam joj naredila da mi posiše klitić, i tek kad sam je snažno ošamarila počela je izvršavati rečeno joj. U žaru strasti i zadovoljstva stiskala sam njezinu glavu svojim bedrima, neprestano podizala guzove prema gore neispuštajući pri tome njezinu kosu iz mojih dlanova. Osjetivši da ću ubrzo svršiti isprekidanim glasom sam joj naredila:
– Posisaj mi sve moje sokove, sve! – čim sam to izgovorila moje tijelo se počelo trzati od velikog zadovoljstva, svršavala sam Tanji ravno u usta, a ona je poslušno sve gutala baš onako kako sam željela.

Tanja je i dalje ostala među mojim bedrima, ali sada je njezina glava mirno ležala na mojoj pici, a njezine ruke milovale su moje guzove. Moj je stisak popustio, nježno sam pomilovala Tanju po kosi i tiho sam joj rekla:
– Ne želim te ostaviti nezadovoljenu… i ja ću polizati macu.
– Ludo mala, pa ja sam svršila zajedno s tobom. Dok sam te lizala rukom sam drkala svoju pičkicu… Znaš još nikad mi nije bilo tako lijepo kao s tobom… Da sam to znala prije već odavno bih ti to predložila.

– Zar to nije čudno? Već odavno smo dobre prijateljice. Svašta smo zajedno proživjeli, a tek sada smo ovo učinile? – pitala sam Tanju, koja je samo kimala glavom u znak odobravanja.
Tu noć smo zadovoljne nakon još jedne, slične naslade, zaspale, ali ja sam bila ipak vrlo daleko od pravog zadovoljstva. I dalje sam čeznula za muškarcem s kojim bi me vezali duboki ljubavni osjećaji, ali koji bi isto tako postao moj rob odan u svemu, no ponajviše u seksu. To nije bila samo moja želja, to je bio moj životni cilj. Tada nisam ni znala koliko sam blizu tome cilju.

Ujutro me probudio Tanjin zagrljaj i njezino sladunjavo šaputanje:
– Nemaš pojma kako se lijepo osjećam… pružila si mi prekrasne trenutke, želim te stalno zadovoljavati, učinit ću ti sve što god budeš htjela.
Poljubila me je u usne, ali kad me je počela dirati po grudima, nježno sam je odgurnula i odlučno rekla:
– Tanja, ne želim da se ovo nastavi! Bilo mi je sinoć lijepo, priznajem, ali više želim da mi budeš prijateljica nego ljubavnica – odlučno sam ustala iz kreveta i krenula u kupaonicu.
Tanja je ubrzo stigla za mnom i s tugom na licu mi rekla:
– Ako je to tvoja želja, onda nisi trebala niti dopustiti da se to dogodi… Zar ne možemo biti oboje? Što bi falilo da budemo i prijateljice i ljubavnice?!
– Ne! Tanja ja to jednostavno ne želim… Uostalom, imaš pravo. Nisam smjela dopustiti da se to dogodi. Možda smo time ugrozile naše prijateljstvo…

Vjerojatno bi naša prepirka trajala duže da se nije začulo zvono na vratima. Tanja je brzo odjenula ogrtač i odjurila prema vratima. Začula sam duboki muški glas i radosno Tanjino čavrljanje. To me je razveselilo, pa i na neki način opustilo jer sam znala da ću tako izbjeći neugodan razgovor s Tanjom. Sredila sam se što sam brže mogla i izišla, htjela sam neopaženo otići u sobu da se odjenem, ali Tanja me presrela sa svojim gostom. Odmah sam saznala da se radi o Markovom bratiću koji se upravo vratio iz Francuske. Tanja je još svašta brbljala, no ja nisam ništa razumjela jer sam bila zaokupljena Denisom kojeg sam gledala ravno u njegove zelene oči.

Ne mogu reći da je to bila ljubav na prvi pogled, no nešto me privuklo kod njega. Ni sama nisam znala što je to, jednostavno sam bila očarana njime na neki način. Sigurno nije bila u pitanju njegova ljepota jer on zaista nije bio lijep, Denis je bio tek nešto viši od mene i vrlo, vrlo mršav. Tako da sam čak i ja pored njega izgledala debelo. Također je neprestano gledao u mene, ali vrlo oprezno i sramežljivo, i naravno odmah sam promijenila svoje planove i rado pristala da popijem kavu s njima.

Denis u početku baš i nije bio pričljiv, no naša komunikacija bila je, u vrlo kratkom vremenu, sve bolja i bolja. Zaista mi je bilo vrlo ugodno u njegovom društvu i rado bih ostala duže, ali nažalost imala sam u gradu jednu obavezu koju sam morala obaviti. Denis se bez dvoumljenja ponudio da me odveze u grad, ali sam ga nažalost morala odbiti, no kad sam ustala spremna na odlazak Tanja mi je veselo rekla:
– Kad budeš gotova dođi na ručak, Denis i ja ćemo te čekati. Znaš i sama da možeš kod mene spavati – pogledala je prema Denisu i dodala. – Ti Denise također možeš ovdje spavati, Marko će doći tek drugi tjedan.

Denis se zahvaljujući prihvatio, a ja sam također rado pristala. Vozeći se prema Dubravi neprestano sam razmišljala o Denisu, teško je to bilo i meni samoj shvatiti, ali meni je bio dovoljan samo jedan susret s njim pa da zamišljam svakakve zajedničke erotske situacije. Zamišljala sam ga poniznog kako kleči kraj mojih nogu, njegove lijepe, meke usne spuštale su se na moje prste koje pohlepno ljubi. Sve što sam zamišljala odnosilo se na moju dominaciju prema njemu, slike u mojoj glavi bile su sasvim nepovezane, a opet toliko jasne. Vidjela sam ga vezanog na krevetu, a sebe kako čučim iznad njegovog lica trljajući svoju pičkicu o njegove usne. U drugom prizoru vidjela sam sebe s bičem u ruci i Denisa kako puzi pokraj mene. Kažnjavala sam ga za svaku sitnicu, vrijeđala ga psovkama…

Tko zna dokle bi trajala ta moja maštanja da nisam stigla pred Damirovu kuću, znala sam da neće biti lako, no ja sam bila odlučna ići do kraja. Nakon poljupca i nekoliko neobaveznih prozborenih riječi, ozbiljno sam pogledala Damira, te mu rekla:
– Sjećaš se prošlog našeg razgovora? Rekao si mi da dobro razmislim jer se radi o ozbiljnoj odluci… Pa vidiš ja sam to učinila i zaključila da sve to ne želim, jednostavno se ne uklapam u tvoje planove, ni ti u moje, ma koliko ti mislio suprotno…
– Nina! Ne misliš to valjda ozbiljno?! – začuđeno je rekao i pošao je prema meni.

Odmakla sam se od njega i odlučno nastavila:
– Itekako to mislim ozbiljno! Dosta mi je ove veze… ne mogu više ovo nastaviti. Ne volim te i ne želim s tobom više ništa imati, shvati to!.. To ćeš morati jednostavno prihvatiti.
Brzo sam se zatim okrenula i izišla na ulicu. Damir je pošao za mnom, no ja se nisam obazirala više na njega, brzo sam sjela za volan i krenula kod Tanje. Vozila sam što sam brže mogla samo da budem što dalje Damiru i što bliže Denisu. Ako to nije bila ljubav, a nije bila, onda je to sigurno bio predosjećaj da ću s Denisom napokon postići svoj životni cilj. Odlučna u svojoj namjeri bila sam spremna učiniti skoro sve da ga zarobim i učinim samo svojim.

Stigavši u Tanjin stan dočekao me je baš Denis jer moja prijateljica otišla je u grad nabaviti namirnice. Zadovoljna sam bila zbog toga jer sam imala mogućnost bolje ga upoznati, ali više sam pričala ja nego on. Uživala sam sve više u njegovom društvu, pažljivo je pratio svaku moju riječ i pokret. Često je puta spuštao svoj pogled prema mojim nogama, pogotovo prema mojim stopalima koje su uvijek djelovale lijepo i izazovno jer sam ih zaista pažljivo njegovala, a žarko crveni lak na prstima samo je još više isticao njihovu izazovnost.

Sve je bilo krasno, bajno u tih nekoliko dana, no najljepše je bilo kad nas je Tanja obavijestila da mora otići kod Marka koji ju je telefonski pozvao kod sebe na nekoliko dana. Vidjelo se na njoj da joj to baš i ne odgovara, dvoumila se između veze sa mnom i mogućnosti da se napokon ponovno zbliži s mužem. Jadna moja prijateljica i dalje se nadala da ću prihvatiti njezinu ponudu. A ja… Ja sam samo željela Denisa. Silno sam željela usporediti njegove erotske želje s mojima, a s Tanjinim odlaskom stvarala mi se savršena prilika za to. Ionako sam negdje duboko u sebi bila sigurna da Denis želi isto što i ja, znala sam da će mi on postati sve ono što sam toliko željela. Bit će mi muškarac kojeg ću voljeti, bit će mi ljubavnik… i bit će mi odani rob. Bit će mi sve i samo moj. Znala sam to i silno sam to željela što prije ostvariti.

Tanja se je posljednju noć prije nego što je trebala otputovati prišuljala u moj krevet i počela me je strasno ljubiti i dirati po cijelom tijelu. Nastojala sam ju odbiti, no njezine molbe, ali više saznanja da ću je se na taj način riješiti, omekšale su me i dozvolila sam joj da me ponovno zadovolji.
Svojim je golim tijelom legla na mene, i, ljubeći me, polako se spuštala do moje glatko obrijane mace. Dok mi ju je strasno ljubila snažno me je stiskala za bokove. Raširila sam bedra i dozvolila joj da svojim usnama i jezikom obradi cijelu moju pičkicu, zatvorila oči i snažno počela razmišljati o Denisu. U tom trenutku jedino sam njega osjetila među nogama, njegov jezik kružio je oko mog klitorisa, a njegova pohotna usta ljubila su moju vlažnu macu. Takva i slična maštanja pomogla su mi da obilno svršim u Tanjina usta.

Napokon je došao trenutak Tanjinog odlaska, ja i Denis ostali smo sami. Kao začaranim štapićem sve se promijenilo, od tog trenutka nitko i ništa nam nije trebao. Bez ikakvog posebnog uvoda, bacili smo se u strasni zagrljaj, ljubili smo se dugo, dirajući se pri tome po cijelom tijelu. Denis bi mi najradije odmah bio polizao macu, no ja sam to htjela ostaviti za kasnije. Željela sam nešto drugo. Zato sam ga malo primirila i predložila da sjednemo. Sav je drhtao od uzbuđenja, no učinio je upravo tako kako sam rekla. Kao i uvijek njegova sramežljiva narav, vjerujem čak i neiskustvo, pružilo mi je priliku da preuzmem svu incijativu. U ugodnom razgovoru dala sam mu do znanja da želim s njim seks, ali ništa na brzinu. Ugodno smo se smjestili dolje na pod, na topli tepih, pušili, pijuckali i otvoreno razgovarali o seksu. Povremeno smo se mazili, ljubili i bolesno čeznuli za pravim dodirima. Baš u toj neograničenoj čežnji bio je taj posebni čar za spajanjem, kroz naša tijela sve je više struje prolazilo. I kad je napokon došao trenutka znala sam više nego ikada da su sva moja nadanja ispravna. Denis se više nije mogao obuzdati, sva njegova sramežljivost je nestala.

Brzo sam skinula sve sa sebe, jedva čekajući začuđen Denisov pogled dok bude promatrao moje skladne obline na koje sam bila vrlo ponosna. Ustala sam i mazeći svoje tijelo promatrala sam iz visine Denisa koji je nepomično ležao na podu. U njegovom pogledu vidjela sam zaista ono što sam i očekivala. Da bih ga što više uzbudila stala sam raširenih nogu točno iznad njegove glave, okrenuta tako da mogu promatrati reakciju njegovog kurca koji je bio sve veći i tvrđi. Lijevim stopalom započela sam svoju igru. Prvo sam ga prislonila na Denisovo lice i odmah primijetila kako je cijelo njegovo tijelo zadrhtalo. Svojim dlanovima pritisnuo je moje stopalo još jače na svoje lice, pohotno ga ljubeći i ližući. Osjetila sam kako mi slatki trnci prolaze tijelom, moja je strast bila svakim trenutkom sve jača. Moji prsti luđački su dodirivali vlažnu školjkicu, a sa sve većim uzbuđenjem rasla je i moja čežnja za dominacijom. Snažno sam gurnula nožni palac Denisu u usta i oštro mu naredila da ga posisa, što je on odmah i učinio. Ali ja sam htjela sve više i više; ubrzo su se svi moji nožni prsti našli u njegovim ustima. Čim sam primijetila slatku prozirnu tekućinu na vrhu Denisovog kurca premjestila sam svoje stopalo do njegovog međunožja. Iako sam u tom trenutku osjetila onu svoju potrebu za oštrinom i strogošću ipak sam bila toliko prisebna i nisam prejako stiskala svojim stopalom njegov prekrasan napet kurac. Uživala sam u toj igri, a Denis čak i više. Dahtao je sve jače i glasnije od slatke strasti; moja grubost ga je još više raspaljivala.

– Daj nabodi se na mog malog molim te! Oooh, izludjet ću od uzbuđenja! Sjedi, jebi me… daj da osjetim tvoju slatku pičkicu… – neprestano je ponavljao Denis i vukao me prema sebi.
Dominantno sam ga pogledala i naređivačkim tonom mu rekla:
– Učinit ćeš onako kako ću ja to htjeti! Prvo ćeš mi polizati pičku i ako ću biti zadovoljna možda ću se nabosti na tvoj kurac.
Namjestila sam se u duboki čučanj tako da se moja školjkica širom otvorila točno iznad Denisovih ustiju. Osjetila sam njegov razigrani jezik oko malih sočnih usmina. On je zaista s njime činio čuda, pa je i shvatljivo da sam ubrzo osjetila kako ću doživjeti prekrasan orgazam. No, prije tog slatkog svršavanja htjela sam osjetiti njegov pohotni jezik na mojoj drugoj rupici. Zato sam rukama raširila svoje guzove, te namjestila svoj šupčić na Denisov jezik. Znajući što od njega očekujem, Denis je skroz podivljao od strasti, svom snagom povukao me prema sebi, snažno mi je širio guzove i halapljivo pokušavao ugurati jezik u moju rupicu. Osjetila sam ono posebno uzbuđenje prije samog svršavanja, brzo sam mu ponovno namjestila svoju macu na njegov jezik i uskoro beskrajno snažno svršila.

Bila sam sasvim sigurna da mogu bilo što od njega poželjeti i s obzirom da sam u tom trenutku bila posebno uspaljena naredila sam mu:
– Sad ćeš izdrkati svoj kurac na moja stopala! – čim sam to izgovorila primijetila sam kako je cijelo Denisovo tijelo zadrhtalo. Sjela sam u fotelju prekriženih nogu, zapalila cigaretu i nakon nekoliko dimova oštro sam mu kazala:
– Klekni i drkaj svoju kurčinu!
– Molim te, dozvoli mi da moj mali osjeti tvoju slatku pičkicu – ponizno me je zamolio.
Ja sam ga oštro pogledala i još strožijim tonom sam mu rekla:
– Učinit ćeš onako kako sam ti naredila! Jedino na takav način ću ti dozvoliti svršiti, jesi li razumio?!

Shvativši da neću popustiti, Denis mi je ponizno odgovorio:
– Sve ću učiniti, baš onako kako ti to želiš – primio je čvrsto svoj kurac i počeo ga je drkati. Neprestano je pri tome gledao u moja stopala i strasno ih je ljubio kad god sam mu ih gurnula ispred ustiju. Osim toga gurala sam mu i svoje nožne prste u usta tražeći od njega da ih posisa. A kad sam ga udarila stopalima po licu jer, tobože, nisam bila zadovoljna njegovom uslugom, Denis je još više zatreperio od strasti. Cijelo vrijeme pratila sam ga strogim pogledom, a u sebi osjećala sam neizmjerno uzbuđenje. Vidjevši kako iz njegovog kurca štrca obilan mlaz sperme po mojim stopalima, nisam više mogla prikriti svoju strast i počela sam glasno i isprekidano uzdisati, a zatim sam još jednom žestoko svršila.

Slatko izmoren, sa smiješkom na licu Denis je ležao kao psić, na podu, kraj mojih nogu. Gledala sam ga još uzbuđeno i zadovoljno. Nismo trebali puno govoriti, znali smo da smo se pronašli u svijetu bezbroja različitih ljudi.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile