Bili smo u njenom stanu I razgovarali. Pricala mi je kakoje ostala bez posla i kako nema zavrsen fakultet. Da je neostvarena a vec je u tridesetim. Mi smo bili jako dobri drugari iako se ona meni oduvek svidjala a I ja njoj ali to nikako jedno drugom da priznamo. Onako tuzni zbog posla I njenog zivota stajali smo kraj prozora, I gledali u istu udaljenu tacku. Mir I tisina, tuzna atmosfera.Kao da smo ocekivali vanzemaljce na horizontu da se pojave. Jas a rukom preko ramena, stojim iza nje.
– Voleo bih da moj dlan uvek ostane na tvom ramenu – rekoh.
– Ali sutra putujes.
– Bez obzira na to, kazem ti da bih voleo da moj dlan zauvek ostane ovde gde je sada. Zelim da te dozivotno mazim, milujem…rekoh tiho I priljubih se uz njeno tijelo.

Oboje smo bili u ljetnoj tankoj garderobi. Ona izbaci guzicu pa osjeti moj nabrekli kurac kako se trlja o njenom dupecu. Poceh da je mazio po zategnutom stomacicu. Disali smo duboko I ubrzano. Uvijala se pod mojim tijelom, mesala guzom u mom krilu. Zavukoh ruku ispod brusa pa dohvatih dvije sise kao jabuke I najezene bradavice. Dok joj ljubim vrat ona spusti svoju ruku iza ledja I opipa me po nabreklom slicu, a onda sve dublje disuci, a gledajuci I dalje naprijed u daljinu kroz prozor, poce da mi otkopcava gornje dugme sa farmerki. I ja njoj raskopcah pantalone, napipah tangice, svukoh ih nanize I zavukoh prste do klita. Potom joj jos vise skinuh pantalone I oslobodih guzu. Glavu joj spustih dolje a moj nabrekli glavic priblizih joj usnama pickice I poceh da je mazim po klitu. Izmigolji se odjedanput I okrenu licem ka meni. Gledali smo se poluzatvorenih ociju, bez gacica I pantalona. Uhvatih je za guzove I podignuh je gore I naslonio na solbanku od prozora. Rasirih rukama njene noge, zadigoh joj guzu uvis, pa joj uvalih svoju kurcinu u njenu pickicu.
– Polakooo…izgovori
Saptao sam joj kako joj je slatka pica sto ju je jos vise palilo. Sve je vise I vise dahtala, stenjala. Govorila mi je da udjem jos dublje I dublje. Bilo je jako eroticno. Velicanstevno.
– Gurni ga dublje budalo, razvali me..ne stidi se. Vidi kako se sama navlacim – rece mi dok sam ja stojao a ona je skakala po mojoj kurcini.

Legoh na pod, ona me opkoraci , uze za kurac I nabi se do kraja iz prve. Malo zastade a onda poce kao I ranije glasno da stenje I vristi. Mesala je kao luda dok je meni dolazilo
– Svrsavamm, mici see…

Pridize se I spusti glavu dolje, prodrka ga dva-tri puta pa joj izlih mlaz sperme po faci u onom lezecem polozaju.
– Aoo, koliko sperme imas..
Nasmijah se I ostadoh da lezim na krevetu.

Razuzdana seljancica
Dva prijatelja i gay seks
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience