Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Oklagija

Bili smo u njenom stanu I razgovarali. Pricala mi je kakoje ostala bez posla i kako nema zavrsen fakultet. Da je neostvarena a vec je u tridesetim. Mi smo bili jako dobri drugari iako se ona meni oduvek svidjala a I ja njoj ali to nikako jedno drugom da priznamo. Onako tuzni zbog posla I njenog zivota stajali smo kraj prozora, I gledali u istu udaljenu tacku. Mir I tisina, tuzna atmosfera.Kao da smo ocekivali vanzemaljce na horizontu da se pojave. Jas a rukom preko ramena, stojim iza nje.
– Voleo bih da moj dlan uvek ostane na tvom ramenu – rekoh.
– Ali sutra putujes.
– Bez obzira na to, kazem ti da bih voleo da moj dlan zauvek ostane ovde gde je sada. Zelim da te dozivotno mazim, milujem…rekoh tiho I priljubih se uz njeno tijelo.

Oboje smo bili u ljetnoj tankoj garderobi. Ona izbaci guzicu pa osjeti moj nabrekli kurac kako se trlja o njenom dupecu. Poceh da je mazio po zategnutom stomacicu. Disali smo duboko I ubrzano. Uvijala se pod mojim tijelom, mesala guzom u mom krilu. Zavukoh ruku ispod brusa pa dohvatih dvije sise kao jabuke I najezene bradavice. Dok joj ljubim vrat ona spusti svoju ruku iza ledja I opipa me po nabreklom slicu, a onda sve dublje disuci, a gledajuci I dalje naprijed u daljinu kroz prozor, poce da mi otkopcava gornje dugme sa farmerki. I ja njoj raskopcah pantalone, napipah tangice, svukoh ih nanize I zavukoh prste do klita. Potom joj jos vise skinuh pantalone I oslobodih guzu. Glavu joj spustih dolje a moj nabrekli glavic priblizih joj usnama pickice I poceh da je mazim po klitu. Izmigolji se odjedanput I okrenu licem ka meni. Gledali smo se poluzatvorenih ociju, bez gacica I pantalona. Uhvatih je za guzove I podignuh je gore I naslonio na solbanku od prozora. Rasirih rukama njene noge, zadigoh joj guzu uvis, pa joj uvalih svoju kurcinu u njenu pickicu.
– Polakooo…izgovori
Saptao sam joj kako joj je slatka pica sto ju je jos vise palilo. Sve je vise I vise dahtala, stenjala. Govorila mi je da udjem jos dublje I dublje. Bilo je jako eroticno. Velicanstevno.
– Gurni ga dublje budalo, razvali me..ne stidi se. Vidi kako se sama navlacim – rece mi dok sam ja stojao a ona je skakala po mojoj kurcini.

Legoh na pod, ona me opkoraci , uze za kurac I nabi se do kraja iz prve. Malo zastade a onda poce kao I ranije glasno da stenje I vristi. Mesala je kao luda dok je meni dolazilo
– Svrsavamm, mici see…

Pridize se I spusti glavu dolje, prodrka ga dva-tri puta pa joj izlih mlaz sperme po faci u onom lezecem polozaju.
– Aoo, koliko sperme imas..
Nasmijah se I ostadoh da lezim na krevetu.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile