NAPOMENA: Ova priča je izmišljena, ali se dešava između starijeg čoveka i mlade žene Angel

Sećam se tog šestog septembra, odgovorila si mi na poruku koju sam ti poslao.
Prijatno me je iznenadila, iako sam mislio da me nikada nećeš udostojiti svog odgovora. Ne zato što sam poslao nešto uvredljivo, naprotiv, nego što sam pomislio „kog đavola će mi pisati neka devojka, kad svet ionako vrvi od ludaka i perverznjaka…”

Tako je krenulo naše dopisivanje, u danima kada smo svašta iskreno o sebi govorili. U meni je rasla želja da te i uživo upoznam, iako sam već po slikama znao kako izgledaš. Mislio sam, popićemo kafu i piće u nekom kafiću…

Već smo se povremeno čuli telefonom, kada si me jedno veče iznenadila pitanjem (koje sam ipak priželjkivao), „da li primaš goste, i kuvaš kafu?”
S nestrpljenjem sam čekao tvoj dolazak. Dok si izlazila iz taksija, srce mi je lupalo 200 na sat.
Prišla si mi, zagrlili smo se kao da se sto godina znamo…
Lepo veče, toplo jesenje, uz crno vino, potrajalo je do sitnih sati provedenih u pogledu na svetlucavi grad. Terasa, visoko postavljena stvarala je izuzetan osećaj nestvarnog…

Redom se nižu naši razgovori, sada već otvoreniji, jer smo toliko toga jedno drugom rekli… i narastajuća želja za ponovnim susretom.

Posle još nekoliko susreta, odlučuješ se da prespavaš kod mene. Kao i uvek do tada, tako i to veče, ne ispuštamo ruke jedno drugome, moje ruke na tvojoj kosi, ramenima, poljupci moji po tvom vratu, čelu, nosu, usne na suznim očima dok mi pričaš o prošloj vezi u kojoj si izvukla deblji kraj.
U jednom trenutku, ustadoh nehajno se prošetah do kupatila, zadržah se malo, povukoh vodu, da sve izgleda normalno kao i svaki drugi put.

Nasuo sam nam po još jedan gutljaj pića, zapalio ti cigaretu kao i uvek. Tiha muzika je i dalje svirala stvarajući neprobojnu nežnu zavesu od gradske vreve.
Predložih ti, onako brižno da je već vreme za spavanje, s čim si se ti složila.
Hajde prvo ti da se istuširaš, rekoh… Krenula si, a na vratima kupatila zastala iznenađeno.
-Šta je ovo? pitala si i dalje u neverici.
-Ništa samo nešto što ti je potrebno za dobar san!

Kada je bila puna tople, penušave, mirisne vode na kojoj su se prelamali odsjaji nekoliko upaljenih mirisnih sveća.
-Znam da voliš da ležiš u toploj vodi i uživaš, znam da to u svom stanu nemaš, a mislim da ti je potrebno!
-Hajde, sad već glumeći zapovedni ton, rekoh. Hladi ti se voda!

Bez mogućnosti odgovara, ušla si, zatvorila vrata. Čuo sam šum odeće dok si se svalačila, prvo jedno buć, a zatim je i druga noga ušla…
Pustio sam ti onu istu muziku, ali ovog puta u kupatilu, da te opušta dok žmureći puštaš da te pena miluje…

Otišao sam do spavaće sobe, namestio nam krevet, već smo od ranije znali ko na kojoj strani spava…
Doneo sam nove, drugačije čaše, nasuo u obe, i polako zakoračio ka tebi…

Dok sam ulazio, otvorila si iznenađeno oči, mahinalno pokrivajući rukama prelepe grudi.
-Ne boj se, pa neću ti ništa ludice, samo želim da uživaš! rekoh pružajući ti piće.
-Uostalom, bilo bi dobro ta ti lepo istrljam leđa.

Nasmešila si se, ne uzbuđujući se previše zbog toga, već naviknuta na naša uzajamna maženja i naivna dodirivanja.
Uzeo sam frotirsku rukavicu, dodao još malo šampona za kupanje, i čučnuvši pored kade počeo da te mazim po golim leđima. Predivan prizor se predamnom širio, otkrivajući putenost tvoje kože i ramena prekrivena pramenovima tvoje plave kose.

-Skuvaćeš se! rekla si primećujući da mi se čelo već orosilo znojem, od toplote i vlage u kupatilu zamagljenih prozora.
-Skini se! rekla si, verovatno misleći na košulju u kojoj sam bio.

Poslušao sam te, i nastavio da te kupam, sad prelazeći po ramenima i mišicama ruku.
Opuštena i nenametljiva priča, dovela je jednog trenutka da si prasnula u smeh, najslađi koji sam do tada u životu čuo. Jedan kratak zamah tvoje malene šake po površini vode, učinio je da i ja budem skroz mokar.
Pogledala si me još se više smejući situaciji, ne primećujući da si spustila ruke i koje su do tada skrivale veličanstven prizor. Orošene grudi nemo su me posmatrale dok se sa vrhova bradavica cedila po neka kap vode. Spustila si postiđeno pogled, rukom pokušavajući da prekriješ to svoje božansko oličenje ženstvenosti…

-Skroz sam mokar! kao nešto iznervirano rekoh, prekidajući iznenadnu tišinu.
Ustadoh i u jednom potezu se skinuh bez reči. Nisam se stideo tvog nemog pogleda, jednostavno pred tobom sam ja bio ja, iskren, običan i odan.

-Napravićeš mi malo mesta?
-Aha… tiho si prozborila, ne mogavši bilo šta da prokomentarišeš.
Polako si skupila noge podigavši svoja kolena. Tiho uđoh u vodu, ukrštajuči svoja stopala sa tvojim. Uzeo sam te za ruku i rekao:
-Ne brini, ništa nije strašno, pa samo si me polila…

To je bilo dovoljno da ti vrati osmeh na lice, oči su ti ponovo zablistale, a ja sam gledao tvoje predivno izvajane grudi kao da sam to oduvek radio…
Ostalih sat vremena provedenih u kadi je prošao u neobaveznom ćaskanju, međusobnom začikavanju i smehu, a ja sam koristio svaku priliku da te dodirnem po ruci, pomilujem po kosi i licu. Uživao sam u svakom trenu sa tobom, diveći ti se, diveći se tvojoj mladosti…

Legli smo, onako topli i mirisni od kupanja. Ti si se okrenula kao i uvek na stranu, leđima okrenuta ka meni.

-Ljubavi!
-Kaži srećo? tiho si prozborila okrećući se ka meni.

-Ništa, samo želim da te gledam! govorio sam ti ne skrivajući svoju zaljubljenost.
Nasmešila si se u polumraku sobe, dopuštajući mi da ti provlačim prste kroz kosu.
Osećao sam tvoj dah na svom licu, miris tvoje kože dok sam ti usnama dodirivao čelo, nos…
-Smem li da te poljubim?

Ćutala si. Sekundi su sporo prolazili dok je muzika razlivala nežne i tihe tonove po nama.

-Što?
-Zato što te volim!

Opet tajac, ali ovoga puta nekako drugačiji, umiljatiji, odobravajući.
Dodirnuo sam ti nežno usne, kratko, kao da dahom dodirujem latice cveta.
Treptaj tvog oka, dao mi je znak odobravanja. Mazio sam te po ruci ispod pokrivača, osećajući da se tvoje telo i um opuštaju, da uživaju.
Tvoje prelepe oči, široko otvorene govorile su mi da te mogu slobno ponovo poljubiti.
Moja ruka na tvom ramenu, tvoj blagi trzaj ka meni, ulili su mi samopouzdanje, i dovele me do tvojih usana.
Ovog puta duži, vlažnih usana, poljubac je izazvao tvoj jedva čujan uzdah. Jezici su počeli da nam se nežno, skoro stidljivo dodiruju, polako prelazeći u osećaj od kog mi se zavrtelo u glavi. Tvoja ruka, ta malena šaka mi je češkala kosu iza uha. Naježio sam se od osećaja kada ne znam da li da plačem ili se smejem od radosti…

Ruka mi je krenula niz tvoja leđa, nežno kao da šapatom govori. Imao sam utisak da će me opeći toplota koja je probijala kroz tvoju majicu. Ruka zaustavljena na tvom bedru. drhtavo dodirujući rub gaćica, polako krenu naviše. Nežno sam je zaustavio ispod tvoje dojke, ovlaš palcem prešavši preko tvoje već podignute bradavice.
Zajedno smo uzdahnuli, tiho kao da će nas neko čuti.
Krenuo sam usnama nežno preko tvoje brade, vrata, ne propuštajući ni jedan milimetar tvog mirisa i uzdaha. Vrhom nosa sam se spuštao preko majice do mesta gde su se ocrtavale dve jagodice, zrele, narasle. Igrao sam se nežno, dodirujući ih nosem, sklapajući usne po samom vrhu, kao pokušavajući da ih gricnem.
Možda si želela da ne budem tako spor, ali sam poželeo da ovi trenuci traju večno.

Nastavih dalje, niz tvoje telo, polako podižući majicu i otkrivajući ti pupak. Duboko sam gurnuo jezik kružeći njime u krug. Nadimanje tvog stomaka mi je govorilo sve. Sve brži tihi uzdasi, kroz zube pušteni, počeli su puniti prostor oko nas.
Kada se ritam umirio, nastavio sam dalje, želeći da jezikom istražim svaki, ama svaki delić tvoga tela. Opojni miris koji mi se približavao, učinio je da moje gaćice budu mokre, toliko da sam u jednom trenutku se malo povukao u nazad da to ne osetiš.

Kako mi je glava prolazila sve niže, tvoje butine su mi same napravile mesta. Dahom prešavši preko tvojih, gaćicama prekrivenim usminama, nastavih naizmenično da ljubim unutrašnju stranu tvojih nogu. Kolena, listovi, stopala, vrhovi tvojih prstiju koji su nestajali u ustima mojim.

Vidim nije ti pravo, što sam preskočio, ali to je sve igra, zar ne?

Rukama pređoh po nogama tvojim naviše, i milimetar po milimetar, počeh da ti povlačim gaćice na dole.
Skinuvši ih, uhvativši te ispod kolena, prebacih tvoje nogice preko svojih ramena, uspuzavši se do fantastičnog prizora.
Tvoja pičkica, se presijavala ispred mojih očiju, pulsirajući u ritmu otkucaja tvoga srca. Nisam više mogao da izdržim, počeh da se igram usminama tvojim, kobajagi usnama ih grickajući. Nežan poljubac, kao da te u usta ljubim ispunio me je sokovima tvojim.

Lako pronalazim tvoj klitoris, jer ga već velićina izdaje. Palacam jezikom po njemu, usisavam kao da sok na slamčicu pijem. Tvoji uzdasi sve češće prekidaju muziku, podrhtavanje donjeg stomaka te odaje.
Prstima leve ruke te otvaram, neprestano pokušavajući da jezikom što dublje prodrem u tebe. Nežno uvlačim prst srednje ruke, savijajući ga prema dole. Imam utisak da krevet ispod tebe počinje da bude mokar. Tvoji sokovi, izmešani sa mojom pljuvačkom cure i do guze koju počinjem da ti milujem palcem. Neosetno, ulazim, a negde duboko u tebi, spajaju mi se srednji prst i palac. Klitoris, sada već ozbiljno tvrd ispunjava mi usta. Treseš se, gužvaš posteljinu rukama, zabacujući glavu u nazad, a butinama mi stežeš glavu što bliže sebi.
Svršila si u mene, puneći mi usta. Ne želim da išta iscuri, gutam kao pomahnitao, i sam u ludilu zbog tebe i onoga što sam ti pružio.

Posle nekog vremena, grč u šakama popušta, posteljina je konačno slobodna, počinjem da čujem, jer si opustila noge sklonivši svoje butine s mojih ušiju. Izvlačim prste iz tebe, podižem se ka tebi, videći tvoj sneni, zadovoljni pogled i mokru kosu.
Podvačim ruke pod tvoja ramena i strasno i dugo te ljubim.
Tvoje ruke na meni, tvoje noge oko mog struka…

-Ne boj se! rekoh
-Ne bojim se kada sam s tobom, rekla si opušteno.
-Neću svršiti u tebe, ne brini. Nećemo napraviti nikakvu glupost!
-Znam!

Neosetno sam ušao u tebe, milimetar po milimetar, uživajući u osećaju, osećaju nežnog, toplog, vlažnog, osećaju da pripadam samo tebi…

Ubrzavamo, pa usporavamo, ljubimo se, bradavice nam se dodiruju, i tebi i meni tvrde kao kamen izazivajući jezu niz kičmu.

Uživam da nam se jezici prepliću dok svršavaš, i opet, i opet…
Dok si poslednji put svršavala, rekla si nemoj više! Stvarno nemam vazduha, ne mogu da dišem.
Izašao sam iz tebe, dok su nam se zapenjeni sokovi razvlačili kao kad deca razvlače žvaku. Okrenuo sam se na leđa, a tvoja mala ruka je bila na mom kurcu, prevlačeći sve brže kožicu preko glavića.
Sperma je poletela u vis, padajući po mom stomaku, tvojoj ruci, jedna kap ti je odletela na bradavicu kako si bila nagnuta nadamnom.
Uzeo sam te, zagrlio i privio uz sebe. Sperma se lepila između naših stomaka, tela…

-Eto sad opet tvoji prijatelji mogu da tupe kako mogu otac da ti budem, šta ima ona s njim da se druži…

-Ne lupaj više! rekla si kroz osmeh. -Obožavam te!

-I ja tebe. Volim te ljubavi moja!

-I ja tebe srećo! rekla si sklapajući oči čvrsto privijena uz mene.

Autor: scotch

Moja ljubavnica
Macic