Kada sam ja bio mali bilo je baš puno dece sličnih godina u kraju, i svi smo se družili i igrali napolju. Bila je jedna devojčica, dve godine mlađe od mene, Jeca, moji i njeni roditelji su prijatelji godinama, i stalno su nas zezali da smo jedno za drugo i kako to već ide kada su deca u pitanju. Ona je tad bila po malo neugleda, mala sa ogromnim cvikerima, a mi smo stalno provodili vreme zajedno. Oni su se posle selili zvog posla njenog oca, ja je nekad i godinama nisam video, da bi se na kraju vratili u naš grad u istu tu kuću gde žive i danas. Kada su se vratili ja sam studirao u većem gradu i posle prve godine vratio sam se leti kući, na raspust. Video sam u dvorištu tada dve već odrasle devojke, jedna, njena mladja sestra ne preterano lepa ali sa prilično lepim i velikim sisama, i druga, Jeca, koja je izrasla u jako lepu i zgodnu devojku. Pričali smo tako povremeno na ulici, uz put, šta se kome zbivalo u životu, ali ništa konkretno i posebno prisno, sve do jedne večeri. Vraćao sam se iz prodavnice, a Jeca je stajala na kapiji.
-Oooo, ćao komšija, kako je?
-Evo bio do prodavnice nešto, ti?
-Ja ništa, moji otišli kod nekih prijatelja na večeru i poveli moju sestru a ja nisam htela pa se smaram sad. Hoćeš na kafu da se malo ispričamo konačno ko ljudi?
-Ajde Jeco samo da ostavim ovo kući i stižem, stavi ti za kafu.
Pošao sam kod nje kao kod bilo koje drugarice, ionako nisam imao šta pametno da radim. Ono što sam mogao da zapazim da je sada kuća prelepo sređena za razliku od davno prošlih vremena. Kafa je čekala na stolu a Jecaj e bila u majčici i jako uskom šorciću što nisam mogao da primetim jer joj je odlično stojalo, i da ne dužim, jedno vreme je konvezacija tekla sasvim normalno, kao kod svako dvoje ljudi koji se baš dugo nisu videli. Onda je počela priča o vezama i vezicama.
-Imaš li devojku? Treba da se ženiš jos malo, hehehehe. – upita Jeca
-Nemam, imao sam pre studija ali jbg, došlo je do rastanka pre nego što sam trebao da krenem, posle nešto kratko i to je to. A ti dečka?
-Nemam, ja sam imala pre nego što smo se vratili ovde ali predaleko smo sada da bi tu nečeg i dalje bilo, a i mladi smo za to. Bilo je i ovde nekih, ali isto sve nešto kratko, šta znam, više radi toga da kažem da imam dečka i radi onih stvari ako me razumeš, hehehe.
-Razumem, kako da ne razumem, svi mi imamo te iste potrebe draga moja.
-A jel se sećaš kako su nas spajali kad smo bili mali a mi se protivili ko sva deca?
-Sećam se Jeco, sećam se, posle kad ste otišli mene su isto tako zezali i za onu Milicu, moraju to matorci da rade, valjda ćemo i mi našu decu nekad tako.
-A mene nisu više nikad ni za koga, nisam se posle ni družila s dečacima, tako da si ti ostao moj najbolji komšija. A ja sam tad tebe gledala ko malog Boga, da si mi rekao da skočim sa terase skočila bi zbog tebe. Ako malo dete može da bude zaljubljeno ja sam bila zaljubljena u tebe tada, možda bi nešto i bilo među nama da se ja nisam odselila. Mislim, ako bi i ti osećao nešto tako prema meni.
-Pa tad sam bio mali i bilo mi je bitno samo da se igram s decom, ali sad kad vidim u kakvu si lepoticu izrasla, trebalo je ja tebe da pritisnem, sad bi imao prelepu devojku, hehehe.
Stavila je svoje gole noge preko mojih nogu.
-Oooo, pa hvala komšija na komplimentu, moram da priznam da si i ti izrastao u prilično lepog i zgodnog dečka kakvog bi ja volela. Jedino što nisi stalno ovde zbog faxa a ja sam po prirodi ljubomorna a i volela bi dečka koji je stalno pored mene, ako me razumeš.
-Znači ti bi me sad muvala da ja ne studiram?
-Pa verovatno, stvarno me ložiš i ne bi ostala ravnodušna.
Podigla je nogu i kao slučajno mi prešla preko međunožja koje je malo i naraslo, a onda naglo sklonila noge s mene i sela.
-Izvini što se ovako ponašam, obećavam da neću više, ne bi da pokvarim drugarstvo.
-Šta ti je bre Jeco, opusti se slobodno i kaži šta god hoćeš, nismo u 15. veku. Nisam ni ja baš imun na tebe, stvarno mislim da si lepa i pališ me, eto, rekao sam i ja. I sad me slobodno isteraj napolje ako ne želiš to da slušaš.
15-ak sekundi tišine i direktnih pogleda.
-Ne lupaj, ne smeta mi to uopšte – rekla je Jeca. Par sekundi kasnije mi je opkoračila i sela mi u krilo. Pogledala me je direktno u oči i usne su nam se spojile, jezici su se ludački udarali. Kurac mi je već nabrekao i nije bilo sile da ga ne oseti preko mog tankog šorca što joj uošte nije smetalo. Ja sam je halapljivo grabio za kosu, leđa, bokove a onda sam polako ištao rukama na gore i uhvatio je za sise. Stala je, pogledala me, nasmejala se i nastavila da me ljubi dok sam joj ja mesio sise. Skinula mi je majicu a ja sam brže bolje pojurio da skinem i ja njenu, otkopčao sam joj brus , pogledao u njeno osmehnuto lice i zario joj glavu među sise. Blago se izvila a ja sam joj hvatao sise rukama, ljubio ih, gricao, onda sam se skoncentrisao na levu bradavicu, grizao sam je sve jače i jače a ona je već glasno dahtala. Prešao sam na desnu istom snagom, a ona se malo pomerila unazad i prvo me uhvatila za kurac a onda mi gurnula ruku u gaće. Nespretno ga je milovala a ja nisam želeo da joj oslobodim sise nikako. Ustala je, skinula svoj šorcić i ostala u polu providnim crnim gaćicama.
-A šta bi mi sad radio?
-Paaa, uhvatio bi te za… za…
-Reci slobodno, jel za guzu?
-Daaa, za guzu.
-A onda, jel bi mi skinuo gaćice zubima?
-Bih, ali bi te pre toga ljubio preko gaćica.
-Šta bi mi ljubio?
-Pa vag…
-Ne, šta bi mi ljubio? Drugo ime. Volim prljav razgovor. Pi, pi…. šta?
-Ljubio bi ti pičku preko gaćica. Onda bi ih strgao zubima i grickao, ljubio pa onda lizao.
Ona je već uveliko dirala prevlažnu pičku preko gaćica. Privukao sam je dok je stojala sebi i radio kako sam i prilao malo pre. Stgao sam gaćice, lizao ludački, onda počeo igru prstića. Mazio sam joj usmine, pa klitoris i onda sam joj gurnuo jedan prst. Zajecala je. Onda još jedan i lizao sam joj klitoris. Dahtala je ko da samo što nije svršila. Gurao sam prste sve jače i jače a ona je dahtala sve jače i jače. U jednom trenutku se odmakla od mene bar metar, pogledala me, jako brzo klekla i skinula sve s mene.
-Jel voliš kad ti devojka puši?
-Volim Jeco, ajde puši mi molim te. – prugtala ga je celog
-A da svršiš devojci u usta?- nastavila je kao jako iskusna riba da puši
-Volim, i to mnogo volim. O gde si celog mog života Jeco. – izvadila ga je iz usta i jako nežno mi drkala.
-Volim i ja, ali volim i kurac u sebi. Želim da se jebemo.
Sela je na moj kurac okrenuta ka meni i poljubila me. Onda je polako ustajala i spuštala se, povremeno me opet ljubila, a onda je počela sve brže i brže da skače i da dahće sve glasnije. Bio sam strašno napaljen. Ustala je o sela na ivicu kreveta, raširila je noge.
-Želim da me jebeš u ovom položaju. Želim da te gledam u oči dok si iznad mene i jebeš me. Želim da mi tako razvaljuješ pičkicu.
Stao sam iznad nje i gurai ga polako do kraja. Stegla me je nogama i poljubila opet. Ja sam je jebao polako, a onda ubrzavao. Počela je da trlja svoj klitoris svo vreme me gledajući nekako ponizno u oči. Ja sam gurao sve ludačkije, dahtala je sve snažnije. Bila je veoma vlažna, kurac je jako glatko ulazio i izlazio, razvaljivao sam je ko da nikad nisam video pičku. Trljala je klitoris, zaječala je. Onda još par puta kratko i prodrmala se. Svršila je, a ja sam tako želeo da svršim u nju koliko sam napaljen bio. Par sekundi kasnije sam ga ipak izvadio i svršio po njoj, po njenom stomaku i nabreklim sisicama, dahtao sam, drkao i svršavao. Ona je vrhom srednjeg prsta i kažiprsta uzimala spermu i oblizivala prste jezikom. Ahhh, kakva pička, kakav sex, pomoslio sam. Privukla me je sebi snažno i poljubila me. Još jednom kratko i onda me zažvalila ludački. Legli smo jedno pored drugog i gledali se, mazili, milovali, ljubili.
-Vidiš kako bi nam stalno bilo lepo da si ti stalno tu. Najbolje jebanje u mom životu.
-I u mom. Tako si dobra, najbolja. Tako znaš šta kad da uradiš, tako si me izludela.
Duuuug poljubac a onda mi je stavila glavu na rame.
-Možda i bolje tako. Da se stalno viđamo ko zna dal bi se tako dobro jebali. Ali obećaj mi da ćemo to da ponavljamo, makar nikad ne bili u vezi, molim te.
-Obećavam. Ovakav sex mora da se ponovi. Da mi je neko danas rekao da ćemo mi sad da se jebemo i da će to ovako dobro da bude ne bi mu verovao. Iznenadila si me, jako prijatno si me iznenadila. Moramo mi češće da kafenišemo, hehehehe.
-Moramo moramo, prvom prilikom te zovem ili me zovi na kafu.
I ponovili smo. Već sutradan, i celog leta. I povremeno još par godina posle kad god sam bio kući, ali nikada nismo bili zajedno. Možda i bolje, da delimo još nešto sem kreveta ko zna da li bi to bio tako fenomenalan sex, gotovo uvek. Nisam video Jecu više od godinu dana. Sada ona studira, dosta daleko od kuće a ja poslom često nisam kući.
Ali čujemo se kad kad, i ja se nadam da ćemo se opet uskoro videte i da će i dalje to biti tako dobro jebanje, jer ja devojku sa toliko dobrih jebanja konstantno (teško da je bilo koje s njom bilo loše) nisam imao, a ne verujem ni da hoću.

Autor: bakibiseks

Prvo gej iskustvo jednog bi decka
Majka mog najboljeg druga

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience