Gledala sam je ravno u oči.

Bila je prekrasna…Sjedila je preko puta mene…Dim cigarete zamagljivao mi je sliku njenog lijepog lica…
Ustala sam, pokušavajući pogledom uhvatiti djelić slike, kako bi ju promatrala..Pogledi su nam se susreli..Nasmijala mi se….Još sam ju više željela.Željela sam njenu vrelu pičkicu naslonjenu na svojoj..
Pomakla sam se unazad. Djevojka se ogledala oko sebe, pokušavajući me pronaći pogledom.Kriomice sam ju promatrala. Prišla sam joj sa leđa.
„Dobro večer!“- rekla sam.
Prestrašila se, prolijevajući piće koje je držala u ruci.
Iznenađeno se okrenula i rekla:“Dobro večer!“

„Neboj se, nisam opasna, kao što izgledam“, rekla sam joj gledajući je pravo u oči. „Sama sam, kao i ti.“

Djevojka se opustila.
Stajale smo i razgovarale.

„Kako se zoveš?!“ upitala sam ju.
“ Veronika!“- rekla je. (ovo je izmišljeno ime, iz već poznatih razloga)
Riječi je bila izgovorala škripavim glasom, u kojem se dalo razaznati, da želi isto što i ja.

„Ja sam Ana“, rekla sam. (naravno, da se tako ne zovem)

Na tren smo ostale bez riječi. A odjednom me zagrlila i poljubila. Atmosfera i malo alkohola učinili su svoje. Njene usne su bile tako vrele i meke, vlažne.. Osjetila sam kako se uzbuđujem. Poželjela sam joj strgnuti odjeću i izjebati je ispred ostalih.
Svojim jezikom trljala je moj, osjećala sam kako prelazi svaki milimetar u mojim ustima. Na trenutak nesvjesno, počela sam joj gnječiti desnu sisu.Bila je taman veličine za moju šaku. Tvrde, ispupčene bradavice, kao stvorene da ih počastim svojim lizom.
Na trenutak smo zastale, glasno uzdišući o ogledavajući se, gdje da nastavimo.
Primila sam je za ruku i rekla:“Pođi samnom!“
Ušle smo u drugi dio (namjerno izostavljam opis prostorije i naziv). Bio je mrak. Nismo bile same. Čulo se dahtanje i žena i muškaraca. Našle smo mjesto. Rukom sam prelazila preko njenih sisa. Skinila sam joj majicu.
Prelazila sam dlanovima preko njenih bradavica. Zašla sam joj rukom izmedju nogu i punom šakom uhvatila za medjunožje. Začula sam lagani uzdah. Počela jsam ju trljati, dok sam je drugom rukom primila za sisu, uzevši bradavicu izmedju prstiju i blago je stegnuvši. Srednjim prstom sam prodrla u nju, istovremeno nastavljajući da joj mazim klitoris. Počela je nekontrolirano podrhtavati i jecati.Svršavala je.
Pičkica mi se navlažila do te mjere da sam osjećala nelagodu zbog mokrih gačica.
Podigla sam haljinu ispod koje su se nazirale samostojeće čarape.
„Dođi, poliži ju!“- rekla sam stenjanjući. Prišla mi je i zarila svoj jezik u nju. Jebala me nemilosrdno, dok mi je drugom rukom zavlačila srednji prst u guzu.
Cijedilo se iz moje pičkice..Oblizivala je svaki milimetar. Gnječila sam svoje sise i glasno stenjala.
„Još , još!“-vrištala sam, nabijajući se na njen jezik i prst.
Svršavala sam..
Osjetila sam pod usnama kako se njene bradavice ponovo ukručuju. Drugom rukom lagano sam joj obuhvatila sise.

„Vlažna si?“, upitala sam.

„Da.“, odgovorila je.
Prišla sam njenim sisama, i trljale bradavice o bradavice. Jezici su nam se ispreplitali. U jednom trenutku legla je , a ja sam je opkoračila. Bile smo u 69. Sisala sam joj klit, a prstima ispunjavala pičkicu. Lizala me od klita, pa sve do guze. Trljla sam pičkicu o njeno lice.Bila je sva ljepljiva. Nabijala sam se žestoko na njen jezik, a istodobno sam prodirala jezikom u njenu pičkicu. Vadila sam prstima kap po kap pičkinog soka i oblizivala prste. Vrpoljila se ispod mene. Podigla sam se, a ona je ostala ležati. Okrenula sam se prema njoj i raširila noge. Prislonila sam svoju pičku o njenu i trljale smo se jedna o drugo, sve jače i jače. Svršavale smo istovremeno, a krikovi su odzvanjali prostorijom.
Umorne i oznojene ležale smo tako još desetak minuta jedna ispred druge, pokušavajući doći do daha.
Ustale smo i ponovo se počele ljubiti. Malo nam je trebalo da se ponovo obje uzbudimo i krenemo ispočetka i tako svaki dan mjesecima.
Još osjećam miris njene pičkice i okus njenih sokova.
Noćima se budim sva oznojena, grčevito gurajući prste u pičku, a ispred sebe vidim sliku Veronike i njenog prekrasnog tijela.

Autor: Ancksunamun

Zatočen
Ja sam ti nabolje od svega ....