Sa 40-ak godina nije si mogla dopustiti da se u krevetu ponaša poput kakve šiparice. Smatrala je da posjeduje dovoljno iskustva kako bi muža mogla dovesti do ekstaze nakon koje bi, zagrljeni, znali ležati uživajući samo u toplini vlastitih tijela i osjećaju mira i spokoja nakon vođenja ljubavi. Bila je svjesna toga da je intimno bio zahtjevniji od nje. No njoj jednostavno nije toliko trebalo kao njemu. I možda bi ga razumjela kada bi poželio kakvo iskustvo sa strane. Iako joj je i sam priznao da ne osjeća potrebu za tim. Ali ovo što joj je rekao bilo je djelomično šokantno i na prvi tren nije znala što bi rekla dok joj je rukama prelazio preko grudi i usnama nježno doticao vrat u kojem je još tinjala vatra nakon tek splasnule strasti kojoj su se podali tren prije.
– Ne razumijem, kako to misliš, palilo bi te kada bi vidio da vodim sa nekim drugim ljubav? Pred tobom? – pričala je tiho kao da bi je netko mogao čuti kroz zidove sobe.
– Pa samo sam onako rekao. Došlo mi je. – polutiho se nasmijao gledajući je svojim zelenim očima. Imao je opet onaj vragolasti sjaj u njima. E, to nije voljela. Znao bi je štošta nagovoriti gledajući je na taj način. – Stvarno!
– Dobro, dobro. Samo od kud ti dolaze takve bedastoće na pamet? Mislim, to je perverzno.
– Čuj, i to je relativno. Mislim, nas dvoje nismo imali nikog prije braka, nismo šarali u ovih 19 godina. Znaš da si mi i sama rekla da se ponekad pitaš kako bi bilo osjetiti nekog drugog osim samo mene.
– Jesam ludo jedna. Ali to sam rekla samo onako. – šapnula je dok su njegove usne lutale njenim vratom. Osjećala je ugodu dok su mu ruke prelazile njenim leđima i spuštale se prema njenim nogama.
– I?
– Šta i?
– Nije te palila pomisao da probaš? – jedva da ga je razumjela dok se poljupcima spuštao sve niže. Prema grudima. Polako ju je pomaknuo iz bočnog položaja na leđa. Skoro da se nasmijala njegovoj želji da je ima još jednom. Stvarno je bio pohotan. Mislila je da muškarce obično to popusti nakon 40. Očigledno da njenog nije popuštalo.
– Možda. Ali…. ti si mi dosta.
– Da, zato što nisi probala nekog drugog.
– Čuj, jarcu popaljeni, nije ti dosta? – htjela ga je odgurnuti no pomalo ju je zabavljala ta njegova zaigranost njom. Kojoj ženi ne bi godilo toliko muževe strasti, toliko želje za njom? – A što bih to dobila? Kurac k’o kurac. – morala se nasmijati.
– Hm, možda. A možda i ne. – usnama joj je dotaknuo bradavicu. Na način kako samo on to može. Polako prelazeći jezikom preko nje, zatim je zaokružujući kao da je izaziva na dvoboj. Osjetila je trnce u kičmi kada je zubima nježno povukao vrh bradavice i prepustio je ponovno vrhu jezika.
– Možda. – šapnula je osječajući kako mu se ponovno prepušta. Nježno joj je raširio noge i prstima ovlaš dotakao usmine još pomalo natekle od seksa maloprije. Nije baš bila za ponavljanje doživljenog ali… godilo joj je.
– Samo zamisli taj osjećaj, da osjetiš nečije tuđe ruke na sebi. Nekog tipa koji ti se sviđa. – šaputao je nastavljajući je dalje širiti i osvajajući je dolje prstima a gore jezikom. – Da te preda mnom dira, možda ljubi, zavlači ti ruke ispod odjeće a ja gledam.
– Lud si. – uspjela je prošaptati osječajući kako je prožima polako vrućina a dolje nadire mokrina. Pričao je tako neobičnim polutihim glasom. No mogla je osjetiti uzbuđenje u njegovu glasu i to ju je palilo. Možda ga je trebala zaustaviti.
– I dok se ti pokušavaš odmaknuti od njega, on navaljuje i dalje. Zavlači ti prste u mačkicu, širi ti noge. Rekla bi ne no pali te to i još kada vidiš mene kako to gledam a sav sam popaljen kao jarac….
– Nisi normalan, Mario. – uspjela je protisnuti pokušavajući odagnati slike koje joj je prenosio u glavu. O da, mogla je zamisliti to ali to je bilo… kako bi se osjećala poslije toga.
– I onda ga on vadi van. Ogroman kurac, deblji od moga. Stavlja te na stol i širi ti noge. A ti nemoćna da ga zaustaviš. Prije nego što si se snašla stavlja ti ga dolje i polako ulazi u tebe. – pričao je i dok ga je pokušavala pratiti, pitajući se čuje li dobro svaku riječ, osjetila je kako se prebacuje između njenih nogu šireći je ponovno. Zadrhtala je osječajući ga ponovno na ulazu u nju. Bio je dosta obdaren i imao je tu bolesnu naviku da ju prvo izaziva vrhom spolovila, draškajući tek njene usmine. Slike koje joj je govorio neobično živo su se oslikavale u njenoj glavi i samo dodatno povećavale uzbuđenje. Nije joj bilo prvi put da mašta, ali obično je to tajila. Nije bilo u redu da vodi ljubav sa mužem a u glavi ima drugog. Barem je tako smatrala. A on je sada to poticao u njoj i to je bilo tako neobično da je sve ovo činilo pomalo nestvarnim.
– Nabija te a tvoj pogled odlazi do mene. – ušao je u nju polako, duboko, do kraja. Već je bila blago mokra od prije, no sa tekućinom koja je navirala sada iz nje, zadrhtala je osječajući ga na svojim stijenkama, kako je ispunjava. U maglici uzbuđenja stapala se njegova prisutnost i slike u njenoj glavi. Samo je dahnula kada joj je dotaknuo dno vagine. – Gledaš me kako ga držim rukama i drkam ga uživajući u tipu koji te jebe na stolu.
– Mario, što to pričaš? – uspjela je šapnuti dok je zaronio glavom u njen vrat. Ruke je zavukao ispod njene stražnjice nabijajući se sve više. Palio ju je njegov dah i kada je zubima nježno zagrizao resicu usne školjke nastavljajući i dalje razrađivati priču, samo se prepustila njegovim ubodima. – Mario…..hmmmmm.
– A onda dok te okreće i potrbuške stavlja na stol ja ti prilazim i stavljam ti ga u usta. – možda je to čula, možda nije. Bilo je svejedno, jednostavno se prepustila ritmičnim pokretima izvijajući svoje kukove. Njihovo pljeskanje spolovila mokrih od sokova koji su navirali iz nje, postali su glasni kao i njihovi jecaji. Osjetila je laganu bol u nogama dok je težinu svog tijela prevalio preko njih, prebacujući je iznad sebe. Napravio je to tako spretno da se jedva snašla a već je bila iznad njega. Uspravila se dopuštajući mu da prodre još dublje. Bila je na granici bola i ekstaze dok se izvijao ispod nje i rukama joj masirao grudi. Imala je malo veće grudi i nije joj skrivao da uživa u njihovoj veličini. Pomalo izraženijim i krupnijim bradavicama koje su ponekad tako vapile za malo grubosti. Kao da je znao, naizmjenično joj je mjesio sise i zatim je lagano povlačio za bradavice, što je izazivalo drhtaje duž cijele kičme.
– Elena, bi voljela probati tako što? – čula je kako ju pita. U ovom trenutku pristala bi na sve što bi tražio od nje.
– Možda. Možda i bi. – protisnula je osječajući kako postepeno ubrzava ritam. – Ali bojim se.
– Čega?
– Da mi… da mi se ne svidi, ludo jedna. – nije sama sebi vjerovala da to kaže. Jedva je stizala udahnuti zrak od navale strasti koja ju je prožimala. Vatra joj se širila tijelom i kada su joj se grčevi počeli sljevati u međunožje, iznenadila se orgazmu koji ju je protresao i koji je bio za nijansu drugačiji od onoga što je osjetila u seksu prije ovoga. Cvilila je poput šteneta dok ju je ispunjavao grč pomiješan sa pritiskom dolje. Vidjela je Maria kako je očarano gleda i u sjaju njegovih očiju vidjela je da i njemu fali malo do kraja. No nije mogla izdržati. Makla se sa njega dopuštajući tekućini da curi iz nje poput rijeke. Bila je bezbojna i bezmirisna i povremeno, kada je stvarno imala dobar seks, znalo je tako poteći iz nje. Previše su joj bokovi bili iscrpljeni da bi se maknula sa kreveta tako da je na brzinu ispod sebe stavila posteljinu kako ne bi natopila krevet.
Mario joj se primakao ljubeći je i dalje. Znala je da je ostao prikraćen pa mu se primakla ljubeći mu prsa i obuhvatajući mu ud rukom. Premda na granici između sna i jave, još uvijek blago protresena ugodom koju je osjećala, dala si je truda pokušavajući olakšati Mariu koji se grčio pod njenim usnama i rukom koja ga je obuhvatila dolje, još uvijek potpuno mokrog od njenih sokova. Mrsio joj je kosu dok se izvijao privijen uz nju i skoro zahvalno je dočekala njegovu ekstazu. Okrenula je glavu dok joj je njegovo sjeme špricalo po grudima, toplo, u kapima, osiromašeno već jednim orgazmom kojih pola sata prije. Izgovarao je njeno ime kao molitvu od čega su je prolazili srsi. I nakon 19 godina doživljaj zajedničke strasti joj je imponirao.
Ležeći kasnije jedan do drugoga, spojeni umorom i zadovoljstvom, skoro da nije mogla povjerovati u doživljeno. Čak ju je i uznemiravao doživljeni užitak. Mislim, žena sa 40 godina, majka dvoje djece, raspomamljena kao kakva… nasmijala se pri pomisli kako je izgledala dok je Maria jahala kao da je na rodeu.
– Jesi ti ono stvarno mislila? – čula je kao kroz polusan kako je Mario pita.
– Koje?
– Pa da bi ti se svidjelo pojebati se s nekim drugim?
– Ma daj, lud si. To sam samo onako rekla. Popaljena baba, ha ha. – povukla ga je za čuperak sada već pomalo prosijede kose i poljubila mu usne.
– Sigurno?
– Ma sigurno. – odgovorila je nakon minute šutnje. Zagledana u šare na stropu. Pomalo odsutna mislima. Sigurno, još je jednom ponovila u sebi. Ali nije baš bila uvjerena u to. Pokušavala je zvučati uvjerljivo. Njemu. No sebi… po prvi put sebi nije zvučala uvjerljivo. Nimalo.

Autor: qqqpar

Ona, ja i on
Sex sa ortakom