Moja draga ima bivšeg. Pravog mužjaka. Mogu li ih spojiti i ostvariti njihove i svoje želje ?

Da se odmah razumijemo, mene moja draga nikada ne bi prevarila. Nikada. Toliko me voli. A ja želim da me prevari. Jako. Od toga mi srce lupa 300 na sat. I obliva me hladan znoj. I u želucu osjećam slabost.

No, da krenemo od početka. Ovo što ću vam sada ispričati dešavalo se davno. Puno prije nego sam postao što sam danas. Neke priče iz mog života već su dostupne duže vrijeme radoznalima. A u međuvremenu toliko stvari se desilo da sam zaključio kako ih moram početi stavljati na papir. Jer će nepovratno nestati. A to bi bilo šteta. Jer osim što su poticajne, nabijene erotikom i sexom mogu biti i poučne.

Vratimo se nekoliko (koliko?) godina unazad i zamislite mene, visokog, lagano ne pretjerano nabildanog, kratke crne kose, pravog macho izgleda, i moju dragu, nešto nižu, sa naočalima, crvenkaste kraće ravne kose, predivnih tvrdih malih sisica, velikih stalno podignutih bradavica, uskog struka i širih fenomenalno privlačnih bokova. Odozada predivna kruškasta guza, takvo tijelo se rijetko vidi, naročito kod ljudi četrdesetih godina.

Kako sam rekao, mene moja draga nikada ne bi prevarila. Slučajno niti namjerno. Tako da sam u skladu sa svojom željom (a ja svoje želje uvijek provedem u stvarnost), morao stvari malo „potencirati“. Čim se sjetim kako sam stvari potencirao osjetim slabost u nogama, fali mi daha i osjećam valove hladnoće po tijelu, toliko je dobro bilo. A „potenciranje“ je trajalo preko dvije godine. Bez žurbe. I cijeli užitak nalazi se upravo u svakoj minute te dvije godine, pripremi cijelog čina, a ono što se dogodilo bilo je samo šlag na torti. Beskrajni užitak. I beskrajna ljubav. No vratimo se priči.

Živimo u manjem mjestu gdje svatko svakog zna, i sve što se dešava brzo se dozna. Tako sam ja od moje drage, nevino i bez opterećenja, tijekom sexa doznao za tipove sa kojima je bila u prošlosti. Od svih naročito mi se svidio jedan. Deblji, jači, pravog jakog macho izgleda, kratke kose, ledenog pogleda i sudeći po pričama moje drage nevjerovatno velike batine. Uglavnom batine toliko velike da joj nije mogla cijela ući. Što je mene izluđivalo nevjerovatno. I uzbuđivalo. Jer oboje smo bisex. I oboje volimo alpha mužjake takvog izgleda. Tako da smo tijekom sexa često koristili maštanja upravo o njemu. Nazovimo ga Damir. Da, iako mene moja draga nikada ne bi prevarila uživala je oduvijek u našim sexy šaputanjima tijekom sexa. I uvođenjem u maštu raznih ljudi. Zajedničkih prijatelja i prijateljica. Tako smo ih u mašti poševili sve. Bilo je to oduvijek bezazleno, uvođenje mašte u igrice, no polako sam se zainteresirao zamišljati kako bi to izgledalo u stvarnosti. I kad mi je crv ušao u glavu bilo je gotovo. Trebalo je smisliti scenario.

Povremeno bi ujutro pili kavu sa Damirom i njegovom suprugom. I kako je vrijeme odmicalo, a ja polako sve više uvodio Damira u našu maštu primijetio sam da moja draga postaje sve manje ravnodušna na njega. I primijetio sam da joj pogled u mikro sekundi preleti preko njegovog uda. Neprimjetno. Ali meni, osjetljivom na takve detalje vrlo obećavajuće. A dalo se primijetiti da i Damiru nije svejedno. Kad bi pili kavu bez njegove supruge ja bih odšetao, puštao ih same, na kratko, pa duže, ali uglavnom nakon svakog takvog odlaska primijetio sam promjene. Dok jedno jutro, kad je Damir dolazio za naš stol, nisam primijetio lagani osmjeh u uglovima usnica moje drage i nježno, skoro neprimjetno crvenilo u obrazima. I znao sam sve. Vrijeme je.

Čekao sam priliku, lijepu ugodnu toplu večer, a obzirom da smo na moru, ugodne klime a proljeće je već prolazilo, nisam dugo čekao. Od cijele garderobe izabrao sam za dragu jednu laganu, crnu, ljetnu haljinicu, na bretelice, koja joj je dopirala malo iznad koljena, a bila je tako lagana da je sama lako skliznula gore, samostojeće crne čarape lijepog čipkastog obruba, , lijepe crne gaćice, prozirni crni grudnjak koji sam obožavao i u kojem su njene sisice bile nevjerovatne, a u kombinaciji sa navedenom haljinom bile su u potpunosti dostupne svakom pogledu. Vječito dignute tvrde bradavice od 2 cm djelovale su toliko popaljivo da bi svakom digle tlak na tisuću.

I došao je taj dan. Standardno jutarnja kava, dolazi Damir, sjeda, mojoj dragoj crvenilo u obraze, Damir glumata macho muškarčinu pred njom, želi je kresnut više nego išta, a i njoj nije svejedno. Fali samo mali poticaj. A to sam odlučio biti ja. A scenario koji sam smislio bio je vrlo rizičan. Ako ne uspije postoje velike šanse da će moja draga biti ljuta na mene ostatak života. No, uzbuđenje je bilo toliko jako da se isplatilo riskirati. Čak i po cijenu neuspjeha.

Nakon što smo se razišli, svatko svojim poslom, vrebao sam priliku. I dočekao. Obzirom da draga i ja radimo zajedno po cijeli dan smo zajedno i teško je neke stvari sprovesti u djelo. No, ponekad treba imati i sreće. Negdje oko podne u kancelariju je uletio neki stranac i na njemačkom počeo nešto pričati. Draga fenomenalno govori njemački te je sa njim započela razgovor. I nakon par minuta pojasnila mi da tom čovjeku nešto treba i da će skočiti sa njim do pošte i za minut je nazad. Bravo. Upravo prilka koju sam čekao. Kad je draga otišla pričekao sam par sekundi te sa stola zgrabio njen mobitel. Koji je srećom ostavila. Našao Damirov broj i počeo pisati poruku: „veceras 10 konoba B. Ne odgovaraj na ovu poruku.“ Otipkao sam poruku, stisnuo send i pričekao signal odlaska poruke. Srce mi je lupalo kao ludo, ruke bile mokre do bola, a u glavi mi je bubnjalo. Ali povratka više nije bilo. Pronasao sam folder poslanih poruka, izbrisao je, provjerio junk folder, sve pocistio i vratio telefon na stol. No prije toga sam ga morao papirnatom maramicom obrisati, toliko je bio mokar.

Kad se draga moja vratila sve je bilo u redu. Smirio sam se koliko je to bilo moguće znajući da sat otkucava i da je nakon toliko godina čekanja došlo vrijeme. A ja sam stvari pokrenuo. Tijekom ručka nježno sam rekao: „Vodim te večeras na večeru, posebna prilika, a da se ne mučiš pripremio sam ti i garderobu za večer.“ Mogu mislit – glasio je jednostavan odgovor. – Opet si nešto skrivio pa se hoćeš iskupit. Naravno, znaš ti mene – odgovorio sam. I sve tako u šali i sa sve većim bolom u želucu i hladnim valovima po cijelom tijelu došlo je i 18 sati. Izvukao sam iz ormara pripremljenu garderobu. Pa ti nisi normalan, prehladno je – pobunila se draga. Ma daj, nisi ovo nosila od prošlog ljeta, baš mi fali. I tako u laganoj svađici uspio sam nagovoriti dragu da obuče moj izbor.

Svaka sekunda do 20 sati bila je nož u tijelo. Svaka sekunda trajala je novih deset sekundi. A svakih novih deset sekundi trajalo je novih sto sekundi. I tako, sa mozgom u nekom drugom svemiru, došlo je 20 sati. Draga je izašla iz sobe, kad sam je vidio onako nasmiješenu, predivnu, polugolu došlo mi je da plačem. Toliki ogroman udarac u trbuh nisam nikad osjetio. Da je u tom trenutku na moju ruku bio spojen brojač otkucaja vjerujem da bi eksplodirao. Nisam mogao disati, falilo mi je zraka. Ustao sam brzo koliko je to bilo moguće na nestabilne noge i otvorio prozor. Hladnjikav zrak me malo razbistrio. Za nekoliko sati ona debela znojna seljačina, onaj prasac skakati će po mojoj najvećoj ljubavi, a ja to neću moći spriječiti. Noge su mi klecale, tlak mi se toliko poremetio da su mi nožni prsti bili sante leda. Nekako sam došao do mini bara, natočio nam jedan dugi jeger te smo brzinski popili, pa sam na brzinu natočio još jedan. Draga je u čudu gledala, nije joj bilo jasno, valjda je i ona osjetila da nešto nije kao inače.

Sjeli smo u auto, draga je veselo brbljala, ja sam bio glavom negdje drugdje. Slušao sam veselo blebetanje jednim uhom i razmišljao da li se plan razvija uspješno. Za sada je sve bilo u najboljem redu. Dpšli smo do Konobe, ja sam na ulazu rekao da smo rezervirali, određeni stol, koji sam unaprijed odabrao, te kad smo ušli u salu vidjeli smo da nema nikog. Na to sam i računao, jer je ta Konoba u to vrijeme skoro pa pusta. Do nje dolaze prolaznici na more, ili oni koji sa mora odlaze kući, no u to vrijeme takvih putnika još nema. Izabrani stol skrivao je u potpunosti sve detalje, te je u cijeloj priči bilo izuzetno bitno da dobijemo baš njega, jer bi cijeli scenario pao u vodu. Zato se ništa ne prepušta slučaju. Sjeo sam leđima okrenut ulazu, draga prekoputa, na drvenu klupu baš kako sam zamislio. Naručili smo predjelo, glavno jelo, jednu medicu kao aperitiv, te smo pijuckali vino, blesavo se šalili i polako postajali sve opušteniji u praznoj Konobi. Jedna botilja je otišla, druga je bila na stolu, bilo je oko 21 i 30, bio je vrijeme za dizanje atmosfere. Tiho sam rekao: „Molim te u WCu skini gaćice.“ – Draga se pravila da nije čula, no nakon par minuta ustala je od stola i kad se vratila bio sam siguran da me poslušala. Bio je to predivan pogled. Ugodna Konoba, prekoputa mene sjedi najveća ljubav, pripita, predivnih ramena, bretelica, grudnjaka koji više otkriva nego skriva, lagano razmaknutih jako uzbuđenih i mokrih nogu koje skriva samo lagana ljetna haljinica koja se u nekom trenucima već opasno dizala do ruba samostojećih čarapa. Falio je samo on. Da prvi dio scenarija bude kompletan. I pojavio se.

Kako znam da se pojavio ? A sjedio sam leđima okrenut ulazu ? Osjetio sam kod moje drage. Upravo zato sam je posjeo na to mjesto. U jednom trenutku, dok mi se preko stola „nabacivala“ i zavodila me pogledom na sisice i rukom preko moje ruke disanje joj je stalo. A pogled je bio preko mog ramena. I znao sam. Tu je. Vrijeme se opet poremetilo. Za ovakve sekunde isplati se živjeti. Svaka sekunda bila je duga kao sat, dok je draga dizala pogled, dok su joj se usta otvarala u čuđenje, dok su joj zjenice bile sve manje, a vjeđe podignute skoro do plafona, dok su joj se nogice same spojile od naglog adrenalina, dok su joj bradavice prijetile iskočiti iz grudnjaka, bilježio sam negdje u duboku memoriju svaku milijuntinku ovog. I znao da se neće nikad više ponoviti. Makar ne u tom intenzitetu.

Damir je došao do nas, bio je malo iznenađen što me vidi, pozvao sam ga da sjedne, naravno pazeći prije da oslobodim mjesto pored nje, dok su pored mene bile stvari, sjeo je dok je ona nemušto, crvenih obraza, gledajući negdje u pod, pripita ali svjesna, prozborila nešto kao – a otkud ti ? Uskočio sam da ga spasim, te pokrenuo priču o tome kako smo baš govorili o njemu, kad ono evo njega. Bilo mu je vidno neugodno, očekivao je nju, a dobio i mene. Tiho sam uživao u njihovoj nemoći, u neznanju, u situaciji u koju sam ih doveo, ali i u njihovom zajedničkom uzbuđenju, ona je pred minut bila toliko napaljena na mene, on vozeći mislio je samo na nju i evo ih sad. Uzbuđeni, popaljeni, a ja jedina prepreka njihovom uživanju. Bila je to najopasnija situacija u cijelom scenariju. I sad je priča lako mogla puknuti. Sve se držalo samo na tankoj niti želje, i ako u minuti tu želju ne definiram uzalud cijela priča. Natočio sam nam svima po čašu i brzo smo nazdravili. Moja draga bez gaćica, Damir popaljen ali nesvjestan i ja gospodar situacije. Još kratko gospodar. Morat ću palicu prepustiti mojoj dragoj. To je bila druga velika opasnost skliskog terena. Hoće li je ona prihvatiti ? No, igra je išla dalje. Polako, moja ljubav i Damir su se uz mene kao moderatora opuštali, pričali, čavrljali, i priča je lovila predviđeni smjer. Još jedna botilja, draga je skoro već zaboravila da nema gaćice, haljina je već par puta bila opasno na rubu čarapa, vidio sam da Damir ludi i da ga cijela situacija izluđuje. Bilo je vrijeme za treći dio scenarija. Otišao sam u WC, te poslao Damiru poruku sa mobitela: „molim te iskoristi priliku, kresni je, ako ti smetam reci da se maknem“ , a njoj : „molim te iskoristi priliku, kresni ga, ako ti smetam reci da se maknem. ljubavi“. Nakon par minuta vratio sam se za stol i bilo mi je prilično jasno da su oboje pročitali poruke. Atmosfera je bila paklena, u zraku se osjećao onaj fini miris iščekivanja pred jebanje, mogao sam osjetiti kako im srca lupaju, kako su uzbuđeni i kako im je u potpunosti nebitno što sam tu. I bio je to kraj. Moj zadatak je izvršen. Postigao sam cilj. Sve nakon toga bilo je nagrada koju sam dobio za toliko dugotrajno dugogodišnje pripremanje ovog susreta. Zavallio sam se na klupu i gledao kako moja draga bez pardona širi nogice, kako joj se haljina diže puno više od pristojnih centimetara i znao sam. Uzela je palicu. Kontrola je sad njena. Vidio sam kako uživa u zavođenju, kako je svjesna što će biti dalje, kako u potpunosti razumije da sam sve to smislio, odigrao, namjestio, i kako mi daje materijala za uživanje. Njeno zavođenje njega bila je nagrada meni. Zahvaljivao sam joj pogledom, igrali smo se bez riječi, samo su ovaj put glumci bili pravi.

Trajalo je to ne pamtim koliko. Njihova igra, njegov trud oko njene pičkice, njegov pogled, svaki pokret kojim mu je više otkrivala nego skrivala trajao je godinama. Makar meni. Uživao sam kao malo prase u bari, bilo je to takvo iskustvo koje je teško riječima opisati. No i tome dođe kraj. Trebalo je još taj adrenalin, tu energiju, tu svemirsku snagu, pretočiti u sam kraj. Orgazam. I desilo se. Otišao sam platiti račun, te kad sam se vratio njegova ruka bila je na njenom ramenu, a njegov jezik duboko u njenim ustima. Lagano sam se približavao, uživajući u svakom njihovom dodiru, kao da je moj. Kad sam sjeo nisu prestajali. Žvaljakali su se i pipali pod stolom kao da im je to zadnje u životu. Toliko seksualne energije trebalo je izbaciti. I kod mene. Trogodišnja seksualna energija svakog od nas spojila se u jednu nevjerovatnu eksploziju. I svatko ju je doživljavao na svoj način. Pred njima je bio najluđi sex u životu, a preda mnom najveća patnja u životu.

Kad su nakon par minuta postali svjesni okoline ustali smo od stola bez riječi, te smo krenuli na labavim nogama prema izlazu. Mogu se zakleti da me konobar podsmješljivo gledao, vjerovatno misleći u sebi kakav sam papak, a ja sam mislio samo da sad neko vrijeme neću dolaziiti u tu Konobu.

Na mračnom parkingu ispred Konobe nije bilo nikog. Otvorio joj je vrata od suvozača, te nakon što ih je zatvorio pogledao mene, čini mi se malo podsmješljivo, te kad je došao do svoje strane auta skinuo je hlače i gaćice. U tom trenutku ugledao sam batinu. Moja draga je imala pravo. Debela batina, nevjerovatne dužine, velikog glavića, kao da je u pornićima glavni glumac. Pretopila me zavist. Što bih dao za takav kurac. Damir je bio svjestan mog pogleda, te se polako kretao prema vratima uživajući u svojoj nadmoći. Šepirio se kao paun sa svojom kurčinom, znajući da će mi razvaliti ljubav, uživajući u mojoj nemoći. Otvorio je vrata, svjetlo u autu se automatski upalilo, te sam vidio i pod svjetlom toliku kurčinu koju nikad uživo nisam vidio. Damir je polako sjeo, zatvorio vrata, i zadnje čega se sjećam bila je glava moje ljubavi u njegovom krilu koja ritmički ide gore dolje, dok auto polako odlazi sa parkinga.

Brzo sam odjurio do svog auta, upalio ga i krenuo za njima. Vozili su u smjeru šume, iznad Konobe, polako, dvadeset na sat, te ih nije bilo teško stići. Vozio sam iza njih, na pristojoj udaljenosti, da im ne smetam, te vrtio u glavi sve što rade. Naravno, pušenje, uživanje u batini konjskih dimenzija, a moguće da mu se moja ljubav već i nasadila na kurac, pa zato tako polako vozi. Uglavnom, scenario je u potpunosti uspio, uživao sam u mislima. Nakon parstometara skrenuli su na šumski put, ja za njima, te su nakon pedesetak metara i stali. I ja. Otvorio sam polako prozor, ne kvareći tišinu noći, te kroz mrak slušao šumu. I čekao. Sad će. Sad. I došlo je. Začuo sam životinjski, nikad do sad sličan, promukli urlik moje drage. I znao sam. Unutra je. Moram to vidjeti.

Kako bi scenario iz moje glave bio potpun morao sam do njihovog auta doći potpuno gol. I bespomoćan. Skinuo sam sve sa sebe, otvorio vrata, u jednoj ruci držeći malu led svjetiljku, posebno nabavljenu za tu priliku, a u drugoj frišku bočicu poppersa. Stavio sam nogu na hladnu travu, to me malo rastrijeznilo, pa mi je pomalo postajalo jasno da sam svoju ljubav nasadio na kurčinu životinje, pravog bulla, sa kojim je ona i tako imala poseban odnos. Životinjski. Dok sam tako polako plazio po travi razmišljao sam kako definitivno ne bi bilo isto kad bi je jebao neki drugi, nepoznati, jer sa ovim je u potpunosti zadovoljna, osjećaji kurčine koju je davno primala potakli su i osjećaje iz prošlosti, osjećaje želje, davanja, bezgraničnog pripadanja, a mene nema nigdje. Samo njih dvoje. I strast.

Doplazio sam do njihovog auta koji se tresao u nekom ritmu, te nježno dodirnuo lampu. Osvjetlio sam unutrašnjost, stakla na sreću nisu bila zasapljena, te sam vidio njegovo ogromno dupe kako skače između nogu moje ljubavi. Iz njegog grla dolazili su životinjski urlici, osvjetljavao sam njegova jaja koja su je lupala po šupku i razmišljao kako je nikad nisam vidio tako raširenih i podignutih nogu, u iščekivanju oplodnje. Da , baš oplodnje, jer ovako visoko urlajuće noge, širokog razmaka, urlici životinje obećavali su samo jedno. Otvorio sam bočicu poppersa, ušmrknuo par puta i osjećaj me odnio daleko u svemir. Sve je nestalo. Gledao sam iz visine kako stojim gol pored auta, drkam bjesomučno, držeći lampicu na šofer šajbi, dok mi konjina jebe ljubav, nabada se u nju kao sumanut, dok ona ne zna za sebe, vrišteći svršava držeći mu guzicu sa obje ruke, a njegovo dlakavo dupe skače gore dolje. Ušmrknuo sam još par puta čekajući kraj. I došao je. Čuo sam i njega. Zanimljivo, do tog trenutka ga uopće nisam čuo. Čuo sam ga i znao. Slijedi punjenje. Draga mi je govorila prije da on svršava samo unutra. Bez zaštite. U jednoj sekundi proletilo mi je glavom sve. Noge su mi se odsjekle. Sranje. Unutra. A ona nema ništa, kakvo će to sranje bit. I dok sam tako letio mislima vidio sam kako mu se guzovi stišću, jaja pulsno prazne, a iz njegovog grla izlaze krikovi koje su mogli čuti svi u krugu 100 metara. Posnifao sam još jednom bočicu poppersa, zadnji put, pa je i iz mene počelo sukljati po haubi njegovog auta. Evo ti smrade. Jebao si mi ljubav, evo ti moja sperma po šajbi, jebem ti sve, smrade debeli. Svršavao sam naokolo, bacajući spermu, činilo mi se satima, dok mi se nije mozak razbistrio. Osjetio sam hladnoću, priči je bio kraj. Stajao sam u šumi, gol, prazan, pored auta gdje je moja ljubljena dobila konjski kurac i zavidan ištrcaj sjemena u rodnicu, tišina je bila bolna. Polako sam otišao do auta, dajući njima vremena da se srede. Obukao sam se, sredio, te nakon minuta krenuo do njih. On je ležao na sicu, ona na njemu, dirajući mu jednom rukom kurčinu, drugom bradavice, mazili su se polako, te sam se udaljio. Bolje da ne smetam. Možda im nije dosta. No, krivo sam se nadao. Nakon par minuta otvorila su se vrata, izašla je moja draga, došla do mene i promrsila: „ubit ću te, idemo doma.“

Autor: qqqpar

Poklon masaža
Ona, ja i on 2