Priča je 100% istinita, bez ulepšavanja i preterivanja.

Do pre neku godinu živeo sam u Sjedinjenim američkim državama, u jednom većem gradu. Iako sam oženjen, „švrljao“ sam okolo i imao sijaset avantura. Vidim da je na srpskoj sceni popularan izraz „maštovito“ pa bi se moglo reči da se pomenute avanture bile izrazito maštovite. Ovde bih voleo da opišem jednu od njih, sigurno ne najluđu niti „najmaštovitiju“, ali meni vrlo dragu uspomenu.
Bilo je leto i vraćao sam se sa aerodroma gde sam upravo otpratio ženu i decu koji su leteli u Srbiju na odmor. Kako sam odjednom postao slobodni strelac, u glavi su mi se vrzmale razne bludne misli. Kao dete u prodavnici slatkiša, bio sam u dilemi koju bih od brojnih neostvarnih fantazija pokusao da pretvorim u ostvareno delo. Zaokupljen tim mislima, dva sata vožnje proletla su neprimetno i ubrzo sam usao u kucu i seo za kompjuter.

Jedan od najpopularnijih sajtova za seks oglašavanje u americi je craigslist. Slično „Bludnicama“, svaki korisnik sa nekim specificnim tripom jednostavno napise sta bi zeleo i sa kakvim partnerom ili partnerima bi zeleo da se igra. I dok sam u glavi jos uvek smisljao tekst oglasa, pažnju mi je privukao jedan oglas 28-mogodišnje devojke koja je trazila: „lakiraj mi nokte ili mi ugodi na neki drugi nacin“. Naravno, kao lik u kasnim četrdesetim, nisam se preterano ložio da imam ikakvu realnu šansu. Kao i ovde, svaka (a pogotovo mlada) žena, čim se oglasi na netu, biva zatrpana tonama poruka zagorelih mužjaka.

Ni sam ne znam zašto, reših da joj se javim sa jednom mojom neostvarenom maštarijom. Nisam imao šta da izgubim pa je moja (pristojno napisana) poruka bila vrlo iskrena. Predložio sam joj da dođem i da joj pružim oralni seks ali sa malom zackoljicom. Naime, rekao sam joj da bih voleo da, dok to radim, ne obraća pažnju na mene. Da gleda TV ili surfuje netom, rečju da se ponasa kao da ne postojim. Ja bih za to vreme vredno laptao, lickao i ljubio njenu ribicu. Obećao sam joj minimum dva sata neprekidne akcije. I tako, napisah porukicu, pritisnuh „send“ i istog momenta predjoh na realnije oglase.

Nekoliko minuta kasnije u inboksu mi se pojavila poruka od nje. Iskreno iznanadjen otvorih je i procitah da sam joj poslao „najbolju ponudu te veceri“ i da je po narodnosti Indijka, te da li mi smeta sto joj je ribica neobrijana? E tu sam dozvolio sebi da se blago nalozim. Brzinom svetlosti poslao sam joj najugladjeniji mogući odgovor kako mi je sve to super, našta mi je ona odgovorila sa svojim telefonskim brojem.

U mojoj glavi počinje ludilo. Nije mi bilo prvi put da nadjem partnerku preko neta ali to je obično iziskivalo dane i dane dopisivanja i kuckanja. Te noći, kuckanje je trajalo kraće od dvadeset minuta. Stari skeptik u meni je već zaključio da je najverovatnije u pitanju neki homos koji bi da navata neku naivčinu. Nazvao sam taj broj bez preterane nade. Na moje iznenadjenje odgovorio mi je prijatan ženski glas. Započesmo ćaskanje i malo po malo postade jasno da smo oboje realni i zbilja želimo upravo ono što smo u mejlovima napisali. Kada me je pitala da li su mi nokti podrezani i da li obećavam da neću skidati pantalone niti na bilo koji nacin tražiti zadovoljstvo za moju alatku, svanulo mi je da ću okusiti pičku te večeri. Dala mi je adresu i posle ekspresnog tuširanja bio sam u kolima.

Tih 30 milja je trajalo kao večnost. Borio sam se sa impulsom da prekoračim brzinu jer sam znao da na tom putu uvek ima pandura. Istovremeno sam bio zabrinut da ipak nije u pitanju neka prevara. Medjutim, kad sam shvatio da sam u elitnom kraju (Dedinje na kvadrat) strah je polako uminuo. Zazvonio sam i vrata mi je otvorila neverovatno zgodna devojka ne preterano tamne puti. Kao omadjijan usao sam unutra.

Ponudila me je pićem a meni nije promaklo da je ona već popila par komada. Razgovarali smo neobavezno možda desetak minuta kad me je upitala da li bi mi odgovaralo da to bude na kauču? Meni je naravno sve odgovaralo te sam joj potvrdio. Nosila je kratku letnu haljinu i samo je sela u kauč uzela laptop i jednostavno raširila noge. Nije imala gaćice i pa mi nisu trebale instrukcije šta da radim.

Prvih petnaestak minuta proveo sam nezno joj ljubeći unutrašnje strane butina. Namerno sam izbegavao ribicu želeći da fizički nadražaj izgradim ekstra polako. Po kliktanju tastature ne laptopu bilo mi je jasno da se i ona drži njenog dela pogobe. Poljupčići su polako počeli da konvergiraju prema ribici ali je još uvek nisam dodirnuo. Samo bi povremeno izdahnuo u pravcu klitorisa. Zatim prvo ovlaš lickanje usmina… Teško je opisati detalje svih mogućih jezičkih egzibicija koje sam sat vremena izvodio. Izluđivalo me je (u pozitivnom smislu) što je sve to vreme kuckala na kompu. Zaista nije obraćala pažnju na mene.

Kada sam najzad (po svom naođenju) procenio da je vreme, zario sam joj jezik duboko u vulvu. Kako je bila vlažna! Začuh i prvi jecaj zadovoljstva. Ne mogu i ne želim da procenjujem koliko je ta duboka eksploracija trajala, jer za mene je bilo prekratko. Lizao sam i zabijao jezik pomahnitalo. U nekom trenutku shvatio sam da je odložila laptop i da mi je rukama obuhvatila glavu. Njeno telo je pocelo da daje znake da se približava žestokom klimaksu (u medjuvremenu sam osetio da je doživela niz malih orgazama ali da se sprema askurđel). I zbilja, zarila mi je nokte u glavu i počela je da ispušta krike. Facu mi je zapljusnula neverovatna količina tople tečnosti. I sam raspomamljen gutao sam halapljivo mlaz za mlazom.

Kada se bura stišala, dugo smo ležali iscrpljeni i nepokretni. U jednom trenutku me je pogledala i prasnula u smeh. Rekla mi je da mi je faca sluzava kao alienu iz osmog putnika, na šta smo se oboje cerekali kao deca. Priznala mi je da nije znala da je squirter. Otišao sam da se umijem. Pitala me je zašto se ne istuširam, a ja sam je podsetio da je pogodba bila da ne skidam pantalone. U očima sam joj video neko novo poštovanje. Na izlasku me je poljubila u obraz i to je bio poslednji put da sam je video.

Te noći nisam jebao ali to je bio jedan od trenutaka u životu kada sam se osećao kao najostvarenija muškarčina.

Autor: dr4play

Finalno Iznenađenje
Prvi put Bull

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience