Nismo mi bili toliko pijani ali da smo bili pripiti, jesmo. Popeli smo se stepenicama na balkon vatrogasnog doma s kojeg se relativno lako bilo spustiti na terasu garaže i spremišta društvenog doma koji se dakle nalazi odmah do vatrogasnog doma. Zašto smo se uopće penjali i spuštali? Pa zato jer smo s te terase imali dobar pogled u unutrašnjost dvorane društvenog doma gdje su žene slavile svoj Dan žena, odnosno 8. mart. Naime, pri vrhu sale duž čitavog zida nalaze se prozori tako da smo imali lijep pogled na dvoranu gdje su žene tulumarile. Mi smo jedno periferno mjesto, ili naselje, na rubu grada. Službeno spadamo kao naselje pod grad Zagreb ali to je nekada bilo selo sa svim svojim atributima. Danas možda još nekoliko kuća uzgaja ili drži kokoši ili piliće, a krave i svinje, koje su nekad bile uobičajna pojava, u potunosti su nestali.

Spomenuti društveni dom izvjestan je broj godina bio je napušten i devastiran
a onda su ga građani odlučili obnoviti i srediti. Danas u tom prostoru djeluju ili prostore koriste folkloraši, klub umirovljenika, nogometaši,mjesna samouprava te neke udruge. Organiziraju se amaterske kazališne predstave, plesnjaci a ponekad i nekakva predavanja. Na ideju da tu proslave Dan žena došla je gospođa Tereza. E, ta Tereza je oduvijek bila predmet ogovaranja i muških maštanja. Pričalo se, tj. nagađalo, da je je Tereza lezbijka. Imala je već popriličan broj godinica kada se udala. Pričalo se da se udala samo zato da bi prikrila istinu o sebi jer je u stvari ljubovala sa sestrom svoga sadašnjega muža. Osim toga njih troje živjeli su zajedno u velikom stanu u naselju koje je prije desetak godina niknulo blizu našeg mjesta. Svi troje bili su poduzetni i puni para. Ta navodna Terezina ljubavnica, a sestra njena muža, vodila je fitnes centar za žene. Terezin suprug vodio je kafić a Tereza je bila zadužena za vođenje salona donjeg rublja. Osim toga priča se da svi zajedno vode internet sexi shop.

Dakle Tereza je uspjela animirati djevojke i žene iz našeg naselja te je dogovorila i organizirala proslavu 8. marta u društvenom domu ali, na proslavi su mogle prisustvovati samo žene. Iako je Tereza sa ženama organizirala sastanak i zatražila od njih da šute o sadržaju same proslave mama mog prijatelja Siniše ipak se izlajala pred njim a on je opet rekao nama. Naime, Tereza je odlučila prirediti, s nekoliko svojih prijateljica, demonstraciju i prezentaciju donjeg rublja kao i raznih seksi pomagala. Iz tog razloga se ekipa od nas dvanaest odlučila na malu, već spomenutu avanturicu, penjanja preko balkona. U stvari jedinu muški koji je imao to zadovoljstvo da bude prisutan na toj proslavi bio je Terezin rođak Neven koji je imao zadaću biti snimatelj i fotograf tom prigodom.

U lokalnom cafe baru malo smo udarali po poker automatu i točili se pivama. Dogovor je bio da ostaloj muškoj populaciji ništa ne govorimo o našim saznanjima. Plan je bio da pojedinačno ili po dvojica-trojica napustimo kafić pa se potom svi okupimo kod vatrogasnog doma. Tako je i bilo. Bili smi fino pripiti i lagano uzbuđeni zbog akcije koju smo isplanirali.

Poredali smo se na prozorska stakla i nastojali ostati nezapaženi što i nije bio
veliki problem jer smo gore na terasi bili u mraku a žene su dolje u sali slavile i nije im baš padalo na pamet gledati prema gore. Situacija je izgledala prilično normalno. Žene su plesale, malo pjevale i dosta pile što nam je bilo posebno zanimljivo. Sa stražnje strane društvenog doma bilo je parkirano nekoliko automobila a između ostaloga i kombi kojim je došla Tereza. U jednom trenutku Tereza je s nekoliko mlađih cura izašla na stražnji izlaz i došla do kombija. Iz kombija je izvukla nekoliko povećih torbi koje su joj prisutne cure pomogle unjeti u društveni dom. Promatrali smo ih odozgo ali nismo mogli čuti što točno pričaju ali djevojke su se veselo cerekale.
Čekali smo što će se dogoditi i pitali se hoće li se uopće nešto dogoditi. Terezu i njene kofere nismo vidjeli u dvorani što je značilo da ih je dovukla u neku od ostalih prostorija. Nakon nekih pola sata, možda i manje, u salu je ušla Tereza i nakon što je muzika utihnula nešto je govorila prisutnim ženama. Sve redom su se cerekale i izgledale su uzbuđeno pa nam je bilo jasno da sad valjda slijedi ono glavno. I uistinu je bilo tako. Par minuta kasnije u salu su ušle Terezine prijateljice odjevene u seksi donje rublje. Prisutne žene i njihove kćekice veselo su se hihotale i pljeskale. Potom je Tereza na jedan od stolova stavila razno razna erotska pomagala, umjetne penise, vibratore, japanske kuglice, kreme, gelove, gaćice… Pokušavala je prisutne dame nagovoriti da priđu bliže i uzmu u ruke nešto od ponuđenog. Ostao sam paf kada sam vidio svoju mamu kako prva prilazi i u ruke uzima umjetne kurčeve. Ženski smijeh i cika postajali su sve glasniji. Mojoj mami su se pridružilo nekoliko drugih žena i djevojaka. Shvatili smo da im Tereza nudi mogućnost da te spravice i isprobaju ali nije bilo tako hrabrih. Potom su neke mlađe cure ipak pristale otići u sporednu prostoriju i odjenuti na sebe erotsko rublje. To je pak ohrabrilo i one starije pa su i one učinile isto. Inače su se djevojke i žene lijepo sredile i većina ih je ionako izgledala seksi a uz Terezinu pomoć i rublje još su više dobile na seksi izgledu.

E, sad su se tek babe raspojasale. Rasplesale su se a prilikom plesanja zadizale su suknje pokazujući mrežaste čarape, haltere, seksi gaćice… Logično da je to i nas, voajere na terasi, narajcalo. Za jedan dio žena to je već bilo previše pa su malo po malo počele napuštati zabavu. No bez obzira na sve i te koje su odlazile bile su dobro raspoložene. Sve u svemu na kraju su ostale one najpijanije ili bolje rečeno najbolje raspoložene. Ostalo je pet-šest starijih gospođa i otprilike isto toliko mlađih cura od kojih su većina bile njihove kćerke. Između ostalih ostala je i moja mama koja se prilično opustila podgrijana alkoholom. Najstariji između nas, Zdravko, predložio je da se spustimo dolje i uđemo u dvoranu. Nije nas trebalo puno nagovarati ali ipak smo imali određeni strah kako će žene na našu pojavu reagirati. No, jebiga sad… Što je tu je, idemo.

Spustili smo se dolje i tiho ušli na stražnji ulaz. Prolazeći uskim hodnikom naišli smo na prizor koji nas je odmah napalio. Tereza, jedna njena kolegica i moja mama razgolićene su pregledavale donje rublje u jednoj od prostorija. Sve tri bile su prilično pripite i to se odmah vidjelo. Nismo mogli proći a da nas ne primjete. Pomislio sam kako će Tereza na našu pojavu reagirati burno i izbaciti nas napolje ali prevario sam se. Pogledala nas je iznenađeno a onda su joj se usta razvukla u široki osmijeh. Viknula je:-Što ste blenuli, perveznjaci?! Hajde, idite tamo u dvoranu i ne blejite tu ko telci.- Potom je izašla na hodnik pridržavajući rukom haljinu koja joj je klizila s grudi. Pogledala je lijevo i desno pa kada se uvjerila da nas nema više još nam je jednom rekla da idemo u dvoranu a ona je otišla do vratiju kroz koja smo mi ušli i zaključala ih.

Ušli smo u dvoranu a naša pojava kod ono preostalih mamica i kćeri izazvala
je burnu reakciju. Neke ja naš dolazak razveselio a neke su kroz smijeh vikale kako je ovo ženska zabava ali nisu pokazivale ozbiljnu želju da nas izbace. Ja nisam mogao iz glave odbaciti sliku svoje pijane mame koja se preodijeva u seksi rublje. Nije mi to nekako leglo ni usprkos tome što su nas žene počastile pićem i primile nas u društvo iznad svakog očekivanja. Napalile su mene isto kao i moje frendove te pijane dame i mlađahne damice ali ja sam ipak odlučio otići do mame i spakirati je pa je uputiti prema kući. No prizor koji sam u sobici zatekao doslovce me šokirao. Terza se razdrljene haljine i golih sisa strasno ljubila sa svojom prijateljicom, koju nisam poznavao, a mama je u nekakvoj seksi haljini stajala pored njih dvije i trljala nabreklu Terezinu bradavicu. Nisu me uočile a taj prizor me generalno napalio. Tek kada je Terezina prijateljica izvukla jezik iz njenih usta Tereza me uočila kako stojim na vratima i kao tele ih promatram. Prišla mi je, gurnula me rukom prema van i zatvorila vrata. Stajao sam možda minutu-dvije ne vjerujući da sam vidio to što sam vidio. Zaključala je vrata iza sebe i oklijevao sam želeći pokucati no onda sam ipak odustao.

Tromim korakom vratio sam se u dvoranu. Nekoliko mladih cura totalno raspojasano plesalo je na podiju. Ostali prijatelji fino su se opustili u društvu mamica. Susjeda Ljerka bila je posebno napaljena. Vrtjela je guzovima mameći dečke k sebi. Bila je pijana kao tuka. Zagrlila je njih trojicu i vrtjela se s njima u ritmu muzike. U jednom trenutku krenula je u smjeru hodnika pozivajući ih da joj se pridruže. Njih trojica ali i ja krenuli smo za njom. Ušla je u prostoriju koju koriste folkloraši pa se strovalila na trosjed. Bila je pijana i definitivno napaljena. Pomislio sam što bi sad rekao njezin muž Stjepan da je vidi ovakvu. Počela je dečke hvatati za kurac i ja jednostavno je nisam mogao prepoznati. Zgodna žena mladolikog izgleda ali uvijek nekako suzdržana i rezervirana sada se ponašala kao zadnja drolja. Ekipa mojih frendova se malo suzdržavala i smijuljila poput kakvih junferica a onda kada su vidjeli da stvari izmiču kontroli počeli su hvatati i oni nju. Ljerka se počela svlačiti i ubrzo je ostala samo u grudnjaku i gaćicama. Žena se željela pojebati i to odmah. Bilo nam je jasno ko dan. Stala nam je redom otkopčavati šliceve i vaditi kurčeve. Drkala je jednom po jednom a onda ih stala trpati u usta. Više ne znam tko joj je svukao gaćice ali netko jest a ona se nije suprostavljala. Nije trebalo dugo da je Miroslav uhvati za bokove i posjedne k sebi u krilo. Nataknuo ju je na svoj nabrekli kurac a ona je tek malo glasnije uzdahnula i zakolutala očima. Trenutak se umirila nabijena na kurac a onda je počela vrtjeti bokovima loveći kurac prvog do sebe i strpala ga je u usta. Mene se osobno najviše dojmilo Krešimirovo jebanje susjede Tonke. On je Tonku odveo u spremište s raznim rekvizitima koje su koristili nogometaši i tu ju je sprašio u guzicu. Krešimir koji je uvijek maštao o jebanju neke žene u šupak sada je došao na svoje.

Bilo je jasno kao dan da će Ljerka dobiti svoju porciju ali to je tek bila uvertira
za orgije koje su uslijedile. Izašao sam napolje i ponovo odlučio potražiti mamu. Došao sam do vratiju gdje sam je zadnji put vidio u društvu Tereze i njene kolegice. Vrata su bila zaključana. Pokucao sam nekoliko puta ali nitko nije otvarao. Potom sam otišao u dvoranu ali tamo sam zatekao tek dvojicu svojih prijatelja koji su se opustili u društvu preostale četiri žene. Osim hvatanja i cerekanja tu se ništa bitno nije događalo. Izašao sam napolje, na stražnji izlaz, a tamo sam svjedočio pomalo bizarnoj sceni. Prijatelj Karlo pridržavao je Sinišinu mamu koja je teturala i govorila kako joj je zlo. U jednom trenutku odmaknula se od Karla i krenula prema ogradi. Držeći se za štange od ograde sagnula se i počela povraćati. Karlo joj je prišao i primio je za bokove pridržavajući je dok je ona rigala. No to Karlu nije smetalo da joj zadigne suknju iznad bokova. Ona valjda nije ni bila svjesna toga. Karlo joj je spustio gaćice do gležnjeva i skroz ih joj je svukao odbacujući ih u stranu. Sinišina mama je i dalje bila nagužena ispuštajući one karakteristične zvukove osobe koja povraća. Ne mareći ni za što Karlo je svukao hlače i gaće te joj tako naguženoj zabio kurac u pičku. Ona se rukama i dalje čvrsto držala za ogradu i doslovce tulila poput ranjene kuje dok ju je Karlo jebao.

Vratio sam se unutra ostaviši Karla da odradi posao do kraja. Kroz
poluotvorena vrata prostorije, koja je služila kao kuhinja i ostava istovremeno, do mene su doprli zvukovi komešanja i cviljenja. Ušao sam i naišao na Denisa i Ljudevita koji su se okomili na malu ružnu Sanju. Dobro sad, nije Sanjica bila tako ružna ali nije bila ni ljepotica. Mala je djelovala poput nekakve kurvice čim ste je vidjeli. Takav dojam je ostavljala. I mama Branka joj je bila radodajka što su svi znali. Sanjica, je bila pijana kao krava. Bilo je očito kako su Denis i Ljudevit odlučili to iskoristiti. Ona ih je odgurivala od sebe a oni su je uporno hvatali za sise i gurali joj ruke između nogu. U stanju kakvom je bila nije imala previše šanse oduprijeti im se. Ubrzo su joj svukli gaćice i raširili joj noge. Napalila me ta scena i nisam odbio poziv da im se pridružim. Sva trojica izredali smo se na Sanji svršavajući joj u pički. Ni njena mama Branka nije bolje prošla. Nju su u potkrovlje društvenog doma odveli Vlatko i Damir te je pošteno izjebali. Ostala je gore široko razmaknutih nogu a znam da je to iskoristio i Siniša.
Uglavnom sve se pretvorilo u pomalo nekotrolirano orgijanje. Na početku suzdržane prijatelje ja i Damir morali smo smirivati i stišavati nastojeći obuzdati njihove strasti. Većina nas palila se opasno na Svjetlanu. Ona je žena vlasnika cafe bara u našem kvartu. I ma koliko god da je bila pijana pružala je žestok otpor ali na kraju su je tako pijanu odvukli u toalet i tamo su je doslovce silovali. A Svjetlana je imala jebeno dobre noge i često je nosila mini suknje što njenom suprgu Grgi nije baš bilo po volji. I te večeri izgledala je jako dobro. U nekoj svjetlucavoj minici, mrežastim čarapama, koje je odjenula na nagovor Tereze, i štiklama izgledala je jebeno zamamno. Alkohol ju je brzo svladao pa je svaki njen otpor bio uzaludan. Iako se preodjenula i spremala krenuti kući nije joj to pošlo za rukom. Pošteno se nagutala sperme. Mislim da su joj barem dvojica svršila u usta.

Bilo mi je jasno da je ovo nužno prekinuti jer su
stvari skroz počele izmicati kontroli. Jednog po jednog prijatelja Damir i ja smo uspjevali nekako izgurati iz doma i poslati van na hlađenje s ciljem da produže kućama. Jedino Karla nisam pronašao. On je kući otpratio Sinišinu mamu nakon što ju je pojebao na ogradi dok je povraćala. Malo mi se zgadilo kada mi je kasnije pričao kako su se na putu do kuće ljubili u usta. Dakle on je obavio taj dio posla zato ga nije ni bilo a onda sam napokon ugledao svoju mamu. Išla je hodnikom u zagrljaju Tereze i izašle su van na dvorište. Shvatio sam da su Terezine prijateljice već ranije otišle svojim autom. A što su mama i Tereza radile zaključane u sobi mogao sam samo pretpostaviti. Mama je na sebi imala nekavu razdrljenu haljinu koja je sa strane bila skopčana nekakvim remenčićima i djelovala je totalno nekontrolirano. Tereza je vidjevši me zastala i maknula ruke s mame.

Izvadila je kutiju cigrata i zapalila jednu. Smiješila se droljasto prije nego je ušla u kombi. Nisam bio u stanju reagirati racionalno pa sam zbunjeno zamolio Terezu da mamu i mene kombijem odveze do naše kuće. Pristala je. Mama je bila totalno pijana a možda i drogirana. Sjeo sam s njom na zadnje sjedište kombija i Tereza je krenula. Mama se ponašala totalno raspojasano. U vožnji me počela grliti i ljubiti. Vožnja je relativno kratko trajala pa sam izašao pridržavajući mamu i zahvalio se Terezi koja je odmah odjurila dalje.
Mama se objesila na mene poput vreće i jedva sam je dovukao do kuće. Nije imalo smisla da je išta pitam ili da joj bilo što kažem. Shvatio sam da ako je otac vidi u ovakom stanju neće izaći na dobro. Otac je inače bio lik koji je rano odlazio na spavanje pa je i ovom prilikom već uvelike spavao. No nisam sumnjao da će se probuditi ako mu ovakvi banemo u sobu. Stoga sam odlučio kako je bolje da mamu odvedem straga iza kuće gdje se nalazi garaža a pored garaže prostor koji je uređen kao garsonjera i koji smo inače iznajmljivali. No sada tamo nije bilo nikoga. Ušao sam s mamom unutra i odmah je počeo nagovarati da ode na tuširanje vjerujući kako će je to koliko-toliko dovesti k svijesti. No ona je jedva stajala na nogama a kamoli da se bila u stanju ići otuširati. Svo vrijeme se cerila i ponašala poput kakve drolje. Uporno me nastojala zagrliti i poljubiti. Pokušavao sam joj uspio svući tu kurvanjsku haljinu a onda vidjevši je u samostojećim čarapama i tako napaljenu počeo sam i sam osjećati uzbuđenje. Osim toga nije na sebi imala gaćice. Nisam mogao ne primjetiti kako su joj je guzica i bedra crveni što je vrlo vjerojatno bilo od pljuskanja. Pitao sam je što je to i ona se okrenula na stranu. Na jednom mjestu malo ispod dupeta još su se nazirali crveni tragovi prstiju. Što je to njoj činila pervezna Tereza, pitao sam se. Umjesto bilo kakvog susvislog odgovora mama se uhvatila još više cerekati pokazujući mi bez imalo stida svoju pičku.

Sjedila je tako razgolićena tu nasuprot meni i svim silama me nastojala
zagrliti i priviti na svoja polugola prsa koja su prijetći željela iskočiti iz uskog i premalog grudnjaka kojeg joj je vrlo vjerojatno dala da odjene Tereza. Popustio sam i prislonio lice na njene sise. Osjetivši nabrekle bradavice još sam se više uzbudio. Moja mama inače nije u cvijetu mladosti. Udala se već u kasnim tridesetima i bila je od oca starija 6 godina. I sve do ovog trenutka nikada me nije ni u kom pogledu nagnala na grešne misli. Gledao sam njene sise posute pjegicama i osjetio kako mi se kurac opasno diže. Podigla mi je glavu rukom me primivši ispod brade i u idućem trenutku mi gurnula jezik u usta. Bila je to totalno bizarna situacija. Mama i ja strasno smo se ljubili u usta. Kočnice su mi skroz popustile i ni najmanjeg otpora s moje strane nije bilo. Kada je ruku spustila na moj već ukrućeni kurac bio sam skroz gotov.

Ustao sam i pomislio pa neka bude što mora biti. Dok sam se na brzinu svlačio mama me gledala zamućenim pogledom ali u očima joj se čitala strast i želja za jebanjem. Čim sam joj približio nabrekli kurac halapljivo ga je strpala u usta. Pušila mi je kurac poput kakve iskusne drolje. Svukao sam joj haljinu. Gledao sam njene jarko nalakirane crvene nokte na prstima kojima je pridržavala moj kurac dok mi ga je pušila i sve to skupa izgledalo mi je totalno nestvarno. Polegao sam je na leđa i raširio joj noge… zagnjurio sam glavu između njenih nogu i jezikom joj stao obrađivati pičku. Vrtjela je guzom dok mi je rukom mrsila kosu glasno stenjući. Uspravio sam se i popeo se na nju nastojeći ispljunuti dlaćice što su mi se petljale oko jezika… Zajašio sam je sjevši joj na sise. Gurao sam joj kurac u usta i u idućem trenutku doživio sam totalnu eksploziju. Svršavao sam joj u usta, po licu, očnim kapcima, kosi… Okupao sam je u svojoj spermi. Smijala se grohotom ne mogavši otvoriti oči sljepljene spermom. Ustao sam i otišao do kupaonice te sam joj ručnikom obrisao spermu s lica.

Tek tada kao da je pomalo počela dolaziti k sebi. Sjedila je pored mene i
tihim glasom rekla da ovo što radimo nije normalno. No sada je meni bilo sasvim svejedno. Mazio sam je po pjegavim sisama i gurao joj ruku između nogu. Bio sam uzbuđen preko svake mjere i njezin slabašan otpor ništa mi nije značio. Kurac mi je opet bio spreman za akciju. Polegao sam je na bok i usprkos njenom protivljenju podigao joj rukom nogu i zabio kurac u pičku. Tihim glasom ali bez nekog otpora molila me da to ne činimo no ja sam je jebao kao da mi je zadnje u životu. Zabijao sam kurac duboko u nju dok je ona glasno usisavala zrak sklapajući oči. Svršio sam u njoj te smo potom tako zagrljeni, s mojim kurcem u njenoj pički, zaspali.

Probudio sam se prvi. Moj mlohavi kurac natoplljen spermom i sokovima mamine pičke bio je još uvijek priljubljen uz njenu picu. Mama je tvrdo spavala a ja sam rukom primio njenu sisu. Nisam osjećao niti sram a niti grižnju savjesti. Trljao sam joj sisu a kurac mi se polako dizao. Trljao sam kurcem po pički a ona se tek tada stala meškoljiti. Lagano je zavrtjela dupetom i još me više napalila. Ispod njene noge rukom sam primio kurac i lagano ga namjestio na vlažan i sluzav otvor. Kada sam joj ga zabio bolno je zastenjala i širom otvorila oči. Okrenula je glavu prema meni i gledala me široko otvorenih očiju. Djelovala je istovremeno ošamućeno i totalno zbunjeno. Za trenutak kao da se željela otrgnuti od mene ali nije imala šanse. Tek nakon mog svršavanja vrteći nervozno dupetom skinula se s mog kurca. Ustala je a noge su joj podrhtavale. Ruke je najprije stavila na lice a potom je prstima prošla kroz kosu. Ponovo me pogledala onako golog u krevetu a onda je rukama opet pokrila lice i promrljala kako joj je strašno neugodno. Otišla je do kupaonice.

Izašla je vrlo brzo. Skupljala je stvari po podu i vrlo brzo shvatila da se u toj odjeći neće moći pojaviti u kući. Ustao sam i rekao kako ću ja otići do kuće i donijeti joj nešto za odjenuti. Činilo se kao da je na rubu plača. Na svu sreću otac je još spavao. Iz kupaonice sam uzeo njezin ogrtač i odnio joj ga. Obukla ga je i zamolila me da negdje sakrijem haljinu i čarape. Otišla je prema kući nemajući me snage pogledati u oči. Zatekao sam je u kuhinji gdje je kuhala kavu. Čula je kada sam ušao i znala je da sam to ja ali se nije okretala. Prišao sam joj i primio je oko struka. Trgnula se a potom ukočila na taj moj zagrljaj a ja sam je poljubio u vrat. Sjeo sam za stol i sačekao da posluži kavu. Sjela je i natočila kavu a sve vrijeme me izbjegavala pogledati u oči. Jedva čujno zapitala me jesam li sakrio haljinu i čarape. Odgovorio sam da jesam ali kako očekujem da ih uskoro opet odjene samo za mene. Dominirao sam nad njom i uživao sam u tome. Na tu moju opasku zacrvenjela se u licu. Mislim da se nije sjećala svega što se između nas zbivalo ali i ono čega se sjećala kod nje je stvaralo silnu nelagodu. Malo je šutjela a onda napokon podigla glavu i rekla: -To što smo učinili nije normalno… Stari bi poludio da sazna.- Umirio sam je rekavši kako stari nikada neće saznati.

Dani su prolazili a jedan dio mama i njihovih kćeri danima nije izalzio iz kuće ili bi, ako bi izašle, prolazile brzim korakom i spuštene glave. Većina žena napustila je zabavu prije onog pravog orgijanja. One što su ostale i bile sudionice šutjele su kao zalivene. Nas dvanaestorica odlučili smo biti fer i pošteni te smo o svemu šutjeli. Uostalom kako bi Karlo mogao reći Siniši da mu je jebao mamu dok je ova povraćala? Nadalje, zašto bi riskirali da nam Brankin muž, a Sanjin otac, razbije nos u najmanju ruku ako bi saznao da smo mu izjebali kćerku i ženu? A kako tek reći Grgi, vlasniku kafića, da mu je žena doslovce bila silovana u toaletu. Ako mu ona to sam nije rekla ni nama nije padalo na pamet kompromitirati se.

Tereza je i nadalje dolazila u kvart. Nije se dugo zadržavala a ako bi i vidjela nekoga od nas samo bi se ironično nasmiješila. A moja mama i ja? Pa ja uživam kada oca nema kod kuće i kada mamu nagovorim da odjene one iste samostojeće čarape i kurvinsku haljinu. U početku se činilo da joj to teško pada ali činila je to na moj zahtjev bojeći se da nekome nešto ne kažem. Sada to čini bez problema i istinski oboje uživamo. Nedavno je pored mene u kombiju prošla Tereza. Zastala je otvorivši prozor i uz zagonetan smiješak mi je rekla da pozdravim mamu. Prenio sam mami Terezine pozdrave. Okrenula je glavu u stranu kako ne bi vidio da se zacrvenjela. Eh, da mi je nekako u krevetu istovremeno imati mamu i Terezu. To je moja fantazija koja me sve više pali. No, nikada se ne zna.

Autor: fukbuk

Napaljena mama a otac na službenom putu
Napaljive bradavice moje mlade mame