Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Imam 42 godine a supruga (u daljem tekstu Jeca) 36. Kada smo se smuvali imala je 19 godina i onako konzervativna naravno nevina.
Mršava, visoka sa malim sisama i prilično izraženim pičićem koji mami poglede kada se utesni, kako nekada još više sada. Ranije mi je to smetalo ali ubrzo je počelo da me pali. Počeo sam tokom seksa zamišljati drugog u njoj i toliko me to napali da je bukvalno razvalim. Tražio sam način kako da nju uvučem u tu moju prljavu igru. Pronašao sam sajt za upoznavanje i pozvao je pod izgovorom “vidi šta mi je iskočilo” , očekivano bila je malo zbunjena i začudjena. Narednih mesec dana morao sam da je obradjujem da se učlanimo ,malo zezamo a uporedo sam je nametao gledanje xxx snimaka sa dva tipa i jednom ženom. Da skratim uspeo sam da joj probudim radoznalost. Postavili slike, kratak snimak kako me zajahala inače tu pozu preferira, opis par traži muškarca. Za par sati su nam zatrpali profil i tako je počelo dopisivanje. Seks nam je od tada bio mnogo bolji. Jednu noć je tip srednjih godina gledaju ći preko webcam pičić moje ženice isprskao sve oko sebe uz povike ovako ću te puniti,razbiću te….a ona je otvorenih usta očima gutala njegovog glavonju. Tu noć sam je tucao skoro 2 sata, svršila je 13-14 puta uz povike ” ne staj , jebi me, rasturi me kao drolju” možete misliti koga je zamišljala u sebi.
Tokom cele godine bili smo aktivni kako na sajtu tako i u krevetu. Cilj mi je da je oslobodim i da je pojebe neki kuronja tako da kad god je merka neka gromada ja joj kasnije postavljam nezgodna pitanja i navodim na odgovore ,šta misliš što te onaj veliki onako gleda? Pa otkinuo bi te kurcem, punio bi te celu noć, taj bi te i silovao ako mu ne bi dala. Te pričice nas toliko uzbude da uživamo do iznemoglosti. Za sada smo samo na tome, još ništa konkretno, za sada sam je ja jedino punio. Stvarno šteta, nadam se da će se neko već pojaviti i uživati u mojoj lutkici.

Tetkino 5
Moj posao