Zovem se Miloš i student sam II. godine prava. Ovog leta sam imao zanimljivo letovanje. U junskom roku nisam uspeo da uhvatim uslov za drugu godinu i roditelji mi zbog toga nisu hteli da daju pare da idem na letovanje sa društvom u Grčku. Umesto toga morao sam da idem na more sa mojom sestrom Jovanom. Ona je završila prvi razred gimnazije i roditelji nisu hteli da je još pustaju da ide sa društvom na letovanje jer je bila premlada pa sam ja morao da je vodim, to mi je bila kao neka dodatna kazna.

Išli smo na crnogorsko primorje u apartman koji su nam matorci rezervisali ranije. Kad smo stigli utvrdili smo da je apartman vrlo lep i na lepom mestu ali začudo da umesto dva odvojena kreveta ima jedan veliki bračni krevet. Očigledno je došlo do nekog nesporazuma na liniji matorci – vlasnik vile.
To me je još više utuklo i psovao sam sebi u bradu dok sam se raspakivao jer sam se rado odavao onanisanju noću u krevetu. Sa Jovanom na drugoj strani kreveta to je bilo nemoguće.

Prvi odlazak na plažu je donekle popravio utisak. Na sve strane su se drmusale sise i guzice pa nisam znao gde pre da pogledam. Posle prvog kupanja i sunčanja malo sam došao k sebi pa sam pomislio da ovo i ne mora da bude katastrofa od letovanja. „Bar sam na moru“ tešio sam se.

Nakon par dana sunčanja i kupanja potpuno nas je obuzela morska atmosfera. Uhvatili smo već i malo boje od sunca i počeli smo oboje da uživamo što smo na moru. Moje prvobitne primedbe sam skoro zaboravio. Naravno, nisam mogao da pokušavam ništa da privedem od jebozovnih devojaka jer nisam mogao od Jovane da ih dovodim u sobu ali sam zato počeo noću redovno da onanišem posebnom tehnikom koju sam razvio. Okrenuo bih se na bok ledjima prema Jovani a zatim jednu ruku sam prebacio napolje preko čaršava da zavaram Jovanu a drugom rukom ispod sam zadrkavao kitu povlačeći kožicu vrhovima prstiju preko glavića što nije uopšte izazivalo nikakve vibracije kreveta. Svršio bih u toaletni papir koji bih prethodno sakrio ispod čaršava.

Preko dana smo se uglavnom izležavali na plaži. Malo se iznenadih kad sam video koliko se Jovana neprimetno razvila što se lepo primećivalo u kupaćem kostimu. Kukovi su joj se zaoblili a dojke se pretvorile u dve kupe koje su strčale pravo napred. Izgledala je u kupaćem kao maturantkinja ili čak studentkinja pa su neki muškarci bacali poglede ispod oka ka njoj a jednom dok sam bio u vodi neki tip joj se prikačio i počeo da se nabacuje. „Moraću da pripazim da je neko ne nabode“ – pomislio sam tada i rešio da je ne ostavljam samu ispod suncobrana nego da uvek idemo zajedno u vodu.

Uveče smo se redovno šetali šetalištem pored mora i kupovali bi girice ili pizze na parče koje su se svuda prodavale. Ponekad bi seli u neki kafić na koka kolu ili sok pre spavanja. Alkohol nije dolazio u obzir, pogotovo ne za Jovanu.

Već je bilo prošlo skoro pola letovanja kad je Jovana predložila da odemo u jednu diskoteku koja je bila na drugom kraju šetališta. Meni se nije išlo ali je Jovana uporno navaljivala pa sam jedno veče popustio i rekao joj da se spremi. Oboje smo se doterali, ja sam obukao nove bermude a ona kratku crnu mini suknju sa volanima i tesnu majicu sa dekolteom predubokim za njene godine.

„- Nećeš valjda tako da ideš? Suknja ti je prekratka.“
„- Blablablabla…- isplazila mi je jezik navlačeći štikle. Meni se uto pred očima stvori onaj tip sa plaže kako je gleda u sise i guta ih.
„- Slušaj ti mala! Ili ćeš me slušati ili nema izlaska.“ – podviknuo sam ali smo nakon nekoliko minuta ipak krenuli tako.

Kad smo stigli već je bila ponoć i diskoteka je bila puna ali smo ipak uspeli da nadjemo mesta za malim stočićem sa strane. Naručio sam vodku sa red bulom a dozvolio sam i Jovani da naruči isto. Oko mene su bili strava komadi a naročito jedna mala koju prepoznah sa plaže. Imala je povelike sise koje su mi u haljini izgledale još veće.
Na sve strane gole noge i zadihana devojačka tela obavijena oblacima parfema učiniše da mi se kara ukruti u gaćama. Nakon dve ture, atmosfera je dostigla vrhunac i odjednom su se svi sjatili na podijum. Ostali smo samo nas dvoje za stolovima.
„- Hajdemo i mi da plešemo. Nećemo valjda samo mi da sedimo.“ – ustade Jovana povlačeći me za ruku.
Na podijumu ni igla nije mogla da padne i jedva smo se ugurali u gužvu i pokušali da plešemo ali smo se svaki čas sudarali sa nekim. Nekoliko puta sam osetio bockanje sestrinih sisa i kita mi se refleksno ukruti. To je zadnja stvar koju sam želeo. Pokušavao sam na svaki način da izbegnem prislanjanje na Jovanu da ne bi osetila moju erekciju i dugo sam to uspevao sve dok je neko sa ledja nije gurnuo pravo na mene i njena butina mi je pritisnula karu. Jovana se momentalno trznula unazad.
Malo nakon toga je neki tip iza mene djipnuo gurnuvši sada pa mene napred i moja potpuno ukrućena batina se utisnu pravo u Jovanina bedra tačno gde se spajaju butine. Osetio sam kako joj je izvajan Venerin breg a ona je osetila tvrdoću i dužinu moga kurca. Tako smo stajali priklješteni uklješteni dve tri sekunde. To već beše previše.

„- Hajdemo da sednemo. Prevelika je gužva“.- viknuo sam u uvo Jovani i pomalo postidjen izvedoh je sa podijuma.
Sedeli smo još malo za stolom i ja pogledah na mobilni.
„- Prošlo je 2 sata. Strašno je zagušljivo od dima. Hoćeš da krenemo nazad?“ – upitah je i izvedoh je napolje ne raspravljajući se mnogo.
Napolju je bio svežije i napunih pluća morskim vazduhom.

„- Hajdemo malo da posedimo na plaži pa ćemo polako na spavanje“ – predložio sam da ublažim Jovanino nezadovoljstvo što nismo ostali još. Drugi razlog je bio taj što sam i dalje imao erekciju i nisam mogao tako da hodam.
Plaža beše odmah preko puta i brzo zagazismo na šljunak. Jovana je skinula cipele da bi mogla da hoda. Na plaži beše skoro potpuni mrak a jedino svetlo je dolazilo sa površine mora koju je obasjavao mesec.

„- Uhhhh…baš lepo..udahni punim plućima..“- stadosmo oboje da udišemo slani vazduh pun aerosola koji opija i uspavljuje.

Odjednom se začuo neki zvuk sa strane, iz mraka.

„- Pssstt..šta je to?“- prošapta Jovana i ja napregoh uši da otkrijem odakle taj zvuk dolazi.
Dolazio je iz obližnjeg grmlja. Stajali smo oboje napregnuti a onde se začu tiho:
„- Ahh…ahh…ahhhhhhh…aaaaa…“ Pa opet:
„- aah-aa-aaaah….“

Postade jasno da se neki par jebe i nas dvoje ostadosmo posramljeni što smo to prisluškivali.

„- Gle, eno slobodna klupa, ajde da sednemo..“ – pokazah rukom na klupu kako bi skrenuo pažnju sa ovog što se dešava u grmlju.

Sedeli smo na klupi a meni umesto da se kara spusti postade još tvrdja. Bio sam prenadražen svime što se dešava oko mene i jedva sam čekao da ga izdrkam kad stignemo kući. Umesto da jebem nešto ja vodam sestru po diskotekama, mislio sam sažaljevajući sam sebe.

Odjednom spazih dve prilike kako se iz mraka približavaju nama. Bili su to neki momak i devojka i dodjoše pravo kod nas.
„- Jel slobodno kod vas da sednemo?“- upitali su uglas.
„- Jeste“- rekoh jer je klupa bila dugačka.

Čim su seli, ovo dvoje se pohvataše i počeše se ljubiti i glasno disati. Čulo se mljackanje kako jedno drugome uteruju jezike u usta. Očigledno su bili jako uzbudjeni i mnogo su uživali u tome što rade.
Ja i Jovana smo ostali zapanjeni. Ona je ukočeno gledala pravo ka moru a ja sam krajičkom oka povremeno bacao pogled ka ovo dvoje. Osetih snažno uzbudjenje i nisam mogao da se pomerim i da ustanem sa klupe. Upijao sam sve što ovi rade i želeo sam da nastave.
Njihovo disanje i mljackanje postade sve brže, kao da će se nešto desiti.
Ali odjednom, oni naglo prestadoše i okrenuše se ka nama.
„- Alo, komšije…Pa hajde i vi se malo pridružite..“-reče muškarac a devojka nastavi- „Nemojte da se stidimo jer samo mi to radimo a vi ne…“
„- Nee..mi samo…sedimo…“- promucao sam nepovezano. Nisam hteo ni u snu da im kažem da smo brat i sestra.
„-…Vi…ovaj, samo nastavite..“ –lupila je smeteno i Jovana.
„- Jao, pa oni se stidee…“- reče devojka pogledavši ka svom momku a on dodade
„- Pa možda su se tek upoznali, ovde u disko klubu?“.
Devojka ustade i pridje ka nama.
„- Ti mala stavi svoju ručicu ovde..“. Uzela je Jovaninu ruku i stavila je na moje rame. „- A ti…stavi ruku njoj ovde..- uzela je moju desnu ruku i stavila je Jovani na bok.
„- Taaako. A sad gledajte šta mi radimo i radite to isto.“
Devojka opet sede pored svog ljubavnika i nastaviše se ljubiti sa glasnim disanjem kroz nos i mljackanjem.
Ja i Jovana smo sedeli kao na iglama okrenuti jedan ka drugom jedno vreme a onda sam ja priljubio svoja usta na njena kao što su nam komandovali ovi neznanci. Odmah me obli toplina kad sam osetio kako su joj ustašca vlažna i zabih joj jezik u usta. Počesmo i nas dvoje da mljackamo kao i naše komšije i da glasno uzdišemo imitirajući ih.

„- Mmmmm….mmmmmm….uhhhmmm…ahmmmm…“

Nekoliko minuta smo se ljubili tačno u onom položaju kako nas devojka postavi a momak je to primetio i zato on prekide vatanje i nagnu se ka nama.

„- Komšija, nemoj tako ukočeno…uhvati je malo ovde“ – uzeo je moju ruku sa njenog ramena i postavio je na Jovaninu dojku. Zadrhtah od slasti kad sam osetio sisu mlade devojke u šaci.

„-..pa onda malo ovde..“- zatim mi je uglavio ruku izmedju Jovaninih butina i opet se posvetio svojoj devojci.

Malo sam stiskao Jovaninu sisu a onda bih joj milovao butinu, sve vreme je ljubeći u usta. Ruku sam joj gurao sve više medju butine pokušavajući da doprem do gaća. „Nikad nisam imao pod rukom nešto ovako lepo“ pomislih smetnuvši sa uma da su to butine moje sestre. Jovana je počela da drhti. „Gotovo je, svršiću u gaće“.. i to bi se desilo da se ne začu odsečan glas onog mladića.

„- Drugari, menjamo lokaciju..“ – skoči naglo momak i uze za ruku devojku pa potrčaše prema jednom ovećem žbunu u blizini.
I ja i Jovana smo kao po komandi ustali i pošli za njima. Oni su legli u žbun sa jedne strane a mi sa druge. Unutra je bio potpuni mrak i ništa se nije videlo. Čulo se šuštanje tekstila i odjednom je devojka počela da stenje. Mladić je počeo da je jebe.

I ja sam legao na Jovanu i pipao je izmedju nogu dok nisam napipao dlačice i jedno mesto medju njima koje beše vlažno. Izvadio sam kurac i to mesto sam pokušavao da naciljam glavićem i na kraju sam uspeo. Počeo sam gurati u tu sluz udrvenčeni kurac dok se nije čulo jedno kratko

„- JAO…!“ – kao da se ubola na iglu.

Kroz glavu mi prodje da sam je deflorisao. Snažno i do kraja sam ušao u tu mladu petnaestogodišnju ždrebicu i počeo je jebati.
Ubadao sam do kraja kurac u njeno telo dokle god je mogao ući.

„- uhh, uhh, uhhh, uhh“ – čulo se sa druge strane žbuna kako devojka stenje.

„- Uhhh, uh, uh, uh..“ – i Jovana je počela da stenje imitirajući devojku.

„- Jo-va-aaaana…khhhhhh“ – pokušavao sam nešto reći ali me glas izdade. U zadnji čas sam izvadio svoj ud i počeo bljuvati seme po Jovaninoj majici. Malo iza mene svršio je i mladić. Skljokao sam se preko Jovane i pritisnuo je punom težinom. Bio sam potpuno omlitaveo nekoliko minuta.

Čim mi se povratila snaga ustao sam i dao ruku Jovani.

„- Drugari, kada ćemo da se vidimo opet. Gde se kupate, na kojoj plaži?“- čuo se glas onog mladića iza nas ali ja bez pozdrava odvukoh Jovanu što dalje od tog žbuna.

„- Joj, koji su ovo ludaci….Idemo što dalje od njih. Gde da nabasamo na ovakve ludake. “ – psovao sam dok smo odlazili.
„- Strašni ludaci, strašni…“ – ponavljala je Jovana.

Usput se zaprala malo na nekoj česmi jer joj je majica bila skroz ulepljena od sperme. Umorni i prljavi stigosmo najzad do naše sobe i bez reči se stropoštasmo u krevet.

Sutradan nas je oboje pritiskala stid zbog onih dogadjaja od sinoć i izbegavali smo da o tome razgovaramo. Pravili smo se kao da se ništa nije desilo. Onaj ljubavni par nismo spominjali.
Jovana je rekla da je bolesna i ostala je u sobi a ja sam otišao sam na plažu. Nije mi bilo do kupanja jer sam bio pod utiskom sinoćnjih dogadjaja. Obuzelo me kajanje. Kako sam mogao da potpadnem pod uticaj onog perverznog para i još da u to uvučem i rodjenu sestru, užas. Strašno sam se kajao i stideo svog ponašanja ali sada je bilo kasno. Odlučio sam da ne smemo da ponovimo onakvu groznu grešku i da o tom dogadjaju ne pričam više sa Jovanom.

Dva dana sam išao sam na plažu dok se Jovana oporavljala od kako je rekla iscrpljenosti, tj. valjda od povrede nanete gubljenjem nevinosti. Uveče bih se uvukao u krevet i okrenuo ledjima Jovani boreći se da odagnam prizore iz onog grma kako ležim na Jovani, koji su mi se uporno vraćali pred oči.

Pošto je Jovani bilo bolje, kupio sam karte za akvapark za koji sam čuo da se otvorio u blizini. To ju je stvarno obradovalo i nakon 2 dana je ponovo obukla kupaći kostim. U akvaparku je bila velika gužva ali su tobogani bili stvarno strava. Najveći od njih je bio velika izuvijana crna cev iz koje je dopirao vrisak onih koji se voze unutra.
„- Jooj, ovaj je strava, ajmo i nas dvoje!“ – cikala je Jovana i ja sam uzeo gumeni dušek dvosed i popesmo se gore. Kad smo mi došli na red Jovana je počela da kuka:
„- Ne smem, ne smem..“ – ali sam je ja na silu posadio ispred mene a onaj momak kontrolor nas je gurnuo unutra u mrak. Onda nasta nevidjena cika: „Drži meee, Milošeeee….“ – sa svih strana je pljuskala voda na nas a dušek se opasno zanosio u krivinama tako da sam ga jedva kontrolisao. Jovana se zabi unazad svom težinom meni u krilo. Uplašio sam se da ne ispadne iz dušeka i uhvatio je oko pasa a ona je skroz nasela ledjima na mene, pritisnuvši dupe na moja bedra. Momentalno sam dobio erekciju koju je morala da oseti na guzici jer mi je sedela doslovno na kari. Tada naidjosmo na oštru krivinu i mala mi skoro ispade iz naručja pa sam je zgrabio uhvativši je nehotice rukom za sisu. Čvrsto sam je držao tako sve dok nas tobogan nije ispljunuo u bazen. Sa dušekom sam morao da zaklonim nabreknuće na kupaćim gaćama kad smo izašli.
„- Još, još, hoću još“ – tražila je Jovana.
Posle toga smo neprekidno pet šest puta išli opet i uvek bih morao da je obuhvatim i rukama i nogama čvrsto je posadivši u krilo jer bi mi inače ispala. Kurac mi se krutio i labavio kad bi bućnuli dole u bazen.

Uveče smo se ponovo šetali rivom kao i pre a kad smo legli u krevet kara mi je gadno nabrekla od današnjih nadražaja u akvaparku. Nisam se više mogao uzdržavati i počeo sam otvoreno da mislim na Jovaninu pičku i da zadrkavam kitu. Stomak mi je goreo od uzbudjenja. Onda se lagano okrenuh ka Jovani koja je spavala takodje ledjima okrenuta ka meni. Polako sam približio glavić i dotakao njeno dupe, tobože u snu, slučajno. Ona se promeškoljila i učini mi se da se onako u snu, još više nekako natrćila prema meni. Ponovo sam je dotakao glavićem i onda sam izgubio kontrolu i doživeo sladostrašće.

Ostao nam je još samo jedan dan letovanja. Sutra ujutru smo morali da krećemo nazad. Stvari smo već bili spakovali i odlučili smo da budemo na plaži ceo dan. Nismo takoreći ni izlazili iz vode sve do polaska. Uzeli smo nekoliko kamenčića sa plaže i teška srca krenuli nazad.

„- Hajdemo večeras u šetnju obalom sve do onog disko kluba“ – predložila je Jovana a ja pristadoh pod uslovom da ne ulazimo u sami disko jer se moramo naspavati noćas za put. Dok smo se spremali osećala se u vazduhu napetost i jeza od mogućeg ponovnog susreta sa onim momkom i devojkom.
Jovana je opet obukla istu onu mini suknju i štikle kao i ono veče i krenusmo. Hodali smo ćutke a u vazduhu se osećalo da uzbudjenje raste kako se približavamo onom mestu. Kao da smo priželjkivali da se odnekud pojavi onaj čudan par. I tako, ćuteći, stigli smo do disko kluba. Sa leve strane je bila plaža i ona klupa gde smo sedeli.
„- Ajde da sednemo ovde malo na plaži i da se odmorimo“ – predložio sam a Jovana je brže bolje prihvatila i žurno smo zagazili ponovo na šljunak. Ukazala se poznata klupa na kojoj nije sedeo niko. Seli smo i počeli se nervozno osvrtati. Osećao sam da mi se stomak počeo da grči od uzbudjenja a u šorcu mi je kita narasla.
Sedeli smo tako jedno izvesno vreme štrecajući se na svaki zvuk a onda se začu škripa šljunka u mraku.
„- Ko je ovo?“ – šapnula je Jovana. -„Da nisu to…oni..“
„- Na koga misliš, jel na one ludake?“- samo što sam to izustio, začuše se glasovi iz mraka:
„- Drugari!… Pa gde ste vi, znate li da vas danima tražimo? Zašto ste brzo nestali onog dana….“- Iz mraka izroni onaj par. Momak je kezio svoje bele zube. Držao je zagrljenu svoju devojku, onu crnokosu, koja se takodje kezila kao da reklamiraju pastu za zube.
„- Idete sada sa nama“- zapovediše nam i momak uhvati mene za ruku a devojka Jovanu.
„- Ali, mi sutra putujemo…vraćamo se nazad u Beograd“ – pobunih se ali džabe jer je njihova madjija ponovo počela da deluje na nas.
„- Mi smo tu blizu, stići ćete na vreme“.

Hodali smo samo par minuta izmedju nekih kuća-apartmana i stigli smo pred jednu u koju nas uvedoše. U sobi je bio jedan baš veliki bračni krevet, veći nisam video, sigurno je pet šest ljudi moglo da komotno spava na njemu. Svetlo u sobi je bilo jako i blještavo pa sam ih lepo osmotrio oboje jer smo ih dotada vidjali samo po mraku. Bili su lepi, oboje dugokosi guste crne kose koju su oboje vezali u rep.
Seli smo svi na ivicu kreveta.
„- Da li vam smeta ako malo zamirišemo sobu?“-upitao je mladić. Naravno da ne, odgovorismo a onda je momak ustao i doneo nekakav zamotuljak koji je metnuo u staklenu vaznu i zapalio. Sobom se počeo širiti čudan miris, pomalo ljutkast i opojan.
Sedeli smo tako jedno vreme a onda sam osetio kako mi se raspoloženje naglo popravlja. Ovaj par mi postade jako simpatičan pa sam im se počeo osmehivati a onda su se oni osmehivali nama. Zatim smo se svi kikotali. Njih dvoje su nešto govorili a ja nisam više razabirao o čemu to govore, već sam samo klimao glavom kao da me uhvatilo pijanstvo.

Mladić je tada prebacio ruku preko ramena svoje devojke i počeli su da se ljube ne obraćajući više pažnju na nas. I ja sam Jovani prebacio ruku preko ramena i počeli smo da se ljubimo u usta.
Ugurao sam joj jezik unutra i počeli smo da se snažno ljubimo kao da smo stvarno momak i devojka a ne brat i sestra. Usta su joj bila vlažna od pljuvačke i topla ali ja se nisam nimalo gadio jer mi je ona ipak sestra. Jovana se odlično uživela u ulogu ljubavnice i počela me milovati po ledjima.
No tada je momak povalio na ledja svoju devojku i zadigao joj suknju a čulo se i kako joj trga gaćice.
Jovana nije ni čekala da i ja to uradim već je sama zalegla povukavši me na sebe. Počeo sam da drhtim od uzbudjenja jer ću opet jebati sestru.
Zadigao sam joj minić na stomak i crne tanke gaćice povukao na dole otkrivši joj pičku koju sam joj prvi put video na svetlosti. Imala je kratke sivosmedje dlačice koje su bile ograničene na venerin breg i nisu prelazile sa strane na bedra i butine kao ovoj devojci koja ih je imala mnogo više i to gustih, dugačkih i kao ugalj crnih. Više mi su se svidele Jovanine. Takodje, njen breg je bio zatvoren i iz razdeljka ništa nije virilo kao kod ove devojke iz čije su ribe sa strane virile usmine za debljinu prsta. To sam objasnio time što je Jovanina pička samo jednom jebana dok je devojčina razradjena mašina.

Zatim sam joj zadigao majicu i iz grudnjaka oslobodio sise, dve glatke polulopte osrednje veličine sa lepim roze dugmićima na vrhovima koji su bili tvrdo ukrućeni. Stiskao sam ih jer sam želeo da isprobam sve sa čime Jovana raspolaže.
U mom divljenju prekinuo me Jovanin histerični glas:
„- Jebi me. Jebi me. Jebi me.“ – vrtela je glavom levo desno zatvorenih očiju i lica crvenog kao rak. Nikad nisam čuo sestru da izgovara takve reči pa se prenerazih. Izgledala je kao da je izgubila kontrolu nad sobom pa sam se uplašio za nju ali onda shvatih da je i ona opijena.

Zalegao sam na nju i dok sam pokušavao da glavić stavim na otvor, primetio sam da je na njemu i na okolnim dlačicama malo nekakve vlage. Prešao sam prstima i osetio da je to ustvari lepljiva sluz koju je pustila ribica a koje nije bilo malopre. Jovana je spremna za prijem kurca.

„- AAAAhhhh „– uz divljački uzdah sam joj ga uterao. Ušao je mnogo lakše nego prvi put ali je unutra i dalje bilo tesno.
„- Aaaahhhh…ahhhhhhh…“- uzdisali smo i ja i Jovana dok sam je jebao a zatim se začuo i susedni par:
„- Ah, ah, ah, ah, ah“- diktirali su tempo i ubrzavali ga sve više pa smo ga i mi pratili
„- Ah, ah, ah, ah…“- osećalo se da je blizu orgazam i momak jauknu i ustade sa devojke trljajući kurac iz koga je sukljalo seme po stomaku devojke. To je bio signal i za nas pa smo zajaukali i ja i Jovana i svi smo takoreći u isto vreme počeli svršavati
„- Jaooo-oooooo—aaaahhhh“ –ječalo je u sobi od orgazmičkih uzdaha i jauka. Klečeći sam i ja svršavao po Jovani posipajući je vrućim semenom kao da zalivam travnjak, malo po bedrima, pa po stomačiću i sisama a jedan mlaz ode i na lice.

Onda smo se odmarali nekoliko minuta zagrljeni sa svojim damama. Pripremao sam se da ustanem i krenemo, kad momak okrenu svoju devojku potrbuške. Šta li sad smera upitah se, pa sam i ja okrenuo Jovanu. Klekli smo svaki nad svojim ženskim dupetom a momak uze neku zujalicu pa je raširivši guzove svojoj devojci nešto radio sa njom. Nije mi bilo jasno o čemu se radi a onda mi pokaza da raširim i Jovanine guzove pa je i njoj malo prozujao čmar. Shvatio sam da to ustvari opušta prstenasti mišić čmara. Onda je uzeo iz fioke malu tubu i istisnuo malo na svoj glavić a takodje i na moj. Legao sam na Jovanina ledja i usmerio ukrućeni ud u njen čmar i on relativno lako poče ulaziti unutra.

„- Uuuufffffffff“- ispusti vazduh Jovana potpuno zatečena osećajem stranog tela u guzi koji je bio sasvim drugačiji od prodora u pičku. Krajičkom oka sam gledao šta radi momak koji je žestoko natezao devojku pa sam i ja tako Jovanu. Obe su grcale pod našim udarcima a nas dvojica kao da smo se takmičili ko će zadati jači i dublji udarac. Krevet se tresao od naših naleta. Onda je ponovo momak prvi svršio snažno se zabivši u guzicu svoje dame svršavajući unutra. I ja sam se zabio nimalo bratski, do jaja u dupe Jovane i unutra svršio. Sobu su ispunili orgazmički uzdasi svršavanja svih četvoro a zatim smo pali iscrpljeni i sve se utišalo. Utonuli smo u san.

Nakon izvesnog vremena sam se probudio. Onaj par je spavao zagrljen. Jovana je čvrsto spavala držeći me za kurac i jaja.

„- Jovana, Jovana, budi se, zakasnićemo..Pola tri je!“-drmusao sam je kad sam se setio da sutra putujemo. Bio sam jako mamuran i bolela me glava a ona je toliko podbula u licu da je jedva progledala. Uhvatio sam je za ruku i nekako joj popravio suknju i majicu pa smo izišli napolje u noć dok je ovaj par i dalje čvrsto spavao zagrljen.

„- Jooooj koji ludaci..Kako li su nas opet našli. Ovi su stvarno za ludnicu.“-žalio sam se vukući za ruku Jovanu za sobom. Skoro da smo trčali koliko smo žurili.
„- Boli me glava i žedna sam…Joj koji su ovo ludaci..Zamalo da zakasnimo zbog njih..“

Došli smo u sobu i malo se zaprali a zatim legosmo da koliko toliko odspavamo za sutrašnji put.

Sutradan popodne bili smo u Beogradu.

&

Dok ovo pišem napolju pada kiša, postalo je hladno jer je kraj oktobra. Sve više mi nedostaje more i sunce. Jovana i ja više nismo spominjali onaj par koji nas je onako omadjijao i naterao da radimo sve one stvari.
Prijatelji su nas pitali gde bi smo voleli da idemo sledećeg leta na more a mi odgovorismo u glas opet na Crnogorsko primorje. „- Šta to ima tako lepo tamo?“- začudili su se a mi smo samo slegli ramenima. Pomislili smo u sebi da ima jedna lepa klupa na samoj obali mora.

Autor: black_jack

Sex sa tatinim rodjakom
Miloš i Jovana (nastavak priče "Otkačeno letovanje")
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience