Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Otkrivanje puteva erotike: Akademija seksa

Mlada madamoiselle Justine bila je problem. Tako je, barem, mislio njezin muž, stari vojvoda iz Nimesa. Kada je prve bračne noći položio Justine na krevet i razmakao njene nježne, blijede noge, s užasom je shvatio da ga se djevojka boji. U njenim očima prepoznao je krhak, nedužan pogled, obavijen strahom. Bila je djevica, što ga je veselilo, ali bila je i potpuno nespremna za snošaj – psihički nespremna. To ga je već mnogo manje oduševljavalo. Na trenutak poželio je zanemariti njezinu bojazan i zariti svoj stari, skoro mlohavi kurac duboko u njenu netaknutu pičkicu, međutim, od tog ustrašenog pogleda nije mogao umaći. Nevoljko, odustao je od seksa. Taj put, a i mnogo puta kasnije. Njen sjetan, prestrašen pogled, redovito ga je ranjavao poput najoštrijeg mača, i nije mogao ni dotaći Justine bez da se osjeća kao zločinac, kao silovatelj… Kao mesar.
Nakon nekoliko tjedana očaja, sjetio se rješenja. Njegov poznanik LaForge često mu je govorio o tajnovitoj “Akademiji” gdje djevojke odlaze, po nalogu svojih muževa, upoznati čari seksa. I stari vojvoda brzo je saznao sve o “Akademiji”, pa poslao Justine onamo. Objasnio joj je da je bolesna, da njen strah od ljubavnog odnosa nije prirodan. Ona, nedužno djevojče, mirno je klimala glavom i obećala, tihim glasom, da će nadvladati bolest.
Justine je u “Akademiju” stigla rano ujutro. Dočekala su je dva tamnoputa muškarca.
Sa zaprepaštenjem, ali i interesom, promatrala je njihova polugola, nauljena tijela, dok su joj prilazili. Odjeveni samo u kratke, svilene hlačice, obraćali su joj se iznimno pristojno, kao prava gospoda. Poveli su je u raskošnu, prostranu sobu i objasnili joj da mora samo čekati ondje. Drugo će obaviti osoblje “Akademije”. Pomalo zbunjena, sjela je na velik, mekan krevet. Pitala se je li normalno što sa znatiželjom motri njihova razvijena, krupna tijela. Dok su odlazili iz sobe gledala je u njihova bedra i čvrste guzove, sakrivene tek iza gotovo prozirnih hlačica od svile.
Prvi posjet primila je uskoro. K njoj je došla visoka žena, odjevena u čipkast, providan ogrtač. Iza mrežaste, crne čipke, jasno je nazirala velike grudi svoje posjetiteljice… Velike, meke grudi i široke kolutove oko napetih bradavica. Klizila je pogledom naniže, preko čvrstog trbuha do obrijane, glatke pičke. Žena je nekoliko sekundi šutjela, svjesna Justininog pogleda, pa konačno progovorila:
“Ja sam Vyolett, tvoja domaćica. Želim ti pokazati Akademiju.”
Justine je bez riječi ustala i klimnula glavom. Vyolett se polako okrenula, pružajući joj pogled na prekrasno zaobljenu stražnjicu, pa krenula iz sobe, kroz dugačak hodnik. Mrežasti ogrtač vijorio se oko njenog prekrasnog, ženstvenog tijela. Justine je pošla za njom. Nakon nekoliko koraka, njena domaćica zaustavila se pred jednim vratima i rekla:
“Ovdje imamo mladu gospu Laurien. Ona je željela upoznati čari grupnog seksa. Želiš li vidjeti?”
Ne, pomislila je Justine, ali riječi su joj se otele:
“Da, naravno.”
Vyolett je odškrinula vrata i dobacila joj:
“Zaviri.”
Poslušala je. Kao da prilazi nekom zlobnom svetištu, nesigurno je zakoračila, pa oklijevajući, stala pred odškrinuta vrata. Stidljivo, pogledala je unutra. Mlada djevojka duge, kovrčave plave kose, klečala je na krevetu. Pred njom je sjedio lijepo razvijen muškarac, potpuno gol, s tvrdim, velikim kurcem u ruci. Djevojka je polako obuhvatila njegov ogroman ud usnama i počela ga nesigurno sisati. S leđa joj je prišao drugi muškarac. Stao je iza nje i položio svoj penis na ulaz u njenu pičku. Justine je istodobno s gađenjem i sa znatiželjom promatrala kako žilav kurac prodire u djevojčinu picu, šireći njene usmine sve više i više.
“Uskoro će im se pridružiti još jedan momak,” nasmiješila se Vyolett.
Justine je uzmakla i skrenula pogled. Zašto me to privlači, zapitala se? Zašto želim gledati kako ti prljavi udovi razdiru mlado djevojčino tijelo? Njena domaćica uhvatila ju je za ruku i povela je dalje. Kod idućih vrata rekla joj je:
“Ovdje imamo razvratnu Lady Archer. Ona žudi za analnim seksom. Žestokim analnim seksom.”
Što je to analni seks, zapitala se Justine, pa zavirila. Ubrzo joj je postalo jasno. Bujna crnka sjedila je u krilu tamnoputog muškarca. Njegov napet kurac stajao je mirno, duboko zariven u njenu vlažnu stražnjicu. Gusta sluz cjedila joj se iz pičke i klizla po njenom šupku, pa i po muškarčevom udu… Pridružio im se i drugi čovjek. Uspeo se na krevet i nadvio se nad crnku. Protresao je svoj penis, pa kleknuo i pokušao ga zavući u crnkin čmar, gdje je drugi kurac već stolovao. Gurao je žešće i žešće, sve dok se pred Justininim očima ženin anus nije potpuno rastvorio, usisavajući i drugi ud u dubine te pohlepne stražnjice. Justine je osjetila blagu vrtoglavicu i odstupila.
Vyolett je prepoznala mučninu na njenom licu, pa je mirno povela natrag, u njenu sobu.
Tog dana, ostavili su je samu, da probavi ono što je vidjela.
A idućeg jutra, Vyolett je ponovo došla, ovog puta u pratnji krupnog, tamnoputog muškarca. Justine je još uvijek ležala u krevetu, odjevena u poluprovidnu spavaćicu. Ugledavši svoje posjetioce, obuhvatila ju je nelagoda. Vyolett joj se nasmiješila, pa rekla:
“Sve je u redu, samo se opusti.”
Na neki način, Justine je od toga postala još napetija. Vyolett joj je prišla, pa povukla plahtu s nje. Justine se trgnula i instinktivno povukla noge bliže sebi, kao da se želi skolupčati van domašaja svoje domaćice. Ipak, kada ju je Vyolett nježno dotakla po gležnju, ona je prodrhtala i pred očima prošli su joj prizori koje je vidjela prethodnog dana – nagužene žene oblivene spermom, tvrdi kurčevi i, prije svega, izrazi lica na tim ženama: premda žestoko pojebane, djelovale su kao da prolaze kroz rajske vrtove, kao da uživaju više nego li je itko ikada uživao. Razmišljajući o tome, Justine je nehotice razmakla noge, a Vyolett je to iskoristila, i hitro joj zavukla ruku pod spavaćicu, do njenih lagano ovlaženih gaćica. Dodir ženske ruke među nogama potpuno je protresao Justine. Poželjela je pružiti otpor, ali val jakih osjećaja preplavio je njen um, i ona se samo prepustila, sklopivši oči. Osjetila je kako Vyolettina ruka vješto pomiče njene gaćice u stranu i prelazi prstom preko njene vruće pičke. Žmirila je i grickala se za donju usnu, proživljavajući po prvi puta u životu, istinsko seksualno uzbuđenje. Dok joj je Vyolett nježno trljala klitoris, muškarac joj se primakao i izvadio kurac.
“Popuši mu, Justine,” kratko je rekla Vyolett.
Justine je otvorila oči i ugledala ogroman ud koji joj se klatio nadomak lica. Purpuran glavić propeo se do nevjerojatnih dimenzija, a ostatak kurca bio je proširen napetim žilama. U prvom trenutku, Justine je osjetila gađenje, a onda je baš to gađenje u njoj izazvalo potres pohote; željela je uzeti u usta to čudovište, taj debeo klip koji je širio težak zadah… I učinila je to. Primila ga je u usta, pa počela plaho lizati.
Vyolett joj je podigla spavaćicu i skinula njene gaćice. Zatim je kleknula na krevet i zagnjurila lice u Justininu pičku. Divljala je jezikom po njenom nabreklom klitorisu, po usminama, pa mokroj rupici… A Justine se tresla, u njoj se rušila svaka barijera… Pušila je muškarčev kurac kao da joj o tome ovisi život.
Kada je osjetila kako Vyolettin kažiprst oprezno kruži oko njenog anusa, pomislila je – umrijet ću. Od srama, ali i od užitka.
Dok je kurac bubrio u njenim ustima, prst-uljez smiono je napao, i njen se šupak počeo otvarati, kao latice cvijeta u proljeće.
Vyolettine usne stisnule su joj klitoris, a jezikom joj ga je šamarala… kurac joj je rastao i lupkao u nepce… a prst… prst je prodirao duboko u njenu guzu i širio je, vlažnu od pičkinih sokova… Justine se počela mahnito trzati… prvi orgazam bubnjao je u njenoj utrobi.
Svršila je, ali to nije bio kraj. Vyolett je ustala, pa, hodajući po krevetu, došla točno iznad njenog lica. Muškarac je odstupio. Justine je gledala mokru pičku nad sobom, a Vyolett se onda počela polako spuštati, sve dok njene vlažne usmine nisu dotakle Justinino lice. Sjela je na nju, a mlada, neiskusna djevojka reagirala je instinktivno. Njen jezik zario se u Vyolettinu pičku. Istodobno, osjetila je kako muškarčev ud dotiče njenu picu. Utrljavao se u nju, a ona je odgovorila žestokim lizanjem Vyolettine pičke. Nastavila je lizati i dok je kurac prodirao u nju, oduzimajući joj nevinost. Ševio ju je kao pomahnitala zvijer, zarivao se u nju, rovao po njenoj nutrini, pa izlazio i vraćao se. Kada je Vyolett počela svršavati, svršila je i Justine, a muškarac je natopio svoj kurac njenim sokovima, pa se mirno preselio niže, u razdjevičen čmar. Utrpao se unutra. Justine je vrištala od slatke boli i počela se uspinjati prema novom orgazmu. Debelo, moćno koplje, trgalo joj je guzu, širilo njen uzak šupak, a ona je ječala na sav glas i, nedugo potom, ponovo svršila, potaknuta toplim mlazom sperme u svojoj stražnjici. Svo troje ležali su na krevetu, iscrpljeni, kada je Vyolett rekla:
“Mislim da bi već sada znala zadovoljiti svoga muža, Justine, ali ipak… Zadržat ćemo te još malo. Slažeš li se?”
Justine je zahihotala, pa vedro odgovorila:
“Sva za vas, najdraža.”

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile